- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.781
ablam koruma daha zor diyet psikolojisinden çıkıyosun iki gün fazla yiyince tartıda hemen artı bu sefer verme telaşı vermeden misafirde gelince artıya artı ekleniyor ondan sonra film kopuyor dön başaSen mezunsun biz gibimisin iki gune verirsin vawwwww
Geçmiş olsun cnmAcilde tahlil yaptırdk abla enfeksiyon çıktı.hazır değilmişim anladım reglmi de oldum nihayet
Ben kötü sonuç çıkacağını hiç sanmıyorumberilceee valla kaptanım bugünde yoğunum ugrayamiyorum su misafirliğide atlatalim yarına bişey çıkmazsa inşaallah burdayım yarın tartıdan korkuyorum valla
bu haftada varmı misafirselam kızlar misafirlerim yeni gidi evleri toplayıp spor yapmak istiyorum abartılı değil ama diyet şeklindede beslenemedim iki gündür
Benim akşam olacakOh du schade bugunde vemkiremiyecemmi
Haniymis kekler
Borekler
Donerler
Tamam sağol yapmaya çalışıcam çalışıyorum çünkü iş var teşekkürlerIstersen yarın pirinç lapası yap
Her öğün 1 er çb pirinci 3 çb suyla yağsız tuzsuz pişir istediğin baharatı atabilirsin
Bol suda iç
Tamam yapıcam bunu peki ne kadar süre pişiyo suyunu çekene kadar mıIstersen yarın pirinç lapası yap
Her öğün 1 er çb pirinci 3 çb suyla yağsız tuzsuz pişir istediğin baharatı atabilirsin
Bol suda iç
Oh du schade bugunde vemkiremiyecemmi
Haniymis kekler
Borekler
Donerler
(11:00)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış tb
1 tk tereyağı
1 çk bal
1 cb siyah çay
3 siyah zeytin
(16:00)
1 kupa filtre kahve
(19:00)
5 yk yoğurtlu çorba
10 kuşbaşı et
bol Marul salatası
(20:40)
1 fincan Osmanlı kahvesi
Suyu hiç sayamadim
geçmiş olsun canım. az daha zayıflaAcilde tahlil yaptırdk abla enfeksiyon çıktı.hazır değilmişim anladım reglmi de oldum nihayet
valla kilo çok olunca vermekte zor oluyor ama evet korumak da çok ama çok önemli. dediğin gibi o psikolojiden çıkıyorsun. sanki herşeyi istediğin kadar yiyebilirmişsin gibi geliyor. darmadağın oluyorsun. aman dilekcim çok dikkat et. bak o kadar uğraştın başardın. sakın geriye dönme. kız geçen gün kilonu sormuştum cevap vermedin. kaç kilo oldun merak ettim?ablam koruma daha zor diyet psikolojisinden çıkıyosun iki gün fazla yiyince tartıda hemen artı bu sefer verme telaşı vermeden misafirde gelince artıya artı ekleniyor ondan sonra film kopuyor dön başa
çok güzel olmuş canım afiyet olsun.Sabah o8.oo
1 haslabmis yumurta
1 top tb ekmek
1 kk tuzsuz peynir
Sekersiz cay
Ogle 12.00
1 kase ezogelin corba
200 ml yogurt
Aksam 18.15
3 parca norves somon firinda
Salata
2.5 litre su
30 dk bisiklet
20 dk bacak basen karin
mervem menü güzel ama keşke suyu takip etseydin. ben de bugün dikkatsizdim ama yine de ortalama biliyom. çünkü farketmeden insan 1-2 bardakta bile kalabiliyor.(11:00)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış tb
1 tk tereyağı
1 çk bal
1 cb siyah çay
3 siyah zeytin
(16:00)
1 kupa filtre kahve
(19:00)
5 yk yoğurtlu çorba
10 kuşbaşı et
bol Marul salatası
(20:40)
1 fincan Osmanlı kahvesi
Suyu hiç sayamadim
afiyet olsun tatlım.Menümü yazayım birazdan gelip çok değerli menü yorumlarında bulunacağım
Menü diyetisyen menüsü olup metabolizma hızımı anlamak istediği için verilen bir listedir kızlar nolur çok vurmayın
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
2 ince dilim peynir
2 dilim çavdarlı
7 zeytin
Domates söğüş
Ara
Yarım portakal
15 fındık
Limonlu adaçayı
13
4 y. K bulgur pilavı
1 parça baget ızgara
Salata
4 kaşık yoğurt
Ara 17
1 ince dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 küçük mandalina
Akşam 19
4 kaşık ciğer sote
5 kaşık Haşlanmış bizim yöreye ait ot üstüne sarımsaklı pul biberli yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara 21.30
1 küçük yeşil elma
10 fındık
1 ç b tarçınlı süt
2-2.5 lt kadar su hesabı unuttum
Diyetisyen menüsü +senin aciklamandan sonra yorum yapmam olmaz sanirimMenümü yazayım birazdan gelip çok değerli menü yorumlarında bulunacağım
Menü diyetisyen menüsü olup metabolizma hızımı anlamak istediği için verilen bir listedir kızlar nolur çok vurmayın
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
2 ince dilim peynir
2 dilim çavdarlı
7 zeytin
Domates söğüş
Ara
Yarım portakal
15 fındık
Limonlu adaçayı
13
4 y. K bulgur pilavı
1 parça baget ızgara
Salata
4 kaşık yoğurt
Ara 17
1 ince dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 küçük mandalina
Akşam 19
4 kaşık ciğer sote
5 kaşık Haşlanmış bizim yöreye ait ot üstüne sarımsaklı pul biberli yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara 21.30
1 küçük yeşil elma
10 fındık
1 ç b tarçınlı süt
2-2.5 lt kadar su hesabı unuttum
Poaca diyetmi bilemiyorum sende kh degerine bir bak istersen en azindan Ohrenleiden sekercimsabah 10.15
yumurta piyazı
1/2 dilim keçi peyniri
5 zeytin
domates
1,5 dilim siyez ekmeği
öğlen 14.30
2 diyet peynirli poğaça (yarı yarıya organik tb unu ve ruşeymden yapıldı, chia, kefir, yumurta, az tereyağ ve az ceviz yağı, keçi peyniri, maydanoz)
domates biber
yeşil çay
akşam 19.00
ızgarada küçük levrek
turpotu salatası
ara 1 küçük portakal
1,5 lt su
3 kupa yeşilçay
Çok sağol canm. yaza inşaallah zayıflayabilirsemgeçmiş olsun canım. az daha zayıflao zaman olsun zaten.
valla kilo çok olunca vermekte zor oluyor ama evet korumak da çok ama çok önemli. dediğin gibi o psikolojiden çıkıyorsun. sanki herşeyi istediğin kadar yiyebilirmişsin gibi geliyor. darmadağın oluyorsun. aman dilekcim çok dikkat et. bak o kadar uğraştın başardın. sakın geriye dönme. kız geçen gün kilonu sormuştum cevap vermedin. kaç kilo oldun merak ettim?
çok güzel olmuş canım afiyet olsun.
mervem menü güzel ama keşke suyu takip etseydin. ben de bugün dikkatsizdim ama yine de ortalama biliyom. çünkü farketmeden insan 1-2 bardakta bile kalabiliyor.
afiyet olsun tatlım.
merak ettim canım hangi şehirde yaşıyorsun?
Susuzluktanda Bas doner agrir poniMenüm
11.30
Karışık tost (hastanedeydm)
13.00
2 d dil peyniri
16.00
Yarım çay b beyaz leblebi
19.00
3 tane ızgara sivas köfte( kıyma ve tuz)
Közlenmiş biber
Salata
4 yk yoğurt
21.00
1 portakal
Su 1.5
Spor yok başım dönüyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?