- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.841
Kuzum çok geçmiş olsun4 gece hastanedeyiz eve çıktıktan 15 gün sonra 15 günlük fizik basliycak nerden baksan 2 ayi bulur 2 dizinden de olucak çünkü.
Hayirlisi ne yapalım sağlığına kavussun yoksa yatalak olucak Allah korusun. yazın iyiydi şimdi bi yerlere tutunarak yürüyor ki kv yide diyete başlattı tabaklarimiza koyup yiyoruz başka birşey yemek yok
Zor olan başladı senin için aslında, hakkındır ama biraz yemenYemem mi :) Yedim ama abartmadan tadımlık yedim ona göre yürüyüş yaptım.Çok yapmışım komşuya verdim biraz da çünkü dolapta dursa yerdim.Suyu daha da arttırdım yedikçe su içtim.Ertesi gün + 0,2 çıktı işte bugün dikkat edicem yine haftAçi kaçamak yok bana :)
Ah Can'ım plan yapılamıyor ki.Eşim seyire gidecek benim de 40 gün olmıcak bende sınav sonrası ailemin yanına gidicem.Babannem 4 çeşit yemek yapıyor Hergün dedem memnuniyetsiz olduğu için, hemde kilolu.Zorla yediriyorlar napcam bilmem.Çocuk olmayınca gündüz ben yine yürüyüşe çıkıyorum oralarda rahatça öyle dengeliyorum bu seferde böyle olur inşallah.İnşallah canım benim
çok bişey değil canım ya evet sporsuz gerçekten olmuyor sözde burda yapacaktım ama elim ermiyor bir türlü
Oynuyor ama geri gidiyor.Suyu boşlamıştım 2 gün o çok etkiliyormuş anladım.Kendimi şiş gibi hissettim ama içince sönmüş balon gibi oldum rahatladım :)))Zor olan başladı senin için aslında, hakkındır ama biraz yemen
4 gece hastanedeyiz eve çıktıktan 15 gün sonra 15 günlük fizik basliycak nerden baksan 2 ayi bulur 2 dizinden de olucak çünkü.
Hayirlisi ne yapalım sağlığına kavussun yoksa yatalak olucak Allah korusun. yazın iyiydi şimdi bi yerlere tutunarak yürüyor ki kv yide diyete başlattı tabaklarimiza koyup yiyoruz başka birşey yemek yok
Sivas köftesinin özelliği abla kıyma tuzla iyice yoğuruluyo biz hazır alıyoruz. diyettekiler için çok iyi bence bende alıştım
Hem ye hem kilo ver iyiymişşaka bi yana bana yaklaşıyosn
Sağol birtanem iyiym baş dönmem azaldı şükür regl sancısı çekiyorm ah kadın olmak ne zor
Sagol zuhal abla bakip inceledim
Geçmiş olsun canım benim kayınvalide de oldu dizlerinden zor Allah kolaylık versin4 gece hastanedeyiz eve çıktıktan 15 gün sonra 15 günlük fizik basliycak nerden baksan 2 ayi bulur 2 dizinden de olucak çünkü.
regl sonrası ödem gitti sanırım çözdüm olayıSivas köftesinin özelliği abla kıyma tuzla iyice yoğuruluyo biz hazır alıyoruz. diyettekiler için çok iyi bence bende alıştım
Hem ye hem kilo ver iyiymişşaka bi yana bana yaklaşıyosn
Sağol birtanem iyiym baş dönmem azaldı şükür regl sancısı çekiyorm ah kadın olmak ne zor
iki doz birden yas kac canim benim anneanneyi ayri ayri yaptilar 15 ,gunde toparladi darisi size şimdi masallahi var tabiki ilk etapta oldukca agrili bir surec gecmisler olsun4 gece hastanedeyiz eve çıktıktan 15 gün sonra 15 günlük fizik basliycak nerden baksan 2 ayi bulur 2 dizinden de olucak çünkü.
Geçen hafta cuma kilon kaçtı cnmSelam hanımlar dün akşamdan beri sinir oldum alıntıladığım mesajları atamıyorum dün gece bakım çalışması vardı bugün de benim telefon hata verdi hepsi gitti. Kusura bakmayın ama menüler güzeldi benim Menümün yarısı kadar bile olan bir menü yoktu yani:))
Kilom 101.1
Cumartesi günü 102.6 olmuştu regl artı sağlıksız yiyecekler olduğu için iki günde ödem olarak 1.5 kilo gitmiştir cumaya gider oldukça fazla verebilirim umarım
cumartesi daha fazla artıdaydım birazı gitmişOh afiyet olsn az yiyosn zaten bir d künefeden nasıl yarım kilo artıda oluyosn abla
kv evdede olsa heralde gelirsin cnm4 gece hastanedeyiz eve çıktıktan 15 gün sonra 15 günlük fizik basliycak nerden baksan 2 ayi bulur 2 dizinden de olucak çünkü.
Kız oraya tatilemi gittinKızlar bu günde bizde misafir varmış akşamavalla burda zaman akıp gidiyor akşama balık varmış menüde ama ben ananasa başladım sanırım onu yerim gibi. Bakalım şimdi temizlik yapayım azıcık
yağsız tuzsuz yaptın dimi cnmMefkuremmm pirinç lapasını yaptım bugün her öğün yapıp yapıp yicem sabah ve öğlen yedim akşam da yicem bol da su içiyorum eğer bu sayede ulaşırsam kiloya çok sevinicem hayatımda ilk kez diyet uygulamış olucam lütfen ama lütfen yarın 63:300 lütfen gramlarla iddiayı kaybetmek istemiyorum sadece 400 gram yarın sabaha kadar vermeliyim
bundan sonrası için dikkat etki eve dönünce şok olma cnmSelam kizlar malum tatildeyim pek giremedim,ilk gunler cok dikkat ettim ama malesef davetler misafir falan derken ipin ucunu kacirdim,tartim olmadigi icin de kac kg oldugumu bilmiyorum.
Bizim artılar bize kalmadığına göre seninkide sana kalmasın şekerim bi zahmet alalımgelemedim kusura bakmayin yogundum geldim geldim tam gecmis yapamadan ciktim dun tam menu yaziyordum o ara birsey oldu yine yarim kaldi +dayim ama rakam bana kalsin halledecegim ben söz size sali diyetisyen rabdevum iptal oldu izinliymis uc hafta etti konusacagim ben surekli takip edilmesi gereken bir tipim uc hafta cok uzun bana kacamaga meylim var malumneyse yarin kan sonuclarimi endoktrin uzmanına gosterecegim inşallah inusilun bitmistir yeter valla eczaneden sabir tasi alacagim oglumun memeden kesme girisimleri icin zor bi surec beni bekliyor
bugun az karbonls devam sabahta 45dk leslie+11dk floor serisi +15 dk bacak karin kol calistim = 71dkaskrhpozitif
Bisiklet olarakmı yapıyon cnm eliptik miKizlar 30 dk yurudum simdi otobusteyim eve gidiyorum yemekten sonra bide bisiklet yaparim yarinda bisijlet yapicam carsamba persembe yapmicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?