- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.941
Tatlım ödemi en iyi su attırır bitki çaylarıda yardımcı olurTamam çok teşekkürler suyun zayıflamada ne kadar etkili olduğunu hepimiz biliyoruz ama o uzun vadede iyi oluyo şimdi bana vücudumu şişirmek mantıksız geldi babam da anneme demiş su bile içmesin die ben 8 bardak içtim dört buçuktan sora içmicem şiş şişkoca göbekle moral de boZuluyo lapa dışında şükür yemedim bişey internetten de araştırdım ortalama yirmi yorumdan ikisi olumsuz sadece. İki günde iki kilo , bir kilo veriyorlar genelde
güzel görünüyor cnmİyi akşamlar
Menüm
Sabah11
3 kaşık yulaf kepeği 1 su bardağı süt 5-6 badem
Öğlen 16
3 kaşık bulgur
2 baget derisiz yağsız
1 kase yoğurt
Akşam 19
Bir parça et
Yoğurt
2 mandalina
Arada filtre kahve
Su2 litreye tamamlanacak inşallah
Yatmadan bitki çayı
muz olmasa dört dörtlük olacakmış cnmsabah 08.20
1 yumurta
peynir
3 zeytin
domates biber
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
öğlen 12.30
bol biber ve soğanlı baharatlı tavuk sote
4 yk ev yoğurdu
ara 16.00
15 fındık
akşam 19.00
3 yk kuru bamya yemeği
avuç içi kadar tavuk
1 yk bulgur pilavı
ara 20.00
1 muz
1 çay bardağı kefir
su yatana kadar 2 lt yi geçer
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
toplamda 60 dk sporaskrhpozitif
O zaman artık haftasonları yatmak yoook :))bu arada haftasonu evde oturup spor da yapmayıp yan gelip yatmanın sonucu sabah +800 gr çıktım
Zorluk ayarına görede değişiyordur belki cnmMefkurem valla abla kalori sayaci 150 gosterio ama diskagirligi az oldugu icin cunku spor salonunda 220 filan yakiodum
Gayet guzel cnm
bu hafta maşallah sportmeniçe sen olacan heralde fıstık hepsi gayet güzelSabah 08.00
1 top tb ekmek
5 zeytin
1 kucuk labne
2 yk kuru patlican biber kavurmasi
Ogle 12.30
1 tabak zeytinyagli kereviz yemegi
200 ml yogurt
Ara 15.00
1 sutlu nescafe sekersiz
1 kuru incir
Aksam 18.30
Yarim kase tarhana corba
6 yk zeytinyagli patlican yemegi
Yogurt
2.5 litre su
30 dk yuruyus
30 dk bisiklet
Bacak basen karin yapmican bugun kaslarimi sisirio tarti beni mutsuz edio
Inş.cnm bekliyoz bakalımkolay gelsin abla insallah kizinada uygun temiz kalacak yer cikar
mercimek sal.gerek yokmuş cnm(12:00)
1 kalın dilim ananas
50 Gr peynir
1 kayısılı activia
(14:15)
1 filtre kahve
(16:00)
200 ml yaban mersinli kefir
(18:00)
1 fırında ithal palamut
1 küçük fırında soğan
4-5 dal fırında brokoli
1 küçük kase mercimek salatası
su :1,5 lt oldu
spor: 30 dk koşu bandı
Menü istediğim gibi olmadı karnım ağrıyor şuan da
Hafta 1.sinin sözü çok hoşuma gittiKzlar cnm tatli istedi bi kac degisim videosu izledim suyumu ictim oturdum dehset etki yaratio
Darısı diğerlerine artık+1.5 abla ama hic duzenli uyku yok kndan sanirim zora kotlarimi denedim 4tanesine artik girebiliyorum
Ohhh intikam da alınmış :))huhuuuMefkurem dedikten sonra aklim kotlardaydi 12tane olmayan kotumun 4tanesi oldu bugun benden daha zayif girundugunu idea eden ablama verdim susn giydiklerimide zorda olsa kapandi onada dunde tutturdu daha zayifim diye bizbize kalmistim getir ulennn mezurayi dedim ve tabiki ben daha inceyim bol gelen esorfmalarimi kotlarimi ona verdim misler gibi attım havami
Niye bu kadar geç başladın güneKızlar başm dönüyor ve daha öenmlisi kızım çaki gibi dolanıyor 2 yaş sendromundayız
Menüm
12.30
3 halka sucuklu yumurta
1 d peynir
5 zeytin
1 d tbe
15.00
8 badem
8 kuru üzüm
18.30
3 yk mantar sote
4 yk bulgur pilavı
Mor lahana
4 yk yoğurt
Su 1.5
Spor yok
Bende daha fazla sandıydımcanım benim bu sefer koruycam kilolu halim resimlerde kalacak. haftasonu yengem kuzen bizde kaldıydı anıları tazeleyek diye resimlere baktım bi bakıyorsun kilo almışım bi bakıyorsun zayıfım dedim bu sefer dönmiycem ogünlere
canım bu sabah tartıldım 65.8 üzülmedim sevindim çünkü daha çok bekliyordum galiba istem dışı çok yediğimi sandığım halde çok yemiyorum nasıl bişeyse artık:)
Sabah tek hurmayla spor zorlamadımı tatlımmenu
sabah)10;00)
1lt limonlu su 2,hurma
45dk leslie 5k 1@dk floor 15dk bölgesel
ogle(13:00)
1yumurtali omlet
1dlm tam bugday
1dlm peynir
roka dereotu maydonoz
aksam(18:00)
4firibda kanat
haslanmis brokoli karnabahar yogurtlu
1kepce yayls çorbası
sy:3lt
bende sevmiyomda cnmAy abla hepsi süper.Afiyet olsun.Şu haşlanmış brokolili bir türlü sevemedim ben.
2 mezun takılın artık :))Naber şekerim :) İyi geceler.Ben şuan açım ama yemicem :) Boş boş tavana diktim gözümü
akşama kadar hep ara öğün tarzı olmuş cnm akşam güzelBende bugün yazayım menümü iyice karıştı gitti benim
Sabah 10.00 2 kuru kayısı 5 fındık
Öğle 14,50
1 avuç leblebi,fındık,badem
1 fincan sütlü kahve
Ara 16,40
1 yeşil elma
Akşam 17,50
1 kepçe yoğurt çorba
4 yk yoğurtlu kabak yemeği
1 köfte
1 kase salata bol havuçlu
Su:1,5 lt.
Spor yapmadım 5 dk mekik çektim o kadar
Kendinden bahsetsene cnmBende geldim selam herkese :) Boyum 1.64 kilom 86. Yarından itibaren öğünlerimi paylaşacağım. Herkese bol eksiler dilerim, sağlıkla.
Haklısınız zamanla öğrenip alışcam inşallah :) ismim Melek, 23 yaşındayım bekarım ve öğrenciyim. Ya siz?Kendinden bahsetsene cnm
Adın yaşın evlimisin neler yapıyosun vs.
Sadece menüleri paylaşmıyoruz elimizden geldiğince burda sohbet muhabbet ediyoruzki daha iyi tanışıp kaynaşalım
Bravo ve teşekkürler şuanki kilom 63.100 iki yüz gram da fazla verdimmmmm çok sağol Allah razı olsunGünün konusu
Evde misafir varken yada bir yere gittiğinizde diyeti nasıl dengeliyorsunuz
Ben kendi adıma bu konuda hiç zorluk yaşamadım
Eğer kararlıysam ve kaçamak yapmak istemiyorsam biyere gitsemde misafir gelsede beni etkilemez
Biri gelincede mutlaka kendime göre bişeyler yaparım gittiğim yerdede bana uygun olanları yerim
Insanın kendine sadece kendisi engel oluyor
Sadece dün işin içine gelin girince yemiş oldum
Bugünde kızım için pasta yapmış getirmiş
Hakkımı dün kullandım yemicem dedim
canım kırk kilo nasıl gider diye hesabı olan biri var bilirsin belki ece onun dediği gibi tadını biliyoruz cısların daha önce yedikte ne oldu yada diyet sürecinde yemeyince bidaha hiç yiyemiycez değil ya hedefe ulaşınca makul ölçülerde yakmak üzere gene yeriz zaten o zaman 1ekmek yemek istesende mide izin vermeyecek. sabırla hedefe ulaş ondan sonra az miktarda bugün yiyemediklerini yiyeceksin zaten[/QUOTE]Sağol geçenlerde yediğim öğle arası tam kokoreç düşün iki yarım ekmek herkesin dilindeydi ama şimdi ohhh görün sizzz
canım kırk kilo nasıl gider diye hesabı olan biri var bilirsin belki ece onun dediği gibi tadını biliyoruz cısların daha önce yedikte ne oldu yada diyet sürecinde yemeyince bidaha hiç yiyemiycez değil ya hedefe ulaşınca makul ölçülerde yakmak üzere gene yeriz zaten o zaman 1ekmek yemek istesende mide izin vermeyecek. sabırla hedefe ulaş ondan sonra az miktarda bugün yiyemediklerini yiyeceksin zaten[/QUOTE]Sağol geçenlerde yediğim öğle arası tam kokoreç düşün iki yarım ekmek herkesin dilindeydi ama şimdi ohhh görün sizzz
Bende geldim selam herkese :) Boyum 1.64 kilom 86. Yarından itibaren öğünlerimi paylaşacağım. Herkese bol eksiler dilerim, sağlıkla.
Aynen[/QUOTE]Ay
canım kırk kilo nasıl gider diye hesabı olan biri var bilirsin belki ece onun dediği gibi tadını biliyoruz cısların daha önce yedikte ne oldu yada diyet sürecinde yemeyince bidaha hiç yiyemiycez değil ya hedefe ulaşınca makul ölçülerde yakmak üzere gene yeriz zaten o zaman 1ekmek yemek istesende mide izin vermeyecek. sabırla hedefe ulaş ondan sonra az miktarda bugün yiyemediklerini yiyeceksin zaten
Bende öyle ya :)) Aç aç uyudum,bazen acıkıyorum geceleri ama yemiyorum .ne olsun canım kiloyu korumayla cebelleşiyorum sen nasılsın taze mezun:)
hoşgeldin canım ben dilek 77ile başladım 64le geçen ay mezun oldum korumayı öğrenmeye çalışıyorum artıkBende geldim selam herkese :) Boyum 1.64 kilom 86. Yarından itibaren öğünlerimi paylaşacağım. Herkese bol eksiler dilerim, sağlıkla.
abla hazir oglum oyun oynuyordu yegenimle girostik spora ablamlaTatlım ödemi en iyi su attırır bitki çaylarıda yardımcı olur
güzel görünüyor cnm
Meyveyi sabaha alırsan daha iyi olur
muz olmasa dört dörtlük olacakmış cnm
Sen akşamıda geç yiyosun niye araya gerek duyuyosunki
O zaman artık haftasonları yatmak yoook :))
Zorluk ayarına görede değişiyordur belki cnm
bu hafta maşallah sportmeniçe sen olacan heralde fıstık hepsi gayet güzel
Inş.cnm bekliyoz bakalım
mercimek sal.gerek yokmuş cnm
Hafta 1.sinin sözü çok hoşuma gitti
Pişman ve şişman olmak istemiyorum demiş :))
Sende de öyle olmuş efferimmm
Darısı diğerlerine artık
Artıyı da halletmeye çalış cnm
Ayy listede herkes artıda
Ohhh intikam da alınmış :))
Niye bu kadar geç başladın güne
Mantar daha fazla bulgur daha az olabilirdi
Sen bildirim yaptınmı cnm yoksa benmi unuttum
Bende daha fazla sandıydım
Bişey değilmiş kızz senin için çocuk oyuncağı :))
Sabah tek hurmayla spor zorlamadımı tatlım
Gerisi güzel olmuş
bende sevmiyomda cnm
Çok faydalı diye arada yiyorum özellikle kadınlar için Çok iyiymiş
2 mezun takılın artık :))
akşama kadar hep ara öğün tarzı olmuş cnm akşam güzel
bu gelin hic bos durmuyorGünün konusu
Evde misafir varken yada bir yere gittiğinizde diyeti nasıl dengeliyorsunuz
Ben kendi adıma bu konuda hiç zorluk yaşamadım
Eğer kararlıysam ve kaçamak yapmak istemiyorsam biyere gitsemde misafir gelsede beni etkilemez
Biri gelincede mutlaka kendime göre bişeyler yaparım gittiğim yerdede bana uygun olanları yerim
Insanın kendine sadece kendisi engel oluyor
Sadece dün işin içine gelin girince yemiş oldum
Bugünde kızım için pasta yapmış getirmiş
Hakkımı dün kullandım yemicem dedim
hosgeldin canim ben bahar 2yasinda bi oglum var 31yasindayimBende geldim selam herkese :) Boyum 1.64 kilom 86. Yarından itibaren öğünlerimi paylaşacağım. Herkese bol eksiler dilerim, sağlıkla.
canım kırk kilo nasıl gider diye hesabı olan biri var bilirsin belki ece onun dediği gibi tadını biliyoruz cısların daha önce yedikte ne oldu yada diyet sürecinde yemeyince bidaha hiç yiyemiycez değil ya hedefe ulaşınca makul ölçülerde yakmak üzere gene yeriz zaten o zaman 1ekmek yemek istesende mide izin vermeyecek. sabırla hedefe ulaş ondan sonra az miktarda bugün yiyemediklerini yiyeceksin zaten
Günaydın plates var bugün geliyonmu dilekciğimgünaydın kızlar bol yağ yakılan bir gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?