- 30 Kasım 2014
- 30.012
- 132.359
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.301
canım neden ayrılıyorsun? ne yapacaksın ki buradan ayrılırsan. bak diyetisyene de başladın.bugünde gelemedim kızlar kusura bakmayın ihmal ediyormuşum gibi düşünebilirsiniz ama gerçekten değil sabah girdim yazacaktım olmadı şu mesajı yazana kadar bile 20 dk geçti hep araya birşeyler giriyor.. kendimi zorlamakta bana stres yapıyor ben guruptan ayrılıyorum hakkınızı helal edin..Mefkurem özellikle sen.. guruba girme sebebimsin biliyorsun Arada uğrar gelişmelerden haberdar eder halinizi sorarım allaha emanet olun
Canım vakitsizliktenmi ayrılıyorsun yolsa diyetimi bırakıyorsunbugünde gelemedim kızlar kusura bakmayın ihmal ediyormuşum gibi düşünebilirsiniz ama gerçekten değil sabah girdim yazacaktım olmadı şu mesajı yazana kadar bile 20 dk geçti hep araya birşeyler giriyor.. kendimi zorlamakta bana stres yapıyor ben guruptan ayrılıyorum hakkınızı helal edin..Mefkurem özellikle sen.. guruba girme sebebimsin biliyorsun Arada uğrar gelişmelerden haberdar eder halinizi sorarım allaha emanet olun
hastalıklar peşini bırakmadı. Allah yardımcısı olsun. inşallah biyopsi sonucu da iyi çıkar.Selamlar fıstıklar
Takımımız için yeni kararlar başlangıçlar yapma günü
Beril özel nedenlerden dolayı kaptanlığı bırakmak durumunda
Yeni kaptan adayımızNorth River
Yardımcımızdaaskrhpozitif , elif zaten yardjmcı
Bu isimlerde herkes hemfikirmi
Herkes düşüncesini yazarsa sevinirim
pardon canim ben emzirdigini unuttum
senin bebis kucuktu sabah kayisi iskayip yiyebilirsin
Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta ile salata
Öğlen 16 gibi
Spordan sonra 1 kase yoğurt
Akşam 19
1 levrek salata
Su 2.5 litre 3 e tamamlarım
Arada filtre kahve
Spor 45 dk aerobik
sabah 08.40
yulaf lapası (yulaf ezmesi, muz, fındık, tahin, chia tohumu, hindistan cevizi sütü)
öğlen 12.30
3 köfte
4 dilim fırın patates
3 yk turpotu salatası
ara 15.30
3 kuru kayısı
7 fındık
akşam 19.00
1 kepçe ezogelin çorbası
5 yk etli kurutulmuş taze fasulye
1 dilim siyez ekmeği
salata
yatana kadar 2,25 lt su
20 dk tempolu yürüyüş
Nacizene önerimkizlar cogunluk ne der bilmiyorum ama eger kaptan ve kaptan yardımcısı olarak kabul edecekseniz biziaskrhpozitif
*siradan bahaneler katilimi etkilememeli mesela yogun bir gunun ardindan aksamda olsa gecmis yapılmalı menu yazilmali
ciddi problemler hastalıklar disinda katilimi aksatmamaliyiz cunku katilim=motive
*ben yapamiycam,motivem düşük,kendime zaman tanimak istiyorum diyen varsa soylesin simdiden konusalim sonra listeyi etkilemektense
vuhu tam dileklik ucunda yeter ki idea olsunEvet çok zayıf bi hoca beyaz tenli
Kilo verme yarışı canım 14 şubatta ölçüleri alacaklarmış 1 ay içinde en fazla kilo verene gram altın hediye
super canim herseyMenüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta ile salata
Öğlen 16 gibi
Spordan sonra 1 kase yoğurt
Akşam 19
1 levrek salata
Su 2.5 litre 3 e tamamlarım
Arada filtre kahve
Spor 45 dk aerobik
afoyet olsun guzel canimsabah 08.40
yulaf lapası (yulaf ezmesi, muz, fındık, tahin, chia tohumu, hindistan cevizi sütü)
öğlen 12.30
3 köfte
4 dilim fırın patates
3 yk turpotu salatası
ara 15.30
3 kuru kayısı
7 fındık
akşam 19.00
1 kepçe ezogelin çorbası
5 yk etli kurutulmuş taze fasulye
1 dilim siyez ekmeği
salata
yatana kadar 2,25 lt su
20 dk tempolu yürüyüş
abla senin onerin nacizane olabilir mi sen diyorsan vardir bildiğinNacizene önerim
Birde yeni gelenlere birazdaha fazla ilgi gösterilmesi gerekiyor bütün üyeler tarafından
Çünkü acemilik çekingençlik olabiliyor
Süper bence sorun yokSelamlar fıstıklar
Takımımız için yeni kararlar başlangıçlar yapma günü
Beril özel nedenlerden dolayı kaptanlığı bırakmak durumunda
Yeni kaptan adayımızNorth River
Yardımcımızdaaskrhpozitif , elif zaten yardjmcı
Bu isimlerde herkes hemfikirmi
Herkes düşüncesini yazarsa sevinirim
Canım ben ıphone 6 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederimKızlar kullanıp memnun olduğunuz telefon modelleri varmı arayış içine girdim
bugünde gelemedim kızlar kusura bakmayın ihmal ediyormuşum gibi düşünebilirsiniz ama gerçekten değil sabah girdim yazacaktım olmadı şu mesajı yazana kadar bile 20 dk geçti hep araya birşeyler giriyor.. kendimi zorlamakta bana stres yapıyor ben guruptan ayrılıyorum hakkınızı helal edin..Mefkurem özellikle sen.. guruba girme sebebimsin biliyorsun Arada uğrar gelişmelerden haberdar eder halinizi sorarım allaha emanet olun
Tatlışkom hayırlı olsunkizlar cogunluk ne der bilmiyorum ama eger kaptan ve kaptan yardımcısı olarak kabul edecekseniz biziaskrhpozitif
*siradan bahaneler katilimi etkilememeli mesela yogun bir gunun ardindan aksamda olsa gecmis yapılmalı menu yazilmali
ciddi problemler hastalıklar disinda katilimi aksatmamaliyiz cunku katilim=motive
*ben yapamiycam,motivem düşük,kendime zaman tanimak istiyorum diyen varsa soylesin simdiden konusalim sonra listeyi etkilemektense
ne güzel yarışmoş öyle ben bu yarışı alırımEvet çok zayıf bi hoca beyaz tenli
Kilo verme yarışı canım 14 şubatta ölçüleri alacaklarmış 1 ay içinde en fazla kilo verene gram altın hediye
Plana bak yane güzel yarışmoş öyle ben bu yarışı alırım
plan şu 14 Şubata ben on kilo alırım yarış başlayınca altın aşkına 20kilo olarak veririm onu:)
ponim nasılsın tatilde bitiyor iyi yattık ama yaz tatilie kadar yeterPlana bak ya
alışmış bünye demekkiCanim karisik ot karisinlari emzirdigim icin icemiyorhm bide onlarda sinemaki oluo oda bagirsak sistemi icin iyi degil simdi rezene ohlamur yapicam
Gayet iyi cnm
Cok iyi cnm ya
Valla canim aci yemek benim isim ama hic etki etmio
Aynısını bugün bi bayan daha söyledi çok fenasınızne güzel yarışmoş öyle ben bu yarışı alırım
plan şu 14 Şubata ben on kilo alırım yarış başlayınca altın aşkına 20kilo olarak veririm onu:)
Aynen yaSelam herkese şu tatil bitse artık boş boş yaşıyor gibiyim ve çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?