- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.121
Spora çok asılmışsın biraz erken değilmiHosbuldum:) evet bugün başladım.
Hayırlı olsun canım daha nice sağlıklı huzurlu yıllara inşallahBugun bizim 7. Evlilik yıl dönümümüzdü
Ne kadar hızlı geçiyor zaman
Bizim aile 5 kişi kaptan20 kofte yedim desem kac kisi cüsssss oha der
Merhaba çok memnun oldum :) sayenizde azmediyorum belki abartma diyeceksiniz ama yazdıklarınızı tekrar okudum çok iyi hissettirdi. Beraber hedeflere ulaşacağız inanıyorum.Hoşgeldin canım adım yasemin 1 ocaktan beri takımdayım zamana bırak kararlı ol yılmak Yok hedef koy kendine hem zaman olarak hem kilo olarak
Ben 82 ile başladım mayıs ayında 65 kilo olacam inşallah şu anda 77lerdeyim belki Mayıs'tan önce bile mezun olurum istiyorum gerçekten
Yiyemediğim yasak olan herşeyin tadını biliyorum ve artık gerek Yok yemeye diyorumsanada başarılar beraber başaracağız bunu
Menülere yorum yapıyoruz alınırmısın gücenirmisin bilemiyorum çünkü başıma önceden gelmişti
Yanlışlar söylene şöylene zamanla menüler oturuyor yerine kulağına küpe oluyor yorum yapabilirmiyim
Güzel bir menüyle karşınızdayım
Mefkurem abla saygılar
Sabah10
3 kş yulaf kepeği keten tohumu 6-7 badem ile 1 su br süt
Öğlen 13
Filtre kahve 1 elma
Akşam 18
1 tabak brokoli mantısı
1 tabak tavuk sote
1 kase mercimek çorbası
Yatmadan bitki çayı
Su 2 litreyi geçti
Spor 45 dk plates
Ayyy ben ekmek yemeyi unutuyorum hiç aklıma gelmiyor havalı hatun smile
Canım burası motivasyon yeriMerhaba çok memnun oldum :) sayenizde azmediyorum belki abartma diyeceksiniz ama yazdıklarınızı tekrar okudum çok iyi hissettirdi. Beraber hedeflere ulaşacağız inanıyorum.
Yorum için teşekkür ederim :) sporu zamanla arttırcam.dolu dolu menülerin bence araya gerek yok
1 mil 13 dakika pek spor olmaz sanirim haaa hic yoktan iyi
r
abla leslienin 5mile kalkti 5k oldu floorda yine leslienin. bolgeseli simdi uyuttum oglumu yapacsgim
degisik bir liste ama ne valla bende yerim hic sorun yok
tost olmamis tavugu fazla yeyip muzu yemeye bilirdin
gayet guzel diyetosyen menusune benziyor aksam ekmek yerine bi keoce çorba +salata olsaydi daha güzeldi aksam meyve yiyeceksen eger yaninda mutlaka sut yada yigurt tuket seker tavan yapmasin
sporda menude guzel tost tam bugdaysa tabi
Ekmek de yemelisin canım beyaz değil tam buğday çavdar tahıllı tercih edebilirsin tabi yiyecekleri protein karbonhidrat vitamin mineral olarak algıla tat olarak düşünmeEkmek yemesek sorun olur mu? bir de tatlı ihtiyacınızı nasıl gideriyorsunuz?
Evet haklısınız. Nasıl olsa veririm dedim önlem almadım. Ama devran döndü artık :)çok
Canım burası motivasyon yeri
Birbirimize bu yolculukta destek veriyoruz
Bi kere en başta kilo almak aşırı iştah tamamen psikolojik bunu sende anlarsın
Burada herkes bunun farkında hikayeler birbirine çok benziyor hayatımızdaki boşlukları midemiz olarak kabul edip dolduruyormuşuz
bu mantığı oturtursan
Ne iştah kalıyor ne de her hangi bir duygu değişiminde yeme isteği tedavi oluyoruz bir nevi kolaylıklar diliyorum sanada
Ekmek de yemelisin canım beyaz değil tam buğday çavdar tahıllı tercih edebilirsin tabi yiyecekleri protein karbonhidrat vitamin mineral olarak algıla tat olarak düşünme
Profesyonel düşünmeyi öğren ilk önce
Ben metabolik balans yapmaya çalışıyorum
Karatay diyetine benziyor
Her öğünde 1 dilim yiyebilirsin
Ara öğün yemem 5 saat arayla besleniyorum günde 1 yeşil elma zorunlu tatlı ihtiyacını ise
Zencefil zerdeçal tarçınlı süt iç
Bitter çikolata yiyebilirsin 2 parça o gün meyve yemiyeceksin ama
tüyolar var anlatırım zamanla
Nice Mutlu yillaraBugun bizim 7. Evlilik yıl dönümümüzdü
Ne kadar hızlı geçiyor zaman
Bizim aile 6 kisi Bu benim yedigimBizim aile 5 kişi kaptantoplam o kadar yeriz
Hayırdır Karatay ya da protein diyeti felanmı vücudu şaşırtıyorsun sanırım
Beni küstürme yoksa yorum yapmammmYorum için teşekkür ederim :) sporu zamanla arttırcam.
Beni küstürme yoksa yorum yapmammm
Pek bir nazliyim bak
Saka bir yana ne denek gülüm
Bazen benimkide donuyor cnmbayadir dokunmatik kendi kendine işliyordu abla dondu kaldı şimdilik babamın telini kullanıyorum
ben bunu anlamadım cnm fazla pro daha fazla yormazmıBir rahatsizligim var bilenler biliyor
Yaralarim iyilesmixor Bu nedenle pro stoklamasi yapiyom ne diyeti yawwww
Proteyin acik yaralarin iyilesmesine iyi geliyormusBazen benimkide donuyor cnm
Telin bi yerinde iğneyle yada sivri bişeyle oraya bastırıyosun tel kendini sıfırlayıp tekrar açıyor. Heralde her tlf da vardır
ben bunu anlamadım cnm fazla pro daha fazla yormazmı
Saraçoğlunun kürlerine baksana
Düzenli yaparsan mutlaka faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?