Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Burcu merhaba,13. takımda birlikteydik.Tesadüfen seni gördüm burda.Maşallah menün yine harika:)

eşim ailesi beni sayar sever, eltim hariç oda aileden değil zaten :) bunu benmi başardım olabilir güleryüzlü misafirperver sıcak kadınım :) karşimdakilerde yapılan iyiliği bilen insanlar.. işin özü sev beni seveyim seni sevmezsen beni ne ediyim seni mantığı işler bende

en zorlandığım nokta misafirlik özelliklede eli lezzetli insanların ikramları na hayır diyemiyorum bunu aşmak için pek bişey yapmıyorum evde olduğum zamanlar dengelemek mantıklı geliyor.
Yani hedef sosyal yiyici olmak:)

Günün konusu

1- Esinizin ve onun ailesinin size saygı duymasını nasıl saglarsınız bunun bir yolu yordamı varmı yoksa tamamen karşı taraflami alakali
2-kilo verme sürecinde en zorlandığıniz noktalar nelerdir bunları aşmak için neler yapıyorsunuz

1.Eşimle aramızdaki saygı hiç azalmadı çok şükür
Ailesiyle de ben başta fazla samimi oldum tabi saygı da azalıyormuş anladım, mesafe koyunca saygı da arttı.
2. tatlı isteği. tam olarak aşabilmiş değilim eve almamak en iyisi

Sen begendiysen kralicem sknti yok

20 kofte yedim desem kac kisi cüsssss oha der
Ayip olur ya
Burcu merhaba,13. takımda birlikteydik.Tesadüfen seni gördüm burda.Maşallah menün yine harika:)

Evet cnm hatirladim nasilsin

3

Gayet guzel cnm

Bir kere başaran birdaha başarır çünkü tecrübe
hoşgeldin canım ben fulya.
iyice bunalmışsın canım haklısın. Allah kolaylık versin.

Günün konusu
Evde misafir varken yada bir yere gittiğinizde diyeti nasıl dengeliyorsunuz
evde misafir varken bir yere kadar dengeliyorum. ama bir yere gittiğimde valla kaçırıyorum.

Bende geldim selam herkese :) Boyum 1.64 kilom 86. Yarından itibaren öğünlerimi paylaşacağım. Herkese bol eksiler dilerim, sağlıkla.
hoşgeldin canım ben fulya.

Bende geldim selam herkese :) Boyum 1.64 kilom 86. Yarından itibaren öğünlerimi paylaşacağım. Herkese bol eksiler dilerim, sağlıkla.

Aramıza hoşgeldiniz kızlar ben Poni 27 yaşında bir çocuk annesiyim 95 kiloyken başladım bir buçuk sene olmak üzere 74 kiloyum iki haftadır diyetisyenle devam ediyorum motivasyon amaçlı, takıma düzenli olarak gelirseniz sizde verebilirsiniz fazla kilolarınızı

Tebrikler

Menü güzelde diymadigim sporlari merak ediyom

Ne kadar yoğunsun ya maşaallah

Ne kadar yoğunsun ya maşaallah
ponim çocukluk bekarlık evlenince de aynı mahallede oturunca eşimin Ailesi kendi ailemde aynı mahallede oturunca ve kalabalık bi aile olunca eş dost konu komşu 1haftaya anca sığıyor görüşmeler yetmiyor bile diyebilirim :)

Sosyal yiyici ney kız

Ben de yanıtlamadan geçmiyim
1.Eşimle huylarımız yakın olduğu için pek kırıcı olmamışızdır.Hakaret boyutuna gelmediğim için saygıda azalma olmuyor haliyle.Ailesine gelirsek,eşim arkamda durmasa beni incitecek çok kişiler var ailesinde ama incitseler gittiğim Zaman kırıcı konuşsalar bile eşim özür dilettriyor.O yüzden onlar nasıl davranıyorlarsa ben de ailesine aynı şekilde davranıyorum.Birazcık eşe bakıyor bu durum.
2.Ben yenmek için almıyorum aldırmıyorum tatlı.Alırsam mutlaka yerim.O yüzden eşim seyirdeyken çok kolay kilo veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…