- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.181
Bizim doktorumuz 3 ay diyet yaptıktan sonra sporu ağırlaştırıyor ilerleyen zamanlarda meto az yemeye alışıyor kıtlığı öğreniyor şaşırtmak için detoks spor gerekiyor onun için dedim tabi herkesin görüşü farklı canım sadece düşüncemi paylaştım kolaylıklar diliyorumhayir diyetisyene gitmiyorum ama spor yapmadanda sarkarim diye düsündüm, hem sporla destekleyince daha hizli ilerlerim diye düsündüm.
Çok tatlısın canım yaselam kızlar ne ettiniz ne yediniz içtiniz bakalım
gelelim günün konusuna evliliğimi nasıl etkiledi kilomNorth River dediği gibi eşim pek hissettirmese ben çok etkilendim, giyinmeyi süslenmeyi helede eşim için çok sevmeme rağmen yakıştıramazdım tombul yanaklardan dolayı ruj bile yakışmadığını düşünürdüm, evde eşofman geniş penye takılınca bi dönem hatta bu sıra bıraktın kendini cümlesini duymuştum eşimden halbukisi gayet işveli cilveli olan ben:) sırf yakıştıramadığım için süslenmiyordum giyinip giyinip beğenmediğim için kendimi, aynada şu koca götünle göbeğinle güzel olduğunumu zannediyorsun diyip hakaret ettikten sonra çıkarıp pijamalarımı giydiğim çok olmıştur beni incitmemek adına kırıcı cümleler kurmamaya çalışsada bazen espriyle karışık tosunum pehlivan bu ya gibi cümleler duymadın değil.
veee kilo verdiğim zamanlar özelliklede şimdi Nekadar çok etkilemiş meğer kilo evliliğimizi onu anladım
şuan akşam çok uğraşmadan bir tayt bir badi iki parfüm fıstık gibi oluyorum eşimin yanında artık zarif hatta minyon bile duruyorum çok dillendirmesede bakışlalarından davranışından şu halimden ne kadar memnun olduğunu hissediyorum. Bende özgü ven tavan zaten yeni gelin gibi salınıyorum ortalıktave yazmak isteyip de ban yerim diye yazamadığım çok şey değişti bende:)
Afiyet olsun canım çok iyimenü
sabah (10:00)
1.5dlm uno tam tahil
1yumurta
1dlm peynir
roka
ogle(13:30)
140g tonbalikli salata
haslanmis karnabahar brokoli havuclsri yemedim
1dlm ekmek uno
ara(16:00)
5findik
1/2portakal
aksam(19:00/
1dlm uno tam tahil
1kabak uc biber uc yk domates rendesini soteledim yogurtla yedim
ara(21:00)
sut 1bardak
spor:45dk leslie +11dk flopr yapacsgim
su:3lt
tesekkür ederim, görüsünüz icin. Bazi günler bu kadar spor yapamayacagimi düsünüyorum simdi zamanim varken yapayim dedim :))Bizim doktorumuz 3 ay diyet yaptıktan sonra sporu ağırlaştırıyor ilerleyen zamanlarda meto az yemeye alışıyor kıtlığı öğreniyor şaşırtmak için detoks spor gerekiyor onun için dedim tabi herkesin görüşü farklı canım sadece düşüncemi paylaştım kolaylıklar diliyorum
canım arkadaşım çok teşekkür ederimÇok tatlısın canım ya
En önemlisi özgüven eğer aynada kendini beğeniyorsan tamamdır bu iş ben seni çok beğendim eski halini bilmiyorum ama çok güzelsin inceciksin maşallah tu tu
Spor yok mu canım, menun gayet güzelMenüm
Sabah 10
Peynir 4 zeytin 1 dl çavdar ekmeği çay
Öğlen 15
Filtre kahve portakal 1 kase mercimek çorbası
Akşam 19:30
Kıymalı melemen 1 dl ekmek biraz peynir
Su 2 litreye yakındır
Yatmadan bitki çayı
bencede verilecek kilo azalınca aynı düzen programda zayıflamak zor oluyor detoks ve değiş ağırlaştırılmış sporla desteklemek lszımBizim doktorumuz 3 ay diyet yaptıktan sonra sporu ağırlaştırıyor ilerleyen zamanlarda meto az yemeye alışıyor kıtlığı öğreniyor şaşırtmak için detoks spor gerekiyor onun için dedim tabi herkesin görüşü farklı canım sadece düşüncemi paylaştım kolaylıklar diliyorum
Canım 10 kilo verdikten sonra spora yüklenmeyi düşünüyorum şimdilik hafta da 3 gün yapıyorum sadece arada abartırsam kaçamak yaparsam spor yaparımSpor yok mu canım, menun gayet güzel
64 çokda bi kilo değil mişki hamilelik te 100 doğumdan sonra 85leri görünce ben nasıl etkiledi beni kilo63 kiloyla evlendim 64 de olabilir.Hiç etkilemedi yaşantımı :) Zayıflasana gelinlik giyeceksin dediler.Hiç umrumda olmadı. İşyerinde vaktim olmadığı için hep fastfood yedigimden dolayı şiştikçe şiştim,Evlenince daha da arttı.Eşim hiç rahatsız olmayınca bende kilo vermedim.Ama baktımki eski halimden eser yok,anneme benzicem diye harekete geçtim.
doğru bi taktik benceCanım 10 kilo verdikten sonra spora yüklenmeyi düşünüyorum şimdilik hafta da 3 gün yapıyorum sadece arada abartırsam kaçamak yaparsam spor yaparım
Gerçekten mi?O kadar çıktı mı kilon? Azimlimişsin maşallah.Hedefine ulaştın ve daha da güzellik katmış.64 çokda bi kilo değil mişki hamilelik te 100 doğumdan sonra 85leri görünce ben nasıl etkiledi beni kilo
İstemiyorlar abla.Benim babam da annemden soğumuş öyle boşanmış.Zayıf biriyle evlendi dogum yapınca o da deforme oldu.Şimdi gözü yine fıldır fıldır.Kilo evlilik yaşantınızı nasıl etkiledi?
Eşim sözel olarak negatif bişey söylemesede ben kendi kendimden memnun değildim. Zaten zayıfken bile kilo kopleksim vardı -ki kilo alınca kendimden iğreniyordum
Vücutsal sağlık bi tarafa kilo psikolojik insanı çok etkiliyor
Hem dile getirmese bile hangi erkek yanında şişko bi kadın isterki
Afiyet olsunnn.Spor da çok iyi , menü de..:)menü
sabah (10:00)
1.5dlm uno tam tahil
1yumurta
1dlm peynir
roka
ogle(13:30)
140g tonbalikli salata
haslanmis karnabahar brokoli havuclsri yemedim
1dlm ekmek uno
ara(16:00)
5findik
1/2portakal
aksam(19:00/
1dlm uno tam tahil
1kabak uc biber uc yk domates rendesini soteledim yogurtla yedim
ara(21:00)
sut 1bardak
spor:45dk leslie +11dk flopr yapacsgim
su:3lt
Her yönden faydası olmuş senin için.Yaşın da küçülmüş.Vücut toparlandıkça:) Baya fark vardı gördüğüm resimlerinde.Ben de kendimi beğenmiyordum aynada.Hala daha beğenmiyorum .Psikolojik sanırım.selam kızlar ne ettiniz ne yediniz içtiniz bakalım
gelelim günün konusuna evliliğimi nasıl etkiledi kilomNorth River dediği gibi eşim pek hissettirmese ben çok etkilendim, giyinmeyi süslenmeyi helede eşim için çok sevmeme rağmen yakıştıramazdım tombul yanaklardan dolayı ruj bile yakışmadığını düşünürdüm, evde eşofman geniş penye takılınca bi dönem hatta bu sıra bıraktın kendini cümlesini duymuştum eşimden halbukisi gayet işveli cilveli olan ben:) sırf yakıştıramadığım için süslenmiyordum giyinip giyinip beğenmediğim için kendimi, aynada şu koca götünle göbeğinle güzel olduğunumu zannediyorsun diyip hakaret ettikten sonra çıkarıp pijamalarımı giydiğim çok olmıştur beni incitmemek adına kırıcı cümleler kurmamaya çalışsada bazen espriyle karışık tosunum pehlivan bu ya gibi cümleler duymadın değil.
veee kilo verdiğim zamanlar özelliklede şimdi Nekadar çok etkilemiş meğer kilo evliliğimizi onu anladım
şuan akşam çok uğraşmadan bir tayt bir badi iki parfüm fıstık gibi oluyorum eşimin yanında artık zarif hatta minyon bile duruyorum çok dillendirmesede bakışlalarından davranışından şu halimden ne kadar memnun olduğunu hissediyorum. Bende özgü ven tavan zaten yeni gelin gibi salınıyorum ortalıktave yazmak isteyip de ban yerim diye yazamadığım çok şey değişti bende:)
Oh oh oh afiyetler olsun filtre Kahveci :)))))))) Menün çok iyi.Spor yok mu sporrrrrMenüm
Sabah 10
Peynir 4 zeytin 1 dl çavdar ekmeği çay
Öğlen 15
Filtre kahve portakal 1 kase mercimek çorbası
Akşam 19:30
Kıymalı melemen 1 dl ekmek biraz peynir
Su 2 litreye yakındır
Yatmadan bitki çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?