- 31 Ocak 2017
- 86
- 162
- 43
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.101
tesekkürler, insallah hep öyle gider :)listeye ne zaman girmeyi düşünüyorsun canım?
afiyet olsun. spor çok güzel olmuş valla.
ben de aslında akşamları yeşilçay içiyordum ve tabi su ama iki gündür onu da istemiyorum. sıvı alınca iyi oluyor evet. bir de dikkat ettim karnım düz olunca yani wc sorunu olmayınca canım bişi istemiyor ama wc sorunu varsa mutsuz oluyorum ve yemek istiyorum.
neyse şimdi alman çayı içiyorum. sonra da yatarım zaten.
Doğru ya profilde görünüyor boş bakan benBenim hedefim 65 canım
ben yediklerime dikkat ederek wc sorunu hiç olmasın diyorum. yoksa bir gün kayısı, probiyotik başka gün başka bir yolla çözüyorum. ama çok sık oluyor bende. demekki yediklerimde sorun var. ayrıca bağırsak ikinci beyinmiş. kabızlık sorununu çok sık yaşayanların bağışıklık sistemlerinin iyi olmadığı belirtiliyorCanim wc ye bende cozum bulamadim kayisi aci biber her turlu seyi denedim bide yesilcayi uzun suredir icio musun
Cok uzun sure fazla tuketince vucuttan su atiliminin artirdigi icin bagirsaklardaki suyun hepsi suzuluo oda kabizliga sebeb oluo
abla leslienin 5mile kalkti 5k oldu floorda yine leslienin. bolgeseli simdi uyuttum oglumu yapacsgimMenü güzelde diymadigim sporlari merak ediyom
Ama yedimmmm
Ayip ettim dimi
Ayrica tesekkür ederim adam yerine koyup yorum yazdigin icin
Yedim gercekten
Yarinda 2 kg kalkan yiyecem
degisik bir liste ama ne valla bende yerim hic sorun yokIyiyim annem cumada 15-20 yumuta beyazi yeme Hakkim var
tost olmamis tavugu fazla yeyip muzu yemeye bilirdinsabah 08.40
1 yumurta
1 dilim otlu peynir
2 zeytin
2 yk avakado
domates biber
1/2 dilim tbe
öğlen 13.00
karışık tost
ara 14.30
1 şekersiz kurabiye (hindistancevizi unu ve yağı, agave şurubu ve fındıktan yapıldı)
akşam 18.50
3 yk kurutulmuş sebze ve sarımsaklı yoğurt
1 yk tavuk sote
1 dilim siyez ekmeği
1 muz
su yatana kadar 1,5 lt yi geçer. az oldu bugün
20 dk tempolu yürüyüş
gayet guzel diyetosyen menusune benziyor aksam ekmek yerine bi keoce çorba +salata olsaydi daha güzeldi aksam meyve yiyeceksen eger yaninda mutlaka sut yada yigurt tuket seker tavan yapmasinBugün menüm şu şekildeydi
Sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Salatalık domates
5 zeytin
Öğle : Dışardaydım ızgara köfte aldım 4 adet yanında biraz bulgur pilavı vardı
Mevsim salata (çok az zeytinyağı gezdirdim)
Ara : 2 kaşık yoğurt
6 adet fındık
Akşam : 8 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran
Ara : 1 adet elma
2 litre suyumu içtim.
Leslie ile 1 mil yürüdüm + 5 dakikada 500 adım olanı yaptım.
sporda menude guzel tost tam bugdaysa tabi31.01 menüm
sabah
sekersiz cay
1 tane kasarli tost
1/4 kibrit kutusu beyaz peynir
2 ceri domates
1/4 salatalik
biraz maydonoz
ara
sekersiz yesil cay
7 adet findik
1 adet ceviz
2 kuru erik
aksam
2 kepce mercimek corbasi
5 y.kasigi yesil fasülye kavurmasi
3-4 kasik sarimsakli yogurt
yarim kase salata
toplam su: 3lt
spor: leslie 3 mil + yürüyüs (6,5km), 10dk plates lastigi ile yan, sirt, bacak, karin egzersizi yaptim.
ilk gunun gunahi olmaz diyoruz o zaman en azindan sabah yenmissporda menude guzel tost tam bugdaysa
maalesef degil
112 den 64 e düstüm moral olsun
Sonra 64 ten 116 ya ciktim bogazini tut bacim ders olsun
Hoşgeldin canım adım yasemin 1 ocaktan beri takımdayım zamana bırak kararlı ol yılmak Yok hedef koy kendine hem zaman olarak hem kilo olarakBir kere başaran birdaha başarır çünkü tecrübe
O neymiş ya metabolizma yaşı bunuda Yeni duydumben spora cuf cuf ablam cok moralimi bozuyor 31yasindayim metabolizma yasim 34cikti buna takmis simdide diyetisyenin cihazi yanlis olcuyormus nasil olurmus ben ondan yasli gosteriyormusum herkes oyle demis vs vs kendimi bilmesem inanacagim ben minyon bi yapiya sahibim hep burdan yirttim ama iyi oluyor biraz once aklimdan oturup abur cuvur yemek gecti hazir herkeste yatmis sinra dedim sacmalama niye onun hakli cikmasina ixin veriyorsun
Hoşgeldin canım diyete bugün itibariyle le mi başladın31.01 menüm
sabah
sekersiz cay
1 tane kasarli tost
1/4 kibrit kutusu beyaz peynir
2 ceri domates
1/4 salatalik
biraz maydonoz
ara
sekersiz yesil cay
7 adet findik
1 adet ceviz
2 kuru erik
aksam
2 kepce mercimek corbasi
5 y.kasigi yesil fasülye kavurmasi
3-4 kasik sarimsakli yogurt
yarim kase salata
toplam su: 3lt
spor: leslie 3 mil + yürüyüs (6,5km), 10dk plates lastigi ile yan, sirt, bacak, karin egzersizi yaptim.
Hosbuldum:) evet bugün başladım.Hoşgeldin canım diyete bugün itibariyle le mi başladın
Akşama kadar kendimizi aç bırakıyoruz biraz da ondan şartlar dengeli beslenmeye el vermiyor birazda yaşam tarzı maalesefkendim için durum analizi yapayım. menülerimde de görüldüğü üzere ben sabahtan iyiyim ama öğleden sonra ve akşam cozutuyorum. ama özellikle akşambuna nasıl engel olurum ama tabi en başta nedeni ne onu bulmam gerekli bir de şu wc sorunundan kurtulmam gerek
Menülere yorum yapıyoruz alınırmısın gücenirmisin bilemiyorum çünkü başıma önceden gelmiştiBugün menüm şu şekildeydi
Sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Salatalık domates
5 zeytin
Öğle : Dışardaydım ızgara köfte aldım 4 adet yanında biraz bulgur pilavı vardı
Mevsim salata (çok az zeytinyağı gezdirdim)
Ara : 2 kaşık yoğurt
6 adet fındık
Akşam : 8 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran
Ara : 1 adet elma
2 litre suyumu içtim.
Leslie ile 1 mil yürüdüm + 5 dakikada 500 adım olanı yaptım.
1 eşimle aramızdaki saygı seviye ile alakalı eğer o seviyeyi düşürürsek ipler kopuyor çok ince bi çizgi gerçekten yıllar sonra öğrendik ikimizdeGünün konusu
1- Esinizin ve onun ailesinin size saygı duymasını nasıl saglarsınız bunun bir yolu yordamı varmı yoksa tamamen karşı taraflami alakali
2-kilo verme sürecinde en zorlandığıniz noktalar nelerdir bunları aşmak için neler yapıyorsunuz
1.Eşimle aramızdaki saygı hiç azalmadı çok şükür
Ailesiyle de ben başta fazla samimi oldum tabi saygı da azalıyormuş anladım, mesafe koyunca saygı da arttı.
2. tatlı isteği. tam olarak aşabilmiş değilim eve almamak en iyisi
Afiyet olsun gayet güzelSabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 dilim tb ekmek
6 tane yesil zeytin
Sekersiz cay
Ogle 12.15
2 tane kadinbudu kofte
Mercimek corba
Ara 15.00
1 kuru incir
Aksam 18.30
1 tane firinda alabalik
Salata
2 litre su
20 dk yuruyus
Misafirim var bisiklet yapamam kizlar
Yormadı ama sen sıkılaştın dilekciğim tam senlikti bence bugünki seansselam kızlar biraz önce girdim eve hemen yemeğe giriştim yeğenim bende bu tatil misafir Çilik oynamakla geçti zaten dün benimkiler oradaydı bugünde ben getirdim yavruyu hamburger yaptım yarına da pizza istedi fıstığım.. Bugün plates pek yormadı niyetim çocuklara film açıp sinema keyfi yaparken onlar bende bi 45dk yürüyüş yapmak istiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?