Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

112 den 64 e düstüm moral olsun
Sonra 64 ten 116 ya ciktim bogazini tut bacim ders olsun

Gelenler hosgelmis
Mervis arada benimkide tutuluyor sonra geciyor ama yinede servise goster istersen telefon pert olmadan
Mefkus ne demisse imzami atarim bende
Poni ben evin yolunu teeeee ne zamandir unuttum kuzum üzülme yalniz degilsin

Her akşam gün içinde yediklerimi paylaşcam. Cuma günleri mi kilomuzu paylaşıyoruz pazartesileri mi?
Pzt hafta sonu kacanaginin goruntusu oluyor tarti sekerim
Birde Bol paylasim mefkusun terligi var haberin olsun
Paylasimim azalinca yiye yiye bende bagsiklik yapti gercide

Adın neydi tatlım. kaç senelik evlisin

Boyunu kilonu profilinin altına yazarsan unutmayız

İlla bi liste olması gerekmiyor cnm önemli olan zararlı karbonlardan paketli gıdalardan uzak durup sağlıklı beslenmek

İsmim Tuğba,3. Ayda 3,5 yıl olacak inşallah. 28 yaşındayım boyum 168 , kilom 90.4 ama 90 yazmıştım zaten profilime, yanlış yere mi yazdım acaba

Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 dilim tb ekmek
6 tane yesil zeytin
Sekersiz cay

Ogle 12.15
2 tane kadinbudu kofte
Mercimek corba

Ara 15.00
1 kuru incir

Aksam 18.30
1 tane firinda alabalik
Salata

2 litre su
20 dk yuruyus

Misafirim var bisiklet yapamam kizlar

Her akşam gün içinde yediklerimi paylaşcam. Cuma günleri mi kilomuzu paylaşıyoruz pazartesileri mi?
cuma ogleye kadar kilo bildirimi pazartesi takim ici bildirim
gayet guzel afiyet olsun

selam kızlar biraz önce girdim eve hemen yemeğe giriştim yeğenim bende bu tatil misafir Çilik oynamakla geçti zaten dün benimkiler oradaydı bugünde ben getirdim yavruyu hamburger yaptım yarına da pizza istedi fıstığım.. Bugün plates pek yormadı niyetim çocuklara film açıp sinema keyfi yaparken onlar bende bi 45dk yürüyüş yapmak istiyorum bakalım

misafir koşturması spor yerine geçmiştir zaten

Profilinfos birsey yok

Ben begendim

9
Yaptm abla -100
Tatilin keyfini çıkarıyoruz

Günün konusu
Evde misafir varken yada bir yere gittiğinizde diyeti nasıl dengeliyorsunuz

Ben başta zorlanıyordum ayıp olmasın diye yerdim artık yemiyorm çok ısrar eden bi tipse midem kötü diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…