- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.581
Abla ben öyle yapıyorum zaten.Ben zaten tiroit ilacı kullanıyorum günlük yarım saat sonra bişeyler yemeye başlıyorum.Tiroiti olanlar varsa bu ilacı sorsunlar.Zaten standart ilaç.Ondan sonra kilo verdikçe verdim.Sabah aç karna yemek hem wc için hemde kilo için daha faydalı cnm
Kahvaltıyı yarım saat sonra yap
Ben Tuğba burcu bide sen canımTellioğullarından başka kim vardı kızlar
benimde tiroitim var , hangi ilactan bahsediyorsun?Abla ben öyle yapıyorum zaten.Ben zaten tiroit ilacı kullanıyorum günlük yarım saat sonra bişeyler yemeye başlıyorum.Tiroiti olanlar varsa bu ilacı sorsunlar.Zaten standart ilaç.Ondan sonra kilo verdikçe verdim.
Diğerlerini de yiyince hiç çıkmıyorum lavabodan
İlaç ismi söylenir mi bilmem ki.Özele gel canım :))benimde tiroitim var , hangi ilactan bahsediyorsun?
evet jalopone cok işe yarıyorHangi çay canım.
Benim de çözümüm var acı biber turşusuuuu
Bir de mekik çekmek.
evet canımkatildigim andan itibaren okuyorum yazismalari, yarisma 2 gruba ayrilmamiz olan yarisma mi?
Tosun paşa kim o halde
alışırsın için yana yanaEkmek bulgur pirinç aynı şey aslında kendimizi kandırıyoruz
bunada alışırım pirinçsiz bulgursunuz ekmeksiz kurumfasulye
suyunuda iç canım kendisinide ye ceviz suyuda işe yarıyor cevizi ısla akşamdanBen tam tersi suyu içeriz diye düşünmüştüm.Suda bekletip kayısıyı yicez he ..Ben suda tutmadan yiyorum acıkırsam öglenleri..
adamlar biz zayıflayalım diye daha ne yapsın arkadaşEşim bana tablet aldı koşubandında canım sıkılıyo diye film izlersin diyo
Ayy yerim ben bu adamı yaaa daha napsın bi öpüp geleyim kanım kaynadı anlatırken
kız toplantım var deseydinKizlar amca gelebildim disardayoz malum misafirler var tel yine sapitti anca düzeldi özür dilerim
kesinlikle menülerede puan verelim diyorum ben kaçamak yapanlara - puan verelim nasıl olurSarı kart olayınyine gelebilir bnce gündeme disiplin iyidirNorth River kaptn olarak ne dersin
kaçamaklara bi şekilde caydırıcı çözüm bulmalıyızKacamaklara spor cezası olmalı bence hemde az buz değil kaçamağın kalorisi yakacak derecede
Güzel olur bence güzel menü olanlara + kaçamak yapanlara - cuma da değerlendirme yaparız. istersen bu görevi birine ver canm ben konu yazıcmevet jalopone cok işe yarıyor
evet canım
Mefkurem
alışırsın için yana yana
suyunuda iç canım kendisinide ye ceviz suyuda işe yarıyor cevizi ısla akşamdan
adamlar biz zayıflayalım diye daha ne yapsın arkadaş
kız toplantım var deseydin
kesinlikle menülerede puan verelim diyorum ben kaçamak yapanlara - puan verelim nasıl olur
bunu her hafta birisi takip edecek kilo yüzdesi en az olan bu haftaGüzel olur bence güzel menü olanlara + kaçamak yapanlara - cuma da değerlendirme yaparız. istersen bu görevi birine ver canm ben konu yazıcm
sesli güldüm yaaBirbirimizin ensesinde olmamız lazım
zopalar çıksın meydanasesli güldüm yaagözüm üzerinizde diyorsun yani
abla aklına saglık mesela perşembe birçok kişi aç yatarken bi kısmı tınlamıyor bu durumuBende düşüncelerimi hissettiklerimi yazayım
Bence herkes birbirine aynı oranda özen göstermiyor
En ufak örnek :geçenlerde kaçamak yapmadan pazartesi artı çıkmıştım çok moralim bozuldu buraya bile gelmek istemiyorum dedim
Bikaç kişi dışında yorum yapan bile olmadı
Bide yorumların samimi mi yoksa öylesine yorummu olduğu zaten anlaşılabiliyor
Ben kendi adıma burda herkese elimden geldiğince destek olmaya çalıştım (bu hafta hariç) ama aynı karşılığı göremedim (herkes üstüne alınmasın) buna menü yorumlarıda dahil
Sonra kendi kendime sorguladım ;ben burda saatlerimi harcıyorum, bana ne faydası oluyor
Sonucunda yeri geliyor uyarıların dikkate alınmamadığı için moralim bozuluyor
Ben buraya hobi olarak bakmıyorum yeri geliyor evdeki işlerimi yapmıyorum herkese cevap verebileyim sayfa boş kalmasın diye
Ama çoğunlukta aynı çabayı göremeyince benimde enerjim düşüyor
2.olarak
Madem kontrol amaçlı pazartesi tartılıyoruzki önlemimizi alalım diye
Bu pazartesi sonuçlarına göre kimler çaba gösterdi
Benim hatırladığım fulya +800 dü bugün +700
Poni -100 dü bugün +da, gülşah +1di bugün yine +1
Yani pazartesiden beri hiçbişey yapılmamış
Takım ruhu nerde????
3.__menü yorumları yapılırken birazdaha özenli yapılması gerekiyor örnek bugünkü gibi
Hem kuru hemde bulgurlu menüye güzel denmez
Ayrıca yorumlar hatalarımızı görüp düzeltmemiz için yapılıyor
Yoksa aynı şeyleri Hem yemeye Hem yapmaya devam edersek şekilde görüldüğü üzre yerimizde sayarız
4. Kişi kendi vücut analizini iyi yapması gerekiyor
Eğer ara yaparak veremiyorsa araları kaldıracak akşam karbon tüketmicek
Özellikle artı olanların perşembe hala dolu dolu menüsü olmasını anlamış değilim
5. Kişi herşeyden önce azimli istekli olacak bunuda buraya yansıtacak
Burası bir yarışma ve hedef 1.olmak en kötü dereceye girmek olmalı
Bu konuda gerekli hırsı gösteremiyecek arkadaşlar bence liste dışı devam edebilirler
Başkaları zafer çığlıkları atarken biz sonunculuğumuzumu kutluyalım
Benden şimdilik aklıma gelenler Bu kadar
sesli güldüm yaagözüm üzerinizde diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?