- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.721
Hepsi çok güzel Can'ım.Afiyet olsun.Ders arasında yine geldim :)
Merhaba herkese selamlar
Beni merak etmişsin iz sormuşsun uz hepiniz hakkınızı helal edin lütfen. Pazartesi girdim kilomu girmek için defalarca niyet ettim yazamadım bir türlü sonra olaylar bırakmadı aile içi sorunlar oldu ertesi gün eşimin kuzeni kaza geçirdi diğer kuzeni hayatını kaybetti zaten hastaydı ama yinede altüst oldu herkes.. Gidip gelmeler derken
Diyet tamamen gitti birkaç gün düzelteyim dedim çıkmaza girdim yine toplayamadım bi türlü
Dün akşam kendimi artık toparladım ve diyetisyene başladım online diyet ama bugün bi kendime geldim yeniden inancımı tazeledim diyebilirim. Yoksa umudumu kaybetmiştim
Mefkurem kusura bakma lütfen
Gelmiş geçmiç olsunMerhaba herkese selamlar
Beni merak etmişsin iz sormuşsun uz hepiniz hakkınızı helal edin lütfen. Pazartesi girdim kilomu girmek için defalarca niyet ettim yazamadım bir türlü sonra olaylar bırakmadı aile içi sorunlar oldu ertesi gün eşimin kuzeni kaza geçirdi diğer kuzeni hayatını kaybetti zaten hastaydı ama yinede altüst oldu herkes.. Gidip gelmeler derken
Diyet tamamen gitti birkaç gün düzelteyim dedim çıkmaza girdim yine toplayamadım bi türlü
Dün akşam kendimi artık toparladım ve diyetisyene başladım online diyet ama bugün bi kendime geldim yeniden inancımı tazeledim diyebilirim. Yoksa umudumu kaybetmiştim
Gelmiş geçmiç olsun
Başınız sağolsun cnm
Online yerine normal diyetisyene mi gitseydin acaba. Bildiğim kadarıyla onlineda pek ucuza gelmiyor
Zaten geçen hafta listeye girmiştin cnm bildirim yapılmadı yazıldı
Allah varya ben vazgeçtin gelmicen zannettim
Geri gelmene çok sevindim
Haftaya yüzden 2 ye bölünecek
kız sen özlenmicek kadınmısın bitanecim. Hemde çooookBende özlendimi düsünmüstüm
Neysem....
yaz gelince pişman olmamak için şimdiden işi sıkı tutalımki yazın rahat rahat salınalım bebeğimSu an su dakika istememmm ama sabaha dogru isterimmm valla
Hem olacamki hatta olacagiz
sabah 10.30
1 yk kadar domatesli biberli sucuk
1 dilim keçi peyniri
5 zeytin
1 tk bal
1 tk manda kaymağı
maydanoz
2 dilim ekmek
ara 13.00
1 kupa sıcak süt
öğlen 14.30
4 yk mantar sote
1 dilim tbe
küçük kase ev yoğurdu
ara 17.00
1 küçük portakal
akşam 19.45
kabak pizza
2 lt su
en azından haftasonları akşam yemeğini öne çekebilirsin cnm hem vücut şaşırmış olurbugün yemek saatlerim güzel olmadı. akşam bazı nedenlerden dolayı çok geçe kaldı. sabah planım dışında bir kahvaltı oldu. aslında başka birşey yiyecektim böyle oldu kahvaltı. yarın toplayacağım inşallah.
sabah kalktığımdan bu yana bir uyku hali anlatamam. ne dışarı çıktım ne spor yaptım bu saate kadar. ama içimde huzursuz tabi. bilmiyom az sonra kısa bir leslie patlatır mıyım. yaparsam yazarım.
ben saydırmayımda sen takıma gelirken neler söylediğini hatırla istersenOf abla geç oldu biraz pişmanım çünkü
Bugün takıma gelmeye yüzüm Yok valla
Diyeti bozdum Bana içinizden ne geçiyorsa saydırın
Ne kadar kaçamaksız devam edersen 42 değil hatta 38 bedene biran önce ulaşırsın bebekAbla ben şu an 46 bedenim
Amaaaaa alışveriş yaptım 42 beden aldım kendime gıcık oldum çünkü
Ceza verdim bunlara bak ve içine girmeye uğraş yasemin hanım dedim
İyi oldu bana kolum girmiyor içlerine göbekten önleri kapanmıyor ayıp ya
diğerlerini eklemeden havuç salatası ve sarma olsaydıİyi geceler bugün misafirlikteydim çok kötü bi menü oldu
Sabah10
peynir zeytin çay
öğlen yiyeceğim haltı bildiğim için geçiştirdim
Öğlen 15
4 yaprak sarma
Yoğurtlu havuç salatası 3 kaşık
1 dilim milföy
1 dilim sütlümtatlı
Akşam
Sadece çay içtim
Su 2 litre hala içiyorum
Yarına bahane istemiyom canısıYarın misafirim var 20 kişi gelecek
Bütün gün koşturmaca
Gelemeyebilirim
Ama öğün atlamadan
Adam gibi diyet yapıyorum
Pazartesi spora başlıyorum
kendi kendimizi geri atıp hedefe ulaşmayı geçiktiriyoruz böyleBen bişeyi anladım kendimde haftada 5 gün diyet Cumartesi pazar tatil oluyor
Sebebi cuma yarışmanın rehaveti
Önceden de 7. Takımda da böyleydi sanırım
Şükür bu haftayıda yırttık diyorum anca pazartesi kendime geliyorum sizde de oluyormu
başkalarına bahane bulmuyoz şekercimynen. benim hafta içi kahvaltılarım asla böyle değil mesela. gerçi bugün de böyle olmayacaktı
Tatlım diyetisyen verdiyse yapıcak bişey yokSağol canım
Ben diyeti batırınca bir an tamamen bırakmayı düşündüm ne yalan söyleyeyim ilk haftadan böyle aksilikler beni bulunca moralim altüst oldu ama kendime geldim çok şükür
Diyetisyen olayına gelince ben doğudayım canım devlet hastanesi herkese aynı listeyi veriyor ve insanın yapası gelmiyor malesef
Online bulduğum diyetisyen çok ilgili fiyatı da uygun 2 haftada bir liste güncelleyecek tahlillerimi gördü ve WhatsApp tan merak ettiğim herşeyi sorabiliylrum menülerimi yorumluyor memnunum şimdilik yalnız menüleri şimdilik baya baya fazla kızlar çok eleştirecek gibime geliyor
Tatlım diyetisyen verdiyse yapıcak bişey yok
Başarı durumuna göre bakarsın
Eğer bol menülerle kilo verebilirsen ne alâ
Ama veremezsen tepene bineriz :))
O kadar giderse daha ne olsun şekercim bundan iyisi can sağlığıOndan hiç şüphem yok
Bu listeye Haftada en az 1 en fazla 1.5 kilo vermeni bekliyorum dedi bende böyle istiyorum yeterki bırakmayayım çünkü haftada 3 kilo veripte ertesi hafta batırdığım çok olmuştur
Çok güzel atlatmışın bebeğimMenümu yazayım hemen ayakta uyuyorum suan merkezden ilçeye geldik annemdeyim
SABAH (11:00)
7 siyah zeytin
2 dilim ev yapımı sucuk
3 parça cecil peynir
1 dilim tam buğday
4-5 parça haşlanmış brokoli
2 cb siyah çay
(16:00)
1 sütlü Nescafe
(19:00)
1 kase mercimek çorbası
2 sk et güveç
Bol Marul salatası
Su :2 lt
Spor yok
Başınız sağolsun cnmMerhaba herkese selamlar
Benim menüm
10.30 __
1 armut
11.00__
2 tane wasa
Mozeralla
1 tk acuka
14.00__
10 badem
16.00__
1 kase sade Ouark
17.45__
Az peynirli 3 ceviz ton balıklı salata
Az Ouark
Su 2lt
Spor yok
Menümu yazayım hemen ayakta uyuyorum suan merkezden ilçeye geldik annemdeyim
SABAH (11:00)
7 siyah zeytin
2 dilim ev yapımı sucuk
3 parça cecil peynir
1 dilim tam buğday
4-5 parça haşlanmış brokoli
2 cb siyah çay
(16:00)
1 sütlü Nescafe
(19:00)
1 kase mercimek çorbası
2 sk et güveç
Bol Marul salatası
Su :2 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?