- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.281
var canimda kirkyilda bir ben cok yasamam kabizlikYanlız o mestte sinameke var haberiniz olsun
sen sartlama beyni o bile yeterSalı günü spora gittim bugüne kadar gram vermedim
Ödemmidir nedir
Hafta sonu kaçamak yaptım spor yapmadım 500 gr gitti
Bugünde keza spor yaptım gene
Yani hafta sonu kilom düşmüş olacak cumaya olmuyor ona gıcık oldum
Ama bi arkadaş dediki ilk aylar spora alışana kadar bu şekilde sonra düzelir diye umutlandırdı
canım aynen öyle ya hep ya hiç bundan nasıl kurtulacaz bi çözüm istiyorum taze kaptanım senden:)reklamlards pizza reklami vardi dyn aksam esime dedimki herkese bi dilim ben olsam tek basima yerim onu beyin hep ac mide kuculsede ordaki aclik baki benim
canım aynen öyle ya hep ya hiç bundan nasıl kurtulacaz bi çözüm istiyorum taze kaptanım senden:)reklamlards pizza reklami vardi dyn aksam esime dedimki herkese bi dilim ben olsam tek basima yerim onu beyin hep ac mide kuculsede ordaki aclik baki benim
canın çıktıysa zennure hoca vardır kesin:) yarında inşallah o olurYeni geldim canım
Aerobik var bugün. Hoca canımı çıkardı sağolsun göbüş yandıkça mutlu oldum yoğurt yedim şimdi duşa girecem soğuk bi duş
yarın ben gene sabit ya da artı çıkarım spor yüzünden bu Perşembe sporu hiç iyi olmadı tarihi değiştirmek yasak bide of neyse
Neslihan hoca vardıcanım aynen öyle ya hep ya hiç bundan nasıl kurtulacaz bi çözüm istiyorum taze kaptanım senden:)
canın çıktıysa zennure hoca vardır kesin:) yarında inşallah o olur
Bendesamsung note5 var çok memnunum öneririmKızlar kullanıp memnun olduğunuz telefon modelleri varmı arayış içine girdim
afiyet olsun canim gayet iyi erken kapatmissinKızlar menümu yazayım hemen daha bişey yemem
(09:30)
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 kupa 2 si 1 arada
1 kk peynir
(13:00)
5-6 tane etiformnlun zeytinli kekikli karakteri
(16:30)
5 köfte
Bol maydanoz
2 cb bergamutlu siyah çay
Su:2 lt su
Spor henüz yok
kelin ilaci olsa basina surermis tatlimcanım aynen öyle ya hep ya hiç bundan nasıl kurtulacaz bi çözüm istiyorum taze kaptanım senden:)
ben hepsini belli bir syreden sonra hallettigim icin en iyi bu dayandi buda artik siteye foto yuklemiyor bide sayfa cok gec geliyorKızlar kullanıp memnun olduğunuz telefon modelleri varmı arayış içine girdim
yarına kabızlığı sökecek bişey yapsan bana acı yemek iyi gelir misalCalisiyordum cnm simdi eve gidiyorum ama bagirsaklarim igrenc sekilde sis kabizim her yerimde sis tuzlu bisiler yemedim ama ton baligi yedim o mi yapti diye dusunuyorum
zayıf minyon hocamı ne yarışı kilo vermemiNeslihan hoca vardı
Sağlam spor yaptırıyor ilk defa den geldim bu hocaya ayaklarım ağrıdı yatırdı kaldırdı yatırdı kaldırdı
Yarışma varmış salonda haberin varmı dilekciğim
elifin dedigi a101deki mest çok ise ysradi bende
Kızlar menümu yazayım hemen daha bişey yemem
(09:30)
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 kupa 2 si 1 arada
1 kk peynir
(13:00)
5-6 tane etiformnlun zeytinli kekikli karakteri
(16:30)
5 köfte
Bol maydanoz
2 cb bergamutlu siyah çay
Su:2 lt su
Spor henüz yok
hadi bismillah
12:00 biraz beyaz peynir 1haşlanmış yumurta
4gibi bir bardak süt
6:00 bir bardak ayran
7:00 haşlanmış tavuk göğsü, 1bardak ayran
3 bardak bitki çayı, 3.5lt su, 45 dk yürüyüş
yarına kabızlığı sökecek bişey yapsan bana acı yemek iyi gelir misal
pardon canim ben emzirdigini unuttumCanim karisik ot karisinlari emzirdigim icin icemiyorhm bide onlarda sinemaki oluo oda bagirsak sistemi icin iyi degil simdi rezene ohlamur yapicam
Gayet iyi cnm
Cok iyi cnm ya
Valla canim aci yemek benim isim ama hic etki etmio
Evet çok zayıf bi hoca beyaz tenlizayıf minyon hocamı ne yarışı kilo vermemi
İPhone 6 Plus bendeki çok şükür sıkıntı YokKızlar kullanıp memnun olduğunuz telefon modelleri varmı arayış içine girdim
Vuuuu Protein patlaması yaşamışsın merak ediyorum yarın ne olacakhadi bismillah
12:00 biraz beyaz peynir 1haşlanmış yumurta
4gibi bir bardak süt
6:00 bir bardak ayran
7:00 haşlanmış tavuk göğsü, 1bardak ayran
3 bardak bitki çayı, 3.5lt su, 45 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?