- 31 Ocak 2017
- 117
- 202
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.001
abla sen vycudunu cozmussundur mesela baskasina cok gelen menu bende kilo verdiriyor
benim kv kp cok iyi allah var bastan beri 5yilda hic kirilmadik ama kisiylede alakali tabi ben biraz sert yapiliyim yani duvarlsrimi bilirler belli ederim o yuzden bu buyuk etken
ditette en zoe aksam cayi oa hayir diyorsam herseye derim
pnbes tatil sendrommu
sagol canim grubun bizdugi sen pldun sanirim en genc sensin
hersey geldigu gubu gider yeterki azmet
Hoşgeldin cnmMerhaba hanımlar, gruba yeni geldim. Ne yapmam gerekiyor diyetin yanında ekstradan, kararları okudum.
Ben fazla menülerle veremiyorum cnm belki yaş da etki ediyordur bilemiyorumbla sen vycudunu cozmussundur mesela baskasina cok gelen menu bende kilo verdiriyor
Burda hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz cnmHepinizden öğreneceğim çok şey variyi ki böyle samimi bir ortam oluşturmuşsunuz.
Daha önce diyet yaptınmı yoksa bu ilk deneyiminmi olacakBen okudukça motive olanlardanım bu tür mesajlar öyle motive ediyor ki. Rahat bir 6-7 senesi var kilo almaya başlamamın. Profile yazıyım hem kendim içinde iyi olur yüzüme çarpar :) Kilo veren arkadaşları gördüğümde kendime de diliyorum aynısından
Daha önce diyet yaptınmı yoksa bu ilk deneyiminmi olacak
Çok teşekkürler, hoşbuldum.Hoşgeldin cnm
Işe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettin heralde
Aslında tek kural bol paylaşım kaçamaksız menüler ve kilo vermek
Akşam herkes menüsünü saatleriyle
Su ve sporunu yazar
Birbirimizin menüsüne yorum yaparız
Sadece diyet değil herkonuda yazabilirsiniz
Cuma liste için pazaertesi takım içi kilo bildirim günü
@birkucukdiyet melekcim sanada söylemiş olayım
Afiyet olsun merak ediyorum cuma kaç kilo gidecek ara öğünler fazla geliyor bana gerisi güzelKızlar menümü yazıp çıkmak zorundayım yarın kayınvalidemin senesi doluyor yarın mevlidimiz var hazırlık temizlik vs ile uğraşıyor olacağım ertesi gün rahatlarım umarım..Mefkurem berilceee
Sabah 09
1 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
7 zeytin
2 dlm çavdarlı
Domates söğüş
Ara
15 fındık
Sütlü şekersiz Türk kahvesi
Öğle14
İçinde 2 tavuk but olan 4 kaşık bulgur bilavı
Salata
Yoğurt
Ara
Yapamadım kaçtı
Akşam 19.40 eşim gec geldi + misafir vardı
5 kaşık kıymalı çiriş yemeği
4 kaşık yoğurt
1 küçük kepçe yoğurt çorbası
5 kaşık kepekli makarna
Ara
10 fındık
1 çay bardağı tarçınlı süt
1 küçük boy elma
Su 2.5 lt den fazla ama tutamadım
Mefkuremmm eşim tepki göstermedi devam ediyorum ama sımsıkı diil stres yapmadan, tartıyı bozmadın dimi dedi gülerek yani ben ciddi bisekilde kilo verdim hırpalandım resmen şaka yapılması hoş olmadı neler çektim bugün heyecandan birbuçık saat önce uyandım tartıldım uyu yamadım sonra da. Kimse kimsemin halini anlamıo bi oturuşta iki yarım ekmek kokoreç yiyorum ben iştahsıza diyet yapmak kolay ama benim gibilere diil,63.100 oldum hedefim eskisi gibi 57 olmak hatta 53 de olabilir acelesi yok haftada bi kilo veririmDaha önce diyet yaptınmı yoksa bu ilk deneyiminmi olacak
hosgeldin canim ben bahar 31yasindayim ,2yasinda bir oglum varMerhaba hanımlar, gruba yeni geldim. Ne yapmam gerekiyor diyetin yanında ekstradan, kararları okudum.
Hoşbuldum ,memnun oldum Bahar hanım, ben de Tuğba. Allah bağışlasınhosgeldin canim ben bahar 31yasindayim ,2yasinda bir oglum var
birden bire ne olduki cnm ne yapıcankızlar telefonum bozuldu hıc bır ıslem yapamıyorum
Adın neydi tatlım. kaç senelik evlisinÇok teşekkürler, hoşbuldum.
Ben 28 yaşındayım daha öncede diyet yapıp 78 den 68 e düşmüştüm. Okul hayatımdaki sıkıntı ve stresler beni hep yemeye itti ve eşimin gece calışmasından dolayı sabah erken kahvaltı yapma alışkanlığım yok 12 -1 gibi kahvaltı yapıyorum. Artık okulum bitti , kahvaltı konusunu da rayına oturtmak istiyorum. Bol bol yağdan verdiğimiz kilolarımız olsun.
Ayrica benim bir diyet listem yok karbonhidratı ,abur cuburu kesip spor yapınca verebiliyorum yada verebiliyordum
Mefkuremmm eşim tepki göstermedi devam ediyorum ama sımsıkı diil stres yapmadan, tartıyı bozmadın dimi dedi gülerek yani ben ciddi bisekilde kilo verdim hırpalandım resmen şaka yapılması hoş olmadı neler çektim bugün heyecandan birbuçık saat önce uyandım tartıldım uyu yamadım sonra da. Kimse kimsemin halini anlamıo bi oturuşta iki yarım ekmek kokoreç yiyorum ben iştahsıza diyet yapmak kolay ama benim gibilere diil,63.100 oldum hedefim eskisi gibi 57 olmak hatta 53 de olabilir acelesi yok haftada bi kilo veririm
bunda alınmanı gerektirecek bişey yok cnm eşin şaka yapmışAslında çok sinirlendim espirisine sen çalış didin espiriye bak emeğe saygı bumudır tamam kötü niyetle yapmadı ama kendimi küçümsenmiş gibi hissettim sen sordun die açıom konuyu. Sanki ben bişey başarırsam altında hile mi oluyo o kadar mı acizim
bayadir dokunmatik kendi kendine işliyordu abla dondu kaldı şimdilik babamın telini kullanıyorumbirden bire ne olduki cnm ne yapıcan
Adın neydi tatlım. kaç senelik evlisin
Boyunu kilonu profilinin altına yazarsan unutmayız
İlla bi liste olması gerekmiyor cnm önemli olan zararlı karbonlardan paketli gıdalardan uzak durup sağlıklı beslenmek
bunda alınmanı gerektirecek bişey yok cnm eşin şaka yapmış
Hem önemli olan sen inat etttin hedefine ulaştın
Asıl hedefede fazla bişey kalmamış
Sağolasınbirden bire ne olduki cnm ne yapıcan
Adın neydi tatlım. kaç senelik evlisin
Boyunu kilonu profilinin altına yazarsan unutmayız
İlla bi liste olması gerekmiyor cnm önemli olan zararlı karbonlardan paketli gıdalardan uzak durup sağlıklı beslenmek
bunda alınmanı gerektirecek bişey yok cnm eşin şaka yapmış
Hem önemli olan sen inat etttin hedefine ulaştın
Asıl hedefede fazla bişey kalmamış
Benim kosturmam mezarda biter ancaKaçmayaydın
az hasret gidereydik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?