Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yormadı ama sen sıkılaştın dilekciğim tam senlikti bence bugünki seans
bacım öylede mıy mıy yaptırınca hoca pek sevemedim ben galiba gümbür gümbür seviyorum yorulmadan içime sinmiyor bu spor denen meret, akşam 40dk daha yürüyüş yaptım o yüzden :)

Gunaydin kizlar bana gun 4 te aydi kizim sagolsun simdi hazirlandim ise gitmek icin cikicam tarti eksilmio gibi gelio hic bisikleti gec saatte yapinca kasciklarim sisti herhalde.

Kasciklarim diyorum cunku cogunluk yagdan olusuyorum galiba. Bizim hastane diyestisyenini bi bos yakalayamadim olcum yaptircm ama sanirim Turkiye komple obez

Cumaya en azindan 1 kilo gitmis olsa cok sevincem ama bu sanirim bi hayal

Dün erkenden uyudum yazamadım
08:10 kahvaltı
iki kutu activia orman meyveli 205
13:00 öğle
Bir dilim cheddar peyniri 161
2 dilim premium çok tahıllı 144
1 kutu ton balığı marul ile 135 (biraz süzdüm)
1 muz 73
18:10 akşam
5 kaşık ev yoğurdu 64
3 dilim çok tahıllı 216
Ton balığı 135
1 orta boy patates 70
1 cheddar 161
2 muz 146
Ekstra yok toplam 1.510 calori

Ara öğün yapmamak metabolizma yavaşlatıyor diyorlar çılgın sorular kafamda Tavsiyelere uycam. Ekmeği severim yemeye devam.
Herkesin diyeti farklı öyle böyle veriliyor senin işine hangisi geliyorsa onu yaparsın canım
Ama bizim takım genelde ara öğün yapmıyor menüleri incelersin akşamları

günaydın herkese cumadan beri yoktum kusura bakmayın kız da oğlan da ben de hastaydık yatak döşek yatıyoruz
kız da ben de bronşit olduk oğlan da da var gibi ikisi de hiç birşey yemiyor bu hafta izinli olsam olur mu Mefkurem berilceee

Son düzenleme:
Günaydın kızlar kan tahlili verdim geldim vitamin ve şekere baktirsam bakalım ne çıkacak
abl bundan önce ekran kırılmıştı ekranı değiştirdik ekran şuan tam oturmuyor aslında telefon yenilenecektide idare ediyordum gitti yere kadar gitsin diyordum ama sanırım yakında yeni bir telefon alicam gibi görünüyor

herkese tunaydin
Herkesin diyeti farklı öyle böyle veriliyor senin işine hangisi geliyorsa onu yaparsın canım
Ama bizim takım genelde ara öğün yapmıyor menüleri incelersin akşamları
ben yapiyorumda son zamanlarda listeme uyamadim
geçmiş olsun hepinize
yeni tel vakti gelmis

kızlar ben bahsettim mi bilmiyorum ama inusilin dirsncini yenmisim ilaçsız spor ve diyetle maşallah bana :)
yemegim hazor temizlik bitti katlanacak camasor ve bi kismi ortadan kalkacak oyuncak var onlarida yaptimmi tmmdor cok gozumde buyuyor
yarin ablamlar gidiyor kvler gelecek gecesindr yada ertesi gun artık yanliz kalmak istiyorum bitsin su tatil lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…