- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.041
canim bencede istersek herseyi evde yapabiliriz yeterki arastirip ogrenelim canım genelimiz yazdıklarına hayır diyemez acaba bu yemek sitesi olup yada youtup ta sayfasi olup paylaşım yapan bayanlar çok zayıf olmaları acaba çok uğraşıp yorulduklarindan mievet canım 4-5 senedir tüketmemeye çalışıyorum hep doğala kaçıyorum kızım cips isterse onu bile kendim yapmaya çalışıyorum ama börek türünü çok seviyorum yaaaa
önceden kek yapardım 1 dilim yiyemezdim şekerli gelirdi içim almazdı şimdi tabak tabak baklava yerim herhalde
Çok güzel de akşam hiç bir şey göremedimevet bugünkü menüm
sabah 9:00 gibi
menemen 2 yk kadar
1,5 kk peynir
2 ilim ekmek
çay
ara yapamadım
öğle : 13:00 gibi
karnıyarık kızartılmadan yapılmış
marul salatası yağsız tuzsuz
1 bardak limonlu su
1 kase cacık yağsız
ara yarım çay bardağı kabak çekirdeği
su 2,5 lt
spor
30 dk yürüyüş
Tabi canım seni gayet iyi anlıyorum keşke hergün tartilmasak Bence en büyük sıkıntıyı bundan yaşıyoruz he kız inan nazar hak veriyorlardır okumak lazım bende yaşıyorumelden geleni yapıyorum canimda sinirim bozulmuyor desem yalan olur su son zamanlar aldığım iltifatlar yüzünden duraklamaya girdim kesin nazara geldimibre hareket etmiyor bakalım bugün ne olacak
ablacım merak ettik anlaşılan çalışkan kayinvalide sin gelinede fırsat veriyormusun daha oda biraz hizmet etsin ah bende gelinim güya kayınvalidem hizmet etmezde bende çok hayırlı gelin değilim abla bu hafta beni yeneceksin inan kendim yeniyormus gibi seviniyorum daha da benle yarisirmisin bilmiyirumSelamlarrr
Sabahtan çocuk gelmişti arada geçmişi okumaya çalıştım ama cevap yazamadım
Biraz uyuyunca yemekleri hemen hallettim
Sonra oğlan gelin geldi yemek çay faslı falan yeni gittiler
Rakibem bugün azda olsa eksiye düşmüşüm duyrulur
istikrar1986
Sizlerde ne var ne yok tartılardan ne haber
1 wasa degilmi çok iyi menü(10:00)
1 tk çörekotu yağı
1 tk aspir yağı
(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
(12:30)
kızılcık ve bademli tahilli çıtır bar(wasanin)
(14:30)
kepekli pirinç lapası
2 yk yoğurt
(16:00)
50 Gr yeşil elma
50 Gr deveci armutu
(17:30)
dereotlu maydanozlu yoğurt(4 yk yoğurt)
4 tane acve hurması
Su 2lt
spor 60 dk koşu bandı
Can'ım afiyet olsun hepsi çok iyi.Bu çörekotu yağı fayda sağladı mı ?Bebde ilk kez içtim bu sabah(10:00)
1 tk çörekotu yağı
1 tk aspir yağı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
kepekli pirinç lapası
2 yk yoğurt
50 Gr yeşil elma
50 Gr deveci armutu
4 tane acve hurması
Su 2lt
spor 60 dk koşu bandı
Valla 81,3 çakılı kaldı şuan ablam bugün tam lapada yapamadım öğlen lapa yedim sadece
Valla bilemedim cnm menü az meyve fazla olmuş. bugün lapa olmasada olurdu(10:00)
1 tk çörekotu yağı
1 tk aspir yağı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
kepekli pirinç lapası
2 yk yoğurt
50 Gr yeşil elma
50 Gr deveci armutu
4 tane acve hurması
Su 2lt
spor 60 dk koşu bandı
gelin sabahtan işe gitti cnm çarşamba sabahtan çocuğu buraya bırakıyorblacım merak ettik anlaşılan çalışkan kayinvalide sin gelinede fırsat veriyormusun daha oda biraz hizmet etsin ah bende gelinim güya kayınvalidem hizmet etmezde bende çok hayırlı gelin değilim abla bu hafta beni yeneceksin inan kendim yeniyormus gibi seviniyorum daha da benle yarisirmisin bilmiyirum
est.tatlımBugünün Zuhal ablası olarak kendimi ilan mi etsem biraz yazdım diye olurmu olmaz nerde senin yerini doldurmak ablacimm
Evet canımablacım merak ettik anlaşılan çalışkan kayinvalide sin gelinede fırsat veriyormusun daha oda biraz hizmet etsin ah bende gelinim güya kayınvalidem hizmet etmezde bende çok hayırlı gelin değilim abla bu hafta beni yeneceksin inan kendim yeniyormus gibi seviniyorum daha da benle yarisirmisin bilmiyirum
1 wasa degilmi çok iyi menü
Valla içiyorum ama işe yarıyor mu bu fikrim yok canımCan'ım afiyet olsun hepsi çok iyi.Bu çörekotu yağı fayda sağladı mı ?Bebde ilk kez içtim bu sabah
sabah midem almadı abla bende öğlen yedim akşamda devam etmedim ama yarın sırf lapa yapicamValla bilemedim cnm menü az meyve fazla olmuş. bugün lapa olmasada olurdu
Yarın lapayı tam yap mutlaka eksi olur
gelin sabahtan işe gitti cnm çarşamba sabahtan çocuğu buraya bırakıyor
Insan kendi yapamadığı için değil...
Ben iş yapsın diye beklemem ama sofrayı toplasa çayı dökse tabiki memnun olurum
Ayyy senin bu karamsarlığında beni öldürecek
Poni bitti sen başladın. Güzelim 2 günde ne eksiler gelir tabi doğru taktik uygularsak
est.tatlım
Haftalık 200 mesajın üstüne çıkarsan neden olmasın :))
ablacım aslinda karamsar degilimde hatami biliyorum bu haftada kosu bandindan sıkıldım eliptisk bisiklet gelsin ins acisuni cikaracam daha yeni heves bir sure beni goturur bide pahali alinca uzun sure binerim ki evden laf gelmesinValla bilemedim cnm menü az meyve fazla olmuş. bugün lapa olmasada olurdu
Yarın lapayı tam yap mutlaka eksi olur
gelin sabahtan işe gitti cnm çarşamba sabahtan çocuğu buraya bırakıyor
Insan kendi yapamadığı için değil...
Ben iş yapsın diye beklemem ama sofrayı toplasa çayı dökse tabiki memnun olurum
Ayyy senin bu karamsarlığında beni öldürecek
Poni bitti sen başladın. Güzelim 2 günde ne eksiler gelir tabi doğru taktik uygularsak
est.tatlım
Haftalık 200 mesajın üstüne çıkarsan neden olmasın :))
ben eskiden her öğün ayrı pişiriyodum artık sabatan toplam yapıp öğünlere bölüyorum yiyeceğimde ısıtıyorum böyle daha pratik geldiEvet canım
Valla içiyorum ama işe yarıyor mu bu fikrim yok canım
sabah midem almadı abla bende öğlen yedim akşamda devam etmedim ama yarın sırf lapa yapicam
Tatlım sen niye leslie yapmıyosunablacım aslinda karamsar degilimde hatami biliyorum bu haftada kosu bandindan sıkıldım eliptisk bisiklet gelsin ins acisuni cikaracam daha yeni heves bir sure beni goturur bide pahali alinca uzun sure binerim ki evden laf gelmesin
Birde kaç haftadır annem akraba günü alcak ben engelliyorum dum ki daha yeter yarın alcam diyor annem bende Lapa yapacaktım nasıl olcak ins hayırlı bir engel çıkar
Ben bugün kullandım çok işe yaradıEvet canım
bencede abla biraz dinlen bir hafta dinlenin bir daha ki hafta yarış yapalım ne dersinizDaha spor yapamadım
heralde bugün 1 tur yapıp haftayı kapatıcam
Bende yarın spor yok
Geçen verdiğim dönemde dahil hiç bu kadar uzun süreli 6 gün aralıksız spor yapmamıştım
Bende içiyorum çörek her türlü derde devaEvet canım
sabah midem almadı abla bende öğlen yedim akşamda devam etmedim ama yarın sırf lapa yapicam
evet abla lapa da mantıklı olan o bende aynı şekilde yapacağımben eskiden her öğün ayrı pişiriyodum artık sabatan toplam yapıp öğünlere bölüyorum yiyeceğimde ısıtıyorum böyle daha pratik geldi
Tatlım sen niye leslie yapmıyosun
Bana göre koşu bandından daha etkili hem cardiyo hem bölgesel çalışmış oluyosun
Tv nin önünde yapıncada hiç sıkıcı gelmşyor
Keşke cuma gününe aldırsaydın sende bikaç salata yapar götürürdün
Yarın olacaksada mıtfaktan çıkma iş bahanesiyle
tabağını kimseye çaktırmadan geri boşalt
1 gün mola yeter kızzzbencede abla biraz dinlen bir hafta dinlenin bir daha ki hafta yarış yapalım ne dersiniz
Bende içiyorum çörek her türlü derde deva
Halının üstünde yaparsan ses olmaz heraldeevet abla lapa da mantıklı olan o bende aynı şekilde yapacağım
Mervecim sakın yanında birşey yeme salata da dahil sonra kilo alırsın
Ablacim leslie bir süre yaptım koşu bandı tamir olunca ona geçtim bencede leslie daha etkili ama ayak sesi asagi cok gider diye biraktim bugün ins yapayım komsu yokmuş
Bu Eliptisk in sesi hiç yokmuş apartmanda en iyisi
Anammm bu beni geçecekİyi akşamlarrrr 9.Takımın Güzelleri
Hemen menümü yazayım çok uykum geldi.Çok yorgunum uyanınca geri dönücem.
Sabah 08.10 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı
08,50
1 tavada yağsız yumurta
1,5 kk peynir
1 dilim tbe
1 ufak domates
Biraz maydonoz
Öğle 12,40
1 yeşil elma
5 fındık
Akşam16,45
1 kepçe ezogelin çorbası
1 kase salata
3 yk yogurt
Su:1,75 lt.
Spor:70 dk yürüyüşler kordon boyu +15dk pilates+15 dk.Leslie toplam 100 dk Çok yoruldum çokkk uyuyup gelicemmmm
Abla eşim nöbetçi Bebde gece sabah 4 E kadar soru çözerim mecbur uyumam lazım.Üstteki çatlak Ada'm gece ses çıkarmıyor ondan gece çalışıyorum.:)Anammm bu beni geçecekmaşallah güzellik süper olmuş
Kız bu saatte uyursan sersem gibi olursun
valla yatsam bende uyurum heralde
Kortizon enjeksiyonu yada ilacı ciddi iştah açar her doktor nasıl söylemez bu yüzden tedaviyi yarım bıraktım benben kilo yaptığını bilmiyordum doktorum da uyarmadı
kepekli den mı yapsam normal pirinçten mı fark edermiki bugün yediğim lapa keskekteki buğday gibi tadı vardıben eskiden her öğün ayrı pişiriyodum artık sabatan toplam yapıp öğünlere bölüyorum yiyeceğimde ısıtıyorum böyle daha pratik geldi
Tatlım sen niye leslie yapmıyosun
Bana göre koşu bandından daha etkili hem cardiyo hem bölgesel çalışmış oluyosun
Tv nin önünde yapıncada hiç sıkıcı gelmşyor
Keşke cuma gününe aldırsaydın sende bikaç salata yapar götürürdün
Yarın olacaksada mıtfaktan çıkma iş bahanesiyle
tabağını kimseye çaktırmadan geri boşalt
Ne yaptiki canımBen bugün kullandım çok işe yaradıdevam edicem bakalım
yogurtsuz baya zor yiyebilirim sanırımevet abla lapa da mantıklı olan o bende aynı şekilde yapacağım
Mervecim sakın yanında birşey yeme salata da dahil sonra kilo alırsın
Ablacim leslie bir süre yaptım koşu bandı tamir olunca ona geçtim bencede leslie daha etkili ama ayak sesi asagi cok gider diye biraktim bugün ins yapayım komsu yokmuş
Bu Eliptisk in sesi hiç yokmuş apartmanda en iyisi
bu hafta mezun edicez seni sanırım canımİyi akşamlarrrr 9.Takımın Güzelleri
Hemen menümü yazayım çok uykum geldi.Çok yorgunum uyanınca geri dönücem.
Sabah 08.10 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı
08,50
1 tavada yağsız yumurta
1,5 kk peynir
1 dilim tbe
1 ufak domates
Biraz maydonoz
Öğle 12,40
1 yeşil elma
5 fındık
Akşam16,45
1 kepçe ezogelin çorbası
1 kase salata
3 yk yogurt
Su:1,75 lt.
Spor:70 dk yürüyüşler kordon boyu +15dk pilates+15 dk.Leslie toplam 100 dk Çok yoruldum çokkk uyuyup gelicemmmm
Ben normal pirinçten yaptım cnmkepekli den mı yapsam normal pirinçten mı fark edermiki bugün yediğim lapa keskekteki buğday gibi tadı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?