Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Söyledklerinde çok haklısın abla

bahar canim

tebrikler tekrsr elifcim
bugun patlatana kadar ye pismanda olma cunku artik af yok

Tamamdir kaptan

Tellioğulları
Habinar
B burcugncy
K kurtlu_elma
Poni Bon

Kızlar nasıl bi strateji izleyeceğiz yeşilvadiyi almak için. Burcu nerdesin canm bu arada

Canim temizlik filan yaptim haftasinu gezebilmek icin... valla 13. Takimda kaptan yardimciligi yaptigim donemde o kadar cok sey yapioduk ki canim cogu zaten oneriler icinde var.

Persembe detoks tarzi yada protein diyeti yapabiliriz.
Ceza olarak spor disinda mesela sevdigi ama diyetteyken yenmemesi gereken yiyecegi yapip kendi bi lokma bile almadan birilerine yedirme filan o kadar cok sey vardi ki

Takımdaki en eskilerdn biriyim zamanında alınanlar oldu şu an isimlerini hatırlamıyor olsamda üzüldğm bişeydi ben pek yanaşmıyordum o yüzdn yorum yapmaya ama yapacağmm bundn sonra alınan alınsın

İlaçlar mahvetti beni oturduğum yerde uyuyorum
bi kahve söyle kendine

ay o çin işkencesi gibi

Takımdaki en eskilerdn biriyim zamanında alınanlar oldu şu an isimlerini hatırlamıyor olsamda üzüldğm bişeydi ben pek yanaşmıyordum o yüzdn yorum yapmaya ama yapacağmm bundn sonra alınan alınsın
alınan alınsın kimse kimseye kötü örnek olmasın yiden16 da ilk geldi sahgull le benim yorumuma alındı ama yanlışa yanlış denir pohpohlamak alttan almak sonuç ortada sonuncuyuz

Evet alamadım önlemi hafta boyuncada açıklamamı yaptım misafirim var düzen yok kendime özel bişeyler hazırlayamadım vs vs olmadı yani
Genel anlamada takım ruhunda olduğumu düşünüyorum yoksa kimseyi zor durumda bırammaz ayrılırdım, geçici bi durum eminim kendimden

Güzelim kimseye perşembeleri detoks yapın diye zorlıyamayız özellikle çalışanlar için zor
Ama en azından ekmeği kaldırır karbon yemez
Heralde 1 gün bunları yemeyince kimse ölmez
Evet herkes kendine kilo veriyor Ama bir yarışmadayız ve bu haftadaki sonuçtan gerçekten çok utandım
Sözde başarılı takımlardan biriydik Ama haftalardır ruhumuza fatiha gibi oluyor
Çaba vermeyenleri görünce verenlerde bi noktadan sonra umursamamaya başlıyor

Menü yorumlarında bi kişi nasıl diğerlerine zaman ayırıp yorum yapıyosa diğerleride aynı özeni göstermesi lazım
Bu herkes için geçerli

Senin menüleri takip ediyorum abla ama bişey yemiyonki aç yaşıyon resmen
İçini dökmüşsün zaten ben anlamıştım bişeyler olduğunu ama takım birbirinden bi haber dediğin gibi laf olsun diye yazılıyor boşvermişlik var belkide aylardır diyette insanlar sıkılmış olabilirler bi sürü sebep var ama netice ortada bundan sonra herkes üzerine düşen görevi yapmalı kendimiz için yapıyoruz bunu en önemlisi bünün farkına varmalıyız

Bu geçerli bi sebep değil cnm o zaman kimse birbirine yorum yapmasın
Eeee niye burdayız

Eşim bana tablet aldı koşubandında canım sıkılıyo diye film izlersin diyo
Ayy yerim ben bu adamı yaaa daha napsın bi öpüp geleyim kanım kaynadı anlatırken
ne güzel. düşünceliymiş.

60kiloyum itiraf ettin menü yazdın fikirlerin yokmu toparlanmaya çalışıyoruz birşeyleri düzeltmeye amas sessiz kalman hoş degil
hoş olmayacak bir durum yok baharcım. öğlenden bu yana alerjim coştu. onunla uğraşıyorum. yazdıklarınızı okuyorum.
takımda motivasyon sorunu var bu bir gerçek. bunu hem bireysel anlamda hem takım olarak çözmeliyiz. kaçamakların olmaması gerekiyor ama ben menülerde yapılan her yanlış için cezaya karşıyım. uyarılır, eleştirilir anlarım. ama ceza, kişiyi gerer. bu da daha çok motivasyon bozukluğuna neden olur. ayrıca takıma katıldığımdan bu yana gözlemlediğim çok sert çıkışlar yapıldığında kişiler soğuyor. belki burada çok yansıtmıyor ama bilinç altında uzaklaşıyor. ben bunun çok etken olduğunu görüyorum.

Olesdegisik fantezilerimiz vardi cnm
ay burcum bunlar nasıl fantazi tırstım
bak dilek korumada ama pro yapıyor listedeki kişi geç saatte meyve yiyor mesela diyetisyene gitse bile meyvesini erken yeyip geç saatte sütünü yada bitli çayını içebilir
çalısırken daha kolaydı benim için zayıflamak herkes için degişir ama kahvaltımı ögle yemegimi yanımda taşırdım ara ögünlerim saglıklıydı çekmecemde hatta bir tyazı okuyıp çekmecemin yerini değiştirmiştim insanın eli en çok sag çekmeceye gidermiş sola aldım vakitsiz yemezdim evde daha kolay olur bu dyet derdim o zaman ama öyle değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…