- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.981
ablacim karnıyarık otu çörek otu gingo biloba omega 3 spirulina birde mağ kal d vitaminiyeşil çay çok etkili canım.
siyez unu genetiği değişmemiş bir un çeşiti. lifi çok, kepeği ayrılmamış, ruşeymi ayrılmamış ve gluteni az. unu kastamonudan getirttim. kendim yaptım.
gıda takviyesi ne alıyorsun canım?
ay o lapanın tarifini ben de alsam. daha önce yazılmıştı sanırım ama not almamışım.
ben bunu bir kere yaptim senin gibi sade yapsaydım kilo almazdımtabiki cnm
Her öğün 1 er çb pirince 3 çb su. yağ tuz yok pilav gibi yapılıyor istediğin baharatı atabilirsin
Bana fazla geliyor sabahtan 2 bar lık pirinçle yapıyorum 3 e bölüyorum
süper ablacım gözlerim kamaştıMenüm
10.30 __
Ananas
Mozeralla
13.30 __
Ananas
Ouark
18.00__
Ananas
Tavuk göğsü
21 __
1 bar yoğurt suyu
Su 3 lt
Spor 3+3mil leslie =90 dk 20 puan
Bi ananas güzeli daha abla hiç bişey yememişsin çok az değilmiMenüm
10.30 __
Ananas
Mozeralla
13.30 __
Ananas
Ouark
18.00__
Ananas
Tavuk göğsü
21 __
1 bar yoğurt suyu
Su 3 lt
Spor 3+3mil leslie =90 dk 20 puan
Gözün aydın canımoglumun atesi dustu sukurler olsun ki ve uykysuz gecelerin acisini cikardi gun boyu uyudu bende ayni aciyi cijarmak isterdim ama misafir gelecekti coj onceden soz vermistik kuzeyde uyuyup duzelince iptal etmedik
esim temizligi yapti bende yemekleri hatta bi ara benimle lahana sardi seviyorum ulennn ben bu adami maşallah deyim yarin ters tepmesin
tarçın iyi olur metobolizmayı çalıştırıyor diye duydum kan şekerini düşürüyor diye biliyorum yanlış mı duydum ki acabaZuhal ablacım cumaya ins supriz yapcak
herşey çok iyi gece tarçınsiz sut daha iyi olur
sabah zeytini 3 e düşürSabah 10.15
1 yumurta ile pastirmali yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim kizarmis tam bugday
Sekersiz cay
Domates
Ara 15.00
1 kase kuru meyveli musli
Aksam 18.30
1 kase mercimek corba
Firinda tavuk 3 tane baget
Salata
2 litre su
30 dk bisiklet
30 dk leslie
10 dk bacak basen karin egzersiz
ayyy yemedin inşallah dün gece de benim kızın doğum günü için eşim pasta almış azıcık ucundan baktım sağolsun oğluşum ortak oldu da beni kurtardıimdattttt evdefistikli baklava cebizli baklava sobiyet kadayof sarma ve pasta varrr imdatttt
insallah canim grcede vardi atesi ama en azindan ilk uc gun jadar inatci bi ateş değilGözün aydın canım
İnşallah daha iyiye gider canım 48 saat sonra antibiyotiği etki ediyor zaten
digru canım bende atarim sute tarcinnki diyetisyende ozellikle belirtti at diye @dagyolu niye tarcinsiztarçın iyi olur metobolizmayı çalıştırıyor diye duydum kan şekerini düşürüyor diye biliyorum yanlış mı duydum ki acaba
iradene bayılıyorum ablacımBunların yanında Cuma tartı varrrrr
Benim kızda akşam çok sevdiğim peynir pastasından yaptı bana el sallıyor
Hıııhhhh dönüp bakıcam sanki
canım çörek otu yağı dene eczanede var ben aldım bayayı etkili inan hep sütün artar hemde yağların erir sabah öğlen akşam aç karnına 1 çay kaşığı iç 30 dk sonra yemek ye ben de başka bir şey kullanamıyorum emzirdiğim için. yeterki Oğluşum zarar görmesin yavaş yavaş veririm inşallah.Ahhh bebek ya resmen agliyorum yesilvay icin ama emzirdigim icin izemiyorum sutu azaltio
aradaki tbe olmamış meyve veya protein tüketsen daha iyisabah 08.40
1 yumurta
peynir
5 zeytin
2 dilim avakado
2 tk lor
2 lokma yulaf kepeği ekmeği
öğlen 13.15
adana kebap
salata
1 yk bulgur pilavı
ara 1 dilim tbe
akşam 19.15
1 tabak sulu köfte
salata
ara 200 mlt keçi sütü, 1 ceviz, 3 çatal balkabağı
2 lt su
20 dk tempolu yürüyüş
benim kilo alma hikayem süt olsundu gogus uclsrim yoktu ilk etapta ememedi siringayla göğsüme mama sikiyordum o sayede cikti uclari yaninizda bide anneniz varsa gelsin bulgur pilavlari gitsinbfistikli helvalar oyle kucuk porsiyonlsr degil dolu dolu tabsklar zaten yemek yemeyi seven biri olunca is tamamen zevke döndüYarınki konumuz
Neden yemek yerken kendimize dur diyemedik kilo almamızdaki sebepler nedir bir psikolog Edasıyla soruyorum
yemesim tatlim şubat ortasina kadar buyuk sinavlarim var oglumun dogum gununu iki kere yapacagiz 29u evlilik yildonumu 30,u dogum gunum 7subatta son dogum gunu faalini kapatacsgiz ve yemiycemayyy yemedin inşallah dün gece de benim kızın doğum günü için eşim pasta almış azıcık ucundan baktım sağolsun oğluşum ortak oldu da beni kurtardı
TebriklerAkşam görümcemleri alıp avmye gittik sonra dönüşte bırakmadılar onlarda çay içtik eve çok geç geldik avmde de görümcemlerde de bişey yemedim. avmde de arabada birşey unutmşz yürüyerek ben almaya gittim yürüyüş içinde tur attım dükkan gezmeden kalabalık değildi iyi oldu
benim yaşadıklarımı yazmışsın sağolsunlar kaynanam da diyet yapıcam deyince bir panik oluyor ki sormayın korkuyor mu acaba eskisi gibi güzel olmamdanbenim kilo alma hikayem süt olsundu gogus uclsrim yoktu ilk etapta ememedi siringayla göğsüme mama sikiyordum o sayede cikti uclari yaninizda bide anneniz varsa gelsin bulgur pilavlari gitsinbfistikli helvalar oyle kucuk porsiyonlsr degil dolu dolu tabsklar zaten yemek yemeyi seven biri olunca is tamamen zevke döndü
mesela ilk 3_4 ay hic cikolata yemedim bebege alerji yapar diye ama saglikli buldugum herseyi porsiyon kontrolu olmadan saat fark etmeksizinn yedim
bu yeme bi noktada teslim aliyor sizi sut olsun kaygisi bitti ama yeme istedigim bitmei bu defa meme grevleri basladi 3_7 ay arasi emmek istemiyordu oysa emmeliydi baskasi olsa birakirdi belki dogrusuda buydu istemiyorsa emmesin dimi ama yok bu arada neden emmek istemiyor bunalimiyls yedim artik saglikli sagliksiz ayirt etmeden zaten misafir eksik olmuyordu herkes gidince tabak tabak kekler börekler en buyukbzevkim olmustu en huyuk mutlulugum o kadar uykusuzkugun arasinda gece kalkip kurabiye yapip ertesi gun kahveyle yeme planlariyla yasadim yaz geldi gecti dogum gunu geldi gecti kafamda belirleyip zayiflarim dedigim tarihler geldi gecti ben ayniydim yasimi gostermeyen ben artik fazlasini gosteriyordum siniri filan kalmamisti bi butun ekmege tpst üstüne 2_3cikolata yeyip uzulup bi kac saat sonra suursuzca tekrar yemek eltimin dogumunda fotograf cekildik ekrana bakinca gordum eltim doguma girecek ama baksaniz fotota hamile olan benim ki hamileyken bile oyle degildim dank etti iste o zaman dur demek ama alismisti beyin vucut ara ara sacma sapan sinirlenince uzulunce yemelerim oldu gruba girdikten sonrads oldu bi kere hatta
ama artik beynimde vucudumda istiyor beynimdeki acligi bastirdim eskiden olsa bu uykusuz hastalik gecelerini nescafe cikolatavkurabiye pastayla gecirirdim niye oglum hasta bana ihtiyaci var benimde enerjiye ihtitacim var bos enerji gelse ne gelmese ne
simdi daha mutluyum yavastanda kilo verdikce kendinizi begenmeniz artiyor esim zaten her zaman nszik oldu belkide istemeki bekledi kendimden nefret ettigim anlarda bile hissetmis gibi gelip iltifat ederdi ilgilenirdi kvler genelde konusur kilo icin oysa beni ki herkes cok kilobalmissin dediginde savundu sutu gelmemis napsin kiz kilo verilir bu inat cocugu emzirmeyi basardi dedi cevrem bile sabretti bekledi buda ayri bir sansti
inşallah bebnim de 28 şubatta 85 i görmem lazım ama 97 de takılıp kaldım egzersizi arttıracağım işten dolayı çok hareketsizim galibayemesim tatlim şubat ortasina kadar buyuk sinavlarim var oglumun dogum gununu iki kere yapacagiz 29u evlilik yildonumu 30,u dogum gunum 7subatta son dogum gunu faalini kapatacsgiz ve yemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?