- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.921
menun harika ablamIyi akşamlar
çocuklar görümcemler vardı yeni gittiler menümü yazıp geçmişe sonra bakıcam
Işe gidecem şimdi
8 00 __
2 incir ve suyu
9.00 __
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin
Maydonoz
2 wasa
13.30 __
Tavuk ciğeri
Maydonoz
Yoğurt
17.45 __
10 badem
19.00 __
Yarım tabak pırasa (havuç pirinç yok)
Yarım tabak h.brokoli
Yoğurt
Su 2 lt
Spor malesef olamadı
Ay abla hepsi süper.Afiyet olsun.Şu haşlanmış brokolili bir türlü sevemedim ben.Iyi akşamlar
çocuklar görümcemler vardı yeni gittiler menümü yazıp geçmişe sonra bakıcam
Işe gidecem şimdi
8 00 __
2 incir ve suyu
9.00 __
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin
Maydonoz
2 wasa
13.30 __
Tavuk ciğeri
Maydonoz
Yoğurt
17.45 __
10 badem
19.00 __
Yarım tabak pırasa (havuç pirinç yok)
Yarım tabak h.brokoli
Yoğurt
Su 2 lt
Spor malesef olamadı
Oh oh oh hepsi çok güzel.Afiyet olsun Can'ım.Kararında hepsi ve spor da baya iyi maşallah :) Bayıldımmenu
sabah)10;00)
1lt limonlu su 2,hurma
45dk leslie 5k 1@dk floor 15dk bölgesel
ogle(13:00)
1yumurtali omlet
1dlm tam bugday
1dlm peynir
roka dereotu maydonoz
aksam(18:00)
4firibda kanat
haslanmis brokoli karnabahar yogurtlu
1kepce yayls çorbası
sy:3lt
Sağol geçenlerde yediğim öğle arası tam kokoreç düşün iki yarım ekmek herkesin dilindeydi ama şimdi ohhh görün sizzz
Yatılı misafir varken mi?Normal misafir gelince hizmet ederek kendim yemekten kaçıyorum.Gittigim Zaman'da diyet yapıyorum Allah için koyma bişey sağlığımla oynama diyorum yemiyorum tadımlık yiyip bırakıyorum :)))Konuyuda yazamadım
Size benim beceremediğim bi durumu sorucam
Evde misafir varken yada bir yere gittiğinizde diyeti nasıl dengeliyorsunuz
Ah be Can'ım Allah kolaylık versin.Zahmet çekmeyen kıymetli olur zaten.Fazla deger verdi mi eziyorlar işte.İyilik yap denize at sen de madem.Eşin de görüyordur,anlaması lazım halinden.Ona göre davranırsın belki bundan sonraCanım sıkkın kendimi buraya attım
Kızlar çile çekip herseyi sirtlaniyorum herseyi yoluna koyuyorum sonra şekeri elinden alınmis çocuk gibi kalıyorum ortada iyi niyetimden safligimdan insanları kırmamak için ödün vermekten bıktım usandim artık. Kendime olsn saygımı kaybedicem nerdeyse.
Uzaktaki eltim aradı ameliyata geliyoruz diye ben tatil yapmadım kv peşinde ordan oraya savruldum getirdim burda asık suratıni çekiyorum ama hazıra konuyor başkaları. Kv dem bi sevinçli geliyor diye anlatamam kadının resmen yüzü güldü Hayır ben sana iyilikle başka ne yapıyorum bütün yaz tatilimi koyde sana harcıyorum kendi evimde ki cami başkasına sildirirken gelip sana cam siliyorum. Ne istersen önüne koyuyorum bu nedir arkadaş Hayır kış günü elimde 3 çocuk bende 2 çocuk bu kadın bi kaç gün sonra eve çıkacak hastaneden yatak yorgan ben ne yapayım arkadaş boşa koyuyorum dolmuyor dolu hiç almıyor şuan kaçıp gidelim var evden. Kıymet bilmezler fedakarlıktan anlamazlar sarmış etrafımi.
Allah sabir versin yoksa kötü patlıycam.
Uzaktaki eltin baksın o zaman anlayışsızlarsa çek elini hiç bişey yapma canm insanların çoğu nankörCanım sıkkın kendimi buraya attım
Kızlar çile çekip herseyi sirtlaniyorum herseyi yoluna koyuyorum sonra şekeri elinden alınmis çocuk gibi kalıyorum ortada iyi niyetimden safligimdan insanları kırmamak için ödün vermekten bıktım usandim artık. Kendime olsn saygımı kaybedicem nerdeyse.
Uzaktaki eltim aradı ameliyata geliyoruz diye ben tatil yapmadım kv peşinde ordan oraya savruldum getirdim burda asık suratıni çekiyorum ama hazıra konuyor başkaları. Kv dem bi sevinçli geliyor diye anlatamam kadının resmen yüzü güldü Hayır ben sana iyilikle başka ne yapıyorum bütün yaz tatilimi koyde sana harcıyorum kendi evimde ki cami başkasına sildirirken gelip sana cam siliyorum. Ne istersen önüne koyuyorum bu nedir arkadaş Hayır kış günü elimde 3 çocuk bende 2 çocuk bu kadın bi kaç gün sonra eve çıkacak hastaneden yatak yorgan ben ne yapayım arkadaş boşa koyuyorum dolmuyor dolu hiç almıyor şuan kaçıp gidelim var evden. Kıymet bilmezler fedakarlıktan anlamazlar sarmış etrafımi.
suan kv hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Diyetimi yapıcam kimse umrumda değil artık.Çok geçmiş olsun en azından sana da ayak uyduracak kayınvalide mecburen zorlanmazsın diyet konusunda
Kadınlarda fazla olmaz regl sancısı diye biliyorum ama her ay çekmek zor ya benimki her zaman olmaz şu anda reglim var ama bacaklarım çekiliyor sadece geçmiş olsun canım
Amin gelini yle ona kolaylıklar diliyorum şuan kendisine karşı hiçbir hissim yok umarım düzelir.Geçmiş olsun canım benim kayınvalide de oldu dizlerinden zor Allah kolaylık versin
72 dr 2 sini yapıcam dedi bilmiyorum artık iyi olsun kalksin hatta benden daha iyi olsun kalbi bozuk insanlarla bir ömür yaşayamam kendi işini kendi görsün inşallah.iki doz birden yas kac canim benim anneanneyi ayri ayri yaptilar 15 ,gunde toparladi darisi size şimdi masallahi var tabiki ilk etapta oldukca agrili bir surec gecmisler olsun
gelicem gelicem su ameliyat gelen giden bitsin şehir dışından gelicek herkesGeçen hafta cuma kilon kaçtı cnm
Son cuma bildirim yapmadığın için önceki cuma kilon baz alınacak ve 2 ye bölünecek
cumartesi daha fazla artıdaydım birazı gitmiş
kv evdede olsa heralde gelirsin cnm
Hem onu bahane edip hamurişi tatlı yapmazsın işin kolaylaşır
Kız oraya tatilemi gittin
Daha çok yoruluyon sanki
yağsız tuzsuz yaptın dimi cnm
Kaçamak olmazsa kesin düşersin bol suyu unutma
bundan sonrası için dikkat etki eve dönünce şok olma cnm
Bizim artılar bize kalmadığına göre seninkide sana kalmasın şekerim bi zahmet alalım
Gitmediğin zamanların parası kesiliyomu
Aynen zahmet çekmeyen kıymetli düzen bu galiba yapıcak birsey yok kendilerine aşk dolu kv gelin hayatı diliyorum birde eltim bunun teyze kızı bize güveni yokmuş demekki kendi kendilerine geçinip gitsin ler.Ah be Can'ım Allah kolaylık versin.Zahmet çekmeyen kıymetli olur zaten.Fazla deger verdi mi eziyorlar işte.İyilik yap denize at sen de madem.Eşin de görüyordur,anlaması lazım halinden.Ona göre davranırsın belki bundan sonra
Burdaki elimde öyle diyor çektim bile elimi ne halleri varsa görsünler bıktım bu tür şeyler yaşamaktan hepmi ben ya yeter artık. Ameliyat günude gitmem belki çok sinirlı ve kırgınim.Uzaktaki eltin baksın o zaman anlayışsızlarsa çek elini hiç bişey yapma canm insanların çoğu nankör
ne olsun canım kiloyu korumayla cebelleşiyorum sen nasılsın taze mezun:)Naber şekerim :) İyi geceler.Ben şuan açım ama yemicem :) Boş boş tavana diktim gözümü
elifim ne demişler iyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir seni çok iyi anlıyorum kv yaşıyorum bazen ağır geliyor yaşadıklarımız, ne zaman ben bunu Allah rızası için yapıyorum kişi için değil mantığına büründüm işte ozaman huzuru buldum,ilk evlendiğim zaman kıskançlığını çok çektim kv boşanma eşiğine geldik eşimle şu düşüncemle o yoldan dönmüştüm eşim iyi insan beni seven bana değer veren bi insan ömrüm bu adamla geçiricem ozaman sabret kızım düze çıkacaksın diye çok telkinde bulundum kendime bu düşünce olmasaydı on kere boşanırdım çevrede gaza getiren insanlarşeytanın vesveside var mağlum. diycem oki elifim yaptıklarını Rabbim biliyordur zaten eşinde farkındaysa sabret canım. seni burda tanıdığım kadarıyla aklıselim merhametli insansın kv istediği kadar kıymet bilmesin sen gene de iyiliğini eksik etmesin inan bi gün gelecek Allah razı olsun kızım zor günümde siz vardınız cümlesini duyacaksınGece gece kafanızı sisirdim kusura bakmayın.
Hala iyi hissetmiyorum abdest alayım iyi gelir belki iyi geceler.
Bitanem tabiki iyi niyetli olmak elinden geleni yapmak çok güzel ama bu dünya öyle bi hâl aldıki adamına göre davranman gerekiyorCanım sıkkın kendimi buraya attım
Bence sorun eşide takdir etmiyor heraldeelifim ne demişler iyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir seni çok iyi anlıyorum kv yaşıyorum bazen ağır geliyor yaşadıklarımız, ne zaman ben bunu Allah rızası için yapıyorum kişi için değil mantığına büründüm işte ozaman huzuru buldum,ilk evlendiğim zaman kıskançlığını çok çektim kv boşanma eşiğine geldik eşimle şu düşüncemle o yoldan dönmüştüm eşim iyi insan beni seven bana değer veren bi insan ömrüm bu adamla geçiricem ozaman sabret kızım düze çıkacaksın diye çok telkinde bulundum kendime bu düşünce olmasaydı on kere boşanırdım çevrede gaza getiren insanlarşeytanın vesveside var mağlum. diycem oki elifim yaptıklarını Rabbim biliyordur zaten eşinde farkındaysa sabret canım. seni burda tanıdığım kadarıyla aklıselim merhametli insansın kv istediği kadar kıymet bilmesin sen gene de iyiliğini eksik etmesin inan bi gün gelecek Allah razı olsun kızım zor günümde siz vardınız cümlesini duyacaksın
Ayyy elif lütfen saçmalama kuzumGece gece kafanızı sisirdim kusura bakmayın.
Hala iyi hissetmiyorum abdest alayım iyi gelir belki iyi geceler.
tesekur ederim canimOh oh oh hepsi çok güzel.Afiyet olsun Can'ım.Kararında hepsi ve spor da baya iyi maşallah :) Bayıldım
buraya gelmek buyuk cozum benimde bu saatte uykum yokNaber şekerim :) İyi geceler.Ben şuan açım ama yemicem :) Boş boş tavana diktim gözümü
valla zaten yaslilari memnun etmek cok zor anneannem iki ay annemde kaldi bi surst bi surat gunduz uyuyo gece uyumadim doye trip atiyo gunduz cok uyursan gece uykumu kalir ama yengem aradi guller aciyo yüzündeCanım sıkkın kendimi buraya attım
gayet iyi aksama kadar pek birsey yememissin ama insanin cani tek basina yemek istemiyorBende bugün yazayım menümü iyice karıştı gitti benim
Sabah 10.00 2 kuru kayısı 5 fındık
Öğle 14,50
1 avuç leblebi,fındık,badem
1 fincan sütlü kahve
Ara 16,40
1 yeşil elma
Akşam 17,50
1 kepçe yoğurt çorba
4 yk yoğurtlu kabak yemeği
1 köfte
1 kase salata bol havuçlu
Su:1,5 lt.
Spor yapmadım 5 dk mekik çektim o kadar
diyetini niyetini bozma dedigim gibi kalsinlar basbasa anneannem 85 yasinda cok iyi oldu ameliyat sonrasi oncesinde coft tarafli orta destekli birseyle yuruyordu simdi hicbirseye gerek yok uc merdiven cikamazdi 5.kata cikiyor masallshsuan kv hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Diyetimi yapıcam kimse umrumda değil artık.
Amin gelini yle ona kolaylıklar diliyorum şuan kendisine karşı hiçbir hissim yok umarım düzelir.
72 dr 2 sini yapıcam dedi bilmiyorum artık iyi olsun kalksin hatta benden daha iyi olsun kalbi bozuk insanlarla bir ömür yaşayamam kendi işini kendi görsün inşallah.
gelicem gelicem su ameliyat gelen giden bitsin şehir dışından gelicek herkesatlatayim burdayım.
Aynen zahmet çekmeyen kıymetli düzen bu galiba yapıcak birsey yok kendilerine aşk dolu kv gelin hayatı diliyorum birde eltim bunun teyze kızı bize güveni yokmuş demekki kendi kendilerine geçinip gitsin ler.
eşi farkındadır kıymetini biliyodur elifin inşallahBence sorun eşide takdir etmiyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?