Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bnde de cumaları tatil gibi geliyo sanki o gün herşey serbest gibi geliyo

Yarın misafirim var 20 kişi gelecek
Bütün gün koşturmaca
Gelemeyebilirim
Ama öğün atlamadan
Adam gibi diyet yapıyorum
Pazartesi spora başlıyorum
söyle onlara gelmesinler. o ne öyle yaa 20 kişi

Fermente nedir canım bi açıklayıver cahilim sanırım ne işe yarar
fermente işlemi probiyotik için yapılır canım. yani vücudumuza sağlıklı bakteri kazandırmak için

aynen. benim hafta içi kahvaltılarım asla böyle değil mesela. gerçi bugün de böyle olmayacaktı ama annem sabote etti

Hindiyi önceden pişirdinmi haşladınmı
hindi yok canım. hindi füme. zaten o yarı pişmiş. fırına da tekrar koyunca hemen pişiyor zaten.

Kavanoza sebzeleri eşit büyüklerde olacak şekilde kesip doldur. tuz koy, 1 turk kahvesi fincanı peynir altı suyu , 1 çay kaşığı hardal tohumu ve 2 tane ardıç tohumu koyup, üstüne suyu ekle. Kalın yapraklı bir sebze ile sebzelerin üstünü ört ve içme suyunu ekle. En son da üstüne bir ağırlık koyup, sebzelerin suyun üstüne çıkmasını engelle. kavanozun ağzını kapak ile kapatma, streç film ile kapat. 15-20 derecedeki ortamda beklet. 24 saat sonra tadı hiç değişmeden fermente işlemi tamamlanıyor. ama 5 gün bekletip tükettiğinde sebzeler yumuşamış olacak.

ben uzun bekletip salatalara ekleyeceğim. mesela havuç, lahana, kırmızı lahana, karnabahar vs yapacağım ilk etapta. ama hardal tohumu ve ardıç tohumu almam gerek. evde yok.

Ezoo tebrikler canım. aramızda 20 kilo var ah ahhh

Tebrkler canım 7lere hoşgeldin

Gülşah noldu canm niye artı çıktın?

Çok iyi gidiyosn.bravo canm
Cnm düzensizlik yaramıyor bana listemide uygulayamadım su içemedim hepsi etken

Haftaya Telafisi olur üzülme canim

İnşallah ablacım bi süre yatılı misafir gelmez ozaman kadar hedefe ulaşırım inşallah
Tamamdır ablacım cuma liste bende

Afoyet olsun cnm

Oglen kotu olmus cnm umarim kendine hemen gelirsin

Hepsi çok güzel Can'ım.Afiyet olsun.Ders arasında yine geldim :)

Güpgüzel bir menüüüüü

Ne deyim birbirimizide tanimiyoz ya alinirsin neyim
Cok kotu degil mi aceba

Süpperr süpperr süper :))) Afiyet oldun.Sporda izin günün müydü bugün?

Merhaba herkese selamlar
Beni merak etmişsin iz sormuşsun uz hepiniz hakkınızı helal edin lütfen. Pazartesi girdim kilomu girmek için defalarca niyet ettim yazamadım bir türlü sonra olaylar bırakmadı aile içi sorunlar oldu ertesi gün eşimin kuzeni kaza geçirdi diğer kuzeni hayatını kaybetti zaten hastaydı ama yinede altüst oldu herkes.. Gidip gelmeler derken
Diyet tamamen gitti birkaç gün düzelteyim dedim çıkmaza girdim yine toplayamadım bi türlü
Dün akşam kendimi artık toparladım ve diyetisyene başladım online diyet ama bugün bi kendime geldim yeniden inancımı tazeledim diyebilirim. Yoksa umudumu kaybetmiştim
Mefkurem kusura bakma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…