Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biraz öyle oldu valla abla yoğun geçiyor ama yinede ailemle olmaktan çok mutluyum

(12:00)
1 kalın dilim ananas
50 Gr peynir
1 kayısılı activia

(14:15)
1 filtre kahve

(16:00)
200 ml yaban mersinli kefir

(18:00)
1 fırında ithal palamut
1 küçük fırında soğan
4-5 dal fırında brokoli
1 küçük kase mercimek salatası

su :1,5 lt oldu
spor: 30 dk koşu bandı

Menü istediğim gibi olmadı karnım ağrıyor şuan da

Bence kotu degil

menü güzel canım bence. afiyet olsun. ama su çok az olmuş.

Afiyet olsun canım gayet iyi

Gunaydin kizlar -300 deyim Aslinda dun.daha fazlaydi ama su bacak basen karin egzersizlerini yapinca tartida fazla cikiyorum.kaslarim sis kalio.galba
ptesi eksi gelmek candir
kk dun kimseyi begenmemis :)

Bu arada +700 tartı daha çok bekliyordum regl öncesi ,WC sorunu , uyku problemi, suyu takip edemiyorum ,ama bugün ananas ve protein alacağım yoksa dur diyemeyeceğim kızı uyutayim hemen ananas almaya gidicem
halledesin canim bi yere gidince bende kabuz olurum hemen ne kiymetli seyimiz var evden baska yeri begenmiyo
Bildirim yapıyım
Cuma 78.2
Pazartesi 77.7
Fark 500 gr
Abla çok yoruluyorum ondan veriyorum bence
oo super eksi
imsallah canim halledecegim tabiki
+1.5 abla ama hic duzenli uyku yok kndan sanirim zora kotlarimi denedim 4tanesine artik girebiliyorum

huhuuu Mefkurem dedikten sonra aklim kotlardaydi 12tane olmayan kotumun 4tanesi oldu bugun benden daha zayif girundugunu idea eden ablama verdim susn giydiklerimide zorda olsa kapandi onada dunde tutturdu daha zayifim diye bizbize kalmistim getir ulennn mezurayi dedim ve tabiki ben daha inceyim bol gelen esorfmalarimi kotlarimi ona verdim misler gibi attım havami

Gayet güzel canjm
süpersin tatlım

Mefkuremmmm Demin dans ederken tartılıp durdum hadi gitsin gitsin derken 60 dakika orta tempolu (5-10 dakıkası kolbastı) dans ettim ve 400 gram gitti şişkinlik yani 63:400 üm şuan yarın sabah 63:300 olmama 100 gram kaldı yarın erken kalkıp deli demeyin ama 30 dakika dans etmeliyim şişip fazla çıkmak istemiyorum bu bana ders olsun inşallah kazanıyorum sevinçliyim şuan aslında ama yarın. İnşallah tartı ve iddia günüm bi arada 63:300 dicem ve bu hareketi yapıcam [/QUOTE]

kolay gelsin arkadaşım elimde 3 tane 2.5yaşında sendromlu yiğen var bilirim ne zor :)

[/QUOTE]
merhaba canım ben dilek gurubun en son mezun olmuş üyesi

Umarim cumaya kadar o sekilde kalmaz cnm

D
Konuyuda yazamadım

Size benim beceremediğim bi durumu sorucam
Evde misafir varken yada bir yere gittiğinizde diyeti nasıl dengeliyorsunuz
dünyanın en basit sorularından biri daha başıma gelmedi ama benim düşüncem şu o gün yememe dikkat etmem ama akşam giZlice kalorimi hesaplarım tutarım diğer iki gün az kalori alırım kimseye çaktırmam çok yiyo gibi numaralar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…