Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam hanimlar, menümü 1 -2 saate eklerim , Türkiye ile zaman farkindan dolayi benimki biraz gecikiyor size göre
nerdesin canım?

Menüm
Sabah 10
Peynir 4 zeytin 1 dl çavdar ekmeği çay
Öğlen 15
Filtre kahve portakal 1 kase mercimek çorbası
Akşam 19:30
Kıymalı melemen 1 dl ekmek biraz peynir
Su 2 litreye yakındır
Yatmadan bitki çayı
afiyet olsun menün çok güzel.

İstemiyorlar abla.Benim babam da annemden soğumuş öyle boşanmış.Zayıf biriyle evlendi dogum yapınca o da deforme oldu.Şimdi gözü yine fıldır fıldır.
şişman eş pek beğenilmez. ama beni yanlış anlama da baban da pek yanlışmış canım.

ne çorbası olduğunu yazıyoruz canım. ayrıca suyun ve sporun süper olmuş canım.

sabah 09.00
peynir
5 zeytin
domates biber
2 dilim ekmek

öğlen 13.00
peynir
7 zeytin
domates biber
2 dilim ekmek

akşam 19.00
fırında 5 köfte
2 yk kurutulmuş sebze yoğurtlu
turpotu salatası
küçük bardak ayran

ara 20.30
1 portakal

1,75 lt su
40 dk yürüyüş
akşam 1 kupa alman çayı

fulyacım ne güzel menu bu böyle

Özetlemişsin abla
Evliliğimi bırak kendi aile çevremde bile aşırı tepki aldım giydiğim kıyafetler kamuflajdan ibaret oldu
Yakın arkadaşlarım yıllardır aynı kiloda ben üstüne kat kat ekledim şiştim resmen özgüven kalmıyor resmen

yok kız ekmek dolu. şişim şu an çok rahatsız etti o kadar ekmek. hiç memnun değilim valla. ama canım birşey istemedi bunların dışında. yarın normal yemek yicem ama.
iki dilim ekmek değilmiydi çok değil bence

aynen öyle ablam 85kilo iken kocam bende daha güzel gelirdi gözüme meğer çirkinmiş ben daha güzelim şuan:)

Gerçekten mi?O kadar çıktı mı kilon? Azimlimişsin maşallah.Hedefine ulaştın ve daha da güzellik katmış.
çevremdekiler sen kiloyla kafayı bozmuşsun derler iyki de öyleyim çünkü bende bi oturuşta bi öküzü yiyecek iştah var şayet kiloya alışıp o halimle kabullenseydim kendim 100kilo hatta üstü biri olurdum, bak gene aklıma geldi eski günlerim gece yatarken kahvaltıda ne yesem diye düşünürdüm tıka basa yer akşam arkasından çayla rahat 2paket bisküvi bi kase kuruyemiş yerdim dipsiz kuyu olmuştu midem günümün çoğu mutfakta geçer misafire hazırlık yapar gibi hazırlık yapardım akşam yemeğine dışarı çıkınca kesinlikle yemek yenirdi, yoğurt çorbası karıştırırken vakit geçsin diye üçübirara ve yanında envayi çeşit abur cubur yerdim.. durumum ne kadar vahimdi anla işte gece kalkıp 3te dörtte üşenmeyip mutfakta ne bulursam yerdim hayır yani o saatte nasıl iştah oluyorsa :)

Bu insülin direncinden olabilir yedikçe yiyesin gelir.Ben de 3 çikolata kek çikolatalı süt içerdim bi anda.Meğer bende çikolataya alerji varmış :) Yeni ögrendim.Bayramlarda doktora taşınır oldum.Şişerdi kaşıntıdan vücudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…