- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.521
Ama ödem yapıyordu benim vücudum yüzüm tanınmıyordu.O yüzden.Sen tövbe ediyosan biz ölek ya
yok canım regl değil. hafta boyu hep şiştim. kilo gittiğini hiç hissetmedim de o yüzden öyle dedim.iyi olmamış bu artı niye bekliyordun fulya regl mi yaklaştı
sanırım menülerim çok dolu. birkaç akşam muz yemiştim. bir de menü yazdıktan sonra gece fıstık atıştırdığım olmuştu. evet kaç haftadır bir ileri iki geri. sonuç sıfır.neden boyle birsey bekliyordun menulerinde kacamak yoktu ayaktami atistiriyorsun iki ileri bi geri oluyor kac haftador sende canim nerde yanlis yapiyorsun ki
hadi bismillah
harikasın canım.Seviyorum ben bu detoks işini
dün 67.4
bugün,65.6
eksi 1.8
hedef haftaya 64 inşallah
Çok güzel özetlemişsin canım çoğumuzda bu var sanırım.Bende Cumaları olan şu
Haftaya çok iyi bir diyet yapacağım diye hırslanmak hafta sonu takımdan yoğunluktan dolayı ayrı kalmak
Pazartesi ooo cumaya çok var demek
3 gün işi sıkı tutmak sonuç ise
Hüsran
Gayet güzel canım afiyet olsun03.02 menüm
sabah
1 sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
70 gr tahilli ekmek
1 ceri domates
yarim mini salatalik
1 biber
bir tutam maydonoz
ara
1 olgun olmayan muz
7 adet findik
aksam
ceyrek haslanmis tavuk gögüsü
1 bardak ayran
salata
su: 2,5 lt
spor : yapamadim ama misafirlere yemek ve 1,5 saate yakin ev temizligi yaptim
tesekkür ederim :)Gayet güzel canım afiyet olsun
Akşam yediğin portakalı hemen yemeğin arkasına yesen insülin salgılamaz gece vücudun geç saatte meyveyi kaldıralım akşam yemeğiyle beraber yiyelim ortağımMenüm
12.00
1 parça yufka ekmek
1 yumurta
5 zeytin
15.00
8 çiğ badem
8 kuru üzüm
18.00
6 etli lahana sarması
4 yk yoğurt
Yarım kase şehriye çorbası
20.30
1 portakal
21.30
10 kadar kabak çekirdeği
Su 1.5
Spor yokk
uyku duzeni cok etkiliyor malesef ama ben son bir aydır en olmadi gece herkes ystinca yapiyorum bi bitki cayi icip sporun ustune yatiyorumKaç gündür yapmadm ama bugün diyete tekrar başladm eşimn ikinci arabayı satma işi vardı bugün dışarıdaydı kızımda ensemde zaten ev işi yaptırmıyo nerredeyse fırsat olmadı. uyku düzeni de gitti dün gece 4 te uyudu
gayet guzel03.02 menüm
sabah
1 sekersiz cay
1 haslanmis yumurta
70 gr tahilli ekmek
1 ceri domates
yarim mini salatalik
1 biber
bir tutam maydonoz
ara
1 olgun olmayan muz
7 adet findik
aksam
ceyrek haslanmis tavuk gögüsü
1 bardak ayran
salata
su: 2,5 lt
spor : yapamadim ama misafirlere yemek ve 1,5 saate yakin ev temizligi yaptim
iste o kucuk atistirmalar ozellikle gec saatte hep bizi geri goturuyoryok canım regl değil. hafta boyu hep şiştim. kilo gittiğini hiç hissetmedim de o yüzden öyle dedim.
sanırım menülerim çok dolu. birkaç akşam muz yemiştim. bir de menü yazdıktan sonra gece fıstık atıştırdığım olmuştu. evet kaç haftadır bir ileri iki geri. sonuç sıfır.
harikasın canım.
aynen iste turk mantigi hallederiz kadirBende Cumaları olan şu
Haftaya çok iyi bir diyet yapacağım diye hırslanmak hafta sonu takımdan yoğunluktan dolayı ayrı kalmak
Pazartesi ooo cumaya çok var demek
3 gün işi sıkı tutmak sonuç ise
Hüsran
gayet guzel saglikli ksrbonlarida cuma ctesi pazar almak mantikli kuru ve bulgur gibiMenüm
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta ile biraz peynir
Öğlen 14
3 kaşık kıyma 1 dl ekmek
Akşam 19
1 tabak kuru fasulye 3 kaşık bulgur 1 kase yoğurt
Arada filtre kahve
Yatmadan bitki çayı
Su 2 litreyi geçti
misafir gelmesi ve misafir olmak cok etkiliyorBeni tek etkileyen şey düzensizlik onun dışında evde irademi bozmam ama misafir gelince yada bi yere gidince hersey altüst oluyor, kaçamak yapmasam bile su içemiyorum düzensiz yiyorum ve çok garip kabız oluyorum
Canım kabıza kesin çözümüm var benim internetten alabilme imkanın varsa bu çay bizim doktorun önerisiBeni tek etkileyen şey düzensizlik onun dışında evde irademi bozmam ama misafir gelince yada bi yere gidince hersey altüst oluyor, kaçamak yapmasam bile su içemiyorum düzensiz yiyorum ve çok garip kabız oluyorum
Canım 9.takım disiplin ve azmiyle en başarılı takımlardan biri bu yüzden sonuncu olmak bize yakışmadı ama inanıyorum ki hepimiz bu hafta takımımızı birinci yapıcazben yeni basladigim icin birsey diyemiyecegim bu sonuncu olma konusunda, hepiniz benden daha tecrübelisiniz. ancak hayat tecrübesi olarak sunu söyleyebilirim azim olmazsa hicbirseyi basaramayiz :) insallah haftaya daha iyi sonuclar aliriz :)
Evet canım sayenizde hafta sonuna aldım bakliyatı saolunuyku duzeni cok etkiliyor malesef ama ben son bir aydır en olmadi gece herkes ystinca yapiyorum bi bitki cayi icip sporun ustune yatiyorum
gayet guzel
iste o kucuk atistirmalar ozellikle gec saatte hep bizi geri goturuyor
aynen iste turk mantigi hallederiz kadir
gayet guzel saglikli ksrbonlarida cuma ctesi pazar almak mantikli kuru ve bulgur gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?