Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günün konusunu bu saattemi yazıyosun cnm biraz takım sorumluluğumuzu bilsek nasıl olur

Yarınki konuyu habinar yazdı
Arada kaynama olmasın konular karışmasın o yüzden mesajını sil istersen

Bozulmadım desem yalan olur
En azından sabah 1 dk sürerdi yazman
Akşamda ektra hatırlattım

Bixim evde ole baby ama yemicez simdiye kadar yedik de noldu
yemedik canim artik cAnimda istemiyor gozumde kalmiyor beni beyin yeni fark etti
yermiyim tatlim yesem daha neler neler vardi
Bunların yanında Cuma tartı varrrrr
Benim kızda akşam çok sevdiğim peynir pastasından yaptı bana el sallıyor
Hıııhhhh dönüp bakıcam sanki
o nasılmis ki bak hic yemedim ama lazim değil guzelse misafirlere yaparim

Hiç yemeklik sebze kalmadı evde bi pırasa aldım o aksiyondaydı
Etten daha pahalı sebze
dukan mi yapsak sebze fiyatlaei dusene kadar
Kızlar herkesin içinde bi ebru şallı varmışda haberimiz yokmuş
benim ebru salli hastaliga kurban gitti
Ahhh bebek ya resmen agliyorum yesilvay icin ama emzirdigim icin izemiyorum sutu azaltio
kac aylik canim bizdik bende 1sene icmedim ama yasina girince bi kupa ictim suan zaten dana oldu söke söke alirim hesabi
avakadonun besin degeri clk yuksek bence yumurta yeme cunku nasil muz ve yumurta ayni anda coj geliyorsa avakado ile daha da cok gelir
tatlim diyetisyenin cok comert bizimki koklatmiyor bile 10yk maşallah hemde ekmekle :)
Menüm

10.30 __
Ananas
Mozeralla

13.30 __
Ananas
Ouark

18.00__
Ananas
Tavuk göğsü

21 __
1 bar yoğurt suyu

Su 3 lt

Spor 3+3mil leslie =90 dk 20 puan
anasnas ve spora bogulmussun abls

oglumun atesi dustu sukurler olsun ki ve uykysuz gecelerin acisini cikardi gun boyu uyudu bende ayni aciyi cijarmak isterdim ama misafir gelecekti coj onceden soz vermistik kuzeyde uyuyup duzelince iptal etmedik
esim temizligi yapti bende yemekleri hatta bi ara benimle lahana sardi seviyorum ulennn ben bu adami maşallah deyim yarin ters tepmesin

Bozulmadım desem yalan olur
En azından sabah 1 dk sürerdi yazman
Akşamda ektra hatırlattım
Abla konumu falan hazırlamıştım aklimdaydi hepsi sabah gec kalktım bi anda misafiri duydum apar topar ne olduysa unuttum haklısın diyeceğim biseyim yok bahane olsun diyede söylemiyorum hakkini helal et bende gorunce üzüldüm yoksa bunu yapmak istemezdim

menu
sabah(07:00)
2dlm wasa
1dlm peynir
1yumurta

ara(14:00)
1/2muz

ara(16:00)
2ceviz

akşam(17:30)
1kase mercimej çorbasi
3yk et sote fırında guvecin icinden sectim

ara(21:00)
50ml sutle nescafe
1/2dlm ananas
3fistik

su:2ly spor:yok

bugun nelere hayir dedim lahana,sarmasi havuc tarator tatlılar kuru patlicsn dolmasi
kiymsli pogaca hepsine hayir dedim ve kendimi cok iyi hissediyorum yemis olsan vicdan yapacaktım
saat olarak menume uyamadim ucgubdur sma hasasrsiz atlatmaya calistim

benim çok sevdiğim pastalardan Ouarkla yapılıyor

aman çocuk iyileşsinde haftaya acısını çıkartırsın cnm

Yok daha yaşıyorum :)
Listeye uydum cnm
Öğlenki ouark akşamki yoğurt suyu fazlaydı
ay merak ettim ilk misafirin uzerinde deneyecegim
liste guzel sonuc getirir insallah

Oğluşun iyileşmesine sevindim cnm
Kız maşallah sizin adamlara kıskanıyom haa :))

Neyse cnm yapacak bişey yok geçti artık
Bidahakine herkes daha dikkatli olur

Hem hasarsız hemde hafif olmuş cnm

Nefsine yenilmeyip kazanan sen olmuşun

kizlar buraya yazmak cidden ise yariyor buraya yazmasam yerdim bi tane fistikli baklava cok severim havuc taratoru lahanayi kuru patlicani ama hepsini pirincle yaptim tarotorda mayonez vardi nasil hesap veririm sizede ditetosyenede

abla benim esim 15 yasindan beri yanliz yasiyor bi iki sene abisi ile bekar yasamis sonra hep kendi herseyi bilir herseyini kendi halletmis bi temizlik yaoar halilari filan kaldirir kiyi kose dip bucak bide titizdir resmen arkami toplar fazlasida zarar iste benim gibi çakallar hazira konuyo :)oglumda ona cekmis galiba icten gelen bi durum

Diyetisyenm ayda 3 kilo verilmeli diyo normali oymuş bu nedenle yüksek kaloride diyt verid sanırım. cumartesi günlük listeler verecek

Maşallah enişteye :) benimki de iş yapar ama yemek olayına hiç girmez. kırk yılda bir bulgur pilavı filan yapar bana da çok lezzetli gelir nednse

kizlar buraya yazmak cidden ise yariyor buraya yazmasam yerdim bi tane fistikli baklava cok severim havuc taratoru lahanayi kuru patlicani ama hepsini pirincle yaptim tarotorda mayonez vardi nasil hesap veririm sizede ditetosyenede
Doğru söyle kızzz diyetisyenden daha mı çok çekiniyon :))

Benimki de el bebek gül bebek büyümüş
Görümcem gönül koydu ama bize gelince nişy yemez kesin :)
Ayy hiç anlamıyorum bu insanları
Yemekle gönülün ne alakası var
Beni düşünen benim seçimlere saygı duyar
Duymayanda çok da tınnn

Diyetisyenm ayda 3 kilo verilmeli diyo normali oymuş bu nedenle yüksek kaloride diyt verid sanırım. cumartesi günlük listeler verecek
bu kilo fazlasına bünyeye göre değişirki

Seneye üniversite sınavına girecek çocuğu var çocuk gibi küser neye küstüğünü de anlayamazsın surat sürekli asıktır zaten gece gece iyi çekiştirdim ha

benim liste 1204cal yanlis hatirlamiyorsam
Maşallah enişteye :) benimki de iş yapar ama yemek olayına hiç girmez. kırk yılda bir bulgur pilavı filan yapar bana da çok lezzetli gelir nednse

diyetisyende farkli bor heyecan oluyo yag orani vs merak diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…