- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.541
Ortağım diyetisyenm ye diyor meyve yanına süt yoğurtAkşam yediğin portakalı hemen yemeğin arkasına yesen insülin salgılamaz gece vücudun geç saatte meyveyi kaldıralım akşam yemeğiyle beraber yiyelim ortağım
Evet cnm malesef 15 tatil dolasıyla görümcemler geldi 4 gün bende kaldılar kalmadıkları zamanda ister istemez ben gittim kv ye ama tabi düzen bozuldu bi kere, belki kimi kosturmada kilo verir ama ben bütn gün aç dolaşayım genede artı çıkarım düzensizlik inanılmaz etkiliyor benimisafir gelmesi ve misafir olmak cok etkiliyor
Tuğbacım kendi aramızda yarışmamız var geçmişi okudunmu aynı gruptayız birbirimizi sıkı takip etmeliyizben yeni basladigim icin birsey diyemiyecegim bu sonuncu olma konusunda, hepiniz benden daha tecrübelisiniz. ancak hayat tecrübesi olarak sunu söyleyebilirim azim olmazsa hicbirseyi basaramayiz :) insallah haftaya daha iyi sonuclar aliriz :)
Ama hem kuru hem bulgur ikisi beraber olmaması lazımEvet canım sayenizde hafta sonuna aldım bakliyatı saolun
En güzeli kahvaltı o zamanOrtağım diyetisyenm ye diyor meyve yanına süt yoğurtnormalde meyveyi kahvaltıda seviyorum
Abla ya ekmek Yok amaAma hem kuru hem bulgur ikisi beraber olmaması lazım
Benim dedigimde bu işte.bakin fulyanin dedigi gibi minik ama itirafsiz kacamaklarda var belki hilmiyoruz ama onlar hep geri vitese takiyor bizi aman bi kuvuk lokma kekten uc fistiktan ne olur dememeliyiz biz korumada degiliz odul ogunumuz cuma en gec 16:00 ya kadar olsun oda bir odul tum gunu odule cevirmeyelim
Cnm porsiyonu dengeledikten sonra akşam ara öğünde meyve oluyor, süt yoğurtta yanında gi düşürüyorEn güzeli kahvaltı o zaman
Bu diyetisyenler hepsi ayrı bi telden çalıyor işte
vuhuu zuhal sultan gelmis
malesef iki haftadir bendeki problemde o iki gun evdeydim diger gunler dikkat etsemde olmadiEvet cnm malesef 15 tatil dolasıyla görümcemler geldi 4 gün bende kaldılar kalmadıkları zamanda ister istemez ben gittim kv ye ama tabi düzen bozuldu bi kere, belki kimi kosturmada kilo verir ama ben bütn gün aç dolaşayım genede artı çıkarım düzensizlik inanılmaz etkiliyor beni
Yok cnm başta bende öyle savunuyordum ama olmuyor kuru varsa tek ekmek pilav yok, çok etkiliyor kilo vermeyiAbla ya ekmek Yok ama
Hangi çay canım.Canım kabıza kesin çözümüm var benim internetten alabilme imkanın varsa bu çay bizim doktorun önerisi
katildigim andan itibaren okuyorum yazismalari, yarisma 2 gruba ayrilmamiz olan yarisma mi?Tuğbacım kendi aramızda yarışmamız var geçmişi okudunmu aynı gruptayız birbirimizi sıkı takip etmeliyiz
Beni form çaylarda çözüyoCanım kabıza kesin çözümüm var benim internetten alabilme imkanın varsa bu çay bizim doktorun önerisi
Evet cnm tellioğuları seferoğullarıkatildigim andan itibaren okuyorum yazismalari, yarisma 2 gruba ayrilmamiz olan yarisma mi?
Yok bide bakliyatın yanında olsaydı :))Abla ya ekmek Yok ama
evet biliyorum onu ben telliogularindanimEvet cnm tellioğuları seferoğulları
Ekmek bulgur pirinç aynı şey aslında kendimizi kandırıyoruzYok cnm başta bende öyle savunuyordum ama olmuyor kuru varsa tek ekmek pilav yok, çok etkiliyor kilo vermeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?