- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.741
Başınız sağolsun cnm
Bu tür aksilikler oluyor malesef
Ama ne olursa olsun mutlaka özelden msjlada olsa bi haber vermek lazım, çünkü diyet değil sadece mesele burda özel hayatımızıda paylaşıyoruz ve biri ortadan kaybolunca ister istemez merak ediyoruz,
Toparlamana ve diyetisyene çok sevindim cnm
İnşallah iyi gelicek sana
Günaydınnn
Kendimi bir savaştan çıkmıs gibi hissediyorum
Hem diyet acısından ne yiycem diye stres yaptım hem sürekli aklım burdaydı o yuzden stres yaptım, neyseki bitti şimdi toparlanma zamanı
Yarın işe başlıycam en güzeli çalışmak tatil benim neyime
Diyetisyen randevuma da gidemedim yeniden randevu almam lazım, bugunbu moddayım görüşürüz
Biraz yagli bir Menümü sankiBenim menüm
10.30 __
1 armut
11.00__
2 tane wasa
Mozeralla
1 tk acuka
14.00__
10 badem
16.00__
1 kase sade Ouark
17.45__
Az peynirli 3 ceviz ton balıklı salata
Az Ouark
Su 2lt
Spor yok
Bi sonraki mezun benim ona göre
Basin sagolsunİzinli miydin canım kolay gelsin biri bana da temizlik yaptırsınnn :)
Basin sagolsun
Olan olmus artik tartiya odaklan
Online biraz para tuzagi gibi geliyor bana neyse seninle Bizde tecrübe ederiz
kolay gelsin canimkizlar nasilsiniz perttim cikti oglum yeni uyudu alisveristen geldik yerlestiedim yarina hazirlik yapacsgim kendimsde brokoli ve lahana salatasi yapar bol bol yerim artik opuldunuz gelecegim ilk firsstta
kolay gelsin canımYarın misafirim var 20 kişi gelecek
Bütün gün koşturmaca
Gelemeyebilirim
Ama öğün atlamadan
Adam gibi diyet yapıyorum
Pazartesi spora başlıyorum
Başınız sağol canım rabbim geride kalanlara sabır versinMerhaba herkese selamlar
Beni merak etmişsin iz sormuşsun uz hepiniz hakkınızı helal edin lütfen. Pazartesi girdim kilomu girmek için defalarca niyet ettim yazamadım bir türlü sonra olaylar bırakmadı aile içi sorunlar oldu ertesi gün eşimin kuzeni kaza geçirdi diğer kuzeni hayatını kaybetti zaten hastaydı ama yinede altüst oldu herkes.. Gidip gelmeler derken
Diyet tamamen gitti birkaç gün düzelteyim dedim çıkmaza girdim yine toplayamadım bi türlü
Dün akşam kendimi artık toparladım ve diyetisyene başladım online diyet ama bugün bi kendime geldim yeniden inancımı tazeledim diyebilirim. Yoksa umudumu kaybetmiştim
@mefkurem kusura bakma lütfen
atlattım da abla kendimi çok sis hissediyorum spora bugün başlayabilirim artık annem deyim çok şükür bu akşamda davet varmış napcam ben bilmiyorumÇok güzel atlatmışın bebeğim
Sen spor yapmıcan diye benimde gönlüm el vermedi yapmaya :))
Başınız sağolsun canımMerhaba herkese selamlar
Beni merak etmişsin iz sormuşsun uz hepiniz hakkınızı helal edin lütfen. Pazartesi girdim kilomu girmek için defalarca niyet ettim yazamadım bir türlü sonra olaylar bırakmadı aile içi sorunlar oldu ertesi gün eşimin kuzeni kaza geçirdi diğer kuzeni hayatını kaybetti zaten hastaydı ama yinede altüst oldu herkes.. Gidip gelmeler derken
Diyet tamamen gitti birkaç gün düzelteyim dedim çıkmaza girdim yine toplayamadım bi türlü
Dün akşam kendimi artık toparladım ve diyetisyene başladım online diyet ama bugün bi kendime geldim yeniden inancımı tazeledim diyebilirim. Yoksa umudumu kaybetmiştim
@mefkurem kusura bakma lütfen
Kolay gelsin cimcimenin yevmiyesini vermeyi unutma annesi
Burcu baligin corbanin yani salatali olsun ki doy emi
Teşekkür ederimmmmezo26 canım tebrik ederim
Mezuniyetin hayırlı olsun
Şuan en zor dönem başladı koruma
Ama ben eminim sen başaracaksın
Aslinda onlarada saglikli hazirlasaydin gülüm yakizlar hazirliklar bitmiyor hep cis iki tane salata tarzi var bana uyan artik onlardan bol bol yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?