- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.321
Kekiğm ben yapabilirim ama motivem düşük listeyi nasıl etkilerim bilmiyorum son zamanlardaki halimi biliyorsun iki ileri bir geri sonra diyetsyene başladım ama tam anlamıyla adapte olamıyormkizlar cogunluk ne der bilmiyorum ama eger kaptan ve kaptan yardımcısı olarak kabul edecekseniz biziaskrhpozitif
*siradan bahaneler katilimi etkilememeli mesela yogun bir gunun ardindan aksamda olsa gecmis yapılmalı menu yazilmali
ciddi problemler hastalıklar disinda katilimi aksatmamaliyiz cunku katilim=motive
*ben yapamiycam,motivem düşük,kendime zaman tanimak istiyorum diyen varsa soylesin simdiden konusalim sonra listeyi etkilemektense
Afiyet olsun canım güzel menü siyezekmeği nedirsabah 08.40
yulaf lapası (yulaf ezmesi, muz, fındık, tahin, chia tohumu, hindistan cevizi sütü)
öğlen 12.30
3 köfte
4 dilim fırın patates
3 yk turpotu salatası
ara 15.30
3 kuru kayısı
7 fındık
akşam 19.00
1 kepçe ezogelin çorbası
5 yk etli kurutulmuş taze fasulye
1 dilim siyez ekmeği
salata
yatana kadar 2,25 lt su
20 dk tempolu yürüyüş
Ben sıkıntıdan patladım canım. normalde yarıyıl tatillerinde benim memlekete gideriz yoğun geçer tatilden bişey anlamayız bu sene gitmedik 3 hafta önce gittiğimiz için ama çok bunaldımm hava da soğuk yapacak bişey yok küçük bi şehir filan okul açılsınnnponim nasılsın tatilde bitiyor iyi yattık ama yaz tatilie kadar yeter
yaparim diyorsan yaparsin pinim neden bu rahatlij motivesixlik esin ve cevren seni kilolu gormus zayifladin bu yettimi ideal bu kilomu devam etmek neden zor bunların cvebini bi ver kendineKekiğm diyorsaabilirim ama motivem düşük listeyi nasıl etkilerim bilmiyorum son zamanlardaki halimi biliyorsun iki ileri bir geri sonra diyetsyene başladım ama tam anlamıyla adapte olamıyorm
tatlim elektirik sadece bixim gunluk kullanimimixdan ibaret degil ki elektrikle calisan cihhazlara bagli jenaratorsuz evler var hastalar var .okkuma saati yapilabilir evlerde bastan bix buyuklere bağlıelektrikler yoktu 1 2 saattir tel şarj bitti bşzde kitap okuduk ailecek. bence devlet sırf insanları telden pc biraz olsun uzaklaştırmak için haftada 3,4kre 1 2saatliğşne elektrikleri kesmeli ozaman zarfı içinde aileler nasıl kaliteli vakit geçirirdi eminim
acilsin valla misafir trafigi bitmiyor gerci benim kv geliyorda cok etkilemezBen sıkıntıdan patladım canım. normalde yarıyıl tatillerinde benim memlekete gideriz yoğun geçer tatilden bişey anlamayız bu sene gitmedik 3 hafta önce gittiğimiz için ama çok bunaldımm hava da soğuk yapacak bişey yok küçük bi şehir filan okul açılsınnn
evet alistim ancak ben fazla giremiyorum foruma, sadece bende mi var bu sorun telefondan forma bakarken,birseyler yazmaya calisirken ekran hep alta kayiyor@birkucukdiyet tatlım sanki fazla görünmüyosun nasıl gidiyor
K kurtlu_elma sen nasılsın cnm alışabildinmi takıma
seni çok iyi anlıyorum canım.Kekiğm ben yapabilirim ama motivem düşük listeyi nasıl etkilerim bilmiyorum son zamanlardaki halimi biliyorsun iki ileri bir geri sonra diyetsyene başladım ama tam anlamıyla adapte olamıyorm
siyez unu genetiği değişmemiş bir un canım. gluteni az, kepeği ve ruşeymi içinde.Afiyet olsun canım güzel menü siyezekmeği nedir
bana öyle geliyor ki yarın cümleten artı çıkıcazŞuan bizimkiler akşam yemeği yiyoralışveriş merkezine gidince yemek düzensiz oldu
Birde yarın tartı işini çok merak ediyorum şu bir hafta pek ne yaptığımı bilmeden devam ettim spor yok regl var kabızlığı çözemedim yarini iple çekiyorum inşallah moralim bozulmaz gerçi dün sabittim ama bakalim
canım üzüldüm ayrıldığına. seni çok sevmiştik. aslında aralarda yazardın.Habinar 60kiloyum sahgull canlar hayır diyeti bırakmadım yalnız gerçekten vaktim olmuyor heryerden birşey çıkıyor burayı özlememe ve yazmak istememe rağmen mümkün olmuyor. Kalabalık bir aileyiz aile apartmanı ve kendi başıma geçirdiğim zaman çok az.. ne kadar uğrassamda konulardan uzak kalıyorum. Sizleri takipteyim canlar
Karar senin canım arada kilo bildirimini yapmak için gel bekleriz inşallah sağlıklı bi şekilde hedefine ulaşırsınHabinar 60kiloyum sahgull canlar hayır diyeti bırakmadım yalnız gerçekten vaktim olmuyor heryerden birşey çıkıyor burayı özlememe ve yazmak istememe rağmen mümkün olmuyor. Kalabalık bir aileyiz aile apartmanı ve kendi başıma geçirdiğim zaman çok az.. ne kadar uğrassamda konulardan uzak kalıyorum. Sizleri takipteyim canlar
Canım kilonu profiline yazarsan hatırımızda kalır02.02 menüm
sabah
1 sekersiz cay
1 mozzarellali tost
1 avuc kadar kabuklu fistik
ara yok
aksam
2 sekersiz cay
1 firinda cupra baligi
bol yesillikli salata
spor: 30 dk yürüyüs, 10 dk egzersiz
su: 2,5 lt
Biraz şey var canm 4.5 ay sonra bebiş istiyoruz.zaten alırım kilo diye düşünüyorm boşa uğraşıyormuşm gibi geliyoyaparim diyorsan yaparsin pinim neden bu rahatlij motivesixlik esin ve cevren seni kilolu gormus zayifladin bu yettimi ideal bu kilomu devam etmek neden zor bunların cvebini bi ver kendine
tatlim elektirik sadece bixim gunluk kullanimimixdan ibaret degil ki elektrikle calisan cihhazlara bagli jenaratorsuz evler var hastalar var .okkuma saati yapilabilir evlerde bastan bix buyuklere bağlı
acilsin valla misafir trafigi bitmiyor gerci benim kv geliyorda cok etkilemez
Ben hep telden giriyorum cnm sorun olmuyor hatta daha pratik geliyorevet alistim ancak ben fazla giremiyorum foruma, sadece bende mi var bu sorun telefondan forma bakarken,birseyler yazmaya calisirken ekran hep alta kayiyorve yarin ögleden önce tarti sonuclarini buraya mi yazmamiz gerekiyor yoksa birisine özelde mi yazmaliyiz? :)
telefonundan kaynaklaniyo olabilir canim buraya yazmalisin mefkuremin anlattigi gibievet alistim ancak ben fazla giremiyorum foruma, sadece bende mi var bu sorun telefondan forma bakarken,birseyler yazmaya calisirken ekran hep alta kayiyorve yarin ögleden önce tarti sonuclarini buraya mi yazmamiz gerekiyor yoksa birisine özelde mi yazmaliyiz? :)
tost kepeklimi canim oyleusr guzel menun02.02 menüm
sabah
1 sekersiz cay
1 mozzarellali tost
1 avuc kadar kabuklu fistik
ara yok
aksam
2 sekersiz cay
1 firinda cupra baligi
bol yesillikli salata
spor: 30 dk yürüyüs, 10 dk egzersiz
su: 2,5 lt
listesiz free devam et istersen simdi cikarsan 6ay yatisamiyorsun canim hicbir takimda bilgin olsunHabinar 60kiloyum sahgull canlar hayır diyeti bırakmadım yalnız gerçekten vaktim olmuyor heryerden birşey çıkıyor burayı özlememe ve yazmak istememe rağmen mümkün olmuyor. Kalabalık bir aileyiz aile apartmanı ve kendi başıma geçirdiğim zaman çok az.. ne kadar uğrassamda konulardan uzak kalıyorum. Sizleri takipteyim canlar
agzini hayra ac kizseni çok iyi anlıyorum canım.
siyez unu genetiği değişmemiş bir un canım. gluteni az, kepeği ve ruşeymi içinde.
bana öyle geliyor ki yarın cümleten artı çıkıcaz(
canim niye bosa olsun 60kg ile hamile kalmakla 70kg ile hamile kalmak bir mi ayrica dengeli beslenip az kilo alirsan cabucakta geri gider ayda uc kg versen hamilelige kadar 12_15 kg eder az mi bu tabi sen bilirsinBiraz şey var canm 4.5 ay sonra bebiş istiyoruz.zaten alırım kilo diye düşünüyorm boşa uğraşıyormuşm gibi geliyo
tostum kepekli degildi maalesef, daha önceden almis oldugum tost ekmeklerini bugün bitirdim ve tam bugday unlu tost ekmegini bugün alabildim :), dedigim gibi telefondaki problemi cözmem gerek yoksa her dakika pc ye oturamiyorum, ama elimden geldigince takip etmeye calisiyorum, telefonu bi halledeyim daha cok yazabilirim :)telefonundan kaynaklaniyo olabilir canim buraya yazmalisin mefkuremin anlattigi gibi
tost kepeklimi canim oyleusr guzel menun
listesiz free devam et istersen simdi cikarsan 6ay yatisamiyorsun canim hicbir takimda bilgin olsun
agzini hayra ac kiz
canim niye bosa olsun 60kg ile hamile kalmakla 70kg ile hamile kalmak bir mi ayrica dengeli beslenip az kilo alirsan cabucakta geri gider ayda uc kg versen hamilelige kadar 12_15 kg eder az mi bu tabi sen bilirsin
tamam dediginiz gibi yapacagim:) ayrica profil fotografimin altina bilgilerimi hangi bölümden ekliyebiliyorum? ariyorum ama bulamadimBen hep telden giriyorum cnm sorun olmuyor hatta daha pratik geliyor
Motivasyon için bol paylaşım yapıp takımla kaynaşmalısın
Yeniyim diye çekinme her konuda yorum yazabilirsin
Kilonuda sabah buraya yazıcaksın
Senin 1 haftan dolmadığı için
buraya başlagıç kilo
Güncel kilo
Fark
Olarak yazıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?