- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.761
@MuskaM basinsagolsun
online cok pahali sen kaca anlastin daha ucuza gidip yag mi verdin kasmi yaptin odem mi gormek dahs motive edici inşallah motivasyonun bol olur
Ilk cemkirmede hatirlatirim ama
Pusuda brownili Menü bekliyom bil
izinli yazalım.Süpperr süpperr süper :))) Afiyet oldun.Sporda izin günün müydü bugün?
başın sağolsun canım ve de geçmiş olsun. kaza geçiren iyi de mi?Merhaba herkese selamlar
Beni merak etmişsin iz sormuşsun uz hepiniz hakkınızı helal edin lütfen. Pazartesi girdim kilomu girmek için defalarca niyet ettim yazamadım bir türlü sonra olaylar bırakmadı aile içi sorunlar oldu ertesi gün eşimin kuzeni kaza geçirdi diğer kuzeni hayatını kaybetti zaten hastaydı ama yinede altüst oldu herkes.. Gidip gelmeler derken
Diyet tamamen gitti birkaç gün düzelteyim dedim çıkmaza girdim yine toplayamadım bi türlü
Dün akşam kendimi artık toparladım ve diyetisyene başladım online diyet ama bugün bi kendime geldim yeniden inancımı tazeledim diyebilirim. Yoksa umudumu kaybetmiştim
Mefkurem kusura bakma lütfen
hadi bakalım hayırlı olsun. inşallah iyi gelir sana.Sağol canım
Ben diyeti batırınca bir an tamamen bırakmayı düşündüm ne yalan söyleyeyim ilk haftadan böyle aksilikler beni bulunca moralim altüst oldu ama kendime geldim çok şükür
Diyetisyen olayına gelince ben doğudayım canım devlet hastanesi herkese aynı listeyi veriyor ve insanın yapası gelmiyor malesef
Online bulduğum diyetisyen çok ilgili fiyatı da uygun 2 haftada bir liste güncelleyecek tahlillerimi gördü ve WhatsApp tan merak ettiğim herşeyi sorabiliylrum menülerimi yorumluyor memnunum şimdilik yalnız menüleri şimdilik baya baya fazla kızlar çok eleştirecek gibime geliyor
Sen izin falan alma kızz çalışmaya devam :))Günaydınnn
Kendimi bir savaştan çıkmıs gibi hissediyorum
Hem diyet acısından ne yiycem diye stres yaptım hem sürekli aklım burdaydı o yuzden stres yaptım, neyseki bitti şimdi toparlanma zamanı
Yarın işe başlıycam en güzeli çalışmak tatil benim neyime
Diyetisyen randevuma da gidemedim yeniden randevu almam lazım, bugunbu moddayım görüşürüz
Hadi bakalım göster kendiniBi sonraki mezun benim ona göre
Yoğurttan birazdaha koyu bişey cnmQuark ı bilmiyorum ama menü güzel görünüyor canım afiyet olsun
Ouark yağlı değil cnm pro oranı yoğurda göre daha fazlaBiraz yagli bir Menümü sanki
Mozzeralla
Quark
Acuka gerci yag orani miktar bilemedim
Ilk gozume carpani yazdim
Sen hepsiyle baş edersin cnm güveniyorum sanaatlattım da abla kendimi çok sis hissediyorum spora bugün başlayabilirim artık annem deyim çok şükür bu akşamda davet varmış napcam ben bilmiyorumbaya hareketli geçiyor burası sık sık okuyorum burayı yorum fazla yapama samda
kız hamişmisin yoksa bi test yapsanGünaydın herkese dün akşamdan beri baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum tansiyonum normal adette olmadm idrar yolu enf.şüpheleniyorum dr gideriz kızım uyanmadı daha
Sende yoktun sikayet etmeBugün kayıplardayız heralde güzel takımım
Yarın tartı olduğunu unutmayalım
Kız misafir vardı dedimyaSende yoktun sikayet etme
Istersen yarın pirinç lapası yapİki günde vermem gereken 700 gramım kaldı vericem inşallah ama korkuve stres içindeyim mahvolmuş durumdayım
Acilde tahlil yaptırdk abla enfeksiyon çıktı.Selamlar
Kahvaltıya misafirim vardı yeni gittiler
Sen izin falan alma kızz çalışmaya devam :))
Bide normalde perşembe günü konu görevi senindi ama yazmadın
Pazartesine ayarla cnm bi konu
Hadi bakalım göster kendini
Şu anda en yakın sen görünüyon heralde ama Ayça gelirse bilemem :))
Haber varmı ondan görüşüyomusunuz
Yoğurttan birazdaha koyu bişey cnm
Ouark yağlı değil cnm pro oranı yoğurda göre daha fazla
Mozerallayıda beyaz peynire göre daha tuzsuz olduğu için tercih ediyorum light olarak
Sen hepsiyle baş edersin cnm güveniyorum sana
kız hamişmisin yoksa bi test yapsan
Kizlar gelmediKız misafir vardı dedimya
Sen ne yapıyon kızlar gelmedimi
Tarti ben kadar vidi vidi yapmazberilceee valla kaptanım bugünde yoğunum ugrayamiyorum su misafirliğide atlatalim yarına bişey çıkmazsa inşaallah burdayım yarın tartıdan korkuyorum valla
Sen mezunsun biz gibimisin iki gune verirsin vawwwwwselam kızlar misafirlerim yeni gidi evleri toplayıp spor yapmak istiyorum abartılı değil ama diyet şeklindede beslenemedim iki gündür
Oh du schade bugunde vemkiremiyecemmiSporumu.filan yapim gelecem ins. Menu iyi merak etmeberilceee
Ayça memlekete gitcekti yazmıyor uzun zamandırSelamlar
Kahvaltıya misafirim vardı yeni gittiler
Sen izin falan alma kızz çalışmaya devam :))
Bide normalde perşembe günü konu görevi senindi ama yazmadın
Pazartesine ayarla cnm bi konu
Hadi bakalım göster kendini
Şu anda en yakın sen görünüyon heralde ama Ayça gelirse bilemem :))
Haber varmı ondan görüşüyomusunuz
Yoğurttan birazdaha koyu bişey cnm
Ouark yağlı değil cnm pro oranı yoğurda göre daha fazla
Mozerallayıda beyaz peynire göre daha tuzsuz olduğu için tercih ediyorum light olarak
Sen hepsiyle baş edersin cnm güveniyorum sana
kız hamişmisin yoksa bi test yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?