Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Siyah çay içmem zaten abla yeşil çay ve diğer bitki çayları
Selamm
Ayy Allahım suan 15 kişi bi evdeyiz kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorum sabah menülerimi yaZarım not alıyorum tele
Suan çay koymam lazım
kolay gelsin canim

Afiyet olsun canım
çarşamba ve karnabahr olmasa daha iyi olurmus

gece 10 dakibmeyve yerine keşke yoğurt yeseymissin

3 mil leslie yapıldı
Süpersin abla
Son alıntıdan almıştım listeyi
Heralde alıntı yapan yanlış listeyi devam etmiş
Eksik liste
Boşverin unutun gitsin
abla niye çıkardın kendini listeden bence karışıklık olmasın diye bir kişi not alsın cuma günleri de liste gibi paylaşalım
Su çok az olmus
Gumaydin kizlar uyandik elifle kavga ediyoruz niye erken kalktik diye bi turlu uyku duzenimiz olmadi emmeyi birakinca anca dio doktorumuz ama hayirlisi
emmeyi bırakınca da aynı canım benimki 4 ay emdi sadece

hahaa bendedevar bi tane

Kac aylik cnm seninki

Bizim uyku duzenimiz yazin cok iyi tum gun yoruluodu ama simdi kis vakti cocuk napsin evde bide bizimkinin toto hic yer gormuo ama.yinedr gece kalkio bazen oturuoz

Filtre kahvenin tadı nasıl

Bugün planınız ney kızlar biz bakıcımızı çağırıp mutfak için masa bakmaya gidecektik eşimle.aramız limoni olduğu için pek konuşmuyorum.konuşmuyorum diye o da konuşmuyo o yüzden bu gün yine evdeyiz. Tatil evde geçiyo ayrıca çok sıkıldım

geçer inşallah düzelirsiniz çok sıkıldıysan verdiğim linkleri okusana

limonide olsam dışarda işimiz varsa çıkartırım ben adamı limonun olunca daha az ses çıkartıyorlar gezerken

Filtre kahve bağımlılık yapan kokusu ve tadı bana göre çok iyi mefkûre abla acı diyor damak tadı aslında
Bugünki plan oğlumun dolabının rengini değiştiriyoruz bakalım sonuç ne olacak siyah istedik ama füme oldu renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…