- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.241
Allah korusun kız Ne kadar oldu canım başlayalıOlmadım sosyal yiyici
Mezuniyetimi göremeden ölücem sanırım bn
Hayırlı yolculuklar canımCanlar yola çıkıyoruz şimdi inşallah 2-3 gibi İstanbul'da oluruz
tovbe de kiz doyetisyene baslsdi olcem diyo menuler nerdeOlmadım sosyal yiyici
gunaydij gulusGünaydınn
Bu arada benim tel kendi kendine düzeldi gibi ama hala dokunmatik sorunlu kendi kendine işlem yapıyor arada sonuyor vs uzun süre bekleyince düzeliyor birde ilk isim güzel bir tel almak bu ömrünü çoktan doldurdu
hayirli yolculuklar canim kolay gecer inşallahCanlar yola çıkıyoruz şimdi inşallah 2-3 gibi İstanbul'da oluruz
Hayırlı yolculuklar canım
sağolun kizlartovbe de kiz doyetisyene baslsdi olcem diyo menuler nerde
gunaydij gulus
hayirli yolculuklar canim kolay gecer inşallah
Allah korusun bu sefer olacak Poni sık dişi ve tut boğazını:)Olmadım sosyal yiyici
hayırlı yolculuklar canısıCanlar yola çıkıyoruz şimdi inşallah 2-3 gibi İstanbul'da oluruz
benimde kız iştahsız bahar oğlan aynı ben ayaküstü doyur kendinşgünaydın herkese benim istahin yarisini birak ceyregi olsaydi ya su oglumda herseyi babasina cekmis
sağol canım benimhayırlı yolculuklar canısı
Hayırlı yolculuklar canım
valla israrda edemiyorum anne hayir yemiycemmm olmazzz diyo zaten en iyi yemiycemmmmm diyor cocukbenimde kız iştahsız bahar oğlan aynı ben ayaküstü doyur kendinş
Perşembe sendromu var bizim takım da bu aralarkizlar son birgun hadi canlanalim bu ara herkes cok sessiz hic yakismiyor bize
valla bir aydır oyle mervecim okutsak mi napsak takimaPerşembe sendromu var bizim takım da bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?