Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kekiğm ben yapabilirim ama motivem düşük listeyi nasıl etkilerim bilmiyorum son zamanlardaki halimi biliyorsun iki ileri bir geri sonra diyetsyene başladım ama tam anlamıyla adapte olamıyorm

Afiyet olsun canım güzel menü siyezekmeği nedir

elektrikler yoktu 1 2 saattir tel şarj bitti bşzde kitap okuduk ailecek. bence devlet sırf insanları telden pc biraz olsun uzaklaştırmak için haftada 3,4kre 1 2saatliğşne elektrikleri kesmeli ozaman zarfı içinde aileler nasıl kaliteli vakit geçirirdi eminim

ponim nasılsın tatilde bitiyor iyi yattık ama yaz tatilie kadar yeter
Ben sıkıntıdan patladım canım. normalde yarıyıl tatillerinde benim memlekete gideriz yoğun geçer tatilden bişey anlamayız bu sene gitmedik 3 hafta önce gittiğimiz için ama çok bunaldımm hava da soğuk yapacak bişey yok küçük bi şehir filan okul açılsınnn

Şuan bizimkiler akşam yemeği yiyor alışveriş merkezine gidince yemek düzensiz oldu
Birde yarın tartı işini çok merak ediyorum şu bir hafta pek ne yaptığımı bilmeden devam ettim spor yok regl var kabızlığı çözemedim yarini iple çekiyorum inşallah moralim bozulmaz gerçi dün sabittim ama bakalim

Kekiğm diyorsaabilirim ama motivem düşük listeyi nasıl etkilerim bilmiyorum son zamanlardaki halimi biliyorsun iki ileri bir geri sonra diyetsyene başladım ama tam anlamıyla adapte olamıyorm
yaparim diyorsan yaparsin pinim neden bu rahatlij motivesixlik esin ve cevren seni kilolu gormus zayifladin bu yettimi ideal bu kilomu devam etmek neden zor bunların cvebini bi ver kendine
tatlim elektirik sadece bixim gunluk kullanimimixdan ibaret degil ki elektrikle calisan cihhazlara bagli jenaratorsuz evler var hastalar var .okkuma saati yapilabilir evlerde bastan bix buyuklere bağlı

acilsin valla misafir trafigi bitmiyor gerci benim kv geliyorda cok etkilemez

@birkucukdiyet tatlım sanki fazla görünmüyosun nasıl gidiyor

K kurtlu_elma sen nasılsın cnm alışabildinmi takıma
evet alistim ancak ben fazla giremiyorum foruma, sadece bende mi var bu sorun telefondan forma bakarken,birseyler yazmaya calisirken ekran hep alta kayiyor ve yarin ögleden önce tarti sonuclarini buraya mi yazmamiz gerekiyor yoksa birisine özelde mi yazmaliyiz? :)

Habinar 60kiloyum sahgull canlar hayır diyeti bırakmadım yalnız gerçekten vaktim olmuyor heryerden birşey çıkıyor burayı özlememe ve yazmak istememe rağmen mümkün olmuyor. Kalabalık bir aileyiz aile apartmanı ve kendi başıma geçirdiğim zaman çok az.. ne kadar uğrassamda konulardan uzak kalıyorum. Sizleri takipteyim canlar

Kekiğm ben yapabilirim ama motivem düşük listeyi nasıl etkilerim bilmiyorum son zamanlardaki halimi biliyorsun iki ileri bir geri sonra diyetsyene başladım ama tam anlamıyla adapte olamıyorm
seni çok iyi anlıyorum canım.
Afiyet olsun canım güzel menü siyezekmeği nedir
siyez unu genetiği değişmemiş bir un canım. gluteni az, kepeği ve ruşeymi içinde.

bana öyle geliyor ki yarın cümleten artı çıkıcaz (

canım üzüldüm ayrıldığına. seni çok sevmiştik. aslında aralarda yazardın.

Karar senin canım arada kilo bildirimini yapmak için gel bekleriz inşallah sağlıklı bi şekilde hedefine ulaşırsın

02.02 menüm
sabah
1 sekersiz cay
1 mozzarellali tost
1 avuc kadar kabuklu fistik

ara yok

aksam
2 sekersiz cay
1 firinda cupra baligi
bol yesillikli salata

spor: 30 dk yürüyüs, 10 dk egzersiz
su: 2,5 lt
Canım kilonu profiline yazarsan hatırımızda kalır
Menün çok az afiyet olsun

Biraz şey var canm 4.5 ay sonra bebiş istiyoruz.zaten alırım kilo diye düşünüyorm boşa uğraşıyormuşm gibi geliyo

Ben hep telden giriyorum cnm sorun olmuyor hatta daha pratik geliyor

Motivasyon için bol paylaşım yapıp takımla kaynaşmalısın
Yeniyim diye çekinme her konuda yorum yazabilirsin

Kilonuda sabah buraya yazıcaksın
Senin 1 haftan dolmadığı için
buraya başlagıç kilo
Güncel kilo
Fark
Olarak yazıcaksın

telefonundan kaynaklaniyo olabilir canim buraya yazmalisin mefkuremin anlattigi gibi
02.02 menüm
sabah
1 sekersiz cay
1 mozzarellali tost
1 avuc kadar kabuklu fistik

ara yok

aksam
2 sekersiz cay
1 firinda cupra baligi
bol yesillikli salata

spor: 30 dk yürüyüs, 10 dk egzersiz
su: 2,5 lt
tost kepeklimi canim oyleusr guzel menun

listesiz free devam et istersen simdi cikarsan 6ay yatisamiyorsun canim hicbir takimda bilgin olsun
seni çok iyi anlıyorum canım.

siyez unu genetiği değişmemiş bir un canım. gluteni az, kepeği ve ruşeymi içinde.

bana öyle geliyor ki yarın cümleten artı çıkıcaz (
agzini hayra ac kiz
Biraz şey var canm 4.5 ay sonra bebiş istiyoruz.zaten alırım kilo diye düşünüyorm boşa uğraşıyormuşm gibi geliyo
canim niye bosa olsun 60kg ile hamile kalmakla 70kg ile hamile kalmak bir mi ayrica dengeli beslenip az kilo alirsan cabucakta geri gider ayda uc kg versen hamilelige kadar 12_15 kg eder az mi bu tabi sen bilirsin

mesela kendimi baz alirsam hepiniz kadar bittim hepiniz kadar gaza gelip cabucak söndüm hatta bi ara amannn dedim herkes zayif olmak zorundami allah-u tela karakter zayifligi vermesin deyip kendimi avuttum
ama ic sesim inanmadi hayirrrrr diye bagiran birsey var icimde yaparsin yapabilirsin diyo ben onu bi cikolata paketiyle susturmaya calisiyorum oyle kuvvetli bir ses ki bitmedi salakmisin sen dedi bu kadar mi vazgectin bu beden boyle himbil olsun diyemi verildi sana millet ekmek bulamazken cesit cesit yemeklerin ustune ne diye yiyorsun abur cuburlari oglunada kotu ornek suan istemesede ilerde isteyecek hic hic hic susmadi sadece nefis korlugu ile duymamaya calistim
haa suan motivemiyim evet arads tokezliyormuyum evet ama vazgecmiyorum ben benden vazgecersem herkes vazgecer
niye mi kabul ettim kaptanligi berilceee ve Mefkurem icin ben hatir gonul bilirim oyle silemem biliyorum beril donecek zuhal ablada aynen hazir olacak bu iki guzel yurek bi gece saat 01:00 civarı baska ulkelerden beni arayip vazgecmekten cevirdiyse onlar mola verdiginde yuklerini yuklenirim kontorun gitmesin faturan cok gelmesin diye benim aramamada izin vermeyen iki guzel yurek simdi herkes tasini taragini toplasin vazgecmesin eminim bana gosterdikleri ozeni sizlerede gostermislerdir hatir gonul icin zayiflayalim bi kerede

tostum kepekli degildi maalesef, daha önceden almis oldugum tost ekmeklerini bugün bitirdim ve tam bugday unlu tost ekmegini bugün alabildim :), dedigim gibi telefondaki problemi cözmem gerek yoksa her dakika pc ye oturamiyorum, ama elimden geldigince takip etmeye calisiyorum, telefonu bi halledeyim daha cok yazabilirim :)

tamam dediginiz gibi yapacagim:) ayrica profil fotografimin altina bilgilerimi hangi bölümden ekliyebiliyorum? ariyorum ama bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…