- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.981
Kolay gelsin cnm
Sen hangi bölümdeydin
Günün konusu
1- Esinizin ve onun ailesinin size saygı duymasını nasıl saglarsınız bunun bir yolu yordamı varmı yoksa tamamen karşı taraflami alakali
2-kilo verme sürecinde en zorlandığıniz noktalar nelerdir bunları aşmak için neler yapıyorsunuz
Tam bizlikmiş :))psikiyatri abla
600 gram gitmiş 1.000 TLKolay gelsin cnm
Sen hangi bölümdeydin
canım kırk kilo nasıl gider diye hesabı olan biri var bilirsin belki ece onun dediği gibi tadını biliyoruz cısların daha önce yedikte ne oldu yada diyet sürecinde yemeyince bidaha hiç yiyemiycez değil ya hedefe ulaşınca makul ölçülerde yakmak üzere gene yeriz zaten o zaman 1ekmek yemek istesende mide izin vermeyecek. sabırla hedefe ulaş ondan sonra az miktarda bugün yiyemediklerini yiyeceksin zaten
hoşgeldin canım ben dilek 77ile başladım 64le geçen ay mezun oldum korumayı öğrenmeye çalışıyorum artık
abla hazir oglum oyun oynuyordu yegenimle girostik spora ablamla
bu gelin hic bos durmuyor
hosgeldin canim ben bahar 2yasinda bi oglum var 31yasindayim
O hatunu bende takip.ediyorum cok iyi ya onun videolarini izleyip izleyip hirslaniyorum
Hosgeldin cnn bende burcu bir kizim var ankarada hemsireyim forumda eskiyim 2. Kilo verme girisimim ins. Hemen verip kurtulirsun
Günaydınn sevgili takımcım
Ben zühal melekcim 2 senedir bu takımdayım
Geçen sene hedefe ulaşıp mezun olmuştum bşraz geri alınca tekrar başladım
45 yaşında 3 çocuk 1 torun var almanyadayım
Sen ne okuyosun
hadi gözün aydın fıstık senin adına sevindim
Dünden bugüne kaç gitmiş
Iddanız neydi yazdıysanda unutmuşum
inş.olur
Valla yazdıklarımdan hariç 1 lokma yemedim ama
gülşahcım pek listene uymuyosun heralde
Maşallah hele pasta konusunda pek hamarattır
Daha güzel günler seni bekliyor bitanem
Sonuçlarını merak ediyorum cnm menülerin baya doyurucu
Lütfen yarında kaçırma eksi olman lazım
ayyyy ne güzel
Benden gide gide 100 gr gitmiş
Az yiyon dediniz artık menülerimde normal daha ne yapmam lazım bilmiyorum
Tam bizlikmiş :))
Günaydınn sevgili takımcım
Sen ne okuyosun
Dünden bugüne kaç gitmiş
inş.olur
ayyyy ne güzel
Günün konusu
1- Esinizin ve onun ailesinin size saygı duymasını nasıl saglarsınız bunun bir yolu yordamı varmı yoksa tamamen karşı taraflami alakali
2-kilo verme sürecinde en zorlandığıniz noktalar nelerdir bunları aşmak için neler yapıyorsunuz
600 gram gitmiş 1.000 TL
Hoşbuldum amin inşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız. Memnun oldum :)
Yarın için simdiden menülerim hazır inşallah kaçırmam canım ben kararlıyım evet menüler doyurucu o yüzden kaçamak yapma ihtiyacım kalmadı yada var ama az diyelim:)
Karşı tarafla elbette ilgisi var ama ilk şartı insanın kendisine saygı duyması bence.kendinizi Ezdirdiğiniz sürece karşı tarafta kim olursaolsun ezme girişimleri başlıyor bence. Karşınızdaki insan sizi nereye koyuyorsa sizde onu oraya koyacaksınız ne eksik ne fazla whatsap profilimde bile bu var inceden ayar veriyorum herkese :)
Bende akşamları zorlanıyorum bütün gün yediğim yemeklerle gün sonunda bir daha muhabbet kurmak hallerini sormak istiyorumm bunlar hep vefadan geldi başıma :))
Harikasın Süpersin tebrik ederim seni güle güle garca canım
Hoşgeldin tatlım bende yeni girdim listeye 31 yaşındayım 1.68 boyunda 100 kiloyum :) abla denmesinden hoşlanmıyorum baştan anlaşalım:))))
ooo parayı attın cebe desene :))eşin ne tepki verdi600 gram gitmiş 1.000 TL
burda zaten hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyoruz cnmMemnun oldum Zühal Abla :) başarılarınızı yazdıkca bana da moral oluyor mutlu ediyor. Allah bağışlasın evlatlarını.
kız bizde kilo kilo diye kafayı yicez yaaemin ol hiç öle değil abla ya Allah düşürmesin
ooo parayı attın cebe desene :))eşin ne tepki verdi
Diyete tamammı devammı hedefin kaçtı
burda zaten hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyoruz cnm
Tabiki insanız arada motivasyonumuz düşüyor o zamanda burdaki takım arkadaşları birbirine destek oluyor
Senin kilo geçmişin nasıl hepmi kiloluydun yoksa sonradanmı aldın
kız bizde kilo kilo diye kafayı yicez yaa
O anlamda dedim
Tabiki diğer türlüsünü Allah göstermesin
Esimin ailesini tinlamamGünün konusu
Kaç senedir aldınkiMalesef sonradan fazlasıyla aldım abla. Abur cubur alışkanlığı başlayıp sporsuz geçen yıllardan sonra durum bubana diyorlar kilon yerleşmemiştir hemen verirsin ama bakalım. Sonuçta yıllar içinde aldım bunları nasıl yerleşmemiş olsun ki kafam karışık bu konuda.
KaçmayaydınOkudum begendim kactim
Kaç senedir aldınki
Hiç bunlara takılma cnm. Insan istikrarla azim ve sabırla devam edince verilemeyecek kilo yok
Burda çok güzel kilo veren arkadaşlar var
Ben bile bu yaşta 20 senelik kiloları verdiysem sen haydi haydi verirsin
Profilin altına kilonu boyunu yazarsan unutmayız
abla sen vycudunu cozmussundur mesela baskasina cok gelen menu bende kilo verdiriyorGünaydınn sevgili takımcım
Sen ne okuyosun
Dünden bugüne kaç gitmiş
inş.olur
ayyyy ne güzel
benim kv kp cok iyi allah var bastan beri 5yilda hic kirilmadik ama kisiylede alakali tabi ben biraz sert yapiliyim yani duvarlsrimi bilirler belli ederim o yuzden bu buyuk etkenGünün konusu
pnbes tatil sendrommuBugün pazartesi değil haftasonu değil hangi sendromu yaşıyoruz acaba
sagol canim grubun bizdugi sen pldun sanirim en genc sensinHoşbulduk Bahar abla memnun oldum. Allah bağışlasın oğlunu :)
hersey geldigu gubu gider yeterki azmetMalesef sonradan fazlasıyla aldım abla. Abur cubur alışkanlığı başlayıp sporsuz geçen yıllardan sonra durum bubana diyorlar kilon yerleşmemiştir hemen verirsin ama bakalım. Sonuçta yıllar içinde aldım bunları nasıl yerleşmemiş olsun ki kafam karışık bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?