- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.961
Günün konusunu bu saattemi yazıyosun cnm biraz takım sorumluluğumuzu bilsek nasıl olurAyyyy ben bugun cok yogundum unuttum konuyuu cok cok ozur dilerim
Diyet yaparken motivasyonunuzu dusurecek bir şeyler duyduğunuzda ne yapıyorsunuz ?
Örn eşiniz kilonuzla dalga gecti yada gıcık oldgunuz arkadaş vs ... tepkiniz ne olur?
Esinizden kilonuzla ilgili olumsuz bisry duyduğunuzda özellikle hisleriniz ve ona karşı bakisiniz değişiyor mu?
Bozulmadım desem yalan olurMefkurem abla cok ozur dilerim inan tamamen cikmis aklimdam bugun aksam misafirm vardi hazırlık yaptim aksama kadar sarma yaptim cocuklar misafirn cocuklsri derken unutuvermisim yatina kadar cvplanir ins hakkiniza girdim hakkinizi hela edin cumleten 9.takim
yemedik canim artik cAnimda istemiyor gozumde kalmiyor beni beyin yeni fark ettiBixim evde ole baby ama yemicez simdiye kadar yedik de noldu
yermiyim tatlim yesem daha neler neler vardiOMEGA 3 zarar vermez diye aldıydım abla yarın kahvaltı dan sonra alırım sen değince harbiden çok yemişim az az yiyeyim derken göl olmuş
burada öyle abla tabi TL bazında brokoli kabak 7-8 TL patlıcan da ona keza öyle ananas 6 ya kadar düşmüştü 10 TL olmuş ne sebze aldım ne meyve elim boş döndüm vallaevde olanlarla idare etsinler Didim
musliyi evde kendin yap tatlım inan daha güzel oluyor
kaç o evden hemen) rakibem yersen bana yenilirsin haberin olsun ona göre ye bak
o nasılmis ki bak hic yemedim ama lazim değil guzelse misafirlere yaparimBunların yanında Cuma tartı varrrrr
Benim kızda akşam çok sevdiğim peynir pastasından yaptı bana el sallıyor
Hıııhhhh dönüp bakıcam sanki
dukan mi yapsak sebze fiyatlaei dusene kadarHiç yemeklik sebze kalmadı evde bi pırasa aldım o aksiyondaydı
Etten daha pahalı sebze
benim ebru salli hastaliga kurban gittiKızlar herkesin içinde bi ebru şallı varmışda haberimiz yokmuş
kac aylik canim bizdik bende 1sene icmedim ama yasina girince bi kupa ictim suan zaten dana oldu söke söke alirim hesabiAhhh bebek ya resmen agliyorum yesilvay icin ama emzirdigim icin izemiyorum sutu azaltio
avakadonun besin degeri clk yuksek bence yumurta yeme cunku nasil muz ve yumurta ayni anda coj geliyorsa avakado ile daha da cok gelirvalla ne diyeyim haklısın canım.
sabah sence zeytin yemeyeyim mi ya da 2 tane mi yiyeyim. yarın sabahki kahvaltılığımı hazırladım. tupperware nin içine yine 2 dilim avakado (2 yk kadar), 5 zeytin, 1 dilimden fazla peynir, domates, biber koydum. sabah 1 tane de yumurta ekleyeceğim. ama bu sefer ekmek hiç olmayacak. öğlen de 1 kase sulu köfte ve kefir ya da yoğurt olacak. akşam da domates ve peynirli yumurta yiyeyim diyorum. perşembe de inşallah lapa yapayım diyorum. sence nasıl?
tatlim diyetisyenin cok comert bizimki koklatmiyor bile 10yk maşallah hemde ekmekle :)Menüm
11.30
3 halka sucuklu yumurta
1 d peynir
2 d ekmek
3 zeytin
14.00
8 çiğ badem 20 kuru üzüm
18.00
4 yk yoğurtla közlenmiş patlıcan
4 yk susuz kuru fasulye( diyet menümde susuz silme 10 yk var hemde ekmekle)
Su 1.5
Spor 60 dk dan fazla yürüyüş
anasnas ve spora bogulmussun ablsMenüm
10.30 __
Ananas
Mozeralla
13.30 __
Ananas
Ouark
18.00__
Ananas
Tavuk göğsü
21 __
1 bar yoğurt suyu
Su 3 lt
Spor 3+3mil leslie =90 dk 20 puan
Abla konumu falan hazırlamıştım aklimdaydi hepsi sabah gec kalktım bi anda misafiri duydum apar topar ne olduysa unuttum haklısın diyeceğim biseyim yok bahane olsun diyede söylemiyorum hakkini helal et bende gorunce üzüldüm yoksa bunu yapmak istemezdimBozulmadım desem yalan olur
En azından sabah 1 dk sürerdi yazman
Akşamda ektra hatırlattım
benim çok sevdiğim pastalardan Ouarkla yapılıyoro nasılmis ki bak hic yemedim ama lazim değil guzelse misafirlere yaparim
aman çocuk iyileşsinde haftaya acısını çıkartırsın cnmbenim ebru salli hastaliga kurban gitti
Yok daha yaşıyorum :)anasnas ve spora bogulmussun abls
ay merak ettim ilk misafirin uzerinde deneyecegimbenim çok sevdiğim pastalardan Ouarkla yapılıyor
aman çocuk iyileşsinde haftaya acısını çıkartırsın cnm
Yok daha yaşıyorum :)
Listeye uydum cnm
Öğlenki ouark akşamki yoğurt suyu fazlaydı
Oğluşun iyileşmesine sevindim cnmoglumun atesi dustu sukurler olsun ki ve uykysuz gecelerin acisini cikardi gun boyu uyudu bende ayni aciyi cijarmak isterdim ama misafir gelecekti coj onceden soz vermistik kuzeyde uyuyup duzelince iptal etmedik
esim temizligi yapti bende yemekleri hatta bi ara benimle lahana sardi seviyorum ulennn ben bu adami maşallah deyim yarin ters tepmesin
Neyse cnm yapacak bişey yok geçti artıkAbla konumu falan hazırlamıştım aklimdaydi hepsi sabah gec kalktım bi anda misafiri duydum apar topar ne olduysa unuttum haklısın diyeceğim biseyim yok bahane olsun diyede söylemiyorum hakkini helal et bende gorunce üzüldüm yoksa bunu yapmak istemezdim
Hem hasarsız hemde hafif olmuş cnmmenu
sabah(07:00)
2dlm wasa
1dlm peynir
1yumurta
ara(14:00)
1/2muz
ara(16:00)
2ceviz
akşam(17:30)
1kase mercimej çorbasi
3yk et sote fırında guvecin icinden sectim
ara(21:00)
50ml sutle nescafe
1/2dlm ananas
3fistik
su:2ly spor:yok
bugun nelere hayir dedim lahana,sarmasi havuc tarator tatlılar kuru patlicsn dolmasi
kiymsli pogaca hepsine hayir dedimve kendimi cok iyi hissediyorum yemis olsan vicdan yapacaktım
saat olarak menume uyamadim ucgubdur sma hasasrsiz atlatmaya calistim
abla benim esim 15 yasindan beri yanliz yasiyor bi iki sene abisi ile bekar yasamis sonra hep kendi herseyi bilir herseyini kendi halletmis bi temizlik yaoar halilari filan kaldirir kiyi kose dip bucakOğluşun iyileşmesine sevindim cnm
Kız maşallah sizin adamlara kıskanıyom haa :))
Neyse cnm yapacak bişey yok geçti artık
Bidahakine herkes daha dikkatli olur
Hem hasarsız hemde hafif olmuş cnm
Nefsine yenilmeyip kazanan sen olmuşun
Görümcem gönül koydu ama bize gelince nişy yemez kesin :)menü sade ama bulgur yerine salata yoğurt daha iyi olurdu cnm
Son 2 gün şişlik yapıcak şeyler tüketmiyelim
Kendimizi bi analiz edelim
Ohhhh bol bol hareket iyi olmuş
Bişey yemeden gelmende süper
Çatlasın herkes :))
Diyetisyenm ayda 3 kilo verilmeli diyo normali oymuş bu nedenle yüksek kaloride diyt verid sanırım. cumartesi günlük listeler verecekyemedik canim artik cAnimda istemiyor gozumde kalmiyor beni beyin yeni fark etti
yermiyim tatlim yesem daha neler neler vardi
o nasılmis ki bak hic yemedim ama lazim değil guzelse misafirlere yaparim
dukan mi yapsak sebze fiyatlaei dusene kadar
benim ebru salli hastaliga kurban gitti
kac aylik canim bizdik bende 1sene icmedim ama yasina girince bi kupa ictim suan zaten dana oldu söke söke alirim hesabi
avakadonun besin degeri clk yuksek bence yumurta yeme cunku nasil muz ve yumurta ayni anda coj geliyorsa avakado ile daha da cok gelir
tatlim diyetisyenin cok comert bizimki koklatmiyor bile 10yk maşallah hemde ekmekle :)
anasnas ve spora bogulmussun abls
Maşallah enişteye :) benimki de iş yapar ama yemek olayına hiç girmez. kırk yılda bir bulgur pilavı filan yapar bana da çok lezzetli gelir nednseoglumun atesi dustu sukurler olsun ki ve uykysuz gecelerin acisini cikardi gun boyu uyudu bende ayni aciyi cijarmak isterdim ama misafir gelecekti coj onceden soz vermistik kuzeyde uyuyup duzelince iptal etmedik
esim temizligi yapti bende yemekleri hatta bi ara benimle lahana sardi seviyorum ulennn ben bu adami maşallah deyim yarin ters tepmesin
Doğru söyle kızzz diyetisyenden daha mı çok çekiniyon :))kizlar buraya yazmak cidden ise yariyor buraya yazmasam yerdim bi tane fistikli baklava cok severim havuc taratoru lahanayi kuru patlicani ama hepsini pirincle yaptim tarotorda mayonez vardi nasil hesap veririm sizede ditetosyenede
Benimki de el bebek gül bebek büyümüşabla benim esim 15 yasindan beri yanliz yasiyor bi iki sene abisi ile bekar yasamis sonra hep kendi herseyi bilir herseyini kendi halletmis bi temizlik yaoar halilari filan kaldirir kiyi kose dip bucakbide titizdir resmen arkami toplar fazlasida zarar iste benim gibi çakallar hazira konuyo :)oglumda ona cekmis galiba icten gelen bi durum
Ayy hiç anlamıyorum bu insanlarıGörümcem gönül koydu ama bize gelince nişy yemez kesin :)
bu kilo fazlasına bünyeye göre değişirkiDiyetisyenm ayda 3 kilo verilmeli diyo normali oymuş bu nedenle yüksek kaloride diyt verid sanırım. cumartesi günlük listeler verecek
Seneye üniversite sınavına girecek çocuğu var çocuk gibi küser neye küstüğünü de anlayamazsın surat sürekli asıktır zaten gece gece iyi çekiştirdim haDoğru söyle kızzz diyetisyenden daha mı çok çekiniyon :))
Benimki de el bebek gül bebek büyümüş
Ayy hiç anlamıyorum bu insanları
Yemekle gönülün ne alakası var
Beni düşünen benim seçimlere saygı duyar
Duymayanda çok da tınnn
bu kilo fazlasına bünyeye göre değişirki
benim liste 1204cal yanlis hatirlamiyorsamDiyetisyenm ayda 3 kilo verilmeli diyo normali oymuş bu nedenle yüksek kaloride diyt verid sanırım. cumartesi günlük listeler verecek
Maşallah enişteye :) benimki de iş yapar ama yemek olayına hiç girmez. kırk yılda bir bulgur pilavı filan yapar bana da çok lezzetli gelir nednse
diyetisyende farkli bor heyecan oluyo yag orani vs merak diyelimDoğru söyle kızzz diyetisyenden daha mı çok çekiniyon :))
Benimki de el bebek gül bebek büyümüş
Ayy hiç anlamıyorum bu insanları
Yemekle gönülün ne alakası var
Beni düşünen benim seçimlere saygı duyar
Duymayanda çok da tınnn
bu kilo fazlasına bünyeye göre değişirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?