- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.061
alışkanlık kazanmak zaman ister inşallah bu sürede kazanırız1 gün mola yeter kızzz
Cuma yine başlıyozbiz sporu hayat tarzı haline getirip vazgeçilmememiz yapıcaz
Allahım bunları benmi söylüyom
Duyda inanma
abla halıların çoğu Şagi olmuyor malesef bir mutfak halısı münasip oda çok ince yani anlayacağın bahanem var aslinda plates için minder almıştım ne zaman dir ablam daydi onla yapabilirimHalının üstünde yaparsan ses olmaz heralde
Bide kızlar mutlaka spor ayakkabı giyin biyerinizi sakatlarsınız
Oynamaya gönlü olmayan gelinabla halıların çoğu Şagi olmuyor malesef bir mutfak halısı münasip oda çok ince yani anlayacağın bahanem var aslinda plates için minder almıştım ne zaman dir ablam daydi onla yapabilirim
Ah Can'ım inşallah.kepekli den mı yapsam normal pirinçten mı fark edermiki bugün yediğim lapa keskekteki buğday gibi tadı vardı
Ne yaptiki canım
yogurtsuz baya zor yiyebilirim sanırım
bu hafta mezun edicez seni sanırım canım
akşamdan mı islayayim ablaBen normal pirinçten yaptım cnm
Ama öncesinde sıcak limonlu suda bekletip nişastasını akıtıyorum
Az yoğurtluda biraz etki ediyor Ama sadesi daha fazla
Buse yoğurtlu yapmıştı 300-400 gitmişti diye hatırlıyorum onda
Ben bu fark göremedim canım aspir yağına başladım Meto için o ne yapacak bakalimAh Can'ım inşallah.Eşim yeter artık kemikli kadın iyi olmaz diyor.
Çörekotu metabolizmayı hızlandırdı .Aynı tiroit ilacım gbi aynı görevi gördü
benim menü belli lapa bakalım inşallah güzel eksiler gelirKızlar bugünden yarının planını yapın ve uygulayın
Anacım biraz heyecan gelsin takıma
Ne bu sanki ölü toprağı serpilmiş herkese
Bakalım cuma günü kimler sevinecek
Profil kilosunu değiştirebilecekmiyiz
Bugünün Zuhal ablası olarak kendimi ilan mi etsem biraz yazdım diye olurmu olmaz nerde senin yerini doldurmak ablacimm
Yok tstlım yarım saat bekletsen yeterkşamdan mı islayayim abla
Ve sade yapayım o zaman
Sağol ablamYok tstlım yarım saat bekletsen yeter
Sözde, grublarda en iyi takımlardan biriyiz yada biz kendimizi öyle zannediyoruzTartı yaklaştıkça buralar pek issizlasiyor kızlar nerdesiniz
ben sürekli pasif stres yaşıyorum. yemekle de içimdeki boşlukları dolduruyorum. bu yüzden yerken mutlu oluyorum.Yarınki konumuz
Neden yemek yerken kendimize dur diyemedik kilo almamızdaki sebepler nedir bir psikolog Edasıyla soruyorum
yarın denemek istiyorum.Bana çok fayda ediyor bir günde -600 gr gitmşti bnfe ama tadı iğrenç salata veya yoğurtla yiywbilirsin sade yiyemezsen
ayda 3 kilo az bence. benim kilom için çok az.Diyetisyenm ayda 3 kilo verilmeli diyo normali oymuş bu nedenle yüksek kaloride diyt verid sanırım. cumartesi günlük listeler verecek
hepsi bir arada ağır olmuyor mu canım?ablacim karnıyarık otu çörek otu gingo biloba omega 3 spirulina birde mağ kal d vitamini
ben de yarın lapa yapmayı düşünüyorum. hadi inşallah dua edelim. 83 ü ucundan görsem. yaa ben 2 hafta önce 84 düm. nereye kayboldu o?Benim tartı 81,3 -81,4 e çakılı kaldı bugün lapa yapicam bakalım sabah normal kahvaltı yaptım akşam ve öğlen lapa yarında ful lapa yapicam ay inşallah işe yarar ya valla bunaldım bu 81 den
Bence yanlış sağlıksız beslenmelerden dolayı motivasyon düşüklüğü oluyor.O da gruba yansıyor işte.Burada yazılan beslenmelerle haftada 1 kilo gitmesi lazım ama malesef olmuyor.Demek yanlış giden şeyler var.Sözde, grublarda en iyi takımlardan biriyiz yada biz kendimizi öyle zannediyoruz
Ama takımı canlandırmaya çalışmaktan çok yoruldum
Artık takım bizi motive ediyormu bundan da emin değilim şahsen kendi adıma böyle hissediyorum
Abla ya değişik bir beslenme tarzın var bana tuhaf geliyor :) Afiyet olsun.Standart dışına çıkamıyorum ben neden bilmem.Daha spor yapmadım başım ağrıyor biraz
sonra yaparsam listeye eklerim
11.00
Biraz Ouark
13.00 civarı
Ananas
Mozerralla
16.00
1 bar yoğurt suyu
18.45
1 yağsız çupra
Ananas
Su 2 lt olur
Ben noktayı koyucam inşallah :) HırslıyımKızlar bugünden yarının planını yapın ve uygulayın
viral bakteriyele döndü canim kulaktada hafifgrip mi enfeksiyon mu
gunu erken kapatmissin canim acikmazsan sprun yokevet bugünkü menüm
sabah 9:00 gibi
menemen 2 yk kadar
1,5 kk peynir
2 ilim ekmek
çay
ara yapamadım
öğle : 13:00 gibi
karnıyarık kızartılmadan yapılmış
marul salatası yağsız tuzsuz
1 bardak limonlu su
1 kase cacık yağsız
ara yarım çay bardağı kabak çekirdeği
su 2,5 lt
spor
30 dk yürüyüş
karışık olmus eksi getirsin insallah(10:00)
1 tk çörekotu yağı
1 tk aspir yağı
(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
(12:30)
kızılcık ve bademli tahilli çıtır bar(wasanin)
(14:30)
kepekli pirinç lapası
2 yk yoğurt
(16:00)
50 Gr yeşil elma
50 Gr deveci armutu
(17:30)
dereotlu maydanozlu yoğurt(4 yk yoğurt)
4 tane acve hurması
Su 2lt
spor 60 dk koşu bandı
kiz ne alaks sagi ile o sagiyi bulanin valla hangi hakla hizmet aldik tek tek degistirdim koridor kaldi bialışkanlık kazanmak zaman ister inşallah bu sürede kazanırız
abla halıların çoğu Şagi olmuyor malesef bir mutfak halısı münasip oda çok ince yani anlayacağın bahanem var aslinda plates için minder almıştım ne zaman dir ablam daydi onla yapabilirim
brn mecbur listeme uyacagim gunu erken kapstip uykumu iyi almayi planliyorumKızlar bugünden yarının planını yapın ve uygulayın
uc haftador boyle sebebi ne acabaTartı yaklaştıkça buralar pek issizlasiyor kızlar nerdesiniz
Sözde, grublarda en iyi takımlardan biriyiz yada biz kendimizi öyle zannediyoruz
Ama takımı canlandırmaya çalışmaktan çok yoruldum
Artık takım bizi motive ediyormu bundan da emin değilim şahsen kendi adıma böyle hissediyorum
Geçmiş olsun bu hafta güzel eksi gelecek inşallahDaha spor yapmadım başım ağrıyor biraz
sonra yaparsam listeye eklerim
11.00
Biraz Ouark
13.00 civarı
Ananas
Mozerralla
16.00
1 bar yoğurt suyu
18.45
1 yağsız çupra
Ananas
Su 2 lt olur
canım dikkat etmiyorsun çoğu zaman buda kiloyu korunuyorben sürekli pasif stres yaşıyorum. yemekle de içimdeki boşlukları dolduruyorum. bu yüzden yerken mutlu oluyorum.
yarın denemek istiyorum.
ayda 3 kilo az bence. benim kilom için çok az.
hepsi bir arada ağır olmuyor mu canım?
ben de yarın lapa yapmayı düşünüyorum. hadi inşallah dua edelim. 83 ü ucundan görsem. yaa ben 2 hafta önce 84 düm. nereye kayboldu o?
Sucuk olmayabilirdi canımsabah 08.50
yumurta
1,5 dilim peynir
3 zeytin
1 yk avakado
domates
öğlen 12.30
bir kase sulu köfte (susuz olarak)
2 yk quark
biber
ara 3 kurukayısı, 1 yk quark
akşam 19.00
1,5 yumurta
2-3 dilim sucuk
az domates biber
1 dilim çok tahıllı ekmek
ara 200 mlt keçi sütü, 1 ceviz
2 lt su
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
bende anlamadım her seferinde dikkatimi çekiyorviral bakteriyele döndü canim kulaktada hafif
gunu erken kapatmissin canim acikmazsan sprun yok
karışık olmus eksi getirsin insallah
kiz ne alaks sagi ile o sagiyi bulanin valla hangi hakla hizmet aldik tek tek degistirdim koridor kaldi bi
brn mecbur listeme uyacagim gunu erken kapstip uykumu iyi almayi planliyorum
uc haftador boyle sebebi ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?