Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu arada +700 tartı daha çok bekliyordum regl öncesi ,WC sorunu , uyku problemi, suyu takip edemiyorum ,ama bugün ananas ve protein alacağım yoksa dur diyemeyeceğim kızı uyutayim hemen ananas almaya gidicem

Ooo bi kiskanmisiz mefkus sultan

Kabak tatlisi disinda iyi ama cok da bi etki edecegini dusunmuyorum sonucta sebze

Yok abla yemekhanelrde verilen palet ekmeklerden 50 gr

Ooo bi kiskanmisiz mefkus sultan

Kabak tatlisi disinda iyi ama cok da bi etki edecegini dusunmuyorum sonucta sebze

Yok abla yemekhanelrde verilen palet ekmeklerden 50 gr
Canım çok ilginç Cumartesi sütlü tatlı yedim 1 dilim dün de 1 dilim kabak tatlısı hiç şerbeti yoktu ama kabağın ve etki Etmedi cumadan bugüne 500 gr gitmiş ama hiçoturmadım çok yoğundum eridi gitti bence acaba diyete Yeni başladığım için mi bilemedim ya da daha çokmu verecektim

Bu arada +700 tartı daha çok bekliyordum regl öncesi ,WC sorunu , uyku problemi, suyu takip edemiyorum ,ama bugün ananas ve protein alacağım yoksa dur diyemeyeceğim kızı uyutayim hemen ananas almaya gidicem
Zaten biyere gidince wc sorunu kaçınılmaz oluyor
Yinede sen halledersin cnm

Bildirim yapıyım
Cuma 78.2
Pazartesi 77.7
Fark 500 gr
Abla çok yoruluyorum ondan veriyorum bence
demekki kaçamak olmasa -1 i yakalıcakmışın :)
Senide kıskandım
hem yiyip hem eksi çıkmak çoook güzel
Ooo bi kiskanmisiz mefkus sult
bu haftayı kıskançlık haftası ilan ediyorum

Bugün ananas yapıyorum bakalım abla ne olacak sonuç şu 4 gün çok dikkat etmem lazım perşembe yolculuk var

Selam hanımlar dün akşamdan beri sinir oldum alıntıladığım mesajları atamıyorum dün gece bakım çalışması vardı bugün de benim telefon hata verdi hepsi gitti. Kusura bakmayın ama menüler güzeldi benim Menümün yarısı kadar bile olan bir menü yoktu yani:))

Kilom 101.1
Cumartesi günü 102.6 olmuştu regl artı sağlıksız yiyecekler olduğu için iki günde ödem olarak 1.5 kilo gitmiştir cumaya gider oldukça fazla verebilirim umarım

Kabak tatlisi pek etkilememistir cnm ya

Akşam kıymalı makarna verdi bulgur vardı onu yedim ama akşam menüsünü de sorarak yedim zaten resim atıyorum o durumda onaylıyor sonra yiyorum canım
Tamam liste dışı olunca yazayım

malesef artıdayım hemde 1 kilo
ama korkmuyorum çünkü işe başladım uzun bi süre misafir olmaz düzenli olunca kilo vermemde sorun olmuyor
toparlıycam biranönce
Sen halledersn canm ayrıca ne kadar kolay kilo alıyorz de mi

Ben mezun olsam mükellef bi sofradan sonra +2 olurdm bravo bnce

Bizde seni özledik

Gunaydin kizlar -300 deyim Aslinda dun.daha fazlaydi ama su bacak basen karin egzersizlerini yapinca tartida fazla cikiyorum.kaslarim sis kalio.galba
Süper eksi cumaya iyi bi sonuç gelir

Oh afiyet olsn az yiyosn zaten bir d künefeden nasıl yarım kilo artıda oluyosn ablaa

Afiyet olsun Can'ım :) O tatlı da neymiş öyle :)))) Ptesiden itibaren güzel bir şekilde başlatırsın menülerini inşallah.Su da az geldi.Yemek de biraz geç yenmiş gibi.

Ben mezun olsam mükellef bi sofradan sonra +2 olurdm bravo bnce
Yemem mi :) Yedim ama abartmadan tadımlık yedim ona göre yürüyüş yaptım.Çok yapmışım komşuya verdim biraz da çünkü dolapta dursa yerdim.Suyu daha da arttırdım yedikçe su içtim.Ertesi gün + 0,2 çıktı işte bugün dikkat edicem yine haftAçi kaçamak yok bana :)

4 gece hastanedeyiz eve çıktıktan 15 gün sonra 15 günlük fizik basliycak nerden baksan 2 ayi bulur 2 dizinden de olucak çünkü .

Hayirlisi ne yapalım sağlığına kavussun yoksa yatalak olucak Allah korusun. yazın iyiydi şimdi bi yerlere tutunarak yürüyor ki kv yide diyete başlattı tabaklarimiza koyup yiyoruz başka birşey yemek yok

Sivas köftesinin özelliği abla kıyma tuzla iyice yoğuruluyo biz hazır alıyoruz. diyettekiler için çok iyi bence bende alıştım

Bildirim yapıyım
Cuma 78.2
Pazartesi 77.7
Fark 500 gr
Abla çok yoruluyorum ondan veriyorum bence
Hem ye hem kilo ver iyiymiş şaka bi yana bana yaklaşıyosn

Günaydın canım bugün nasılsın? Dün rahatsızdın geçmiş olsun
Sağol birtanem iyiym baş dönmem azaldı şükür regl sancısı çekiyorm ah kadın olmak ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…