Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Melek ben hoşbulduk memnun oldum :)

1- Esinizin ve onun ailesinin size saygı duymasını nasıl saglarsınız bunun bir yolu yordamı varmı yoksa tamamen karşı taraflami alakali

bence mesafeyi korumak gerekli mesafe saygıyı da beraberinde getirir. ama tabiki karşı tarafın karakteri de çok etken.

2-kilo verme sürecinde en zorlandığıniz noktalar nelerdir bunları aşmak için neler yapıyorsunuz

valla benim en zorlandığım kısım şu anda içinde bulunduğum kısım sanırım. tam anlamıyla diyete başlayamamak. direnmek. yoksa daha önce de diyet yapıp güzel kilo verdiğim için biliyorum, başladım mı çok kaçamak yapmam. en sevdiğim çikolataya bilem hayır demişimdir. aylarca marketlerde rafına bile uğramadım ki o zamanlar sadece çikolata değil kola ve patates cipsini de cidden deli gibi yiyordum.
eğer tam anlamıyla başlarsam şu an da zaten kola ve cips hayatımdan tamamen çıkmış durumda. geriye tek çikolata sevgim kaldı. o da sanırım zamanla geçer.çünkü rafine şekerden gittikçe soğuyorum. rahatsız ediyor beni.
nerede kalmıştık: zorlandığım konu olan diyete başlama konusunu hızlandırmak motive olmak için bu konuyla ilgili kitaplar okuyorum, nette araştırma yapıyorum, diyete uygun alternatif tarifler buluyorum vs.

Bana yolla misafirlerin yarısını ben gurbette yaşıyorm eşimn ailesi de soğuk insanlar pek kimseye gitmezler gelende olmaz. Okuldakiler pek samimi değil gerçi yarın komşuma gideceğiz sosyal yiyici olayım mı

Afiyet olsun tatlım.Menün çok iyi :) Tam ayarında

sabah 08.40
1 yumurta
1 dilim otlu peynir
2 zeytin
2 yk avakado
domates biber
1/2 dilim tbe

öğlen 13.00
karışık tost

ara 14.30
1 şekersiz kurabiye (hindistancevizi unu ve yağı, agave şurubu ve fındıktan yapıldı)

akşam 18.50
3 yk kurutulmuş sebze ve sarımsaklı yoğurt
1 yk tavuk sote
1 dilim siyez ekmeği
1 muz

su yatana kadar 1,5 lt yi geçer. az oldu bugün
20 dk tempolu yürüyüş

Bugün menüm şu şekildeydi

Sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Salatalık domates
5 zeytin

Öğle : Dışardaydım ızgara köfte aldım 4 adet yanında biraz bulgur pilavı vardı
Mevsim salata (çok az zeytinyağı gezdirdim)

Ara : 2 kaşık yoğurt
6 adet fındık

Akşam : 8 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran

Ara : 1 adet elma

2 litre suyumu içtim.
Leslie ile 1 mil yürüdüm + 5 dakikada 500 adım olanı yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
öğlen dışardaydım. yanımda götürdüğüm yemeği yiyemedim dolayısıyla. çok da acıkmıştım. tost yedim. dışarıda işimiz olduğundan tempolu yürüyüş de yapamadım öğlen. ancak akşam üzeri 20 dk yürüdüm.

kendim için durum analizi yapayım. menülerimde de görüldüğü üzere ben sabahtan iyiyim ama öğleden sonra ve akşam cozutuyorum. ama özellikle akşam buna nasıl engel olurum ama tabi en başta nedeni ne onu bulmam gerekli bir de şu wc sorunundan kurtulmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…