- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.941
Tabiki yapıyor ama ertesi gün eksileri görmeye değiyorpirincin glisemik indeksi yüksek. arada acıkma yapmıyor mu?
valla ne diyeyim haklısın canım.Fulya lütfen önümüzdeki 2 gün birazdaha dikkatli ol cnm
Sabah avakado olduğu zaman zeytine gerek yok
Öğlende adana kebap dışardansa çok tuzlu olabiliyor
Akşamki arada sadece süt yeterliymiş zaten akşam yemeğin erken değil
abla internette yanında yoğurt ve salata yenilebilir yazıyordu yoğurt yemek bana mantıklı geldi pirincin glisemik indeksini düşürmek adinaTabiki yapıyor ama ertesi gün eksileri görmeye değiyor
kaç yıl önce biriyle tanışmıştım. bayan 18 yaşına kadar çok kiloluymuş. 18 yaşında kafasına dank etmiş ve 3 ay boyunca pirinç lapası yemiş yağsız tuzsuz. arada yanında yoğurt yemiş bazen. 3 ayda bu şekilde 30 kilo vermiş. ama tabi sadece lapa yediği için 3 ay sonunda vücudundaki bütün vitamin ve mineral değerleri düşmüş. biz arada bir gün yapıcaz tabi bu sorun olmaz.abla internette yanında yoğurt ve salata yenilebilir yazıyordu yoğurt yemek bana mantıklı geldi pirincin glisemik indeksini düşürmek adina
Tatlım zaten avakado çok yağlı bi meyve olduğu için senin yerinde olsam birinden birini tercih ederdimvalla ne diyeyim haklısın canım.
sabah sence zeytin yemeyeyim mi ya da 2 tane mi yiyeyim. yarın sabahki kahvaltılığımı hazırladım. tupperware nin içine yine 2 dilim avakado (2 yk kadar), 5 zeytin, 1 dilimden fazla peynir, domates, biber koydum. sabah 1 tane de yumurta ekleyeceğim. ama bu sefer ekmek hiç olmayacak. öğlen de 1 kase sulu köfte ve kefir ya da yoğurt olacak. akşam da domates ve peynirli yumurta yiyeyim diyorum. perşembe de inşallah lapa yapayım diyorum. sence nasıl?
Bu lapa yada detokslar daha çok ödem atmak için cnmkaç yıl önce biriyle tanışmıştım. bayan 18 yaşına kadar çok kiloluymuş. 18 yaşında kafasına dank etmiş ve 3 ay boyunca pirinç lapası yemiş yağsız tuzsuz. arada yanında yoğurt yemiş bazen. 3 ayda bu şekilde 30 kilo vermiş. ama tabi sadece lapa yediği için 3 ay sonunda vücudundaki bütün vitamin ve mineral değerleri düşmüş. biz arada bir gün yapıcaz tabi bu sorun olmaz.
sonra da hiç kilo almamış. yaşı benden büyüktü
Öyle yiyenlerde var ben tam yapmak istediğim için sade tercih ediyorumabla internette yanında yoğurt ve salata yenilebilir yazıyordu yoğurt yemek bana mantıklı geldi pirincin glisemik indeksini düşürmek adina
sabah 08.40
1 yumurta
peynir
5 zeytin
2 dilim avakado
2 tk lor
2 lokma yulaf kepeği ekmeği
öğlen 13.15
adana kebap
salata
1 yk bulgur pilavı
ara 1 dilim tbe
akşam 19.15
1 tabak sulu köfte
salata
ara 200 mlt keçi sütü, 1 ceviz, 3 çatal balkabağı
2 lt su
20 dk tempolu yürüyüş
2Menümü yazayım
Sabah 10
1 yumurta ile Omlet peynir çay
Öğlen filtre kahve 2 mandalina
Akşam
1 kase kavurma 3 kaşık bulgur pilavı
Yatmadan filtre kahve su 2 ye tamamlıyorum
Spor yok halı koltuk cam sildim kollarım tutmuyor zati
Bana çok fayda ediyor bir günde -600 gr gitmşti bnfe ama tadı iğrenç salata veya yoğurtla yiywbilirsin sade yiyemezsendenemek istiyorum. mesela bunu yaptığının ertesi günü kaç gr gidiyor?
menü sade ama bulgur yerine salata yoğurt daha iyi olurdu cnmMenümü yazayım
Sabah 10
1 yumurta ile Omlet peynir çay
Öğlen filtre kahve 2 mandalina
Akşam
1 kase kavurma 3 kaşık bulgur pilavı
Yatmadan filtre kahve su 2 ye tamamlıyorum
Spor yok halı koltuk cam sildim kollarım tutmuyor zati
Kendimizi bi analiz edelimYarınki konumuz
Neden yemek yerken kendimize dur diyemedik kilo almamızdaki sebepler nedir bir psikolog Edasıyla soruyorum
Ohhhh bol bol hareket iyi olmuşAkşam görümcemleri alıp avmye gittik sonra dönüşte bırakmadılar onlarda çay içtik eve çok geç geldik avmde de görümcemlerde de bişey yemedim. avmde de arabada birşey unutmşz yürüyerek ben almaya gittim yürüyüş içinde tur attım dükkan gezmeden kalabalık değildi iyi oldu
Listedende olsada tartıya yakın yeme cnm cumadan sonra yeMenüm
11.30
3 halka sucuklu yumurta
1 d peynir
2 d ekmek
3 zeytin
14.00
8 çiğ badem 20 kuru üzüm
18.00
4 yk yoğurtla közlenmiş patlıcan
4 yk susuz kuru fasulye( diyet menümde susuz silme 10 yk var hemde ekmekle)
Su 1.5
Spor 60 dk dan fazla yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?