- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.161
Kolay gelsin canımkızlar ben bahsettim mi bilmiyorum ama inusilin dirsncini yenmisim ilaçsız spor ve diyetle maşallah bana :)
yemegim hazor temizlik bitti katlanacak camasor ve bi kismi ortadan kalkacak oyuncak var onlarida yaptimmi tmmdor cok gozumde buyuyor
yarin ablamlar gidiyor kvler gelecek gecesindr yada ertesi gun artık yanliz kalmak istiyorum bitsin su tatil lutfen
inşallah canım Allah görsün yeter ki.Mefkurem canım evet 99.2 kilom göremedim kusura bakma bugünde 100.3 e indi kilom bakalım cuma sanki o rakamı yeniden görecekmişim gibi geliyorda hayırlısı
@60kiloyum canım bende şaşırdım ama benim diyet hikayelerimi duyunca böyle yaptı galiba diyetisyen yasak olmayacak sağlıklı beslenme şekline geçicez dedi uzun uzun anlattı iknada oldum açıkcası işe yarıyor şimdilik kuzum bakalım
eliya her zaman böyle oluyor nedense uzaktaki mesafeli insan her zaman daha kıymetli olur sen uzaktan onların muhabbetlerini izlemekle yetinirsin. Allah gönlüne göre verir canım sen merak etme kayınvaliden yüzüne gülse seni sevse ne sevmese ne Rabbim başka yerlerden muhabbet kapıları açar iyi niyetinin sayesinde eşin çocuklarınla iyi ol yeter takma kafana canım
inşallah canım benim.okadar haklısın ki canım Rabbim yardımcın olsun, ama eşinin yanında olmasına sevindim dört dörtlük kv olsa eşin beş para etmese neye yarar, inşallah en kısa zamanda şifasını bulur kv de sende düzenine dönersin canım
geldim mefkusum bekliyoruz saat 3 te alicak dr ameliyata.eliya elifcim bence ameliyata git cnm
Ne kadar kırgın olsanda ameliyat başka bişey
Eğer gitmezsen bu hiç unutulmaz
Hayırlı olsun bebeğin. O zaman evlilik hazırlığı yapıyordun diye hatırlıyorum:)Bende dondum canim ya sogum aonrasi kilolar aalinda 1 senedir burdayim ama istikrar sifirdi 2 haftadir iyiym galiba gelecek gerisi
Canim bende ayni oyleyim ve kendimi aksmlari suya veriyorum ugras edindim kendime puzzle yapiom yoksa devamli bir yeme istegi mevcut bide etrafimdakiler yiyolar sagolsunlar gostere gostere sonra eceyi izliom dion ki hatun tas oldu yaaa sende olabilirsin ole ole uykum gelio zaten
Sabah ki kasarli tost haric iyi cnm
inşallah canım Allah görsün yeter ki.
inşallah canım benim.
geldim mefkusum bekliyoruz saat 3 te alicak dr ameliyata.
Eşim bırakmadı herkes basının çaresine baksın dedi orda olmak zorundasin saçma düşüncelere kapılma biz bi aileyiz kimsenin senin emeğinde tasarrufu olamaz planımiz neyse öyle olucak dedi.
Burdayız bekliyoruz tabi bu arada neler yaşadım neler
elifcimgecici bir surr kendini bu kadar yipratmsKizlar resmen bunalimdayim.
Kendimi buraya atıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum burda nefes alıyorum sanki iyiki varsınız.
selam kızlar bugünkü konumuz
Kilo evlilik yaşantınızı nasıl etkiledi?
kocamdan ziyade benim kendimi begenmem önemli bi kadin kendini sadece giyinik degil ciplakta beğenmeli ak koyun kara koyun asil o an ortada sarkmis yaglar koca gobek selulit boyle bi vucudun ozguveni kalmiyor zaten bi gecelik giyiyorsin portluyor sagin solun 36beden geceliklerim vae mesela uc yildir yanından yoresinden gecmedim ,esim hicbir zaman dile getirmedo kilomu ama sevmek ayri birsey begenmek ayri once ben kendimi begenmeliyim dile getirmesede zirt pirt diyetisyen macerama ses cikarmamasi spor yapabilmem icin ogluma nakmayi teklid etmesi yaz icin salon araştırması da zayiflamami istiyor demekselam kızlar bugünkü konumuz
Allah yardımcın olsun canımKizlar resmen bunalimdayim.
Kendimi buraya atıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum burda nefes alıyorum sanki iyiki varsınız.
hayir diyetisyene gitmiyorum ama spor yapmadanda sarkarim diye düsündüm, hem sporla destekleyince daha hizli ilerlerim diye düsündüm.Spora çok asılmışsın biraz erken değilmi
Zaten 3 ay sıkı diyetle güzel kilolar verirsin yaşında küçük
Kilo vermen durduğunda spora asıl ilerde spor ekstra desteğin olacak hemen yüklenme tabi senin kararın diyetisyene gidiyormusun
Kız diğer h.. olan konu da güzeldiselam kızlar bugünkü konumuz
Normal kilona gelmişsindir.Ben de 64 kilodayken kırmıştım direnci Gerçekten farkediliyor.Karbonhidratla şeker azalttıklarını bagımlılıgım da kalmadı.:)kızlar ben bahsettim mi bilmiyorum ama inusilin dirsncini yenmisim ilaçsız spor ve diyetle maşallah bana :)
yemegim hazor temizlik bitti katlanacak camasor ve bi kismi ortadan kalkacak oyuncak var onlarida yaptimmi tmmdor cok gozumde buyuyor
yarin ablamlar gidiyor kvler gelecek gecesindr yada ertesi gun artık yanliz kalmak istiyorum bitsin su tatil lutfen
63 kiloyla evlendim 64 de olabilir.Hiç etkilemedi yaşantımı :) Zayıflasana gelinlik giyeceksin dediler.Hiç umrumda olmadı. İşyerinde vaktim olmadığı için hep fastfood yedigimden dolayı şiştikçe şiştim,Evlenince daha da arttı.Eşim hiç rahatsız olmayınca bende kilo vermedim.Ama baktımki eski halimden eser yok,anneme benzicem diye harekete geçtim.selam kızlar bugünkü konumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?