- 31 Ocak 2017
- 86
- 162
- 43
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.221
aminAmin Can'ım Amin.Evlendikten sonra huyu ahlakı iyice bozuldu babamın.Görüşmüyorum zaten.Allah ıslah etsin öyle kocaları,babaları...
gayet guzelMenüm
Sabah 10
Peynir 4 zeytin 1 dl çavdar ekmeği çay
Öğlen 15
Filtre kahve portakal 1 kase mercimek çorbası
Akşam 19:30
Kıymalı melemen 1 dl ekmek biraz peynir
Su 2 litreye yakındır
Yatmadan bitki çayı
doyumsuzluk bu bi nevi nefis acligi nereye kadar boyle surer kiİstemiyorlar abla.Benim babam da annemden soğumuş öyle boşanmış.Zayıf biriyle evlendi dogum yapınca o da deforme oldu.Şimdi gözü yine fıldır fıldır.
oo super01.02 menüm
sabah
1 sekersiz cay
2 haslanmis yumurta
25 gr etimek
yarim salatalik
yarim domates
yarim biber
1 yesil zeytin
1/4 kibrit kutusu peynir
minik tutam maydonoz
sabah ne cok yemisim :)) kendimden utandim suan
ara
1 fincan yesil cay
7 findik
1 ceviz
3 kuru erik
aksam
2 kepce corba
2 y.kasigi yogurt
200gr yagsiz haslanmis tavuk gögüs, but
su : 3,5 lt
spor: leslie 3 mil+yürüyüs= 5,5 km , 10 dk egzersiz
suyu artir canim guzel menunsabah 09.00
peynir
5 zeytin
domates biber
2 dilim ekmek
öğlen 13.00
peynir
7 zeytin
domates biber
2 dilim ekmek
akşam 19.00
fırında 5 köfte
2 yk kurutulmuş sebze yoğurtlu
turpotu salatası
küçük bardak ayran
ara 20.30
1 portakal
1,75 lt su
40 dk yürüyüş
akşam 1 kupa alman çayı
Yok biliyorum babamı.Çapkın biraz.Gençliğinden bu yana hala aynı.
sabah ve öğlen ama. toplam 4 dilim. ne bileyim yaramadı bugün bana. rahatsız etti.iki dilim ekmek değilmiydi çok değil bence
Mervem tatil olunca genelimizde bi yoğunluk var. misafirlikte olmana rağmen gayet iyi benceKızlar iyi akşamlar gelemiyorum bu aralar kusura bakmayın yarın İstanbul'a dönüyoruz inşallah annemler ve kardeşimlerle birlikte bu arada regl oldum ve bugün kilom sabitti yarın detoks yapabilirmiyim bilmiyorum inşallah cumaya eski olur menümu yazayım hemen
(11:00)
1 haşlanmış yumurta
3-4 çatal Zeytinyağlı kereviz
1 cb siyah çay
1 kk tuzu alınmış hellim peyniri
(15:00)
1 fincan kahve
(18:00)
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Su: 2 lt su
Spor yok
Sorma canım beklediğimden yoğun geçti burası yarın artık evimdeyim inşallah en azından yoğunluğum olmaz artikMervem tatil olunca genelimizde bi yoğunluk var. misafirlikte olmana rağmen gayet iyi bence
misafirlige ragmen gayet iyi cNimKızlar iyi akşamlar gelemiyorum bu aralar kusura bakmayın yarın İstanbul'a dönüyoruz inşallah annemler ve kardeşimlerle birlikte bu arada regl oldum ve bugün kilom sabitti yarın detoks yapabilirmiyim bilmiyorum inşallah cumaya eski olur menümu yazayım hemen
(11:00)
1 haşlanmış yumurta
3-4 çatal Zeytinyağlı kereviz
1 cb siyah çay
1 kk tuzu alınmış hellim peyniri
(15:00)
1 fincan kahve
(18:00)
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Su: 2 lt su
Spor yok
ne detoxu yapiyorsun dilosevet hanımlar yarın detoksls tekrar bismillah diyorum menu paylaşımı da yapıcam artık misafirde olsa bende gitsem dikkat edicem yarın misafirim olacaktı kızı hastalanmış iptal oldu, bunu detoks yapıp fırsata çevirmem lazım cuma günüde tartılıcam inşallah
salata yok yogurt yok sebzeye cirisi sayalim nohut makarna ayni andaSelam canlar deminden beri yazmak istiyorum yine nasip olmuyor iki günlük menümü yazayım yarın düzene girerim
Dün
2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 ince dilim peynir
7 zeytin
Söğüş domates
Ara yok atladım yoğunluktan malesef
Öğle
2 küçük kepçe etli nohut
5 yemek kaşık sıcak olmayan makarna
Bahartlı yoğurt
Ara yok yine kaçırdım
Akşam
5 yemek kaşığı Kıymalı çiriş
4 yemek kaşığı yoğurt
3 kaşık soğuk makarna
Ara yine yok
yine pilav canim yanlis anlama online takviye aldigun kisinin belgelerini gordun mu cunku bu menuler hic diyet gibi degil yani ben mi yanlis dusunuyorum bu durumu somuren bircok kisi var mezun olmamis ogrenciler belgesiz soradan kisiler gibiBugünün menüsü
Mevlid olduğu halde arada derede yedim ara öğünlerimi
Sabah
3 ince dilim peynir biri yumurta yerine
2 ince dilim tam buğday ekmek
7 zeytin
Domates
Ara
Yarım elma
15 fındık
Öğle
4 kaşık pilav
Et kavurma
Ara 1 dilim tam buğday 1 dilim peynir 2 dilim domates yarım elma
Akşam
2 dilim tam buğday
Menemen
Ara
1 elma
10 fındık
1 çay bardağı tarcınlı süt
Biraz liste yakın yapmaya çalıştım ama imkanlar çerçevesinde
Çok yorgunummmm iyi geceler canlar
Aynı bençevremdekiler sen kiloyla kafayı bozmuşsun derler iyki de öyleyim çünkü bende bi oturuşta bi öküzü yiyecek iştah var şayet kiloya alışıp o halimle kabullenseydim kendim 100kilo hatta üstü biri olurdum, bak gene aklıma geldi eski günlerim gece yatarken kahvaltıda ne yesem diye düşünürdüm tıka basa yer akşam arkasından çayla rahat 2paket bisküvi bi kase kuruyemiş yerdim dipsiz kuyu olmuştu midem günümün çoğu mutfakta geçer misafire hazırlık yapar gibi hazırlık yapardım akşam yemeğine dışarı çıkınca kesinlikle yemek yenirdi, yoğurt çorbası karıştırırken vakit geçsin diye üçübirara ve yanında envayi çeşit abur cubur yerdim.. durumum ne kadar vahimdi anla işte gece kalkıp 3te dörtte üşenmeyip mutfakta ne bulursam yerdim hayır yani o saatte nasıl iştah oluyorsa :)
5 dilim ekmek 4 kaşık pilavBugünün menüsü
Mevlid olduğu halde arada derede yedim ara öğünlerimi
Sabah
3 ince dilim peynir biri yumurta yerine
2 ince dilim tam buğday ekmek
7 zeytin
Domates
Ara
Yarım elma
15 fındık
Öğle
4 kaşık pilav
Et kavurma
Ara 1 dilim tam buğday 1 dilim peynir 2 dilim domates yarım elma
Akşam
2 dilim tam buğday
Menemen
Ara
1 elma
10 fındık
1 çay bardağı tarcınlı süt
Biraz liste yakın yapmaya çalıştım ama imkanlar çerçevesinde
Çok yorgunummmm iyi geceler canlar
Aynı şeyleri düşünüyoruzmisafirlige ragmen gayet iyi cNim
ne detoxu yapiyorsun dilos
salata yok yogurt yok sebzeye cirisi sayalim nohut makarna ayni anda
yine pilav canim yanlis anlama online takviye aldigun kisinin belgelerini gordun mu cunku bu menuler hic diyet gibi degil yani ben mi yanlis dusunuyorum bu durumu somuren bircok kisi var mezun olmamis ogrenciler belgesiz soradan kisiler gibi
sen benim gibi mezun ol ondan sonra sosyal yiyici olma hakkı kazan bebişim:)Bana yolla misafirlerin yarısınıben gurbette yaşıyorm eşimn ailesi de soğuk insanlar pek kimseye gitmezler gelende olmaz. Okuldakiler pek samimi değil gerçi yarın komşuma gideceğiz sosyal yiyici olayım mı
canım pro yapıcam inşallahmisafirlige ragmen gayet iyi cNim
ne detoxu yapiyorsun dilos
salata yok yogurt yok sebzeye cirisi sayalim nohut makarna ayni anda
yine pilav canim yanlis anlama online takviye aldigun kisinin belgelerini gordun mu cunku bu menuler hic diyet gibi degil yani ben mi yanlis dusunuyorum bu durumu somuren bircok kisi var mezun olmamis ogrenciler belgesiz soradan kisiler gibi
kola içemiyorum artık çok şekerli geliyor bana. olacak bu zayıflama ve koruma işide biraz zaman alacak sabırla ogünleri bekliycez artık canımAynı ben
Hele gece kalkınca yemek için özel çikolatalar saklardım uyku arasında mutlaka tatlı yiyip yatardım
Üçübiarada günde 3 kere içtiğim oluyordu
Bir paket bisküvi hak getire ayyyy şimdi kendimden iğrendim hamburger iki köfteli olur menüde ve doymazdım o menüyle
kola hele kola Allahım nasıl bi zehirlenme
Şeker komasına girmediğine dua ediyorum şu anda
Hamur işleri çeşit çeşit 1 tepsi az gelir 2 katı yapıyım diye fazla fazla yapardım
Şimdi kendimi aşağılıyorum iki elim boğazıma hizmet etmek için yaratılmış sanki
bi yerden sonra sıkıyor insanı sakinlik düzen istiyor insanSorma canım beklediğimden yoğun geçti burası yarın artık evimdeyim inşallah en azından yoğunluğum olmaz artik
Olmadım sosyal yiyicisen benim gibi mezun ol ondan sonra sosyal yiyici olma hakkı kazan bebişim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?