- 30 Kasım 2014
- 30.012
- 132.362
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.201
nerdesin canım?selam hanimlar, menümü 1 -2 saate eklerim , Türkiye ile zaman farkindan dolayi benimki biraz gecikiyor size göre
afiyet olsun menün çok güzel.Menüm
Sabah 10
Peynir 4 zeytin 1 dl çavdar ekmeği çay
Öğlen 15
Filtre kahve portakal 1 kase mercimek çorbası
Akşam 19:30
Kıymalı melemen 1 dl ekmek biraz peynir
Su 2 litreye yakındır
Yatmadan bitki çayı
şişman eş pek beğenilmez. ama beni yanlış anlama da baban da pek yanlışmış canım.İstemiyorlar abla.Benim babam da annemden soğumuş öyle boşanmış.Zayıf biriyle evlendi dogum yapınca o da deforme oldu.Şimdi gözü yine fıldır fıldır.
ne çorbası olduğunu yazıyoruz canım. ayrıca suyun ve sporun süper olmuş canım.01.02 menüm
sabah
1 sekersiz cay
2 haslanmis yumurta
25 gr etimek
yarim salatalik
yarim domates
yarim biber
1 yesil zeytin
1/4 kibrit kutusu peynir
minik tutam maydonoz
sabah ne cok yemisim :)) kendimden utandim suan
ara
1 fincan yesil cay
7 findik
1 ceviz
3 kuru erik
aksam
2 kepce corba
2 y.kasigi yogurt
200gr yagsiz haslanmis tavuk gögüs, but
su : 3,5 lt
spor: leslie 3 mil+yürüyüs= 5,5 km , 10 dk egzersiz
baban zayıf mı ezoİstemiyorlar abla.Benim babam da annemden soğumuş öyle boşanmış.Zayıf biriyle evlendi dogum yapınca o da deforme oldu.Şimdi gözü yine fıldır fıldır.
fulyacım ne güzel menu bu böylesabah 09.00
peynir
5 zeytin
domates biber
2 dilim ekmek
öğlen 13.00
peynir
7 zeytin
domates biber
2 dilim ekmek
akşam 19.00
fırında 5 köfte
2 yk kurutulmuş sebze yoğurtlu
turpotu salatası
küçük bardak ayran
ara 20.30
1 portakal
1,75 lt su
40 dk yürüyüş
akşam 1 kupa alman çayı
yok kız ekmek dolu. şişim şu anfulyacım ne güzel menu bu böyle
Özetlemişsin ablaKilo evlilik yaşantınızı nasıl etkiledi?
Eşim sözel olarak negatif bişey söylemesede ben kendi kendimden memnun değildim. Zaten zayıfken bile kilo kopleksim vardı -ki kilo alınca kendimden iğreniyordum
Vücutsal sağlık bi tarafa kilo psikolojik insanı çok etkiliyor
Hem dile getirmese bile hangi erkek yanında şişko bi kadın isterki
tesekkür ederim, uyarinizi dikkate alacagim :)ne çorbası olduğunu yazıyoruz canım. ayrıca suyun ve sporun süper olmuş canım.
Spor yok canım ya haftada 3 gün yapıyorum şimdilikOh oh oh afiyetler olsun filtre Kahveci :)))))))) Menün çok iyi.Spor yok mu sporrrrr
Yok biliyorum babamı.Çapkın biraz.Gençliğinden bu yana hala aynı.şişman eş pek beğenilmez. ama beni yanlış anlama da baban da pek yanlışmış canım.
O da kar :) Ben de Leslie ve pilates boş vaktim kaldığında.Yoksa alcam yineSpor yok canım ya haftada 3 gün yapıyorum şimdilik
Zayıf o hala.baban zayıf mı ezo
ondan o özgüven desene :)Zayıf o hala.
iki dilim ekmek değilmiydi çok değil benceyok kız ekmek dolu. şişim şu ançok rahatsız etti o kadar ekmek. hiç memnun değilim valla. ama canım birşey istemedi bunların dışında. yarın normal yemek yicem ama.
aynen öyle ablam 85kilo iken kocam bende daha güzel gelirdi gözüme meğer çirkinmiş ben daha güzelim şuan:)Kilo evlilik yaşantınızı nasıl etkiledi?
Eşim sözel olarak negatif bişey söylemesede ben kendi kendimden memnun değildim. Zaten zayıfken bile kilo kopleksim vardı -ki kilo alınca kendimden iğreniyordum
Vücutsal sağlık bi tarafa kilo psikolojik insanı çok etkiliyor
Hem dile getirmese bile hangi erkek yanında şişko bi kadın isterki
Yok hafif göbek var da biraz da yakışıklı annemle şimdiki eşine göre,bayan arkadaşları pohpohluyor ondan o güven.ondan o özgüven desene :)
çevremdekiler sen kiloyla kafayı bozmuşsun derler iyki de öyleyim çünkü bende bi oturuşta bi öküzü yiyecek iştah var şayet kiloya alışıp o halimle kabullenseydim kendim 100kilo hatta üstü biri olurdum, bak gene aklıma geldi eski günlerim gece yatarken kahvaltıda ne yesem diye düşünürdüm tıka basa yer akşam arkasından çayla rahat 2paket bisküvi bi kase kuruyemiş yerdim dipsiz kuyu olmuştu midem günümün çoğu mutfakta geçer misafire hazırlık yapar gibi hazırlık yapardım akşam yemeğine dışarı çıkınca kesinlikle yemek yenirdi, yoğurt çorbası karıştırırken vakit geçsin diye üçübirara ve yanında envayi çeşit abur cubur yerdim.. durumum ne kadar vahimdi anla işte gece kalkıp 3te dörtte üşenmeyip mutfakta ne bulursam yerdim hayır yani o saatte nasıl iştah oluyorsa :)Gerçekten mi?O kadar çıktı mı kilon? Azimlimişsin maşallah.Hedefine ulaştın ve daha da güzellik katmış.
ne diyelim Rabbim doğru yolu bulmayı nasip etsinYok hafif göbek var da biraz da yakışıklı annemle şimdiki eşine göre,bayan arkadaşları pohpohluyor ondan o güven.
Bu insülin direncinden olabilir yedikçe yiyesin gelir.Ben de 3 çikolata kek çikolatalı süt içerdim bi anda.Meğer bende çikolataya alerji varmış :) Yeni ögrendim.Bayramlarda doktora taşınır oldum.Şişerdi kaşıntıdan vücudumçevremdekiler sen kiloyla kafayı bozmuşsun derler iyki de öyleyim çünkü bende bi oturuşta bi öküzü yiyecek iştah var şayet kiloya alışıp o halimle kabullenseydim kendim 100kilo hatta üstü biri olurdum, bak gene aklıma geldi eski günlerim gece yatarken kahvaltıda ne yesem diye düşünürdüm tıka basa yer akşam arkasından çayla rahat 2paket bisküvi bi kase kuruyemiş yerdim dipsiz kuyu olmuştu midem günümün çoğu mutfakta geçer misafire hazırlık yapar gibi hazırlık yapardım akşam yemeğine dışarı çıkınca kesinlikle yemek yenirdi, yoğurt çorbası karıştırırken vakit geçsin diye üçübirara ve yanında envayi çeşit abur cubur yerdim.. durumum ne kadar vahimdi anla işte gece kalkıp 3te dörtte üşenmeyip mutfakta ne bulursam yerdim hayır yani o saatte nasıl iştah oluyorsa :)
Amin Can'ım Amin.Evlendikten sonra huyu ahlakı iyice bozuldu babamın.Görüşmüyorum zaten.Allah ıslah etsin öyle kocaları,babaları...ne diyelim Rabbim doğru yolu bulmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?