Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar menümü yazıp çıkmak zorundayım yarın kayınvalidemin senesi doluyor yarın mevlidimiz var hazırlık temizlik vs ile uğraşıyor olacağım ertesi gün rahatlarım umarım.. Mefkurem berilceee

Sabah 09
1 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
7 zeytin
2 dlm çavdarlı
Domates söğüş

Ara
15 fındık
Sütlü şekersiz Türk kahvesi

Öğle14
İçinde 2 tavuk but olan 4 kaşık bulgur bilavı
Salata
Yoğurt

Ara
Yapamadım kaçtı

Akşam 19.40 eşim gec geldi + misafir vardı
5 kaşık kıymalı çiriş yemeği
4 kaşık yoğurt
1 küçük kepçe yoğurt çorbası
5 kaşık kepekli makarna

Ara
10 fındık
1 çay bardağı tarçınlı süt
1 küçük boy elma

Su 2.5 lt den fazla ama tutamadım

Bende Allah rızası için yapıyorum çok haklısın ama işte herseyi yapıp yüzünü guldureme bi telefonla mutluluktan havaya uçtu insanın zorunda gidiyor.
Gormcelerimden küsmüş aramiyorar geliyorlar diye birinde 3 çocuk yanında kv desi. Diğeri kızını van a götürdü Bahçeşehir karda mahsur kadın diğeri oğlunun sağlık problemleri için izmir de. Bende aradım abla arayın küsmesin size morali çok bozuk tansiyonu fırladı dedim bu kadarda iyi niyetliyim ama at gözlükleri takmış bir kv dem var. Aynen felsefem iyilik yap denize at hastaneye de gitmiycem naparsalar yapsınlar bu manzarayı seyredip daha fazla üzülmek istemiyorum.

hsklisinmefkusum. Zaten lafımi sakinmiyorum dün iki debir yanımda kalır sizde evinizin işini yaparsınız diyor du bende o gelicek diye getirmedik seni dedim. Ya tabi ben ona dedim zaten 3 çocukla bana ne faydan olur vs demeye başladı halbuki yok öyle birşey neyse artik hayırlısı. Öyle itilip kakilmaktan hiç hoslanmam lafımi Esirgemem ama evimde olduğu için su su yorum napim.

Aynen öyle 2 gün gelirler senin bütün emeğinin üstüne cullanirlar kıymetli olurlar. İyi olsun gitsin uzak olsun benden değil 5 11 e çıkar umarım o kadar iyi olsun inşallah.

eşi farkındadır kıymetini biliyodur elifin inşallah
eşim farkında canım da ne yapsın huyu bu diyor

Mefkurem canım evet 99.2 kilom göremedim kusura bakma bugünde 100.3 e indi kilom bakalım cuma sanki o rakamı yeniden görecekmişim gibi geliyorda hayırlısı

60kiloyum canım bende şaşırdım ama benim diyet hikayelerimi duyunca böyle yaptı galiba diyetisyen yasak olmayacak sağlıklı beslenme şekline geçicez dedi uzun uzun anlattı iknada oldum açıkcası işe yarıyor şimdilik kuzum bakalım

eliya her zaman böyle oluyor nedense uzaktaki mesafeli insan her zaman daha kıymetli olur sen uzaktan onların muhabbetlerini izlemekle yetinirsin. Allah gönlüne göre verir canım sen merak etme kayınvaliden yüzüne gülse seni sevse ne sevmese ne Rabbim başka yerlerden muhabbet kapıları açar iyi niyetinin sayesinde eşin çocuklarınla iyi ol yeter takma kafana canım

okadar haklısın ki canım Rabbim yardımcın olsun, ama eşinin yanında olmasına sevindim dört dörtlük kv olsa eşin beş para etmese neye yarar, inşallah en kısa zamanda şifasını bulur kv de sende düzenine dönersin canım

Allah rahmet eylesin arkadaşım sanada kolay gelsin

Günaydınn sevgili takımcım

Haklısınız zamanla öğrenip alışcam inşallah :) ismim Melek, 23 yaşındayım bekarım ve öğrenciyim. Ya siz?
Ben zühal melekcim 2 senedir bu takımdayım
Geçen sene hedefe ulaşıp mezun olmuştum bşraz geri alınca tekrar başladım
45 yaşında 3 çocuk 1 torun var almanyadayım

Sen ne okuyosun

Bravo ve teşekkürler şuanki kilom 63.100 iki yüz gram da fazla verdimmmmm çok sağol Allah razı olsun
hadi gözün aydın fıstık senin adına sevindim
Dünden bugüne kaç gitmiş
Iddanız neydi yazdıysanda unutmuşum

günaydın kızlar bol yağ yakılan bir gün olsun inşallah
inş.olur
Valla yazdıklarımdan hariç 1 lokma yemedim ama

dünki menüm

kahvaltı
haş yumurta
1 dlm peynir
1 dlm ekmek

öğle
1 kase yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası

akşam
1 kepçe tarhana çorbası
3 sarma bulgurlu
salata

1,5 lit su
gülşahcım pek listene uymuyosun heralde

bu gelin hic bos durmuyo
Maşallah hele pasta konusunda pek hamarattır

Günaydin kizlar
Dün Yorucu Bir gundu gelemedim
Daha güzel günler seni bekliyor bitanem

Sonuçlarını merak ediyorum cnm menülerin baya doyurucu
Lütfen yarında kaçırma eksi olman lazım

gunaydinn artimin yarisi gitmis
ayyyy ne güzel
Benden gide gide 100 gr gitmiş
Az yiyon dediniz artık menülerimde normal daha ne yapmam lazım bilmiyorum

Evet ablacım malesef
Su süreci en az hasarla atlatıp biran önce düzenimi kurmam lazım, tatil olunca bütün misafirler sıraya girdi biranönce bitsin bu tatil

Evet ablacım malesef
Su süreci en az hasarla atlatıp biran önce düzenimi kurmam lazım, tatil olunca bütün misafirler sıraya girdi biranönce bitsin bu tatil
Kız işe başlamadınmı sen
daha ne misafiri

Hani bu hafta bomba gibi geliyodun :))

Günaydın kızlar biliyorum bu aralar pek Aktif olamıyorum aklım hep burda okuyorum ama yazayim derken biri bişey istiyor bişey oluyor kalıyor

kuzum Allah sabır versin sen iyiliğini yap iyilik elbet iyilik bulur onlar tarafından olmasada rabbim mutlaka mutafakatini verir

Günaydın kızlar biliyorum bu aralar pek Aktif olamıyorum aklım hep burda okuyorum ama yazayim derken biri bişey istiyor bişey oluyor kalıyor

kuzum Allah sabır versin sen iyiliğini yap iyilik elbet iyilik bulur onlar tarafından olmasada rabbim mutlaka mutafakatini verir

Günaydın cnm
Bugün konu görevi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…