Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelsin cnm
Sen hangi bölümdeydin

psikiyatri abla

bence tamamen kişilerin kendisiyle ve geçmiş yaşantısıyla alakalı canım mesela benim kv hiç saygı görmemiş hep hor görülmüş ama bana şimdiye kadar ters bi lafı olmamıştır. yada bunu tam tersi yapanlar öle gördük biz diyenler yani insanın içinde olacak bence

kilo verme sürecinde en zorlandığım şey akşam çayları herkes bişi yiyo ben sadece elimde mink bir bardak çay

1- Esinizin ve onun ailesinin size saygı duymasını nasıl saglarsınız bunun bir yolu yordamı varmı yoksa tamamen karşı taraflami alakali

Bu gerçekten karışık bi konu
Bazen insan ne kadar iyi olsada karşıdakiler bunu suistimal edince kıymet bilinmiyor
Ben kendimden örnek verirsem yaşım küçük evlenmeme rağmen yeri gelince lafımı sakınmadım ama saygısızlık yaparak değil
Birazda karşılıklı etkileşim önemli
Çok şükür şimdiye kadar 3 görümcem 1 eltimle hiç problem yaşamadım. Aramızda birbirini çekemeyen fesat karakterler yok

2-kilo verme sürecinde en zorlandığıniz noktalar nelerdir bunları aşmak için neler yapıyorsunuz

Tabiki akşamları acıkmak
Benim öncesindede hep gece yemek alışkanlığım olduğu için kimi zaman Çok zorlanıyorum
Bazen nefsime yenilsemde kendimi tutmak zorundayım.
Geç vakit bişeyler yemek kilo vermeyi engelleyen en büyük etken

Hosgeldin cnn bende burcu bir kizim var ankarada hemsireyim forumda eskiyim 2. Kilo verme girisimim ins. Hemen verip kurtulirsun[/QUOTE]

Hoşbuldum amin inşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız. Memnun oldum :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hoşbulduk Bahar abla memnun oldum. Allah bağışlasın oğlunu :)

Memnun oldum Zühal Abla :) başarılarınızı yazdıkca bana da moral oluyor mutlu ediyor. Allah bağışlasın evlatlarını.

Yarın için simdiden menülerim hazır inşallah kaçırmam canım ben kararlıyım evet menüler doyurucu o yüzden kaçamak yapma ihtiyacım kalmadı yada var ama az diyelim:)

Karşı tarafla elbette ilgisi var ama ilk şartı insanın kendisine saygı duyması bence.kendinizi Ezdirdiğiniz sürece karşı tarafta kim olursaolsun ezme girişimleri başlıyor bence. Karşınızdaki insan sizi nereye koyuyorsa sizde onu oraya koyacaksınız ne eksik ne fazla whatsap profilimde bile bu var inceden ayar veriyorum herkese :)

Bende akşamları zorlanıyorum bütün gün yediğim yemeklerle gün sonunda bir daha muhabbet kurmak hallerini sormak istiyorumm bunlar hep vefadan geldi başıma :))
600 gram gitmiş 1.000 TL

Harikasın Süpersin tebrik ederim seni güle güle garca canım
Hoşbuldum amin inşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız. Memnun oldum :)

Hoşgeldin tatlım bende yeni girdim listeye 31 yaşındayım 1.68 boyunda 100 kiloyum :) abla denmesinden hoşlanmıyorum baştan anlaşalım:))))

Güldürdün anlaştık :))) Hoşbuldum memnun oldum :)

600 gram gitmiş 1.000 TL
ooo parayı attın cebe desene :))eşin ne tepki verdi
Diyete tamammı devammı hedefin kaçtı

Memnun oldum Zühal Abla :) başarılarınızı yazdıkca bana da moral oluyor mutlu ediyor. Allah bağışlasın evlatlarını.
burda zaten hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyoruz cnm
Tabiki insanız arada motivasyonumuz düşüyor o zamanda burdaki takım arkadaşları birbirine destek oluyor

Senin kilo geçmişin nasıl hepmi kiloluydun yoksa sonradanmı aldın

emin ol hiç öle değil abla ya Allah düşürmesin
kız bizde kilo kilo diye kafayı yicez yaa
O anlamda dedim
Tabiki diğer türlüsünü Allah göstermesin

Malesef sonradan fazlasıyla aldım abla. Abur cubur alışkanlığı başlayıp sporsuz geçen yıllardan sonra durum bu bana diyorlar kilon yerleşmemiştir hemen verirsin ama bakalım. Sonuçta yıllar içinde aldım bunları nasıl yerleşmemiş olsun ki kafam karışık bu konuda.

Esimin ailesini tinlamam
Duyfusal bir bagim mümkünse olmasin tecrübem se adam yerine koyma yalakalansinlar
Adam yerine Koyarsan gozunu cikarirlar
Diyete baslamak en zoru

Kaç senedir aldınki

Hiç bunlara takılma cnm. Insan istikrarla azim ve sabırla devam edince verilemeyecek kilo yok
Burda çok güzel kilo veren arkadaşlar var
Ben bile bu yaşta 20 senelik kiloları verdiysem sen haydi haydi verirsin

Profilin altına kilonu boyunu yazarsan unutmayız

Ben okudukça motive olanlardanım bu tür mesajlar öyle motive ediyor ki. Rahat bir 6-7 senesi var kilo almaya başlamamın. Profile yazıyım hem kendim içinde iyi olur yüzüme çarpar :) Kilo veren arkadaşları gördüğümde kendime de diliyorum aynısından

abla sen vycudunu cozmussundur mesela baskasina cok gelen menu bende kilo verdiriyor
benim kv kp cok iyi allah var bastan beri 5yilda hic kirilmadik ama kisiylede alakali tabi ben biraz sert yapiliyim yani duvarlsrimi bilirler belli ederim o yuzden bu buyuk etken
ditette en zoe aksam cayi oa hayir diyorsam herseye derim
Bugün pazartesi değil haftasonu değil hangi sendromu yaşıyoruz acaba
pnbes tatil sendrommu
Hoşbulduk Bahar abla memnun oldum. Allah bağışlasın oğlunu :)
sagol canim grubun bizdugi sen pldun sanirim en genc sensin
hersey geldigu gubu gider yeterki azmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…