- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.041
Burcu merhaba,13. takımda birlikteydik.Tesadüfen seni gördüm burda.Maşallah menün yine harika:)Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 dilim tb ekmek
6 tane yesil zeytin
Sekersiz cay
Ogle 12.15
2 tane kadinbudu kofte
Mercimek corba
Ara 15.00
1 kuru incir
Aksam 18.30
1 tane firinda alabalik
Salata
2 litre su
20 dk yuruyus
Misafirim var bisiklet yapamam kizlar
Bugun günün konusu vardiGünün konusu
Evde misafir varken yada bir yere gittiğinizde diyeti nasıl dengeliyorsunuz
Ben başta zorlanıyordum ayıp olmasın diye yerdim artık yemiyorm çok ısrar eden bi tipse midem kötü diyorum
eşim ailesi beni sayar sever, eltim hariç oda aileden değil zaten :) bunu benmi başardım olabilir güleryüzlü misafirperver sıcak kadınım :) karşimdakilerde yapılan iyiliği bilen insanlar.. işin özü sev beni seveyim seni sevmezsen beni ne ediyim seni mantığı işler bendeGünün konusu
1- Esinizin ve onun ailesinin size saygı duymasını nasıl saglarsınız bunun bir yolu yordamı varmı yoksa tamamen karşı taraflami alakali
2-kilo verme sürecinde en zorlandığıniz noktalar nelerdir bunları aşmak için neler yapıyorsunuz
abla aman sakın sonra toplayana kadar canımız çıkıyor rölantide gidelim en güzeliIpi ucunu koyurasim varda neyse sekerim kanina girmeyim yeni mezunsun
Ben begendim
Ayip olur ya20 kofte yedim desem kac kisi cüsssss oha der
Burcu merhaba,13. takımda birlikteydik.Tesadüfen seni gördüm burda.Maşallah menün yine harika:)
3menu
sabah(10:00)
500ml limonlu su
1 adt wasa
1omlet ucgen sekilde yumurtali peynirli maydonozlu
ara(14:00)
1cb leblebi
sutlu nescafe
aksam(18:00)
4yk ıspanak yogurtlu
3yaprak sarma kalem kadar ince
su:2lt spor:45dk leslie5k +floor yapacsgim eve gecince
hoşgeldin canım ben fulya.Bir kere başaran birdaha başarır çünkü tecrübe
iyice bunalmışsın canım haklısın. Allah kolaylık versin.Canım sıkkın kendimi buraya attım
Kızlar çile çekip herseyi sirtlaniyorum herseyi yoluna koyuyorum sonra şekeri elinden alınmis çocuk gibi kalıyorum ortada iyi niyetimden safligimdan insanları kırmamak için ödün vermekten bıktım usandim artık. Kendime olsn saygımı kaybedicem nerdeyse.
Uzaktaki eltim aradı ameliyata geliyoruz diye ben tatil yapmadım kv peşinde ordan oraya savruldum getirdim burda asık suratıni çekiyorum ama hazıra konuyor başkaları. Kv dem bi sevinçli geliyor diye anlatamam kadının resmen yüzü güldü Hayır ben sana iyilikle başka ne yapıyorum bütün yaz tatilimi koyde sana harcıyorum kendi evimde ki cami başkasına sildirirken gelip sana cam siliyorum. Ne istersen önüne koyuyorum bu nedir arkadaş Hayır kış günü elimde 3 çocuk bende 2 çocuk bu kadın bi kaç gün sonra eve çıkacak hastaneden yatak yorgan ben ne yapayım arkadaş boşa koyuyorum dolmuyor dolu hiç almıyor şuan kaçıp gidelim var evden. Kıymet bilmezler fedakarlıktan anlamazlar sarmış etrafımi.
Allah sabir versin yoksa kötü patlıycam.
evde misafir varken bir yere kadar dengeliyorum. ama bir yere gittiğimde valla kaçırıyorum.Günün konusu
Evde misafir varken yada bir yere gittiğinizde diyeti nasıl dengeliyorsunuz
hoşgeldin canım ben fulya.Bende geldim selam herkese :) Boyum 1.64 kilom 86. Yarından itibaren öğünlerimi paylaşacağım. Herkese bol eksiler dilerim, sağlıkla.
Bende geldim selam herkese :) Boyum 1.64 kilom 86. Yarından itibaren öğünlerimi paylaşacağım. Herkese bol eksiler dilerim, sağlıkla.
Aramıza hoşgeldiniz kızlar ben Poni 27 yaşında bir çocuk annesiyim 95 kiloyken başladım bir buçuk sene olmak üzere 74 kiloyum iki haftadır diyetisyenle devam ediyorum motivasyon amaçlı, takıma düzenli olarak gelirseniz sizde verebilirsiniz fazla kilolarınızıÇok teşekkürler, hoşbuldum.
Ben 28 yaşındayım daha öncede diyet yapıp 78 den 68 e düşmüştüm. Okul hayatımdaki sıkıntı ve stresler beni hep yemeye itti ve eşimin gece calışmasından dolayı sabah erken kahvaltı yapma alışkanlığım yok 12 -1 gibi kahvaltı yapıyorum. Artık okulum bitti , kahvaltı konusunu da rayına oturtmak istiyorum. Bol bol yağdan verdiğimiz kilolarımız olsun.
Ayrica benim bir diyet listem yok karbonhidratı ,abur cuburu kesip spor yapınca verebiliyorum yada verebiliyordum
TebriklerMefkuremmm eşim tepki göstermedi devam ediyorum ama sımsıkı diil stres yapmadan, tartıyı bozmadın dimi dedi gülerek yani ben ciddi bisekilde kilo verdim hırpalandım resmen şaka yapılması hoş olmadı neler çektim bugün heyecandan birbuçık saat önce uyandım tartıldım uyu yamadım sonra da. Kimse kimsemin halini anlamıo bi oturuşta iki yarım ekmek kokoreç yiyorum ben iştahsıza diyet yapmak kolay ama benim gibilere diil,63.100 oldum hedefim eskisi gibi 57 olmak hatta 53 de olabilir acelesi yok haftada bi kilo veririm
Menü güzelde diymadigim sporlari merak ediyommenu
sabah(10:00)
500ml limonlu su
1 adt wasa
1omlet ucgen sekilde yumurtali peynirli maydonozlu
ara(14:00)
1cb leblebi
sutlu nescafe
aksam(18:00)
4yk ıspanak yogurtlu
3yaprak sarma kalem kadar ince
su:2lt spor:45dk leslie5k +floor yapacsgim eve gecince
Ama yedimmmmSen begendiysen kralicem sknti yok
Ayip olur ya
Evet cnm hatirladim nasilsin
3
Gayet guzel cnm
Ne kadar yoğunsun ya maşaallahselam kızlar biraz önce girdim eve hemen yemeğe giriştim yeğenim bende bu tatil misafir Çilik oynamakla geçti zaten dün benimkiler oradaydı bugünde ben getirdim yavruyu hamburger yaptım yarına da pizza istedi fıstığım.. Bugün plates pek yormadı niyetim çocuklara film açıp sinema keyfi yaparken onlar bende bi 45dk yürüyüş yapmak istiyorum bakalım
Abow20 kofte yedim desem kac kisi cüsssss oha der
Hastalktan doğru dürüst giremedim dünden itibaren okuyorm ablaBugun günün konusu vardi
ponim çocukluk bekarlık evlenince de aynı mahallede oturunca eşimin Ailesi kendi ailemde aynı mahallede oturunca ve kalabalık bi aile olunca eş dost konu komşu 1haftaya anca sığıyor görüşmeler yetmiyor bile diyebilirim :)Ne kadar yoğunsun ya maşaallah
Sosyal yiyici ney kızeşim ailesi beni sayar sever, eltim hariç oda aileden değil zaten :) bunu benmi başardım olabilir güleryüzlü misafirperver sıcak kadınım :) karşimdakilerde yapılan iyiliği bilen insanlar.. işin özü sev beni seveyim seni sevmezsen beni ne ediyim seni mantığı işler bende
en zorlandığım nokta misafirlik özelliklede eli lezzetli insanların ikramları na hayır diyemiyorum bunu aşmak için pek bişey yapmıyorum evde olduğum zamanlar dengelemek mantıklı geliyor.
Yani hedef sosyal yiyici olmak:)
Hoşbulduk memnun oldum Melek ben de :)
hoşgeldin canım ben fulya.
iyice bunalmışsın canım haklısın. Allah kolaylık versin.
evde misafir varken bir yere kadar dengeliyorum. ama bir yere gittiğimde valla kaçırıyorum.
hoşgeldin canım ben fulya.
Ben de yanıtlamadan geçmiyimGünün konusu
1- Esinizin ve onun ailesinin size saygı duymasını nasıl saglarsınız bunun bir yolu yordamı varmı yoksa tamamen karşı taraflami alakali
2-kilo verme sürecinde en zorlandığıniz noktalar nelerdir bunları aşmak için neler yapıyorsunuz
1.Eşimle aramızdaki saygı hiç azalmadı çok şükür
Ailesiyle de ben başta fazla samimi oldum tabi saygı da azalıyormuş anladım, mesafe koyunca saygı da arttı.
2. tatlı isteği. tam olarak aşabilmiş değilim eve almamak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?