Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ablacim karnıyarık otu çörek otu gingo biloba omega 3 spirulina birde mağ kal d vitamini

tabiki cnm

Her öğün 1 er çb pirince 3 çb su. yağ tuz yok pilav gibi yapılıyor istediğin baharatı atabilirsin

Bana fazla geliyor sabahtan 2 bar lık pirinçle yapıyorum 3 e bölüyorum
ben bunu bir kere yaptim senin gibi sade yapsaydım kilo almazdım

Menüm

10.30 __
Ananas
Mozeralla

13.30 __
Ananas
Ouark

18.00__
Ananas
Tavuk göğsü

21 __
1 bar yoğurt suyu

Su 3 lt

Spor 3+3mil leslie =90 dk 20 puan
süper ablacım gözlerim kamaştı

Hanimlar gece utuye giriştim sonra spor yapacaktım ama öyle yorgunluk çöktü ki yapamadim sonra uyudum Menüm gec kaldı kusura bakmayın

Menum
Sabah 08.00

1 kahve 5-6 kuru üzüm

10.00

1 yumurta yeşillik salatalık turp 3 ceviz peynir 4-6 zeytin
Saat 15

Puding 1 tatli kasigi keçi boynuzu pekmezi 1 yemek kaşığı chia yarım kase kadar süt

Akşam 17.30

karnıbahar brokoli haşlamasi salata 2 yemek kaşığı zeytinyağından salcali sos yapıp üzerlerine döktüm

2lt yakın su spor malesef yok

9.TAKIM SPOR YARIŞMASI
20 -----27 Ocak

@mefkurem 30 + 15+15+20
@askrhpozitif 15 + İ+5+25
North River 15 +15+0+0
@kkkmevsim5 15 + İ+20+5
@MuallimeA İ+5+5+20
@sahgull 0 +5+0+0
@ezo26 15 +5 +20 +20+İ
@Habinar 10+15+İ+0
@dagyolu 0+0 +10+0
@60kiloyum 15+0+0+10
@burcugncy 15+15+15+15+15
@yiden16 0 +5+10+5
@MuskaM İ+5+0+?

__PUAN SİSTEMİ

15-30 + dk __5 puan
45+ _dk __10 puan
60+ dk ___15 puan
90+ dk ___20 puan
105+ dk __25 puan
120+ dk___30 puan

Son düzenleme:
Gözün aydın canım
İnşallah daha iyiye gider canım 48 saat sonra antibiyotiği etki ediyor zaten

sabah zeytini 3 e düşür
tavuk ta 2 baget yeterliydi bence inşallah derisizdir

imdattttt evdefistikli baklava cebizli baklava sobiyet kadayof sarma ve pasta varrr imdatttt
ayyy yemedin inşallah dün gece de benim kızın doğum günü için eşim pasta almış azıcık ucundan baktım sağolsun oğluşum ortak oldu da beni kurtardı

Gözün aydın canım
İnşallah daha iyiye gider canım 48 saat sonra antibiyotiği etki ediyor zaten
insallah canim grcede vardi atesi ama en azindan ilk uc gun jadar inatci bi ateş değil
tarçın iyi olur metobolizmayı çalıştırıyor diye duydum kan şekerini düşürüyor diye biliyorum yanlış mı duydum ki acaba
digru canım bende atarim sute tarcinnki diyetisyende ozellikle belirtti at diye @dagyolu niye tarcinsiz

Ahhh bebek ya resmen agliyorum yesilvay icin ama emzirdigim icin izemiyorum sutu azaltio
canım çörek otu yağı dene eczanede var ben aldım bayayı etkili inan hep sütün artar hemde yağların erir sabah öğlen akşam aç karnına 1 çay kaşığı iç 30 dk sonra yemek ye ben de başka bir şey kullanamıyorum emzirdiğim için. yeterki Oğluşum zarar görmesin yavaş yavaş veririm inşallah.

aradaki tbe olmamış meyve veya protein tüketsen daha iyi

Yarınki konumuz
Neden yemek yerken kendimize dur diyemedik kilo almamızdaki sebepler nedir bir psikolog Edasıyla soruyorum
benim kilo alma hikayem süt olsundu gogus uclsrim yoktu ilk etapta ememedi siringayla göğsüme mama sikiyordum o sayede cikti uclari yaninizda bide anneniz varsa gelsin bulgur pilavlari gitsinbfistikli helvalar oyle kucuk porsiyonlsr degil dolu dolu tabsklar zaten yemek yemeyi seven biri olunca is tamamen zevke döndü
mesela ilk 3_4 ay hic cikolata yemedim bebege alerji yapar diye ama saglikli buldugum herseyi porsiyon kontrolu olmadan saat fark etmeksizinn yedim
bu yeme bi noktada teslim aliyor sizi sut olsun kaygisi bitti ama yeme istedigim bitmei bu defa meme grevleri basladi 3_7 ay arasi emmek istemiyordu oysa emmeliydi baskasi olsa birakirdi belki dogrusuda buydu istemiyorsa emmesin dimi ama yok bu arada neden emmek istemiyor bunalimiyls yedim artik saglikli sagliksiz ayirt etmeden zaten misafir eksik olmuyordu herkes gidince tabak tabak kekler börekler en buyukbzevkim olmustu en huyuk mutlulugum o kadar uykusuzkugun arasinda gece kalkip kurabiye yapip ertesi gun kahveyle yeme planlariyla yasadim yaz geldi gecti dogum gunu geldi gecti kafamda belirleyip zayiflarim dedigim tarihler geldi gecti ben ayniydim yasimi gostermeyen ben artik fazlasini gosteriyordum siniri filan kalmamisti bi butun ekmege tpst üstüne 2_3cikolata yeyip uzulup bi kac saat sonra suursuzca tekrar yemek eltimin dogumunda fotograf cekildik ekrana bakinca gordum eltim doguma girecek ama baksaniz fotota hamile olan benim ki hamileyken bile oyle degildim dank etti iste o zaman dur demek ama alismisti beyin vucut ara ara sacma sapan sinirlenince uzulunce yemelerim oldu gruba girdikten sonrads oldu bi kere hatta
ama artik beynimde vucudumda istiyor beynimdeki acligi bastirdim eskiden olsa bu uykusuz hastalik gecelerini nescafe cikolatavkurabiye pastayla gecirirdim niye oglum hasta bana ihtiyaci var benimde enerjiye ihtitacim var bos enerji gelse ne gelmese ne
simdi daha mutluyum yavastanda kilo verdikce kendinizi begenmeniz artiyor esim zaten her zaman nszik oldu belkide istemeki bekledi kendimden nefret ettigim anlarda bile hissetmis gibi gelip iltifat ederdi ilgilenirdi kvler genelde konusur kilo icin oysa beni ki herkes cok kilobalmissin dediginde savundu sutu gelmemis napsin kiz kilo verilir bu inat cocugu emzirmeyi basardi dedi cevrem bile sabretti bekledi buda ayri bir sansti

Son düzenleme:
ayyy yemedin inşallah dün gece de benim kızın doğum günü için eşim pasta almış azıcık ucundan baktım sağolsun oğluşum ortak oldu da beni kurtardı
yemesim tatlim şubat ortasina kadar buyuk sinavlarim var oglumun dogum gununu iki kere yapacagiz 29u evlilik yildonumu 30,u dogum gunum 7subatta son dogum gunu faalini kapatacsgiz ve yemiycem

Tebrikler

benim yaşadıklarımı yazmışsın sağolsunlar kaynanam da diyet yapıcam deyince bir panik oluyor ki sormayın korkuyor mu acaba eskisi gibi güzel olmamdan

yemesim tatlim şubat ortasina kadar buyuk sinavlarim var oglumun dogum gununu iki kere yapacagiz 29u evlilik yildonumu 30,u dogum gunum 7subatta son dogum gunu faalini kapatacsgiz ve yemiycem
inşallah bebnim de 28 şubatta 85 i görmem lazım ama 97 de takılıp kaldım egzersizi arttıracağım işten dolayı çok hareketsizim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…