- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.121
Siyah çay içmem zaten abla yeşil çay ve diğer bitki çaylarıtatlım ben paylaşımdan sohbet muhabbetten bahsediyorum
güzelim 2 gün öncesine kadar cumadan beri normal menü yapıyorum
Artı olunca 2 günlük ananas diyeti yaptım
akşam bol yeşilikli yumurta salatası olsaydı sucuk ve ekmeğe gerek kalmazdı
öğlen çorba olduğu için akşama olmayabilirdi gibi geldi
Artık bu konuda bişey demicem cnm
Ama kendimi boşuna yormıcamda
Şekersiz olduktan sonra her türlü içecek olur cnm. Tabi siyah çay ve kahve fszla olmazsa iyi olur
Suyu bol içmeye çalış
kolay gelsin canimSelamm
Ayy Allahım suan 15 kişi bi evdeyiz kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorum sabah menülerimi yaZarım not alıyorum tele
Suan çay koymam lazım
Afiyet olsun canımSelam kizlar gelemedim ogln komsum kahveye geldi sonra esim isten geldi yemege gittik filan oradan misafirlige misafirlikte yirttim zorlamadilar sagolsunlar
Sabah 10.15
1 yunurta ile menemn
1 dilim kizarmis tb
1 kk peynir
5 zeytin
Sekersz cay
Ara 15.00
1 fincan sutlu nescafe sekersiz
Aksam 17.30
1 porsiyon karisik izgara
Salata ayran
1.5 litre su
30 dk leslie
çarşamba ve karnabahr olmasa daha iyi olurmusBugün ki menüm
Kalkis 9
1 kahve 2 kayısı
Saat 11
2 yumurta yeşillik salcali karnıbahar haşlamasi çökelek 7 badem
15
yarım kase puding 1 yemek kaşığı chia 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu 1 elma
18.30 biraz fırın poşetinde pismis tavuk
2lt olmuştur Spor yine yok malesef
gece 10 dakibmeyve yerine keşke yoğurt yeseymissinİyi geceler herkese, eşimle aramız limoni keyfim yok hiç
Menüm
10.30
1 d ekmek
1 çk tereyağ
1 tk bal
1 d peynir
Çeyrek elma
15.00
5 fındık
1 kare bitter
17.30
Tavada yumurta
1 d ekmek
22.00
1 portakal
Su 1.5
Spor yok maalesef
Süpersin abla3 mil leslie yapıldı
abla niye çıkardın kendini listeden bence karışıklık olmasın diye bir kişi not alsın cuma günleri de liste gibi paylaşalımSon alıntıdan almıştım listeyi
Heralde alıntı yapan yanlış listeyi devam etmiş
Eksik liste
Boşverin unutun gitsin
Su çok az olmusGünaydın herkese
Dünki menüm
Sabah 10
Zeytin 1dl ekmek 1 yumurta
Öğlen filtre kahve
Akşam19
Mercimek çorba 3 kaşık kıymalı makarna yoğurt
Su 1 litre anca
Spor yok
Böyle diyet menüsümü olur demeyin çünkü temizlik den yemek yemeye fırsat bulamıyorum bu durumdan bende hiç hoşlanmıyorum güya tatil dinlenecektim bugün temizliğin son günü bitiyor inşallah haftaya sporlu özel menülerle başlıyorum
emmeyi bırakınca da aynı canım benimki 4 ay emdi sadeceGumaydin kizlar uyandik elifle kavga ediyoruz niye erken kalktik diye bi turlu uyku duzenimiz olmadi emmeyi birakinca anca dio doktorumuz ama hayirlisi
hahaa bendedevar bi tane
Siyah çay içmem zaten abla yeşil çay ve diğer bitki çayları
kolay gelsin canim
Afiyet olsun canım
çarşamba ve karnabahr olmasa daha iyi olurmus
gece 10 dakibmeyve yerine keşke yoğurt yeseymissin
Süpersin abla
abla niye çıkardın kendini listeden bence karışıklık olmasın diye bir kişi not alsın cuma günleri de liste gibi paylaşalım
Su çok az olmus
emmeyi bırakınca da aynı canım benimki 4 ay emdi sadece
Bizimkide öyle canım evin içinde dolana dolana bir hal oluyor ama yok yorulmuyorKac aylik cnm seninki
Bizim uyku duzenimiz yazin cok iyi tum gun yoruluodu ama simdi kis vakti cocuk napsin evde bide bizimkinin toto hic yer gormuo ama.yinedr gece kalkio bazen oturuoz
günaydın ablacımGünaydınnn
Günaydın ablaGünaydınnn
niyekiGünaydın kızlar dışarda kar var umarım cumartesi ye kadar kalmaz
günaydınGünaydınnn
Kesinlikle katılıyorum sana canmBence burası inanılmaz motive ediyor uzak kalınca daha iyi anlaşılıyor
Filtre kahvenin tadı nasılGünaydın herkese
Dünki menüm
Sabah 10
Zeytin 1dl ekmek 1 yumurta
Öğlen filtre kahve
Akşam19
Mercimek çorba 3 kaşık kıymalı makarna yoğurt
Su 1 litre anca
Spor yok
Böyle diyet menüsümü olur demeyin çünkü temizlik den yemek yemeye fırsat bulamıyorum bu durumdan bende hiç hoşlanmıyorum güya tatil dinlenecektim bugün temizliğin son günü bitiyor inşallah haftaya sporlu özel menülerle başlıyorum
geçer inşallah düzelirsiniz çok sıkıldıysan verdiğim linkleri okusanaBugün planınız ney kızlar biz bakıcımızı çağırıp mutfak için masa bakmaya gidecektik eşimle.aramız limoni olduğu için pek konuşmuyorum.konuşmuyorum diye o da konuşmuyo o yüzden bu gün yine evdeyiz. Tatil evde geçiyo ayrıca çok sıkıldım
cumartesi nasip olursa memlekete gidicem canım kardeşim geldi onu görmeyeniyeki
limonide olsam dışarda işimiz varsa çıkartırım ben adamı limonun olunca daha az ses çıkartıyorlar gezerkenBugün planınız ney kızlar biz bakıcımızı çağırıp mutfak için masa bakmaya gidecektik eşimle.aramız limoni olduğu için pek konuşmuyorum.konuşmuyorum diye o da konuşmuyo o yüzden bu gün yine evdeyiz. Tatil evde geçiyo ayrıca çok sıkıldım
kar bile yağsa Allah sağ salim gitmeyi nasip etsin inşallahcumartesi nasip olursa memlekete gidicem canım kardeşim geldi onu görmeye
Amin canimkar bile yağsa Allah sağ salim gitmeyi nasip etsin inşallah
Filtre kahve bağımlılık yapan kokusu ve tadı bana göre çok iyi mefkûre abla acı diyor damak tadı aslındaBugün planınız ney kızlar biz bakıcımızı çağırıp mutfak için masa bakmaya gidecektik eşimle.aramız limoni olduğu için pek konuşmuyorum.konuşmuyorum diye o da konuşmuyo o yüzden bu gün yine evdeyiz. Tatil evde geçiyo ayrıca çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?