- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.141
bacım öylede mıy mıy yaptırınca hoca pek sevemedim ben galiba gümbür gümbür seviyorum yorulmadan içime sinmiyor bu spor denen meret, akşam 40dk daha yürüyüş yaptım o yüzden :)Yormadı ama sen sıkılaştın dilekciğim tam senlikti bence bugünki seans
tatlım hurma incir dene derim baya iyi geliyor tatlı krizineEkmek yemesek sorun olur mu? bir de tatlı ihtiyacınızı nasıl gideriyorsunuz?
misket köfte dir o yoksa normal köfte mümkün değil okadar yenmrz:)Bizim aile 6 kisi Bu benim yedigim
Herkesin diyeti farklı öyle böyle veriliyor senin işine hangisi geliyorsa onu yaparsın canımAra öğün yapmamak metabolizma yavaşlatıyor diyorlar çılgın sorular kafamdaTavsiyelere uycam. Ekmeği severim yemeye devam.
Allah şifa versin kaptanBir rahatsizligim var bilenler biliyor
Yaralarim iyilesmixor Bu nedenle pro stoklamasi yapiyom ne diyeti yawwww
Amin canimAllah şifa versin kaptan
Bende pek sikiliyom oylebacım öylede mıy mıy yaptırınca hoca pek sevemedim ben galiba gümbür gümbür seviyorum yorulmadan içime sinmiyor bu spor denen meret, akşam 40dk daha yürüyüş yaptım o yüzden :)
sağol zuhal ablaHepinize geçmiş olsun cnm
abl bundan önce ekran kırılmıştı ekranı değiştirdik ekran şuan tam oturmuyor aslında telefon yenilenecektide idare ediyordum gitti yere kadar gitsin diyordum ama sanırım yakında yeni bir telefon alicam gibi görünüyorBazen benimkide donuyor cnm
Telin bi yerinde iğneyle yada sivri bişeyle oraya bastırıyosun tel kendini sıfırlayıp tekrar açıyor. Heralde her tlf da vardır
ben bunu anlamadım cnm fazla pro daha fazla yormazmı
Saraçoğlunun kürlerine baksana
Düzenli yaparsan mutlaka faydası olur
ben yapiyorumda son zamanlarda listeme uyamadimHerkesin diyeti farklı öyle böyle veriliyor senin işine hangisi geliyorsa onu yaparsın canım
Ama bizim takım genelde ara öğün yapmıyor menüleri incelersin akşamları
geçmiş olsun hepinize
yeni tel vakti gelmisGünaydın kızlar kan tahlili verdim geldim vitamin ve şekere baktirsam bakalım ne çıkacak
abl bundan önce ekran kırılmıştı ekranı değiştirdik ekran şuan tam oturmuyor aslında telefon yenilenecektide idare ediyordum gitti yere kadar gitsin diyordum ama sanırım yakında yeni bir telefon alicam gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?