- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.081
evet kaçamağım çok benim. gerçi eski hallerime göre maşallah melek gibiyimcanım dikkat etmiyorsun çoğu zaman buda kiloyu korunuyor
Sucuk olmayabilirdi canım
ben aralarda yeşil çay içmeyi düşünüyorum.Lapada bitki çayı icebiliyor muyuzMefkurem
Evet eski menülerine göre çok güzel menüler canım ama ben eminim daha güzel menüler olacak ve o zaman bu alıp vermeler olmayacak yerinde saysanda geriye gitmeyeceksinevet kaçamağım çok benim. gerçi eski hallerime göre maşallah melek gibiyim
ay o sucuğu sorma hiç. hiç hesapta yoktu. anneme dedimki bana yemek yapma. eve gelince yumurta yapıcam. en fazla peynirli yumurta. bir geldim. evde yemek yok. kendime de yapmadım. eee domates, biber sucuk pişirilmiş. ben eve gelince de üzerine yumurta kırdık. ee tabi kokunca da yedim. ama az. ekmek de ekstra oldu. 2 yumurta yiyip ekmek yememeyi düşünüyordum. sonra kızdım planımı bozdun yinededim.
tatlım ben paylaşımdan sohbet muhabbetten bahsediyorumBence yanlış sağlıksız beslenmelerden dolayı motivasyon düşüklüğü oluyor.O da gruba yansıyor işte.Burada yazılan beslenmelerle haftada 1 kilo gitmesi lazım ama malesef olmuyor.Demek yanlış giden şeyler var.
güzelim 2 gün öncesine kadar cumadan beri normal menü yapıyorumAbla ya değişik bir beslenme tarzın var bana tuhaf geliyor :) Afiyet olsun.Standart dışına çıkamıyorum ben neden bilmem.
akşam bol yeşilikli yumurta salatası olsaydı sucuk ve ekmeğe gerek kalmazdısabah 08.50
yumurta
1,5 dilim peynir
3 zeytin
1 yk avakado
domates
öğlen 12.30
bir kase sulu köfte (susuz olarak)
2 yk quark
biber
ara 3 kurukayısı, 1 yk quark
akşam 19.00
1,5 yumurta
2-3 dilim sucuk
az domates biber
1 dilim çok tahıllı ekmek
ara 200 mlt keçi sütü, 1 ceviz
2 lt su
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
öğlen çorba olduğu için akşama olmayabilirdi gibi geldimenu
sabah(10:00)
1 yumurta
2parmak kadarpeynir
2dlm ekmek
dereotu
ogle(14:00)
1kepce mercimek
haşlanmış brokoli
1kase yogurt
ara(16:30)
100ml sut
1portakal
aksam(18:00)
1kepce mercimekçorbasi
4yk et sote yagsiz susuz
salata yagsiz
1bardak ayran
su:2lt
Artık bu konuda bişey demicem cnmValla abla dediklerinde çok haklısın takımın motive etmesi aslında bizim elimizde. Ama buda senin benim istememle olmuyor herkes istemelo hepimizin işleri var çocuğu var ama bir fırsat bulup gelebiliriz buraya eminim defalarca başka şeyler için elimize telefon alıyoruzdur
Şekersiz olduktan sonra her türlü içecek olur cnm. Tabi siyah çay ve kahve fszla olmazsa iyi olurLapada bitki çayı icebiliyor muyuzMefkurem
Okullar tatil olunca herkese tatil oldu sanırım :)tatlım ben paylaşımdan sohbet muhabbetten bahsediyorum
Spor güzel olmuş,akşamki sucukla ekmek yerine başka birşey olabilirdi gibi.Gerisi güzel geldi bana afiyet olsun :)sabah 08.50
yumurta
1,5 dilim peynir
3 zeytin
1 yk avakado
domates
öğlen 12.30
bir kase sulu köfte (susuz olarak)
2 yk quark
biber
ara 3 kurukayısı, 1 yk quark
akşam 19.00
1,5 yumurta
2-3 dilim sucuk
az domates biber
1 dilim çok tahıllı ekmek
ara 200 mlt keçi sütü, 1 ceviz
2 lt su
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
canım yogurtsuz ye ben salata yoğurt ilave etmiştim ertesi gün artıyı çok gördüm tam hatirlamiyorumkepekli den mı yapsam normal pirinçten mı fark edermiki bugün yediğim lapa keskekteki buğday gibi tadı vardı
Ne yaptiki canım
yogurtsuz baya zor yiyebilirim sanırım
bu hafta mezun edicez seni sanırım canım
limonlu su da bende bekleteyimBen normal pirinçten yaptım cnm
Ama öncesinde sıcak limonlu suda bekletip nişastasını akıtıyorum
Az yoğurtluda biraz etki ediyor Ama sadesi daha fazla
Buse yoğurtlu yapmıştı 300-400 gitmişti diye hatırlıyorum onda
Aynen ablacımOynamaya gönlü olmayan gelin
Yerim dar dermiş
abla gurubun iyi olmasında en büyük katkısı olan sensin ins bu sana kat kat geri dönerSözde, grublarda en iyi takımlardan biriyiz yada biz kendimizi öyle zannediyoruz
Ama takımı canlandırmaya çalışmaktan çok yoruldum
Artık takım bizi motive ediyormu bundan da emin değilim şahsen kendi adıma böyle hissediyorum
canım aslinda daha fazla önerdiler ağır geldi iki tanesini çıkardım şimdilik böyle devam edecem ki vücut iyice alışsınben sürekli pasif stres yaşıyorum. yemekle de içimdeki boşlukları dolduruyorum. bu yüzden yerken mutlu oluyorum.
yarın denemek istiyorum.
ayda 3 kilo az bence. benim kilom için çok az.
hepsi bir arada ağır olmuyor mu canım?
ben de yarın lapa yapmayı düşünüyorum. hadi inşallah dua edelim. 83 ü ucundan görsem. yaa ben 2 hafta önce 84 düm. nereye kayboldu o?
Aynen canım gorseliigine vuruldum ben de ilerde hepsini değiştirmeyi düşünüyorumviral bakteriyele döndü canim kulaktada hafif
gunu erken kapatmissin canim acikmazsan sprun yok
karışık olmus eksi getirsin insallah
kiz ne alaks sagi ile o sagiyi bulanin valla hangi hakla hizmet aldik tek tek degistirdim koridor kaldi bi
brn mecbur listeme uyacagim gunu erken kapstip uykumu iyi almayi planliyorum
uc haftador boyle sebebi ne acaba
Hepsi çok iyi Can'ım afiyet olsun.Çok telaşeli geçmiş günün :)Selam kizlar gelemedim ogln komsum kahveye geldi sonra esim isten geldi yemege gittik filan oradan misafirlige misafirlikte yirttim zorlamadilar sagolsunlar
Sabah 10.15
1 yunurta ile menemn
1 dilim kizarmis tb
1 kk peynir
5 zeytin
Sekersz cay
Ara 15.00
1 fincan sutlu nescafe sekersiz
Aksam 17.30
1 porsiyon karisik izgara
Salata ayran
1.5 litre su
30 dk leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?