Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menun harika ablam

Ay abla hepsi süper.Afiyet olsun.Şu haşlanmış brokolili bir türlü sevemedim ben.

Oh oh oh hepsi çok güzel.Afiyet olsun Can'ım.Kararında hepsi ve spor da baya iyi maşallah :) Bayıldım

Canım sıkkın kendimi buraya attım

Kızlar çile çekip herseyi sirtlaniyorum herseyi yoluna koyuyorum sonra şekeri elinden alınmis çocuk gibi kalıyorum ortada iyi niyetimden safligimdan insanları kırmamak için ödün vermekten bıktım usandim artık. Kendime olsn saygımı kaybedicem nerdeyse.

Uzaktaki eltim aradı ameliyata geliyoruz diye ben tatil yapmadım kv peşinde ordan oraya savruldum getirdim burda asık suratıni çekiyorum ama hazıra konuyor başkaları. Kv dem bi sevinçli geliyor diye anlatamam kadının resmen yüzü güldü Hayır ben sana iyilikle başka ne yapıyorum bütün yaz tatilimi koyde sana harcıyorum kendi evimde ki cami başkasına sildirirken gelip sana cam siliyorum. Ne istersen önüne koyuyorum bu nedir arkadaş Hayır kış günü elimde 3 çocuk bende 2 çocuk bu kadın bi kaç gün sonra eve çıkacak hastaneden yatak yorgan ben ne yapayım arkadaş boşa koyuyorum dolmuyor dolu hiç almıyor şuan kaçıp gidelim var evden. Kıymet bilmezler fedakarlıktan anlamazlar sarmış etrafımi.

Allah sabir versin yoksa kötü patlıycam.

Konuyuda yazamadım

Size benim beceremediğim bi durumu sorucam
Evde misafir varken yada bir yere gittiğinizde diyeti nasıl dengeliyorsunuz
Yatılı misafir varken mi?Normal misafir gelince hizmet ederek kendim yemekten kaçıyorum.Gittigim Zaman'da diyet yapıyorum Allah için koyma bişey sağlığımla oynama diyorum yemiyorum tadımlık yiyip bırakıyorum :)))

Ah be Can'ım Allah kolaylık versin.Zahmet çekmeyen kıymetli olur zaten.Fazla deger verdi mi eziyorlar işte.İyilik yap denize at sen de madem.Eşin de görüyordur,anlaması lazım halinden.Ona göre davranırsın belki bundan sonra

Uzaktaki eltin baksın o zaman anlayışsızlarsa çek elini hiç bişey yapma canm insanların çoğu nankör

Bende bugün yazayım menümü iyice karıştı gitti benim

Sabah 10.00 2 kuru kayısı 5 fındık

Öğle 14,50

1 avuç leblebi,fındık,badem
1 fincan sütlü kahve

Ara 16,40
1 yeşil elma

Akşam 17,50
1 kepçe yoğurt çorba
4 yk yoğurtlu kabak yemeği
1 köfte
1 kase salata bol havuçlu
Su:1,5 lt.
Spor yapmadım 5 dk mekik çektim o kadar

suan kv hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Diyetimi yapıcam kimse umrumda değil artık.

Geçmiş olsun canım benim kayınvalide de oldu dizlerinden zor Allah kolaylık versin
Amin gelini yle ona kolaylıklar diliyorum şuan kendisine karşı hiçbir hissim yok umarım düzelir.

iki doz birden yas kac canim benim anneanneyi ayri ayri yaptilar 15 ,gunde toparladi darisi size şimdi masallahi var tabiki ilk etapta oldukca agrili bir surec gecmisler olsun
72 dr 2 sini yapıcam dedi bilmiyorum artık iyi olsun kalksin hatta benden daha iyi olsun kalbi bozuk insanlarla bir ömür yaşayamam kendi işini kendi görsün inşallah.

gelicem gelicem su ameliyat gelen giden bitsin şehir dışından gelicek herkes atlatayim burdayım.

Aynen zahmet çekmeyen kıymetli düzen bu galiba yapıcak birsey yok kendilerine aşk dolu kv gelin hayatı diliyorum birde eltim bunun teyze kızı bize güveni yokmuş demekki kendi kendilerine geçinip gitsin ler.

Uzaktaki eltin baksın o zaman anlayışsızlarsa çek elini hiç bişey yapma canm insanların çoğu nankör
Burdaki elimde öyle diyor çektim bile elimi ne halleri varsa görsünler bıktım bu tür şeyler yaşamaktan hepmi ben ya yeter artık. Ameliyat günude gitmem belki çok sinirlı ve kırgınim.

Gece gece kafanızı sisirdim kusura bakmayın.
Hala iyi hissetmiyorum abdest alayım iyi gelir belki iyi geceler.
elifim ne demişler iyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir seni çok iyi anlıyorum kv yaşıyorum bazen ağır geliyor yaşadıklarımız, ne zaman ben bunu Allah rızası için yapıyorum kişi için değil mantığına büründüm işte ozaman huzuru buldum,ilk evlendiğim zaman kıskançlığını çok çektim kv boşanma eşiğine geldik eşimle şu düşüncemle o yoldan dönmüştüm eşim iyi insan beni seven bana değer veren bi insan ömrüm bu adamla geçiricem ozaman sabret kızım düze çıkacaksın diye çok telkinde bulundum kendime bu düşünce olmasaydı on kere boşanırdım çevrede gaza getiren insanlarşeytanın vesveside var mağlum. diycem oki elifim yaptıklarını Rabbim biliyordur zaten eşinde farkındaysa sabret canım. seni burda tanıdığım kadarıyla aklıselim merhametli insansın kv istediği kadar kıymet bilmesin sen gene de iyiliğini eksik etmesin inan bi gün gelecek Allah razı olsun kızım zor günümde siz vardınız cümlesini duyacaksın

Bitanem tabiki iyi niyetli olmak elinden geleni yapmak çok güzel ama bu dünya öyle bi hâl aldıki adamına göre davranman gerekiyor
Karşıdaki insan kadir kıymet bilmiyorsa kendini paralaman niye
Gerçekten höt höt insanlar lafını sakınmıyanlar daha kıymetli oluyor
Sende yeri gelince lafını sakınma içindekini söyle bu demek değilki saygısızlık
Insan saygısızlık yapmadan düşüncelerini söylerse bunda ne kötülük var
İçine atma
Mesela deseydinya, anne bakıyorum yüzünde güller açtı bizim içinde bu kadar sevinemiyosun diye
Sebepsiz surat asıyosa bunada inceden laf sok
Ve ne olursa olsun kendini ezdirme
Kv seni takdir etse amenna

Eltin geliyomuş madem işleri yık onun üstüne

Böyle sadece kendine yaparsın
Iyi niyetli ol ama enayi olma

Bence sorun eşide takdir etmiyor heralde

Oh oh oh hepsi çok güzel.Afiyet olsun Can'ım.Kararında hepsi ve spor da baya iyi maşallah :) Bayıldım
tesekur ederim canim

Naber şekerim :) İyi geceler.Ben şuan açım ama yemicem :) Boş boş tavana diktim gözümü
buraya gelmek buyuk cozum benimde bu saatte uykum yok
valla zaten yaslilari memnun etmek cok zor anneannem iki ay annemde kaldi bi surst bi surat gunduz uyuyo gece uyumadim doye trip atiyo gunduz cok uyursan gece uykumu kalir ama yengem aradi guller aciyo yüzünde
madem 5cocuk hic kendi cocugunu ziyan etme eltin kalsin hastanede
annem babaannem kanserdi kardesim iki yasinda gunlerce hastanede kalirdi halam geldi iki gun kaldi annem cok nazli cocuklarim bensiz diye kosa kosa gitti dedem iki gun icin iki bilezik takti sonunda nemi oldu babaannem olunce anneme verdikleri evi halamin ustune yapti dedem al sana kadir kiymet bilmek
kendinden odun verme valls madem geliyo madem cok mutlu oldu pek sevgi pitirciklari kalsinlar birlikte
gayet iyi aksama kadar pek birsey yememissin ama insanin cani tek basina yemek istemiyor
diyetini niyetini bozma dedigim gibi kalsinlar basbasa anneannem 85 yasinda cok iyi oldu ameliyat sonrasi oncesinde coft tarafli orta destekli birseyle yuruyordu simdi hicbirseye gerek yok uc merdiven cikamazdi 5.kata cikiyor masallsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…