- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.901
canım benim bu sefer koruycam kilolu halim resimlerde kalacak. haftasonu yengem kuzen bizde kaldıydı anıları tazeleyek diye resimlere baktım bi bakıyorsun kilo almışım bi bakıyorsun zayıfım dedim bu sefer dönmiycem ogünleregeçmiş olsun canım. az daha zayıflao zaman olsun zaten.
valla kilo çok olunca vermekte zor oluyor ama evet korumak da çok ama çok önemli. dediğin gibi o psikolojiden çıkıyorsun. sanki herşeyi istediğin kadar yiyebilirmişsin gibi geliyor. darmadağın oluyorsun. aman dilekcim çok dikkat et. bak o kadar uğraştın başardın. sakın geriye dönme. kız geçen gün kilonu sormuştum cevap vermedin. kaç kilo oldun merak ettim?
çok güzel olmuş canım afiyet olsun.
mervem menü güzel ama keşke suyu takip etseydin. ben de bugün dikkatsizdim ama yine de ortalama biliyom. çünkü farketmeden insan 1-2 bardakta bile kalabiliyor.
afiyet olsun tatlım.
merak ettim canım hangi şehirde yaşıyorsun?
sistem süperD
dünyanın en basit sorularından biri daha başıma gelmedi ama benim düşüncem şu o gün yememe dikkat etmem ama akşam giZlice kalorimi hesaplarım tutarım diğer iki gün az kalori alırım kimseye çaktırmam çok yiyo gibi numaralar falan
Merhaba ben de şuan beynini hissetmeyen üyesi ama son gün insallahmerhaba canım ben dilek gurubun en son mezun olmuş üyesi
Sağol belli edersen üstüne geliyorlar ben işyerindekilere dediğim zamanlar ay çok kötüsün sen diyet yapma vb ama bak şimdi vilmiolar dedim siz ısrar etmeyin die demedim sakladım dedim haha ama onlar sadece abur cubur yemediğimi bilio bak ruhları duymadı ben de tam aksine daha enerjik oldumsistem süper
hayırdır beyin bu şakaya gelmez hisset kız genede:)[/QUOTE]Merhaba ben de şuan beynini hissetmeyen üyesi ama son gün insallah
sorma ablam ya ışığı gören geliyor :) planda iki gün daha misafirim var bakalimGeçmiş olsun cnm
Neyse şu kiloları verde sıra onada gelir
Ben kötü sonuç çıkacağını hiç sanmıyorum
Tabiki bugünkü menüyede bağlı :))
bu haftada varmı misafir
Ayy bana fenalık geldi
Benim akşam olacakkendimi kurban seçiyorum :))
oldukca zor oluyor mesela ben dogum gunununde yemezken yengem hemen fark etmis pogacanin yarisini sen ye dedi yok dedim yemiycem illa ısrar kiyametKonuyuda yazamadım
Size benim beceremediğim bi durumu sorucam
Evde misafir varken yada bir yere gittiğinizde diyeti nasıl dengeliyorsunuz
ben yapamıyorum çünkü konsantrem bozuluyor misafir gelince stresde olunca yiyorum, işin özü beyinde bitirmek yoksa gelen insan senin yediğine içtiğine pekde takılmıyor aslındaSağol belli edersen üstüne geliyorlar ben işyerindekilere dediğim zamanlar ay çok kötüsün sen diyet yapma vb ama bak şimdi vilmiolar dedim siz ısrar etmeyin die demedim sakladım dedim haha ama onlar sadece abur cubur yemediğimi bilio bak ruhları duymadı ben de tam aksine daha enerjik oldum
hayırdır beyin bu şakaya gelmez hisset kız genede:)
kesinlikle düzen bozulunca hemen dengemiz şaşıyor, ben böyle günlerde koşturmaktan kahvaltı yapamam sonrası hop aşırı açlık ve saldırma halioldukca zor oluyor mesela ben dogum gunununde yemezken yengem hemen fark etmis pogacanin yarisini sen ye dedi yok dedim yemiycem illa ısrar kiyamet
ablsm diyette ama hala benimde aklimi celme pesinde
yani cok zor cok bundan ye birsey olmaz bi isirik bi dlm bi tanee boyle boyle iskence ne kadar uymasands saat kahvalti yemek duzeninin bile bozulmasi yetiyor
bufğn ömrümde ilk ve son diyetimi yaptım bı günlük (bu yaptığım diyet diil aslında kalori sayma bunu diyetten saymıyorum) bugün pirinç lapası yaptım işyerinde arkadaş çok güzel MUffin yapmış verdi ben de dedim ki ay canım yaa maalaesed abur cubur yemiyorum dedim bu ev yapımı Biçok aburcubur dan iyi dedi anlamıo bi çakıcan
Allah aşkına söyleme şunlara yaa belli etmeden yee bana da bi kere arkadaş öğle arası hiç ekmek yemedin dedi ben de doymasam yicem dedim yine dedi evet yaa dedim yedim bi dilim amannn hiç renk veremem internette bile yaZıo sakın belli etmeoldukca zor oluyor mesela ben dogum gunununde yemezken yengem hemen fark etmis pogacanin yarisini sen ye dedi yok dedim yemiycem illa ısrar kiyamet
ablsm diyette ama hala benimde aklimi celme pesinde
yani cok zor cok bundan ye birsey olmaz bi isirik bi dlm bi tanee boyle boyle iskence ne kadar uymasands saat kahvalti yemek duzeninin bile bozulmasi yetiyor
Daha bugün dedim işyerinde beyinde bitiyo valla ay dayanamadım yedim ne yaaa beyinde bitiricen çok Banel bu laflar ben de düne kadar öyleydim son bi haftadır falan bitirdim beynimdeben yapamıyorum çünkü konsantrem bozuluyor misafir gelince stresde olunca yiyorum, işin özü beyinde bitirmek yoksa gelen insan senin yediğine içtiğine pekde takılmıyor aslında
iradeni alkışlıyorumbufğn ömrümde ilk ve son diyetimi yaptım bı günlük (bu yaptığım diyet diil aslında kalori sayma bunu diyetten saymıyorum) bugün pirinç lapası yaptım işyerinde arkadaş çok güzel MUffin yapmış verdi ben de dedim ki ay canım yaa maalaesed abur cubur yemiyorum dedim bu ev yapımı Biçok aburcubur dan iyi dedi anlamıo bi çakıcanulan ben lapa yiyom bi günlük ohhhh ruhunuz duymuo aldım başkasına verdim konu uzamasın die lan yemiyorum uzatma işte
demekki gerçekten beyinde bitiyormuş:)Daha bugün dedim işyerinde beyinde bitiyo valla ay dayanamadım yedim ne yaaa beyinde bitiricen çok Banel bu laflar ben de düne kadar öyleydim son bi haftadır falan bitirdim beynimde
Sağol geçenlerde yediğim öğle arası tam kokoreç düşün iki yarım ekmek herkesin dilindeydi ama şimdi ohhh görün sizzz[/QUOTE]iradeni alkışlıyorum
Emin oldemekki gerçekten beyinde bitiyormuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?