Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım benim bu sefer koruycam kilolu halim resimlerde kalacak. haftasonu yengem kuzen bizde kaldıydı anıları tazeleyek diye resimlere baktım bi bakıyorsun kilo almışım bi bakıyorsun zayıfım dedim bu sefer dönmiycem ogünlere
canım bu sabah tartıldım 65.8 üzülmedim sevindim çünkü daha çok bekliyordum galiba istem dışı çok yediğimi sandığım halde çok yemiyorum nasıl bişeyse artık:)

sistem süper

Sağol belli edersen üstüne geliyorlar ben işyerindekilere dediğim zamanlar ay çok kötüsün sen diyet yapma vb ama bak şimdi vilmiolar dedim siz ısrar etmeyin die demedim sakladım dedim haha ama onlar sadece abur cubur yemediğimi bilio bak ruhları duymadı ben de tam aksine daha enerjik oldum

sorma ablam ya ışığı gören geliyor :) planda iki gün daha misafirim var bakalim

Konuyuda yazamadım

Size benim beceremediğim bi durumu sorucam
Evde misafir varken yada bir yere gittiğinizde diyeti nasıl dengeliyorsunuz
oldukca zor oluyor mesela ben dogum gunununde yemezken yengem hemen fark etmis pogacanin yarisini sen ye dedi yok dedim yemiycem illa ısrar kiyamet
ablsm diyette ama hala benimde aklimi celme pesinde
yani cok zor cok bundan ye birsey olmaz bi isirik bi dlm bi tanee boyle boyle iskence ne kadar uymasands saat kahvalti yemek duzeninin bile bozulmasi yetiyor

ben yapamıyorum çünkü konsantrem bozuluyor misafir gelince stresde olunca yiyorum, işin özü beyinde bitirmek yoksa gelen insan senin yediğine içtiğine pekde takılmıyor aslında

Bug
hayırdır beyin bu şakaya gelmez hisset kız genede:)
[/QUOTE]
bufğn ömrümde ilk ve son diyetimi yaptım bı günlük (bu yaptığım diyet diil aslında kalori sayma bunu diyetten saymıyorum) bugün pirinç lapası yaptım işyerinde arkadaş çok güzel MUffin yapmış verdi ben de dedim ki ay canım yaa maalaesed abur cubur yemiyorum dedim bu ev yapımı Biçok aburcubur dan iyi dedi anlamıo bi çakıcan ulan ben lapa yiyom bi günlük ohhhh ruhunuz duymuo aldım başkasına verdim konu uzamasın die lan yemiyorum uzatma işte

kesinlikle düzen bozulunca hemen dengemiz şaşıyor, ben böyle günlerde koşturmaktan kahvaltı yapamam sonrası hop aşırı açlık ve saldırma hali

bufğn ömrümde ilk ve son diyetimi yaptım bı günlük (bu yaptığım diyet diil aslında kalori sayma bunu diyetten saymıyorum) bugün pirinç lapası yaptım işyerinde arkadaş çok güzel MUffin yapmış verdi ben de dedim ki ay canım yaa maalaesed abur cubur yemiyorum dedim bu ev yapımı Biçok aburcubur dan iyi dedi anlamıo bi çakıcan ulan ben lapa yiyom bi günlük ohhhh ruhunuz duymuo aldım başkasına verdim konu uzamasın die lan yemiyorum uzatma işte [/QUOTE]
iradeni alkışlıyorum

Allah aşkına söyleme şunlara yaa belli etmeden yee bana da bi kere arkadaş öğle arası hiç ekmek yemedin dedi ben de doymasam yicem dedim yine dedi evet yaa dedim yedim bi dilim amannn hiç renk veremem internette bile yaZıo sakın belli etme

ben yapamıyorum çünkü konsantrem bozuluyor misafir gelince stresde olunca yiyorum, işin özü beyinde bitirmek yoksa gelen insan senin yediğine içtiğine pekde takılmıyor aslında
Daha bugün dedim işyerinde beyinde bitiyo valla ay dayanamadım yedim ne yaaa beyinde bitiricen çok Banel bu laflar ben de düne kadar öyleydim son bi haftadır falan bitirdim beynimde

iradeni alkışlıyorum [/QUOTE]
Sağol geçenlerde yediğim öğle arası tam kokoreç düşün iki yarım ekmek herkesin dilindeydi ama şimdi ohhh görün sizzz

Iyi akşamlar
çocuklar görümcemler vardı yeni gittiler menümü yazıp geçmişe sonra bakıcam
Işe gidecem şimdi

8 00 __
2 incir ve suyu

9.00 __
1 yumurta
Peynir
5 y.zeytin
Maydonoz
2 wasa

13.30 __
Tavuk ciğeri
Maydonoz
Yoğurt

17.45 __
10 badem

19.00 __
Yarım tabak pırasa (havuç pirinç yok)
Yarım tabak h.brokoli
Yoğurt

Su 2 lt

Spor malesef olamadı

Yoksa ben açın tekiyim şuan beynimde olan en büyük şey iddia zayıflamışken dahada zayıflıcam ama 5;2 yaparım kaloriyle yoksa diyet yapamam arkadaslar da benim ayı gibi yediğimi görücek hayatta diyet sanamazlar zaten hep evde yiyorum da haftada bir işyerindekilerle ama gün içinde abur cubur dönüp duruyo dicekler sen çok zayıfladın diyet mi yapıon bak sağşığımdam olursun hee diyet die gülücem yicemayı gibi amaaaa haftada iki üç gün beşyüz kalori alıcam kimsenin aklına gelmez bu ohhhhhhh

iradeni alkışlıyorum
Sağol geçenlerde yediğim öğle arası tam kokoreç düşün iki yarım ekmek herkesin dilindeydi ama şimdi ohhh görün sizzz[/QUOTE]
canım kırk kilo nasıl gider diye hesabı olan biri var bilirsin belki ece onun dediği gibi tadını biliyoruz cısların daha önce yedikte ne oldu yada diyet sürecinde yemeyince bidaha hiç yiyemiycez değil ya hedefe ulaşınca makul ölçülerde yakmak üzere gene yeriz zaten o zaman 1ekmek yemek istesende mide izin vermeyecek. sabırla hedefe ulaş ondan sonra az miktarda bugün yiyemediklerini yiyeceksin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…