- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.261
16 ay oldu canmAllah korusun kız Ne kadar oldu canım başlayalı
Sabır sabır ne kaldı şurda
Hayırlı yolculuklar niye az kaldın canım kalaydın biraz dahaCanlar yola çıkıyoruz şimdi inşallah 2-3 gibi İstanbul'da oluruz
Diyetime uyuyorum gitmiyo kilo ya takıldım kaldım moralim bozuk bu konudatovbe de kiz doyetisyene baslsdi olcem diyo menuler nerde
gunaydij gulus
hayirli yolculuklar canim kolay gecer inşallah
Bizde öyleydik geçen ay 18.24 ay arası çocuklarda yemeği reddetme davranışı görülüyormuş.bakıcımıDa kızımın peşinden koşarak yedirmeye başlamış iyice bıraktı yemeyi çocuk. bakıcımıza bıraktırdık o davranışı şimdi yiyor şükür. yemeyen çocuk çok zormşgünaydın herkese benim istahin yarisini birak ceyregi olsaydi ya su oglumda herseyi babasina cekmis
Ah inşaallah. kız sen derken inandın mıAllah korusun bu sefer olacak Poni sık dişi ve tut boğazını:)
Beril ablamla senin yerin çok özel takımımızdaSelamlar fıstıklar
Takımımız için yeni kararlar başlangıçlar yapma günü
Beril özel nedenlerden dolayı kaptanlığı bırakmak durumunda
Yeni kaptan adayımızNorth River
Yardımcımızdaaskrhpozitif , elif zaten yardjmcı
Bu isimlerde herkes hemfikirmi
Herkes düşüncesini yazarsa sevinirim
valla zor canim eltimin kizo ogluma yetisti oda cok istahli annesi yarmagul diyor deme diyorum siskolugu beynine empoze etme zeyno mama diyoruz tokta olssa mutfaga koşuyorGünaydın herkese
16 ay oldu canm
Hayırlı yolculuklar niye az kaldın canım kalaydın biraz daha
Diyetime uyuyorum gitmiyo kilo ya takıldım kaldım moralim bozuk bu konuda
Bizde öyleydik geçen ay 18.24 ay arası çocuklarda yemeği reddetme davranışı görülüyormuş.bakıcımıDa kızımın peşinden koşarak yedirmeye başlamış iyice bıraktı yemeyi çocuk. bakıcımıza bıraktırdık o davranışı şimdi yiyor şükür. yemeyen çocuk çok zormş
Ah inşaallah. kız sen derken inandın mı
terligim yok tatlim direk ciplak ayak tekmeyle dalcamBeril ablamla senin yerin çok özel takımımızdabaharın kaptanlık işinin altından güzel kalkacağını düşünüyorum bence tamam.
North River terlik mi hazırlayacan sopa mı kız ne çeşit fikirlerin var
Takım için hayırlısı olsun ablam ben baharında mervenindr bu işin altından kalkacağına eminimSelamlar fıstıklar
kurşun döktürek bence:)valla bir aydır oyle mervecim okutsak mi napsak takima
bi kere yengem dokmustu bana ne gulmustum ya cosssskurşun döktürek bence:)
hadi inşallah ipun ucunu birakmaman guzeldün pizza yapıp yiyince bugün artı çıkmam kaçınılmaz oldu sabah 67.4çıktım pro yapıyorum akşam menumu yazarım. hedef yarına 66olmak 1martta 62 Allahın izniyle
nemli ortam olabilir canim camasir makinalarini bile koymuyorlar al yenisini yenilik iyidir ben cok severimKızlar tartım kfayı yiyor sanırım farklı farklı kilolar gösteriyor pili de yeni hep banyoda olduğu için paslanmış olablir mi ki dandik bi marka ama kaç yıldır kullanıyorm aynısından alsam mı ki hazır bugün dışarı çıkıcaz
duzenli es candir valla bi kere kaynimi evde yanliz kalmisti bir ay hic toz almamis çAmaşır makinasını acmamak icin yeni camasir alip giymis kirli dolu evde resmen ayak izleri var tozdan yaz gunu camlarda acik akillara zararŞükür kızlar eve geldik şimdi yerleşmesi kaldı evi bıraktığım gibi buldum eşim altını üstünü getirmemiş çok şükür
reklamlards pizza reklami vardi dyn aksam esime dedimki herkese bi dilim ben olsam tek basima yerim onu beyin hep ac mide kuculsede ordaki aclik baki benimdün pizza yapıp yiyince bugün artı çıkmam kaçınılmaz oldu sabah 67.4çıktım pro yapıyorum akşam menumu yazarım. hedef yarına 66olmak 1martta 62 Allahın izniyle
Yeni geldim canım
Siz kimi uygun görürseniz abla tabiki uygun benim içinSelamlar fıstıklar
toz mutlaka vardır canım 1 hafta oldu evden çıkalı canım ev dağınık değil sadece bugün yapabildigimi yapicam işte annemler kardeşimler burda gerçiduzenli es candir valla bi kere kaynimi evde yanliz kalmisti bir ay hic toz almamis çAmaşır makinasını acmamak icin yeni camasir alip giymis kirli dolu evde resmen ayak izleri var tozdan yaz gunu camlarda acik akillara zarar
canim niye ksndini sartliyorsun ki sporu erken saatte yapiyorsun yarina onun odemi kalmaz ben gece yapiyorum hem soyle dusun bu odem her hafta oluyorsa o zaman her hafta ayni odem stabildir herhalukarda eksiye duser rakamYeni geldim canım
Aerobik var bugün. Hoca canımı çıkardı sağolsun göbüş yandıkça mutlu oldum yoğurt yedim şimdi duşa girecem soğuk bi duş
yarın ben gene sabit ya da artı çıkarım spor yüzünden bu Perşembe sporu hiç iyi olmadı tarihi değiştirmek yasak bide of neyse
toz mutlaka vardır canım 1 hafta oldu evden çıkalı canım ev dağınık değil sadece bugün yapabildigimi yapicam işte annemler kardeşimler burda gerçi
elifin dedigi a101deki mest çok ise ysradi bendeCalisiyordum cnm simdi eve gidiyorum ama bagirsaklarim igrenc sekilde sis kabizim her yerimde sis tuzlu bisiler yemedim ama ton baligi yedim o mi yapti diye dusunuyorum
Yanlız o mestte sinameke var haberiniz olsunelifin dedigi a101deki mest çok ise ysradi bende
Salı günü spora gittim bugüne kadar gram vermedimcanim niye ksndini sartliyorsun ki sporu erken saatte yapiyorsun yarina onun odemi kalmaz ben gece yapiyorum hem soyle dusun bu odem her hafta oluyorsa o zaman her hafta ayni odem stabildir herhalukarda eksiye duser rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?