Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelsin canım

inşallah canım Allah görsün yeter ki.

inşallah canım benim.

eliya elifcim bence ameliyata git cnm
Ne kadar kırgın olsanda ameliyat başka bişey
Eğer gitmezsen bu hiç unutulmaz
geldim mefkusum bekliyoruz saat 3 te alicak dr ameliyata.

Eşim bırakmadı herkes basının çaresine baksın dedi orda olmak zorundasin saçma düşüncelere kapılma biz bi aileyiz kimsenin senin emeğinde tasarrufu olamaz planımiz neyse öyle olucak dedi.

Burdayız bekliyoruz tabi bu arada neler yaşadım neler

Hayırlı olsun bebeğin. O zaman evlilik hazırlığı yapıyordun diye hatırlıyorum:)

Kizlar resmen bunalimdayim.
Kendimi buraya atıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum burda nefes alıyorum sanki iyiki varsınız.
elifcimgecici bir surr kendini bu kadar yipratms

selam kızlar bugünkü konumuz

Kilo evlilik yaşantınızı nasıl etkiledi?
kocamdan ziyade benim kendimi begenmem önemli bi kadin kendini sadece giyinik degil ciplakta beğenmeli ak koyun kara koyun asil o an ortada sarkmis yaglar koca gobek selulit boyle bi vucudun ozguveni kalmiyor zaten bi gecelik giyiyorsin portluyor sagin solun 36beden geceliklerim vae mesela uc yildir yanından yoresinden gecmedim ,esim hicbir zaman dile getirmedo kilomu ama sevmek ayri birsey begenmek ayri once ben kendimi begenmeliyim dile getirmesede zirt pirt diyetisyen macerama ses cikarmamasi spor yapabilmem icin ogluma nakmayi teklid etmesi yaz icin salon araştırması da zayiflamami istiyor demek

hayir diyetisyene gitmiyorum ama spor yapmadanda sarkarim diye düsündüm, hem sporla destekleyince daha hizli ilerlerim diye düsündüm.

Normal kilona gelmişsindir.Ben de 64 kilodayken kırmıştım direnci Gerçekten farkediliyor.Karbonhidratla şeker azalttıklarını bagımlılıgım da kalmadı.:)

selam kızlar bugünkü konumuz

Kilo evlilik yaşantınızı nasıl etkiledi?
63 kiloyla evlendim 64 de olabilir.Hiç etkilemedi yaşantımı :) Zayıflasana gelinlik giyeceksin dediler.Hiç umrumda olmadı. İşyerinde vaktim olmadığı için hep fastfood yedigimden dolayı şiştikçe şiştim,Evlenince daha da arttı.Eşim hiç rahatsız olmayınca bende kilo vermedim.Ama baktımki eski halimden eser yok,anneme benzicem diye harekete geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…