- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.561
Ben tam tersi suyu içeriz diye düşünmüştüm.Suda bekletip kayısıyı yicez he ..Ben suda tutmadan yiyorum acıkırsam öglenleri..kabizliga cözüm olarak 2 gün kurusu kaysiyi 1 cay bardagi ilik suda gece koyuyoruz sabah ac karnina kaysilari yiyip sunu iciyoruz, iyi geliyor.
Yok söyliyemedimMefkurem abla kuşu söyledin mi kızına
Aynı şeyi bende yaşıyorum psikolojik bi durum bnedd çözümü yokBeni form çaylarda çözüyo
Ama işte evden çıkınca kabız oluyorum çok değişik bünyem var düzensizliğe değişik ortama hiç gelmiyor
Kaffka marka şekeroğlu diye biyerden alınıyorHangi çay canım.
Benim de çözümüm var acı biber turşusuuuu
Bir de mekik çekmek.
Yeşilvadi tellioğullarınındırEvet cnm tellioğuları seferoğulları
Evet yanında bol salata ayran 8 kaşık izin vermişti diyetisyenEkmek bulgur pirinç aynı şey aslında kendimizi kandırıyoruz
bunada alışırım pirinçsiz bulgursunuz ekmeksiz kurumfasulye
Akşamdan 1bar.sıcak suya ıslatıyosunBen tam tersi suyu içeriz diye düşünmüştüm.Suda bekletip kayısıyı yicez he ..Ben suda tutmadan yiyorum acıkırsam öglenleri..
Ay çok tatlısınızEşim bana tablet aldı koşubandında canım sıkılıyo diye film izlersin diyo
Ayy yerim ben bu adamı yaaa daha napsın bi öpüp geleyim kanım kaynadı anlatırken
Bunu deneyeyim.Benim kafa standart gidiyor hep.Hiç çizgimden çıkmadım :) Farklı şeyler yemedim iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum.Şimdi deneyebilirim artık.Sanırım riske atmamak içindi.Akşamdan 1bar.sıcak suya ıslatıyosun
Bütün kurumeyveler olur
Sabah hem meyvesini yiyosun hemde suyunu içiyosun
Ben mezun olduktan sonra başladım.Farkı gördüm :))Kaffka marka şekeroğlu diye biyerden alınıyor
Acı biber vuuu hiç yiyemem
Ama mekik olayı olabilir
dene bi elif ,pisman olmayacaksinBunu deneyeyim.Benim kafa standart gidiyor hep.Hiç çizgimden çıkmadım :) Farklı şeyler yemedim iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum.Şimdi deneyebilirim artık.Sanırım riske atmamak içindi.
hayırlı olsun canım yabancı diziye başla o zaman hem süresi az birde sürükleyici oluyorEşim bana tablet aldı koşubandında canım sıkılıyo diye film izlersin diyo
Ayy yerim ben bu adamı yaaa daha napsın bi öpüp geleyim kanım kaynadı anlatırken
Sabah aç karna yemek hem wc için hemde kilo için daha faydalı cnmBunu deneyeyim.Benim kafa standart gidiyor hep.Hiç çizgimden çıkmadım :) Farklı şeyler yemedim iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum.Şimdi deneyebilirim artık.Sanırım riske atmamak içindi.
Olursam spora yüklenirim napiyim.YARIN Bİdeniyeyim şimdiden koyayım suya.dene bi elif ,pisman olmayacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?