Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

valla ne diyeyim haklısın canım.
sabah sence zeytin yemeyeyim mi ya da 2 tane mi yiyeyim. yarın sabahki kahvaltılığımı hazırladım. tupperware nin içine yine 2 dilim avakado (2 yk kadar), 5 zeytin, 1 dilimden fazla peynir, domates, biber koydum. sabah 1 tane de yumurta ekleyeceğim. ama bu sefer ekmek hiç olmayacak. öğlen de 1 kase sulu köfte ve kefir ya da yoğurt olacak. akşam da domates ve peynirli yumurta yiyeyim diyorum. perşembe de inşallah lapa yapayım diyorum. sence nasıl?

abla internette yanında yoğurt ve salata yenilebilir yazıyordu yoğurt yemek bana mantıklı geldi pirincin glisemik indeksini düşürmek adina
kaç yıl önce biriyle tanışmıştım. bayan 18 yaşına kadar çok kiloluymuş. 18 yaşında kafasına dank etmiş ve 3 ay boyunca pirinç lapası yemiş yağsız tuzsuz. arada yanında yoğurt yemiş bazen. 3 ayda bu şekilde 30 kilo vermiş. ama tabi sadece lapa yediği için 3 ay sonunda vücudundaki bütün vitamin ve mineral değerleri düşmüş. biz arada bir gün yapıcaz tabi bu sorun olmaz.

sonra da hiç kilo almamış. yaşı benden büyüktü

Tatlım zaten avakado çok yağlı bi meyve olduğu için senin yerinde olsam birinden birini tercih ederdim
Sulu köftenin içinde patatas yoksa iyi
Akşamda bol yeşillikli yumurtalı salata yoğurt iyi seçim olur
Ama akşam sonrası olmasın

Bu lapa yada detokslar daha çok ödem atmak için cnm
Sürekli böyle yapılması çok sağlıksız
Aklı başında olan herkes bilir bunu

abla internette yanında yoğurt ve salata yenilebilir yazıyordu yoğurt yemek bana mantıklı geldi pirincin glisemik indeksini düşürmek adina
Öyle yiyenlerde var ben tam yapmak istediğim için sade tercih ediyorum

Pirinç karbon olduğu için proyla beraber yemek bence tam sonuç vermez

Oglen pilav aksam da sulu kofte bildigim kadariyla onada bulgi girio sislik yapmasin cnm

2

Bulgur pilavi sislik yapmasin cnm

Akşam görümcemleri alıp avmye gittik sonra dönüşte bırakmadılar onlarda çay içtik eve çok geç geldik avmde de görümcemlerde de bişey yemedim. avmde de arabada birşey unutmşz yürüyerek ben almaya gittim yürüyüş içinde tur attım dükkan gezmeden kalabalık değildi iyi oldu

menü sade ama bulgur yerine salata yoğurt daha iyi olurdu cnm
Son 2 gün şişlik yapıcak şeyler tüketmiyelim

Yarınki konumuz
Neden yemek yerken kendimize dur diyemedik kilo almamızdaki sebepler nedir bir psikolog Edasıyla soruyorum
Kendimizi bi analiz edelim

Ohhhh bol bol hareket iyi olmuş
Bişey yemeden gelmende süper
Çatlasın herkes :))

Listedende olsada tartıya yakın yeme cnm cumadan sonra ye

9.TAKIM SPOR YARIŞMASI
20 -----27 Ocak

@mefkurem 30 + 15+15+20 + 20
@askrhpozitif 15 + İ+5+25+20
@nanekekik 15 +15+0+0
F Fittek 15 + İ+20+5
@MuallimeA İ+5+5+20
@sahgull 0 +5+0+0
@ezo26 15 +5 +20 +20+5
@Habinar 10+15+İ+0
@dagyolu 0+0 +10+0
@60kiloyum 15+0+0+10
@burcugncy 15+15+15+15+15
@yiden16 0 +5+10+5
@MuskaM İ+5+0+?

__PUAN SİSTEMİ

15-30 + dk __5 puan
45+ _dk __10 puan
60+ dk ___15 puan
90+ dk ___20 puan
105+ dk __25 puan
120+ dk___30 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…