- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.101
Gelin haftada 1 gün işe gidiyor cnmMefkurem napıyon zuhal abla torunla nasıl geçti günün gelin çalışıyo dedin diğer günler kim bakıyo çocuğa
Maşallah harikasınız önümüzdeki hafta bende acısını çıkarıcam inşallah9.TAKIM SPOR YARIŞMASI
20 -----27 Ocak
askrhpozitif 15 + İ+5+25
North River 15 +15+0+0
@kkkmevsim5 15 + İ+20+5
@MuallimeA İ+5+5+20+15+0
@sahgull 0 +5+0+0
ezo26 15 +5 +20 +20+İ
@Habinar 10+15+İ+0
@dagyolu 0+0 +10+0
@60kiloyum 15+0+0+10
@burcugncy 15+15+15+15+15
@yiden16 0 +5+10+5
@MuskaM İ+5+0+?
__PUAN SİSTEMİ
15-30 + dk __5 puan
45+ _dk __10 puan
60+ dk ___15 puan
90+ dk ___20 puan
105+ dk __25 puan
120+ dk___30 puan
canim bencede istersek herseyi evde yapabiliriz yeterki arastirip ogrenelim canım genelimiz yazdıklarına hayır diyemez acaba bu yemek sitesi olup yada youtup ta sayfasi olup paylaşım yapan bayanlar çok zayıf olmaları acaba çok uğraşıp yorulduklarindan mi
Çok güzel de akşam hiç bir şey göremedim
Tabi canım seni gayet iyi anlıyorum keşke hergün tartilmasak Bence en büyük sıkıntıyı bundan yaşıyoruz he kız inan nazar hak veriyorlardır okumak lazım bende yaşıyorum
Kortizon enjeksiyonu yada ilacı ciddi iştah açar her doktor nasıl söylemez bu yüzden tedaviyi yarım bıraktım ben
Antidepresan ilaçlarda kişinin metabolizması ile değişiyor kiminle kilo kiminizde zayıflatıyor
viral bakteriyele döndü canim kulaktada hafif
gunu erken kapatmissin canim acikmazsan sprun yok
karışık olmus eksi getirsin insallah
kiz ne alaks sagi ile o sagiyi bulanin valla hangi hakla hizmet aldik tek tek degistirdim koridor kaldi bi
brn mecbur listeme uyacagim gunu erken kapstip uykumu iyi almayi planliyorum
uc haftador boyle sebebi ne acaba
onlar yemiyorlar millete yedirip zehirliyorlar kendileri güzel kalıyorlarcanim bencede istersek herseyi evde yapabiliriz yeterki arastirip ogrenelim canım genelimiz yazdıklarına hayır diyemez acaba bu yemek sitesi olup yada youtup ta sayfasi olup paylaşım yapan bayanlar çok zayıf olmaları acaba çok uğraşıp yorulduklarindan mi
Çok güzel de akşam hiç bir şey göremedim
bence yarinin konisu bu olsun herkes fikrini bildirsin eksikler var mi varsa sebepleri son zamanlarda cok sessuzSözde, grublarda en iyi takımlardan biriyiz yada biz kendimizi öyle zannediyoruz
Ama takımı canlandırmaya çalışmaktan çok yoruldum
Artık takım bizi motive ediyormu bundan da emin değilim şahsen kendi adıma böyle hissediyorum
superDaha spor yapmadım başım ağrıyor biraz
sonra yaparsam listeye eklerim
11.00
Biraz Ouark
13.00 civarı
Ananas
Mozerralla
16.00
1 bar yoğurt suyu
18.45
1 yağsız çupra
Ananas
Su 2 lt olur
aynen oyle her sekilde firsat oluyor bak vakit yokken okudukca alinti yapiyorum fırsat bulunca cvpGeçmiş olsun bu hafta güzel eksi gelecek inşallah
- Valla abla dediklerinde çok haklısın takımın motive etmesi aslında bizim elimizde. Ama buda senin benim istememle olmuyor herkes istemelo hepimizin işleri var çocuğu var ama bir fırsat bulup gelebiliriz buraya eminim defalarca başka şeyler için elimize telefon alıyoruzdur
canım dikkat etmiyorsun çoğu zaman buda kiloyu korunuyor
Sucuk olmayabilirdi canım
bende anlamadım her seferinde dikkatimi çekiyor
evet canim sekersizLapada bitki çayı icebiliyor muyuzMefkurem
ayni durumdayiz dun gece 1de patatesli trabzon ekmeğini isitip tereyagi balls yedilerSelamm
Ayy Allahım suan 15 kişi bi evdeyiz kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorum sabah menülerimi yaZarım not alıyorum tele
Suan çay koymam lazım
güzel menu bu hafta guzel eksi gelecek gibiSelam kizlar gelemedim ogln komsum kahveye geldi sonra esim isten geldi yemege gittik filan oradan misafirlige misafirlikte yirttim zorlamadilar sagolsunlar
Sabah 10.15
1 yunurta ile menemn
1 dilim kizarmis tb
1 kk peynir
5 zeytin
Sekersz cay
Ara 15.00
1 fincan sutlu nescafe sekersiz
Aksam 17.30
1 porsiyon karisik izgara
Salata ayran
1.5 litre su
30 dk leslie
kiz sen neden spor yapmiyosunBugün ki menüm
Kalkis 9
1 kahve 2 kayısı
Saat 11
2 yumurta yeşillik salcali karnıbahar haşlamasi çökelek 7 badem
15
yarım kase puding 1 yemek kaşığı chia 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu 1 elma
18.30 biraz fırın poşetinde pismis tavuk
2lt olmuştur Spor yine yok malesef
ben o esleri takmamaui ogrendim o dusunsun uzulsun modundayim hic keyfimi bozamamİyi geceler herkese, eşimle aramız limoni keyfim yok hiç
Menüm
10.30
1 d ekmek
1 çk tereyağ
1 tk bal
1 d peynir
Çeyrek elma
15.00
5 fındık
1 kare bitter
17.30
Tavada yumurta
1 d ekmek
22.00
1 portakal
Su 1.5
Spor yok maalesef
ay bi basbasa biraksinlar ya ne tuhafGünaydınn
Herkes uyurken fırsat buldum
Keşke izin almasaydım işyerinden
Duyan geldi güya haftasonu gelceklerdi
Neyse az kaldı inşallah
hahaa bendedevar bi taneGumaydin kizlar uyandik elifle kavga ediyoruz niye erken kalktik diye bi turlu uyku duzenimiz olmadi emmeyi birakinca anca dio doktorumuz ama hayirlisi
Ne kadar doğru herşeyin fazlası zarar çağımızın hastalığı aşırı yemekHer hastalığın temelinde tokluk vardır.
Ademoğluna belini doğrultacağı kadar birkaç lokma yeterlidir. (Peygamberimiz 13 lokma yermiş)
Fazla su, ekini kuruttuğu gibi, fazla gıda kalbi öldürür.
Tefekkür ibadetin yarısı, az yemek ise ibadetin ta kendisidir.
Allah’ın en sevdiği şey nefisle mücadeledir.
İnsanın derecesi ibadetle artmaz, nefse muhalefet etmesiyle artar. Âdaba riayet, nefse muhalefettir.
Nefislerinizi aç bırakınız ki kalpleriniz Allah’ı (O’nun cemâlini) müşahede edebilsin!
Açlık Allah’ın hazinelerindendir. Allah dilediği ve sevdiği kimselere verir.
ve bir yazı daha ve bize ilaç gibi gelecek reçete.
inan şu an kendimi buldum yazar da inşallah doğru yoldayımdırNe kadar doğru herşeyin fazlası zarar çağımızın hastalığı aşırı yemek
Önceden insanlar açlıkla terbiye edilirdi
Şimdi bollukta aşırı yemekle terbiye ediliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?