- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.881
canım gıda takviyeleri alıyorum yoğurtla doydum acıkmadım bitter de masum kaçamak gibi kendimi bõyuk büyük kaçamaklar dan kurtarıyorAfiyet olsun Can'ım.Misafir gelince veya evde olmayınca vakit bulamıyor insan.Akşam doyabildin mi yoğurtla.Çok az geldi bana.Bir de bitterci oldun sanırım iyice :)))
canim gida takviyeleri de alıyoruminsallah canim insallah
aman dikkat zencefik cayi filan icin benim koca tripcanida grip olmus
kiz manti nerden cikti hani fasulye corba salataydı
ben uc aylikken gittim 84kg ile bola bol bi liste verdi takip etmedim ama kendimce yaptım 10kg verdim
bana gore az olmussun
troit boyle mi etkileri canim bilmiyorum ama zencefil cayi birebir gribe
abla dün aksam manti vardı o nu yeseydim inan daha sağlıksız olacaktıKilo vermek için meyveye ağırlık vermen doğru seçim değil cnm
brn sana nasıl beslenmen gerektiğini yazdım akşam
o mantı hiç yakışmamış oraya cnm
Ayrıca yemesem atılacaktı diyosun senin miden çöp vazimesimi görüyor
dr sana sağlıklı beslen demiş zaten demekki sen yanlış anladın :))
doğrusunu istersen sende normal sağlıklı bi menü pek göremiyorum cnm
Tabiki cumaya mutlaka eksiyle gel dicem canımcım
Bende spor konusunda çok kararsızım hem yapmak istiyorum hemde fazla spor tartıda bana yaramıyor ama görünüşte mutlaka işe yarıyodur
bu gidişle Zuhal abla yenecek gibi ama sonda yaparsan birşeylerGünaydın canlar kahvaltı öncesi bir 15 dk lik yürüyus yapayım dedim düşük tempoda siz neler yapıyorsunuz spor yarışmasında şuan ipi Zuhal abla gogusluyor gibi bakalim cumaya nasıl değişecek dengeler
canım + 800 um ne dersin tabi cuma kaçamağından kaldiFena değildi can nar ekşisi sosu değil özü olduğu için biraz ağız burucu bir tadı vardı
Afiyet olsun canım
canım 6 . Hastalıkta ateş 38 üzerine çıkmaması lazım kızımda geçirdi ve antibiyotik vermedi doktorumuz 38 üzeri çıkarsa başlarız antibiyotige demişti
çok geçmiş olsun canim
Mabti dışında guzel
çok az besleniyorsun vücut iyide kıtlığa girmiyor
abla önemli olan fiziki yaş değil bunu gösterdin sen bize tebriklerrTuuu utanmazlar bide genç olacaklar
Zühal abla heran 1.liği kaptırabilir bu 2 gün fazla yapmamaya çalışacak
abla ya öyle demiyeydinistikrar1986 kız ayşenur bidaha senle rakip falan olmıcam ne destek oluyon nede köstek
Böyle yarışmı olur anacım
benim sade adım yeter
Ben sana nasıl köstek olim işin aslı bu hafta rakiplik iyi denk gelmedi negatif birşey yazmak istemiyorum ama biraz takdir edermisiniz bilmiyorum yoruldum ve rakip olma iyi gelir diye düşündüm ama cumanın telafisi çok zor gidiyor bu durumda sen kazanacan ablacım tebrik ediyorum ama ins bir daha karsilasagiz bir fırsat daha ver bana
kız baci ii gerçekten Zuhal ablam kendi kendine yetir buradaki herkesle ayrı ayrı ilgilenmesi onu fazlasıyla motive ediyor tabi senin yerin ayrıdırDemiştim kimse yerimi dolduramaz diye
kayinvalide kendine munasip gelin secmis duyurulur ailece idealist siniz 163 boya 50 kilo maşallah aramızda sadece 15 kilo var ne kadar az degilmibenimde belim bana kalın geliyor
Leslie yaparken özellikle belimi daha çok hareket ettiriyorum sonrasındada oklava hareketi yana eğilme yapıyorum
Baya etkili oluyor heralde bel simit bölgem daha çok acıyor
Hayaller hayatlar :))
Tabiki 90 kiloluk haline göre çok çok iyisin ama bu kadar vermişken niye incecik olmayasınki
Sizin yaşlarda kadının kilosu boyunu geçmemesi lazım hatta -10 en kötü -5 olmalı
Mesrla benim gelinde 26 yaşında 162-63 boylarında 50 kilo 2 kilo almış onu diyor. Görsen 18 yaşında genç kız gibi hiç çocuklu kadın demezsin
Bu halinde bile nasıl dikkat ediyor hiç fazla yediğini görmedim biraz normal yese şiştim der
abla ya biraz bence kilo alsa daha iyi olmazmı