Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canim bencede istersek herseyi evde yapabiliriz yeterki arastirip ogrenelim canım genelimiz yazdıklarına hayır diyemez acaba bu yemek sitesi olup yada youtup ta sayfasi olup paylaşım yapan bayanlar çok zayıf olmaları acaba çok uğraşıp yorulduklarindan mi

Çok güzel de akşam hiç bir şey göremedim

elden geleni yapıyorum canimda sinirim bozulmuyor desem yalan olur su son zamanlar aldığım iltifatlar yüzünden duraklamaya girdim kesin nazara geldim ibre hareket etmiyor bakalım bugün ne olacak
Tabi canım seni gayet iyi anlıyorum keşke hergün tartilmasak Bence en büyük sıkıntıyı bundan yaşıyoruz he kız inan nazar hak veriyorlardır okumak lazım bende yaşıyorum

ablacım merak ettik anlaşılan çalışkan kayinvalide sin gelinede fırsat veriyormusun daha oda biraz hizmet etsin ah bende gelinim güya kayınvalidem hizmet etmezde bende çok hayırlı gelin değilim abla bu hafta beni yeneceksin inan kendim yeniyormus gibi seviniyorum daha da benle yarisirmisin bilmiyirum

1 wasa degilmi çok iyi menü

Bugünün Zuhal ablası olarak kendimi ilan mi etsem biraz yazdım diye olurmu olmaz nerde senin yerini doldurmak ablacimm

Can'ım afiyet olsun hepsi çok iyi.Bu çörekotu yağı fayda sağladı mı ?Bebde ilk kez içtim bu sabah

Valla 81,3 çakılı kaldı şuan ablam bugün tam lapada yapamadım öğlen lapa yedim sadece

Valla bilemedim cnm menü az meyve fazla olmuş. bugün lapa olmasada olurdu
Yarın lapayı tam yap mutlaka eksi olur

gelin sabahtan işe gitti cnm çarşamba sabahtan çocuğu buraya bırakıyor
Insan kendi yapamadığı için değil...
Ben iş yapsın diye beklemem ama sofrayı toplasa çayı dökse tabiki memnun olurum

Ayyy senin bu karamsarlığında beni öldürecek
Poni bitti sen başladın. Güzelim 2 günde ne eksiler gelir tabi doğru taktik uygularsak

Bugünün Zuhal ablası olarak kendimi ilan mi etsem biraz yazdım diye olurmu olmaz nerde senin yerini doldurmak ablacimm
est.tatlım
Haftalık 200 mesajın üstüne çıkarsan neden olmasın :))

Daha spor yapamadım
heralde bugün 1 tur yapıp haftayı kapatıcam
Bende yarın spor yok

Geçen verdiğim dönemde dahil hiç bu kadar uzun süreli 6 gün aralıksız spor yapmamıştım

Evet canım
Can'ım afiyet olsun hepsi çok iyi.Bu çörekotu yağı fayda sağladı mı ?Bebde ilk kez içtim bu sabah
Valla içiyorum ama işe yarıyor mu bu fikrim yok canım
sabah midem almadı abla bende öğlen yedim akşamda devam etmedim ama yarın sırf lapa yapicam

ablacım aslinda karamsar degilimde hatami biliyorum bu haftada kosu bandindan sıkıldım eliptisk bisiklet gelsin ins acisuni cikaracam daha yeni heves bir sure beni goturur bide pahali alinca uzun sure binerim ki evden laf gelmesin

Birde kaç haftadır annem akraba günü alcak ben engelliyorum dum ki daha yeter yarın alcam diyor annem bende Lapa yapacaktım nasıl olcak ins hayırlı bir engel çıkar

Evet canım

sabah midem almadı abla bende öğlen yedim akşamda devam etmedim ama yarın sırf lapa yapicam
ben eskiden her öğün ayrı pişiriyodum artık sabatan toplam yapıp öğünlere bölüyorum yiyeceğimde ısıtıyorum böyle daha pratik geldi

Tatlım sen niye leslie yapmıyosun
Bana göre koşu bandından daha etkili hem cardiyo hem bölgesel çalışmış oluyosun
Tv nin önünde yapıncada hiç sıkıcı gelmşyor

Keşke cuma gününe aldırsaydın sende bikaç salata yapar götürürdün
Yarın olacaksada mıtfaktan çıkma iş bahanesiyle
tabağını kimseye çaktırmadan geri boşalt

Daha spor yapamadım
heralde bugün 1 tur yapıp haftayı kapatıcam
Bende yarın spor yok

Geçen verdiğim dönemde dahil hiç bu kadar uzun süreli 6 gün aralıksız spor yapmamıştım
bencede abla biraz dinlen bir hafta dinlenin bir daha ki hafta yarış yapalım ne dersiniz

Evet canım

Bende içiyorum çörek her türlü derde deva

evet abla lapa da mantıklı olan o bende aynı şekilde yapacağım

Mervecim sakın yanında birşey yeme salata da dahil sonra kilo alırsın

Ablacim leslie bir süre yaptım koşu bandı tamir olunca ona geçtim bencede leslie daha etkili ama ayak sesi asagi cok gider diye biraktim bugün ins yapayım komsu yokmuş
Bu Eliptisk in sesi hiç yokmuş apartmanda en iyisi

İyi akşamlarrrr 9.Takımın Güzelleri

Hemen menümü yazayım çok uykum geldi.Çok yorgunum uyanınca geri dönücem.

Sabah 08.10 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı

08,50
1 tavada yağsız yumurta
1,5 kk peynir
1 dilim tbe
1 ufak domates
Biraz maydonoz

Öğle 12,40
1 yeşil elma
5 fındık

Akşam16,45

1 kepçe ezogelin çorbası
1 kase salata
3 yk yogurt

Su:1,75 lt.
Spor:70 dk yürüyüşler kordon boyu +15dk pilates+15 dk.Leslie toplam 100 dk Çok yoruldum çokkk uyuyup gelicemmmm

bencede abla biraz dinlen bir hafta dinlenin bir daha ki hafta yarış yapalım ne dersiniz

Bende içiyorum çörek her türlü derde deva
1 gün mola yeter kızzz
Cuma yine başlıyoz biz sporu hayat tarzı haline getirip vazgeçilmememiz yapıcaz
Allahım bunları benmi söylüyom
Duyda inanma

Halının üstünde yaparsan ses olmaz heralde

Bide kızlar mutlaka spor ayakkabı giyin biyerinizi sakatlarsınız

Anammm bu beni geçecek maşallah güzellik süper olmuş

Kız bu saatte uyursan sersem gibi olursun
valla yatsam bende uyurum heralde

Anammm bu beni geçecek maşallah güzellik süper olmuş

Kız bu saatte uyursan sersem gibi olursun
valla yatsam bende uyurum heralde
Abla eşim nöbetçi Bebde gece sabah 4 E kadar soru çözerim mecbur uyumam lazım.Üstteki çatlak Ada'm gece ses çıkarmıyor ondan gece çalışıyorum.:)

ben kilo yaptığını bilmiyordum doktorum da uyarmadı
Kortizon enjeksiyonu yada ilacı ciddi iştah açar her doktor nasıl söylemez bu yüzden tedaviyi yarım bıraktım ben
Antidepresan ilaçlarda kişinin metabolizması ile değişiyor kiminle kilo kiminizde zayıflatıyor

kepekli den mı yapsam normal pirinçten mı fark edermiki bugün yediğim lapa keskekteki buğday gibi tadı vardı

Ben bugün kullandım çok işe yaradı devam edicem bakalım
Ne yaptiki canım
yogurtsuz baya zor yiyebilirim sanırım

bu hafta mezun edicez seni sanırım canım

kepekli den mı yapsam normal pirinçten mı fark edermiki bugün yediğim lapa keskekteki buğday gibi tadı vardı
Ben normal pirinçten yaptım cnm
Ama öncesinde sıcak limonlu suda bekletip nişastasını akıtıyorum

Az yoğurtluda biraz etki ediyor Ama sadesi daha fazla
Buse yoğurtlu yapmıştı 300-400 gitmişti diye hatırlıyorum onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…