Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim wc ye bende cozum bulamadim kayisi aci biber her turlu seyi denedim bide yesilcayi uzun suredir icio musun
Cok uzun sure fazla tuketince vucuttan su atiliminin artirdigi icin bagirsaklardaki suyun hepsi suzuluo oda kabizliga sebeb oluo

Canim wc ye bende cozum bulamadim kayisi aci biber her turlu seyi denedim bide yesilcayi uzun suredir icio musun
Cok uzun sure fazla tuketince vucuttan su atiliminin artirdigi icin bagirsaklardaki suyun hepsi suzuluo oda kabizliga sebeb oluo
ben yediklerime dikkat ederek wc sorunu hiç olmasın diyorum. yoksa bir gün kayısı, probiyotik başka gün başka bir yolla çözüyorum. ama çok sık oluyor bende. demekki yediklerimde sorun var. ayrıca bağırsak ikinci beyinmiş. kabızlık sorununu çok sık yaşayanların bağışıklık sistemlerinin iyi olmadığı belirtiliyor

Menü güzelde diymadigim sporlari merak ediyom
abla leslienin 5mile kalkti 5k oldu floorda yine leslienin. bolgeseli simdi uyuttum oglumu yapacsgim
Ama yedimmmm
Ayip ettim dimi
Ayrica tesekkür ederim adam yerine koyup yorum yazdigin icin

Yedim gercekten
Yarinda 2 kg kalkan yiyecem

Iyiyim annem cumada 15-20 yumuta beyazi yeme Hakkim var
degisik bir liste ama ne valla bende yerim hic sorun yok
tost olmamis tavugu fazla yeyip muzu yemeye bilirdin
gayet guzel diyetosyen menusune benziyor aksam ekmek yerine bi keoce çorba +salata olsaydi daha güzeldi aksam meyve yiyeceksen eger yaninda mutlaka sut yada yigurt tuket seker tavan yapmasin

sporda menude guzel tost tam bugdaysa tabi

ben spora cuf cuf ablam cok moralimi bozuyor 31yasindayim metabolizma yasim 34cikti buna takmis simdide diyetisyenin cihazi yanlis olcuyormus nasil olurmus ben ondan yasli gosteriyormusum herkes oyle demis vs vs kendimi bilmesem inanacagim ben minyon bi yapiya sahibim hep burdan yirttim ama iyi oluyor biraz once aklimdan oturup abur cuvur yemek gecti hazir herkeste yatmis sinra dedim sacmalama niye onun hakli cikmasina ixin veriyorsun

Bir kere başaran birdaha başarır çünkü tecrübe
Hoşgeldin canım adım yasemin 1 ocaktan beri takımdayım zamana bırak kararlı ol yılmak Yok hedef koy kendine hem zaman olarak hem kilo olarak
Ben 82 ile başladım mayıs ayında 65 kilo olacam inşallah şu anda 77lerdeyim belki Mayıs'tan önce bile mezun olurum istiyorum gerçekten
Yiyemediğim yasak olan herşeyin tadını biliyorum ve artık gerek Yok yemeye diyorum sanada başarılar beraber başaracağız bunu

O neymiş ya metabolizma yaşı bunuda Yeni duydum
Ukala kadın bide böylemi dedi sana
Aslında böyle demeleri hırs yaptırıyor bende annem le beni Yanyana görünce sen annenden daha yaşlı gösteriyorsun dedi birisi bi kere bi gıcık oldum kilo her zaman yaşlı gösteriyor niye fırsat veriyorum diye kendime kızdım

Hoşgeldin canım diyete bugün itibariyle le mi başladın

Akşama kadar kendimizi aç bırakıyoruz biraz da ondan şartlar dengeli beslenmeye el vermiyor birazda yaşam tarzı maalesef
Kaffka marka bitki çayı iç canım yatmadan sabaha bağırsakların kıpraşmasıyla uyanırsın
Ama günde 1 taneden fazlası zararlı

Menülere yorum yapıyoruz alınırmısın gücenirmisin bilemiyorum çünkü başıma önceden gelmişti
Yanlışlar söylene şöylene zamanla menüler oturuyor yerine kulağına küpe oluyor yorum yapabilirmiyim

1 eşimle aramızdaki saygı seviye ile alakalı eğer o seviyeyi düşürürsek ipler kopuyor çok ince bi çizgi gerçekten yıllar sonra öğrendik ikimizde
Ailesiyle ise mesafe çok önemli günlerce aynı evde kalsak bile konuşmadığım sürece kimse bişey diyemiyor muhatap bulamayınca herşey dozunda kalıyor
2 tatlı eve giremez girerse maalesef tutamayabilrim kendimi

Afiyet olsun gayet güzel

Yormadı ama sen sıkılaştın dilekciğim tam senlikti bence bugünki seans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…