Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım ödemi en iyi su attırır bitki çaylarıda yardımcı olur

güzel görünüyor cnm
Meyveyi sabaha alırsan daha iyi olur

muz olmasa dört dörtlük olacakmış cnm
Sen akşamıda geç yiyosun niye araya gerek duyuyosunki

bu arada haftasonu evde oturup spor da yapmayıp yan gelip yatmanın sonucu sabah +800 gr çıktım
O zaman artık haftasonları yatmak yoook :))
Mefkurem valla abla kalori sayaci 150 gosterio ama diskagirligi az oldugu icin cunku spor salonunda 220 filan yakiodum

Gayet guzel cnm
Zorluk ayarına görede değişiyordur belki cnm

bu hafta maşallah sportmeniçe sen olacan heralde fıstık hepsi gayet güzel

kolay gelsin abla insallah kizinada uygun temiz kalacak yer cikar
Inş.cnm bekliyoz bakalım

mercimek sal.gerek yokmuş cnm

Kzlar cnm tatli istedi bi kac degisim videosu izledim suyumu ictim oturdum dehset etki yaratio
Hafta 1.sinin sözü çok hoşuma gitti
Pişman ve şişman olmak istemiyorum demiş :))
Sende de öyle olmuş efferimmm

+1.5 abla ama hic duzenli uyku yok kndan sanirim zora kotlarimi denedim 4tanesine artik girebiliyorum
Darısı diğerlerine artık
Artıyı da halletmeye çalış cnm

Ayy listede herkes artıda

Ohhh intikam da alınmış :))

Niye bu kadar geç başladın güne
Mantar daha fazla bulgur daha az olabilirdi

Sen bildirim yaptınmı cnm yoksa benmi unuttum

Bende daha fazla sandıydım
Bişey değilmiş kızz senin için çocuk oyuncağı :))

Sabah tek hurmayla spor zorlamadımı tatlım
Gerisi güzel olmuş

Ay abla hepsi süper.Afiyet olsun.Şu haşlanmış brokolili bir türlü sevemedim ben.
bende sevmiyomda cnm
Çok faydalı diye arada yiyorum özellikle kadınlar için Çok iyiymiş

Naber şekerim :) İyi geceler.Ben şuan açım ama yemicem :) Boş boş tavana diktim gözümü
2 mezun takılın artık :))

akşama kadar hep ara öğün tarzı olmuş cnm akşam güzel

Günün konusu
Evde misafir varken yada bir yere gittiğinizde diyeti nasıl dengeliyorsunuz

Ben kendi adıma bu konuda hiç zorluk yaşamadım
Eğer kararlıysam ve kaçamak yapmak istemiyorsam biyere gitsemde misafir gelsede beni etkilemez
Biri gelincede mutlaka kendime göre bişeyler yaparım gittiğim yerdede bana uygun olanları yerim
Insanın kendine sadece kendisi engel oluyor

Sadece dün işin içine gelin girince yemiş oldum
Bugünde kızım için pasta yapmış getirmiş
Hakkımı dün kullandım yemicem dedim

Bende geldim selam herkese :) Boyum 1.64 kilom 86. Yarından itibaren öğünlerimi paylaşacağım. Herkese bol eksiler dilerim, sağlıkla.
Kendinden bahsetsene cnm
Adın yaşın evlimisin neler yapıyosun vs.

Sadece menüleri paylaşmıyoruz elimizden geldiğince burda sohbet muhabbet ediyoruzki daha iyi tanışıp kaynaşalım

Kendinden bahsetsene cnm
Adın yaşın evlimisin neler yapıyosun vs.

Sadece menüleri paylaşmıyoruz elimizden geldiğince burda sohbet muhabbet ediyoruzki daha iyi tanışıp kaynaşalım
Haklısınız zamanla öğrenip alışcam inşallah :) ismim Melek, 23 yaşındayım bekarım ve öğrenciyim. Ya siz?

Bravo ve teşekkürler şuanki kilom 63.100 iki yüz gram da fazla verdimmmmm çok sağol Allah razı olsun

Ay
Sağol geçenlerde yediğim öğle arası tam kokoreç düşün iki yarım ekmek herkesin dilindeydi ama şimdi ohhh görün sizzz
canım kırk kilo nasıl gider diye hesabı olan biri var bilirsin belki ece onun dediği gibi tadını biliyoruz cısların daha önce yedikte ne oldu yada diyet sürecinde yemeyince bidaha hiç yiyemiycez değil ya hedefe ulaşınca makul ölçülerde yakmak üzere gene yeriz zaten o zaman 1ekmek yemek istesende mide izin vermeyecek. sabırla hedefe ulaş ondan sonra az miktarda bugün yiyemediklerini yiyeceksin zaten[/QUOTE]
Aynen

Sağol geçenlerde yediğim öğle arası tam kokoreç düşün iki yarım ekmek herkesin dilindeydi ama şimdi ohhh görün sizzz
canım kırk kilo nasıl gider diye hesabı olan biri var bilirsin belki ece onun dediği gibi tadını biliyoruz cısların daha önce yedikte ne oldu yada diyet sürecinde yemeyince bidaha hiç yiyemiycez değil ya hedefe ulaşınca makul ölçülerde yakmak üzere gene yeriz zaten o zaman 1ekmek yemek istesende mide izin vermeyecek. sabırla hedefe ulaş ondan sonra az miktarda bugün yiyemediklerini yiyeceksin zaten[/QUOTE]

O hatunu bende takip.ediyorum cok iyi ya onun videolarini izleyip izleyip hirslaniyorum

Bende geldim selam herkese :) Boyum 1.64 kilom 86. Yarından itibaren öğünlerimi paylaşacağım. Herkese bol eksiler dilerim, sağlıkla.

Hosgeldin cnn bende burcu bir kizim var ankarada hemsireyim forumda eskiyim 2. Kilo verme girisimim ins. Hemen verip kurtulirsun

Demek
Aynen[/QUOTE]
demek istediğim o kadar iştahlıydım şimdi de olsa yerim ama beyinde bitirdim ama tabi daha uzun süre diyette canın yemek yemek istemez ben im daha iştahım kapanmadı

hoşgeldin canım ben dilek 77ile başladım 64le geçen ay mezun oldum korumayı öğrenmeye çalışıyorum artık

abla hazir oglum oyun oynuyordu yegenimle girostik spora ablamla
bu gelin hic bos durmuyor
hosgeldin canim ben bahar 2yasinda bi oglum var 31yasindayim

O hatunu bende takip.ediyorum cok iyi ya onun videolarini izleyip izleyip hirslaniyorum

Hosgeldin cnn bende burcu bir kizim var ankarada hemsireyim forumda eskiyim 2. Kilo verme girisimim ins. Hemen verip kurtulirsun[/QUOTE]hepimiz ayni hatunu takip ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…