- 13 Aralık 2016
- 353
- 727
- 18
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.001
3 halka ?Menüm
11.30
3 halka sucuklu yumurta
1 d peynir
2 d ekmek
3 zeytin
14.00
8 çiğ badem 20 kuru üzüm
18.00
4 yk yoğurtla közlenmiş patlıcan
4 yk susuz kuru fasulye( diyet menümde susuz silme 10 yk var hemde ekmekle)
Su 1.5
Spor 60 dk dan fazla yürüyüş
benim kilom panik atak oldum 18-21 yaşlar arası yoğun stres altındaydım başediyorum sandım ama 22 yaşında patladı yanardağ gibi neyse 6 ay ilaç kullandım 65 kilodan 81 e çıktım 6 ayda.Yarınki konumuz
Neden yemek yerken kendimize dur diyemedik kilo almamızdaki sebepler nedir bir psikolog Edasıyla soruyorum
oglumun atesi dustu sukurler olsun ki ve uykysuz gecelerin acisini cikardi gun boyu uyudu bende ayni aciyi cijarmak isterdim ama misafir gelecekti coj onceden soz vermistik kuzeyde uyuyup duzelince iptal etmedik
esim temizligi yapti bende yemekleri hatta bi ara benimle lahana sardi seviyorum ulennn ben bu adami maşallah deyim yarin ters tepmesin
helal sanakizlar buraya yazmak cidden ise yariyor buraya yazmasam yerdim bi tane fistikli baklava cok severim havuc taratoru lahanayi kuru patlicani ama hepsini pirincle yaptim tarotorda mayonez vardi nasil hesap veririm sizede ditetosyenede
grip mi enfeksiyon mubenimboncuk yine biraz ateslendi ben yine ayaktagecti diyorum geri geliyor
günaydııınGünaydın herkese
günaydın video falan izleyince çabuk bitiyorGünaydın kızlar bu aralar pek gelemiyorum paketim bitmek üzere bu ay nedense çabuk bitti
Yok canım video izlemedim. Ama bu ara internette çok bişeyler araştırdım Video Instagram da fazla oyalandim saniringünaydın video falan izleyince çabuk bitiyor
Eşin gerçekten çok destek vermiş canım çoğu gitmiş azı kalmış senin emzirme sürecinde kiloya yatkınsan olağan süreç Burdur zaten verirsin tamamını inşallahbenim kilo alma hikayem süt olsundu gogus uclsrim yoktu ilk etapta ememedi siringayla göğsüme mama sikiyordum o sayede cikti uclari yaninizda bide anneniz varsa gelsin bulgur pilavlari gitsinbfistikli helvalar oyle kucuk porsiyonlsr degil dolu dolu tabsklar zaten yemek yemeyi seven biri olunca is tamamen zevke döndü
mesela ilk 3_4 ay hic cikolata yemedim bebege alerji yapar diye ama saglikli buldugum herseyi porsiyon kontrolu olmadan saat fark etmeksizinn yedim
bu yeme bi noktada teslim aliyor sizi sut olsun kaygisi bitti ama yeme istedigim bitmei bu defa meme grevleri basladi 3_7 ay arasi emmek istemiyordu oysa emmeliydi baskasi olsa birakirdi belki dogrusuda buydu istemiyorsa emmesin dimi ama yok bu arada neden emmek istemiyor bunalimiyls yedim artik saglikli sagliksiz ayirt etmeden zaten misafir eksik olmuyordu herkes gidince tabak tabak kekler börekler en buyukbzevkim olmustu en huyuk mutlulugum o kadar uykusuzkugun arasinda gece kalkip kurabiye yapip ertesi gun kahveyle yeme planlariyla yasadim yaz geldi gecti dogum gunu geldi gecti kafamda belirleyip zayiflarim dedigim tarihler geldi gecti ben ayniydim yasimi gostermeyen ben artik fazlasini gosteriyordum siniri filan kalmamisti bi butun ekmege tpst üstüne 2_3cikolata yeyip uzulup bi kac saat sonra suursuzca tekrar yemek eltimin dogumunda fotograf cekildik ekrana bakinca gordum eltim doguma girecek ama baksaniz fotota hamile olan benim ki hamileyken bile oyle degildim dank etti iste o zaman dur demek ama alismisti beyin vucut ara ara sacma sapan sinirlenince uzulunce yemelerim oldu gruba girdikten sonrads oldu bi kere hatta
ama artik beynimde vucudumda istiyor beynimdeki acligi bastirdim eskiden olsa bu uykusuz hastalik gecelerini nescafe cikolatavkurabiye pastayla gecirirdim niye oglum hasta bana ihtiyaci var benimde enerjiye ihtitacim var bos enerji gelse ne gelmese ne
simdi daha mutluyum yavastanda kilo verdikce kendinizi begenmeniz artiyor esim zaten her zaman nszik oldu belkide istemeki bekledi kendimden nefret ettigim anlarda bile hissetmis gibi gelip iltifat ederdi ilgilenirdi kvler genelde konusur kilo icin oysa beni ki herkes cok kilobalmissin dediginde savundu sutu gelmemis napsin kiz kilo verilir bu inat cocugu emzirmeyi basardi dedi cevrem bile sabretti bekledi buda ayri bir sansti
Allah yardımcın olsun inşallah eşin babanın veremediği sevgi ve hoşgörüyü verir sanaKonumuz
Neden yemek yerken kendimize dur diyemedik kilo almamızdaki sebepler nedir bir psikolog Edasıyla soruyorum
Benim ailem özellikle babam çok problemli. zayıf bi çocukluktan sonra akıl ermeye başlayınca babamın anneme bize olan psikolojik şiddeti sonucunda yemeye başladım 22 yaşıma kadar bu psikolojik şiddet kötü muamele devam etti. 17 yaşımda hayatıma öss stresi eklenince 20 kilo aldm o evden o şehirden kurtulmak için kazanmam lazımdı. dershaneye yollamak yok zatn bi de meslek lisesindeyim çok sıktım kendimi 20 kiloyu aldım lise 3 te 80 kiloydm sanırım tartılmadm hiç. kazandm sınavı ama örgüne yollamazdı zatn babam varlık içinde yoklukta çektim açıköğretmde okudum o sırada yine evdeydim.depresyondaydm doktorn dediğine göre yemeye devam ettim. sonra kpss de iyi bi puan aldm memleketime en uzak yeri yazdım atandım çok şükür. psikolojim hemen düzelmedi yine 80li kilolardaydaydm açıkcası benim için kilo dert değildi o zamanlar depresyonda olduğum için. eşimle tanıştım atandktan bir yıl sonra filan onun sayesinde depresyonu yendim evlendik kızım oldu şişman bi anne olmak istemediğim için kilo vermeye karar verdim.
Doğumlar hastalıklar derken bi bakıyoruz ki herkes yerli yerinde olan bize olmuşbenim kilom panik atak oldum 18-21 yaşlar arası yoğun stres altındaydım başediyorum sandım ama 22 yaşında patladı yanardağ gibi neyse 6 ay ilaç kullandım 65 kilodan 81 e çıktım 6 ayda.İlaçtan olsa gerek iştahım arttı
İlacı bıraktım kilolar beni bırakmadı. 72 ile evlendim evlendikten 3,5 sene 76 ile hamile kaldım iştahsızdım 7 aylık doğdu kızım hamileyken sadece 4 kilo aldım ilk bebeğimi 81 le dünyaya getirdim hamileyken çok kötü grip oldum atlatamadım 3 ay boyunca hastahaneye kaldırılana kadar öksürdüğüm için kızım erken doğdu. kızım ilk üç ay ememedi emme kasları gelişmediği için.
Süt sağıcam aman sütüm azalmasın diye üzümlü incir kürleri kayısı suları hurmalar kuruyemişlerbulgurlu yemekler mayalı ekmekler gebelikte ve emzirme döneminde (kızım 8 ay olana kadar) aldığım kan ve vitamin ilaçları derken oldum
93.
88e düşmeye çalıştım bu sefer de oğluma hamile kaldımkızım 18 aylıktı o zaman kızımda yaşadığım sorunları yaşamamak için beslenmeme dikkat ettim oğlumda ama bu sefer troit patlak verdi oğlumu doğurduğumda 109 kiloyu gördüm doğum sezeryanla olduğu için hareketlerim de kısıtlandı ilk altı ay ben dur desem bile mecburiyetten aldım hazır gıdaları ilk hamileliğimden beri tüketmemeye çalışıyorum. peyniri bile kendimiz yapıyoruz kaynanamdan öğrendim.
kaliteli beslendim ama stresten çok fazla tükettim herşeyi vücutta ihtiyaç fazlasını depoladı.
canım tarçın hakkında bildiklerimiz doğruda gece yenmesi 8 den sonra heleki 9 dan sonra sindirim durduğundan hicbirsey yenmemesi fikrindeyimtarçın iyi olur metobolizmayı çalıştırıyor diye duydum kan şekerini düşürüyor diye biliyorum yanlış mı duydum ki acaba
bende çayda çok severim gece için demiştiminsallah canim grcede vardi atesi ama en azindan ilk uc gun jadar inatci bi ateş değil
digru canım bende atarim sute tarcinnki diyetisyende ozellikle belirtti at diyeistikrar1986 niye tarcinsiz
hayat hikayelerimiz geneli ya hamilelik yada emzirme donemi kaynakli kilo almisiz nasıl almışsak ins öylede veririzbenim kilom panik atak oldum 18-21 yaşlar arası yoğun stres altındaydım başediyorum sandım ama 22 yaşında patladı yanardağ gibi neyse 6 ay ilaç kullandım 65 kilodan 81 e çıktım 6 ayda.İlaçtan olsa gerek iştahım arttı
İlacı bıraktım kilolar beni bırakmadı. 72 ile evlendim evlendikten 3,5 sene 76 ile hamile kaldım iştahsızdım 7 aylık doğdu kızım hamileyken sadece 4 kilo aldım ilk bebeğimi 81 le dünyaya getirdim hamileyken çok kötü grip oldum atlatamadım 3 ay boyunca hastahaneye kaldırılana kadar öksürdüğüm için kızım erken doğdu. kızım ilk üç ay ememedi emme kasları gelişmediği için.
Süt sağıcam aman sütüm azalmasın diye üzümlü incir kürleri kayısı suları hurmalar kuruyemişlerbulgurlu yemekler mayalı ekmekler gebelikte ve emzirme döneminde (kızım 8 ay olana kadar) aldığım kan ve vitamin ilaçları derken oldum
93.
88e düşmeye çalıştım bu sefer de oğluma hamile kaldımkızım 18 aylıktı o zaman kızımda yaşadığım sorunları yaşamamak için beslenmeme dikkat ettim oğlumda ama bu sefer troit patlak verdi oğlumu doğurduğumda 109 kiloyu gördüm doğum sezeryanla olduğu için hareketlerim de kısıtlandı ilk altı ay ben dur desem bile mecburiyetten aldım hazır gıdaları ilk hamileliğimden beri tüketmemeye çalışıyorum. peyniri bile kendimiz yapıyoruz kaynanamdan öğrendim.
kaliteli beslendim ama stresten çok fazla tükettim herşeyi vücutta ihtiyaç fazlasını depoladı.
canım havaların etkisi var bende yerimde sayıyorum tabi spor yapmayarakBenim tartı 81,3 -81,4 e çakılı kaldı bugün lapa yapicam bakalım sabah normal kahvaltı yaptım akşam ve öğlen lapa yarında ful lapa yapicam ay inşallah işe yarar ya valla bunaldım bu 81 den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?