Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum çok geçmiş olsun

Zor olan başladı senin için aslında, hakkındır ama biraz yemen

İnşallah canım benim
çok bişey değil canım ya evet sporsuz gerçekten olmuyor sözde burda yapacaktım ama elim ermiyor bir türlü
Ah Can'ım plan yapılamıyor ki.Eşim seyire gidecek benim de 40 gün olmıcak bende sınav sonrası ailemin yanına gidicem.Babannem 4 çeşit yemek yapıyor Hergün dedem memnuniyetsiz olduğu için, hemde kilolu.Zorla yediriyorlar napcam bilmem.Çocuk olmayınca gündüz ben yine yürüyüşe çıkıyorum oralarda rahatça öyle dengeliyorum bu seferde böyle olur inşallah.

Çok geçmiş olsun en azından sana da ayak uyduracak kayınvalide mecburen zorlanmazsın diyet konusunda

Kadınlarda fazla olmaz regl sancısı diye biliyorum ama her ay çekmek zor ya benimki her zaman olmaz şu anda reglim var ama bacaklarım çekiliyor sadece geçmiş olsun canım

Mefkuremmm pirinç lapasını yaptım bugün her öğün yapıp yapıp yicem sabah ve öğlen yedim akşam da yicem bol da su içiyorum eğer bu sayede ulaşırsam kiloya çok sevinicem hayatımda ilk kez diyet uygulamış olucam lütfen ama lütfen yarın 63:300 lütfen gramlarla iddiayı kaybetmek istemiyorum sadece 400 gram yarın sabaha kadar vermeliyim

Geçmiş olsun canım benim kayınvalide de oldu dizlerinden zor Allah kolaylık versin

regl sonrası ödem gitti sanırım çözdüm olayı
Yemesem mefkûre ablanın dediği gibi 1 kilo giderdi
Senin hedefe az kaldı benim yolum uzun baya 65 leri görmek istiyorum yıllar sonra o bile yetmeyebilir Dileği gördüm çok güzel vermiş 80 kilodan düşmüş bende istiyorum

iki doz birden yas kac canim benim anneanneyi ayri ayri yaptilar 15 ,gunde toparladi darisi size şimdi masallahi var tabiki ilk etapta oldukca agrili bir surec gecmisler olsun

gelemedim kusura bakmayin yogundum geldim geldim tam gecmis yapamadan ciktim dun tam menu yaziyordum o ara birsey oldu yine yarim kaldi +dayim ama rakam bana kalsin halledecegim ben söz size sali diyetisyen rabdevum iptal oldu izinliymis uc hafta etti konusacagim ben surekli takip edilmesi gereken bir tipim uc hafta cok uzun bana kacamaga meylim var malum neyse yarin kan sonuclarimi endoktrin uzmanına gosterecegim inşallah inusilun bitmistir yeter valla eczaneden sabir tasi alacagim oglumun memeden kesme girisimleri icin zor bi surec beni bekliyor
bugun az karbonls devam sabahta 45dk leslie+11dk floor serisi +15 dk bacak karin kol calistim = 71dk askrhpozitif

Geçen hafta cuma kilon kaçtı cnm
Son cuma bildirim yapmadığın için önceki cuma kilon baz alınacak ve 2 ye bölünecek

Oh afiyet olsn az yiyosn zaten bir d künefeden nasıl yarım kilo artıda oluyosn abla
cumartesi daha fazla artıdaydım birazı gitmiş

kv evdede olsa heralde gelirsin cnm
Hem onu bahane edip hamurişi tatlı yapmazsın işin kolaylaşır

Kız oraya tatilemi gittin
Daha çok yoruluyon sanki

yağsız tuzsuz yaptın dimi cnm
Kaçamak olmazsa kesin düşersin bol suyu unutma

Selam kizlar malum tatildeyim pek giremedim,ilk gunler cok dikkat ettim ama malesef davetler misafir falan derken ipin ucunu kacirdim,tartim olmadigi icin de kac kg oldugumu bilmiyorum.
bundan sonrası için dikkat etki eve dönünce şok olma cnm

Bizim artılar bize kalmadığına göre seninkide sana kalmasın şekerim bi zahmet alalım

Gitmediğin zamanların parası kesiliyomu

Benim kızım önceden kozmetik okumuştu hatta sevemediği için yarım bıraktı.
Ana okulu eğitimciliği istiyodu burda yer bulamamıştı
Eltimin kızı berlinde onunda vesilesiyle orda buldu
Hem okuldan hemde iş yerinden geçen hafta onay geldi
Yarın oraya gidecek inş.
Kalacak yer proplemi vardı. Kız evleri oluyor türk kuruluşlarının. 2 yere başvurduk cevap bekliyoruz

Bugün akşamda çocuklar gelecek yemeye
Işlerim var.

Herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…