- 30 Kasım 2014
- 30.024
- 132.393
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.081
he valla bizi merakta bırakıyor. menü görmek istiyoruzGizli bişeyler yaptığı kesin
kendim için durum analizi yapayım. menülerimde de görüldüğü üzere ben sabahtan iyiyim ama öğleden sonra ve akşam cozutuyorum. ama özellikle akşambuna nasıl engel olurum ama tabi en başta nedeni ne onu bulmam gerekli bir de şu wc sorunundan kurtulmam gerek
rBugün menüm şu şekildeydi
Sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Salatalık domates
5 zeytin
Öğle : Dışardaydım ızgara köfte aldım 4 adet yanında biraz bulgur pilavı vardı
Mevsim salata (çok az zeytinyağı gezdirdim)
Ara : 2 kaşık yoğurt
6 adet fındık
Akşam : 8 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran
Ara : 1 adet elma
2 litre suyumu içtim.
Leslie ile 1 mil yürüdüm + 5 dakikada 500 adım olanı yaptım.
öğlen dışardaydım. yanımda götürdüğüm yemeği yiyemedim dolayısıyla. çok da acıkmıştım. tost yedim. dışarıda işimiz olduğundan tempolu yürüyüş de yapamadım öğlen. ancak akşam üzeri 20 dk yürüdüm.
avakado yağlı ama zeytin az. ekmek de çok minik. kurabiyede un ve şeker yok canım. hindistancevizi unundan. agave şurubu var içinde. glisemik indeksi düşük yani. ama evet kabul ediyorum akşamki muz fazla oldu. su da bugün nedense çok az oldu.Su az
Avakado sirf yag
Kurabiye kh yüksek
Buda yetmemis muz
Daha ne deyim
öğlen dışardaydım. yanımda götürdüğüm yemeği yiyemedim dolayısıyla. çok da acıkmıştım. tost yedim. dışarıda işimiz olduğundan tempolu yürüyüş de yapamadım öğlen. ancak akşam üzeri 20 dk yürüdüm.
berilceee yoksam dukan mı yapıyon sen
avakado yağlı ama zeytin az. ekmek de çok minik. kurabiyede un ve şeker yok canım. hindistancevizi unundan. agave şurubu var içinde. glisemik indeksi düşük yani. ama evet kabul ediyorum akşamki muz fazla oldu. su da bugün nedense çok az oldu.
he valla bizi merakta bırakıyor. menü görmek istiyoruzberilceee de mi ponicim
hosbulduk...gitsin fazla kilolar , gelsin fit yasamAramıza hoşgeldiniz kızlar ben Poni 27 yaşında bir çocuk annesiyim 95 kiloyken başladım bir buçuk sene olmak üzere 74 kiloyum iki haftadır diyetisyenle devam ediyorum motivasyon amaçlı, takıma düzenli olarak gelirseniz sizde verebilirsiniz fazla kilolarınızı
hımmmGüne güzel başladım buna değsin akşamı da güzel olsun diyerek olabilir belki :)
tam buğday değildi canım. dışardaydım çünkü. oturup ızgara yiyeceğim yer de yoktu etrafta. yani anlayacağın öğlen gümbürtüye gittiTost cok kotu gelmiyor bana tb ve peynirse
Ama olmazki hersey masumlastirilmis
Canım iyiyim sen nasılsın ? Döndüm buralara tekrar .2 . takımdayım bende.
kendim için durum analizi yapayım. menülerimde de görüldüğü üzere ben sabahtan iyiyim ama öğleden sonra ve akşam cozutuyorum. ama özellikle akşambuna nasıl engel olurum ama tabi en başta nedeni ne onu bulmam gerekli bir de şu wc sorunundan kurtulmam gerek
31.01 menüm
sabah
sekersiz cay
1 tane kasarli tost
1/4 kibrit kutusu beyaz peynir
2 ceri domates
1/4 salatalik
biraz maydonoz
ara
sekersiz yesil cay
7 adet findik
1 adet ceviz
2 kuru erik
aksam
2 kepce mercimek corbasi
5 y.kasigi yesil fasülye kavurmasi
3-4 kasik sarimsakli yogurt
yarim kase salata
toplam su: 3lt
spor: leslie 3 mil + yürüyüs (6,5km), 10dk plates lastigi ile yan, sirt, bacak, karin egzersizi yaptim.
listeye ne zaman girmeyi düşünüyorsun canım?Belki birgun belkide listeyi girince
afiyet olsun. spor çok güzel olmuş valla.31.01 menüm
sabah
sekersiz cay
1 tane kasarli tost
1/4 kibrit kutusu beyaz peynir
2 ceri domates
1/4 salatalik
biraz maydonoz
ara
sekersiz yesil cay
7 adet findik
1 adet ceviz
2 kuru erik
aksam
2 kepce mercimek corbasi
5 y.kasigi yesil fasülye kavurmasi
3-4 kasik sarimsakli yogurt
yarim kase salata
toplam su: 3lt
spor: leslie 3 mil + yürüyüs (6,5km), 10dk plates lastigi ile yan, sirt, bacak, karin egzersizi yaptim.
Benim hedefim 65 canımİnşallah hepimiz :) peki ya senin hedefin?
cevabiniz icin tesekkürlerBende dondum canim ya sogum aonrasi kilolar aalinda 1 senedir burdayim ama istikrar sifirdi 2 haftadir iyiym galiba gelecek gerisi
Canim bende ayni oyleyim ve kendimi aksmlari suya veriyorum ugras edindim kendime puzzle yapiom yoksa devamli bir yeme istegi mevcut bide etrafimdakiler yiyolar sagolsunlar gostere gostere sonra eceyi izliom dion ki hatun tas oldu yaaa sende olabilirsin ole ole uykum gelio zaten
Sabah ki kasarli tost haric iyi cnm
ben de aslında akşamları yeşilçay içiyordum ve tabi su ama iki gündür onu da istemiyorum. sıvı alınca iyi oluyor evet. bir de dikkat ettim karnım düz olunca yani wc sorunu olmayınca canım bişi istemiyor ama wc sorunu varsa mutsuz oluyorum ve yemek istiyorum.Canim bende ayni oyleyim ve kendimi aksmlari suya veriyorum ugras edindim kendime puzzle yapiom yoksa devamli bir yeme istegi mevcut bide etrafimdakiler yiyolar sagolsunlar gostere gostere sonra eceyi izliom dion ki hatun tas oldu yaaa sende olabilirsin ole ole uykum gelio zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?