- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.961
Bende Allah rızası için yapıyorum çok haklısın ama işte herseyi yapıp yüzünü guldureme bi telefonla mutluluktan havaya uçtu insanın zorunda gidiyor.elifim ne demişler iyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir seni çok iyi anlıyorum kv yaşıyorum bazen ağır geliyor yaşadıklarımız, ne zaman ben bunu Allah rızası için yapıyorum kişi için değil mantığına büründüm işte ozaman huzuru buldum,ilk evlendiğim zaman kıskançlığını çok çektim kv boşanma eşiğine geldik eşimle şu düşüncemle o yoldan dönmüştüm eşim iyi insan beni seven bana değer veren bi insan ömrüm bu adamla geçiricem ozaman sabret kızım düze çıkacaksın diye çok telkinde bulundum kendime bu düşünce olmasaydı on kere boşanırdım çevrede gaza getiren insanlarşeytanın vesveside var mağlum. diycem oki elifim yaptıklarını Rabbim biliyordur zaten eşinde farkındaysa sabret canım. seni burda tanıdığım kadarıyla aklıselim merhametli insansın kv istediği kadar kıymet bilmesin sen gene de iyiliğini eksik etmesin inan bi gün gelecek Allah razı olsun kızım zor günümde siz vardınız cümlesini duyacaksın
hsklisinmefkusum. Zaten lafımi sakinmiyorum dün iki debir yanımda kalır sizde evinizin işini yaparsınız diyor du bende o gelicek diye getirmedik seni dedim. Ya tabi ben ona dedim zaten 3 çocukla bana ne faydan olur vs demeye başladı halbuki yok öyle birşey neyse artik hayırlısı. Öyle itilip kakilmaktan hiç hoslanmam lafımi Esirgemem ama evimde olduğu için su su yorum napim.Bitanem tabiki iyi niyetli olmak elinden geleni yapmak çok güzel ama bu dünya öyle bi hâl aldıki adamına göre davranman gerekiyor
Karşıdaki insan kadir kıymet bilmiyorsa kendini paralaman niye
Gerçekten höt höt insanlar lafını sakınmıyanlar daha kıymetli oluyor
Sende yeri gelince lafını sakınma içindekini söyle bu demek değilki saygısızlık
Insan saygısızlık yapmadan düşüncelerini söylerse bunda ne kötülük var
İçine atma
Mesela deseydinya, anne bakıyorum yüzünde güller açtı bizim içinde bu kadar sevinemiyosun diye
Sebepsiz surat asıyosa bunada inceden laf sok
Ve ne olursa olsun kendini ezdirme
Kv seni takdir etse amenna
Eltin geliyomuş madem işleri yık onun üstüne
Böyle sadece kendine yaparsın
Iyi niyetli ol ama enayi olma
Aynen öyle 2 gün gelirler senin bütün emeğinin üstüne cullanirlar kıymetli olurlar. İyi olsun gitsin uzak olsun benden değil 5 11 e çıkar umarım o kadar iyi olsun inşallah.tesekur ederim canim
buraya gelmek buyuk cozum benimde bu saatte uykum yok
valla zaten yaslilari memnun etmek cok zor anneannem iki ay annemde kaldi bi surst bi surat gunduz uyuyo gece uyumadim doye trip atiyo gunduz cok uyursan gece uykumu kalir ama yengem aradi guller aciyo yüzünde
madem 5cocuk hic kendi cocugunu ziyan etme eltin kalsin hastanede
annem babaannem kanserdi kardesim iki yasinda gunlerce hastanede kalirdi halam geldi iki gun kaldi annem cok nazli cocuklarim bensiz diye kosa kosa gitti dedem iki gun icin iki bilezik takti sonunda nemi oldu babaannem olunce anneme verdikleri evi halamin ustune yapti dedem al sana kadir kiymet bilmek
kendinden odun verme valls madem geliyo madem cok mutlu oldu pek sevgi pitirciklari kalsinlar birlikte
gayet iyi aksama kadar pek birsey yememissin ama insanin cani tek basina yemek istemiyor
diyetini niyetini bozma dedigim gibi kalsinlar basbasa anneannem 85 yasinda cok iyi oldu ameliyat sonrasi oncesinde coft tarafli orta destekli birseyle yuruyordu simdi hicbirseye gerek yok uc merdiven cikamazdi 5.kata cikiyor masallsh
eşim farkında canım da ne yapsın huyu bu diyoreşi farkındadır kıymetini biliyodur elifin inşallah
gelicem inşallah yaseminciğim bişey çıkmaz saGünaydın plates var bugün geliyonmu dilekciğim
okadar haklısın ki canım Rabbim yardımcın olsun, ama eşinin yanında olmasına sevindim dört dörtlük kv olsa eşin beş para etmese neye yarar, inşallah en kısa zamanda şifasını bulur kv de sende düzenine dönersin canımBende Allah rızası için yapıyorum çok haklısın ama işte herseyi yapıp yüzünü guldureme bi telefonla mutluluktan havaya uçtu insanın zorunda gidiyor.
Gormcelerimden küsmüş aramiyorar geliyorlar diye birinde 3 çocuk yanında kv desi. Diğeri kızını van a götürdü Bahçeşehir karda mahsur kadın diğeri oğlunun sağlık problemleri için izmir de. Bende aradım abla arayın küsmesin size morali çok bozuk tansiyonu fırladı dedim bu kadarda iyi niyetliyim ama at gözlükleri takmış bir kv dem var. Aynen felsefem iyilik yap denize at hastaneye de gitmiycem naparsalar yapsınlar bu manzarayı seyredip daha fazla üzülmek istemiyorum.
hsklisinmefkusum. Zaten lafımi sakinmiyorum dün iki debir yanımda kalır sizde evinizin işini yaparsınız diyor du bende o gelicek diye getirmedik seni dedim. Ya tabi ben ona dedim zaten 3 çocukla bana ne faydan olur vs demeye başladı halbuki yok öyle birşey neyse artik hayırlısı. Öyle itilip kakilmaktan hiç hoslanmam lafımi Esirgemem ama evimde olduğu için su su yorum napim.
Aynen öyle 2 gün gelirler senin bütün emeğinin üstüne cullanirlar kıymetli olurlar. İyi olsun gitsin uzak olsun benden değil 5 11 e çıkar umarım o kadar iyi olsun inşallah.
eşim farkında canım da ne yapsın huyu bu diyor
günaydın ablam kimler yordu seni bakıyımGünaydin kizlar
Dün Yorucu Bir gundu gelemedim
Allah rahmet eylesin arkadaşım sanada kolay gelsinKızlar menümü yazıp çıkmak zorundayım yarın kayınvalidemin senesi doluyor yarın mevlidimiz var hazırlık temizlik vs ile uğraşıyor olacağım ertesi gün rahatlarım umarım..Mefkurem berilceee
Sabah 09
1 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
7 zeytin
2 dlm çavdarlı
Domates söğüş
Ara
15 fındık
Sütlü şekersiz Türk kahvesi
Öğle14
İçinde 2 tavuk but olan 4 kaşık bulgur bilavı
Salata
Yoğurt
Ara
Yapamadım kaçtı
Akşam 19.40 eşim gec geldi + misafir vardı
5 kaşık kıymalı çiriş yemeği
4 kaşık yoğurt
1 küçük kepçe yoğurt çorbası
5 kaşık kepekli makarna
Ara
10 fındık
1 çay bardağı tarçınlı süt
1 küçük boy elma
Su 2.5 lt den fazla ama tutamadım
Ben zühal melekcim 2 senedir bu takımdayımHaklısınız zamanla öğrenip alışcam inşallah :) ismim Melek, 23 yaşındayım bekarım ve öğrenciyim. Ya siz?
hadi gözün aydın fıstık senin adına sevindimBravo ve teşekkürler şuanki kilom 63.100 iki yüz gram da fazla verdimmmmm çok sağol Allah razı olsun
inş.olurgünaydın kızlar bol yağ yakılan bir gün olsun inşallah
gülşahcım pek listene uymuyosun heraldedünki menüm
kahvaltı
haş yumurta
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
öğle
1 kase yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
3 sarma bulgurlu
salata
1,5 lit su
Maşallah hele pasta konusunda pek hamarattırbu gelin hic bos durmuyo
Daha güzel günler seni bekliyor bitanemGünaydin kizlar
Dün Yorucu Bir gundu gelemedim
Sonuçlarını merak ediyorum cnm menülerin baya doyurucuKızlar menümü yazıp çıkmak zorundayım yarın kayınvalidemin senesi doluyor yarın mevlidimiz var hazırlık temizlik vs ile uğraşıyor olacağım ertesi gün rahatlarım umarım..Mefkurem berilceee
Sabah 09
1 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
7 zeytin
2 dlm çavdarlı
Domates söğüş
Ara
15 fındık
Sütlü şekersiz Türk kahvesi
Öğle14
İçinde 2 tavuk but olan 4 kaşık bulgur bilavı
Salata
Yoğurt
Ara
Yapamadım kaçtı
Akşam 19.40 eşim gec geldi + misafir vardı
5 kaşık kıymalı çiriş yemeği
4 kaşık yoğurt
1 küçük kepçe yoğurt çorbası
5 kaşık kepekli makarna
Ara
10 fındık
1 çay bardağı tarçınlı süt
1 küçük boy elma
Su 2.5 lt den fazla ama tutamadım
ayyyy ne güzelgunaydinn artimin yarisi gitmis
Kolay gelsin cnmgünaydın kızlar işler yogun tek çalışıyorum ara ara geliyorum okuyup kaçıyorum bu hafta listeye girmeyi isterim ama zor sanırım bi daha ki haftaya kaldı
Evet ablacım malesefGünaydınn sevgili takımcım
Ben zühal melekcim 2 senedir bu takımdayım
Geçen sene hedefe ulaşıp mezun olmuştum bşraz geri alınca tekrar başladım
45 yaşında 3 çocuk 1 torun var almanyadayım
Sen ne okuyosun
hadi gözün aydın fıstık senin adına sevindim
Dünden bugüne kaç gitmiş
Iddanız neydi yazdıysanda unutmuşum
inş.olur
Valla yazdıklarımdan hariç 1 lokma yemedim ama
gülşahcım pek listene uymuyosun heralde
Maşallah hele pasta konusunda pek hamarattır
Daha güzel günler seni bekliyor bitanem
Sonuçlarını merak ediyorum cnm menülerin baya doyurucu
Lütfen yarında kaçırma eksi olman lazım
ayyyy ne güzel
Benden gide gide 100 gr gitmiş
Az yiyon dediniz artık menülerimde normal daha ne yapmam lazım bilmiyorum
Kız işe başlamadınmı senEvet ablacım malesef
Su süreci en az hasarla atlatıp biran önce düzenimi kurmam lazım, tatil olunca bütün misafirler sıraya girdi biranönce bitsin bu tatil
kuzum Allah sabır versin sen iyiliğini yap iyilik elbet iyilik bulur onlar tarafından olmasada rabbim mutlaka mutafakatini verirCanım sıkkın kendimi buraya attım
Kızlar çile çekip herseyi sirtlaniyorum herseyi yoluna koyuyorum sonra şekeri elinden alınmis çocuk gibi kalıyorum ortada iyi niyetimden safligimdan insanları kırmamak için ödün vermekten bıktım usandim artık. Kendime olsn saygımı kaybedicem nerdeyse.
Uzaktaki eltim aradı ameliyata geliyoruz diye ben tatil yapmadım kv peşinde ordan oraya savruldum getirdim burda asık suratıni çekiyorum ama hazıra konuyor başkaları. Kv dem bi sevinçli geliyor diye anlatamam kadının resmen yüzü güldü Hayır ben sana iyilikle başka ne yapıyorum bütün yaz tatilimi koyde sana harcıyorum kendi evimde ki cami başkasına sildirirken gelip sana cam siliyorum. Ne istersen önüne koyuyorum bu nedir arkadaş Hayır kış günü elimde 3 çocuk bende 2 çocuk bu kadın bi kaç gün sonra eve çıkacak hastaneden yatak yorgan ben ne yapayım arkadaş boşa koyuyorum dolmuyor dolu hiç almıyor şuan kaçıp gidelim var evden. Kıymet bilmezler fedakarlıktan anlamazlar sarmış etrafımi.
Allah sabir versin yoksa kötü patlıycam.
kuzum Allah sabır versin sen iyiliğini yap iyilik elbet iyilik bulur onlar tarafından olmasada rabbim mutlaka mutafakatini verirCanım sıkkın kendimi buraya attım
Kızlar çile çekip herseyi sirtlaniyorum herseyi yoluna koyuyorum sonra şekeri elinden alınmis çocuk gibi kalıyorum ortada iyi niyetimden safligimdan insanları kırmamak için ödün vermekten bıktım usandim artık. Kendime olsn saygımı kaybedicem nerdeyse.
Uzaktaki eltim aradı ameliyata geliyoruz diye ben tatil yapmadım kv peşinde ordan oraya savruldum getirdim burda asık suratıni çekiyorum ama hazıra konuyor başkaları. Kv dem bi sevinçli geliyor diye anlatamam kadının resmen yüzü güldü Hayır ben sana iyilikle başka ne yapıyorum bütün yaz tatilimi koyde sana harcıyorum kendi evimde ki cami başkasına sildirirken gelip sana cam siliyorum. Ne istersen önüne koyuyorum bu nedir arkadaş Hayır kış günü elimde 3 çocuk bende 2 çocuk bu kadın bi kaç gün sonra eve çıkacak hastaneden yatak yorgan ben ne yapayım arkadaş boşa koyuyorum dolmuyor dolu hiç almıyor şuan kaçıp gidelim var evden. Kıymet bilmezler fedakarlıktan anlamazlar sarmış etrafımi.
Allah sabir versin yoksa kötü patlıycam.
Günaydın cnmGünaydın kızlar biliyorum bu aralar pek Aktif olamıyorum aklım hep burda okuyorum ama yazayim derken biri bişey istiyor bişey oluyor kalıyor
kuzum Allah sabır versin sen iyiliğini yap iyilik elbet iyilik bulur onlar tarafından olmasada rabbim mutlaka mutafakatini verir
Gördüm ablam hemen yazdım konularıGünaydın cnm
Bugün konu görevi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?