- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.601
Bencede baya fenalar baksana cezalar diskalifiyeler havada uçuşuyorbirbirimzn olmalı canım seferoğullları baya güçlü
Söyledklerinde çok haklısın ablaBende düşüncelerimi hissettiklerimi yazayım
Bence herkes birbirine aynı oranda özen göstermiyor
En ufak örnek :geçenlerde kaçamak yapmadan pazartesi artı çıkmıştım çok moralim bozuldu buraya bile gelmek istemiyorum dedim
Bikaç kişi dışında yorum yapan bile olmadı
Bide yorumların samimi mi yoksa öylesine yorummu olduğu zaten anlaşılabiliyor
Ben kendi adıma burda herkese elimden geldiğince destek olmaya çalıştım (bu hafta hariç) ama aynı karşılığı göremedim (herkes üstüne alınmasın) buna menü yorumlarıda dahil
Sonra kendi kendime sorguladım ;ben burda saatlerimi harcıyorum, bana ne faydası oluyor
Sonucunda yeri geliyor uyarıların dikkate alınmamadığı için moralim bozuluyor
Ben buraya hobi olarak bakmıyorum yeri geliyor evdeki işlerimi yapmıyorum herkese cevap verebileyim sayfa boş kalmasın diye
Ama çoğunlukta aynı çabayı göremeyince benimde enerjim düşüyor
2.olarak
Madem kontrol amaçlı pazartesi tartılıyoruzki önlemimizi alalım diye
Bu pazartesi sonuçlarına göre kimler çaba gösterdi
Benim hatırladığım fulya +800 dü bugün +700
Poni -100 dü bugün +da, gülşah +1di bugün yine +1
Yani pazartesiden beri hiçbişey yapılmamış
Takım ruhu nerde????
3.__menü yorumları yapılırken birazdaha özenli yapılması gerekiyor örnek bugünkü gibi
Hem kuru hemde bulgurlu menüye güzel denmez
Ayrıca yorumlar hatalarımızı görüp düzeltmemiz için yapılıyor
Yoksa aynı şeyleri Hem yemeye Hem yapmaya devam edersek şekilde görüldüğü üzre yerimizde sayarız
4. Kişi kendi vücut analizini iyi yapması gerekiyor
Eğer ara yaparak veremiyorsa araları kaldıracak akşam karbon tüketmicek
Özellikle artı olanların perşembe hala dolu dolu menüsü olmasını anlamış değilim
5. Kişi herşeyden önce azimli istekli olacak bunuda buraya yansıtacak
Burası bir yarışma ve hedef 1.olmak en kötü dereceye girmek olmalı
Bu konuda gerekli hırsı gösteremiyecek arkadaşlar bence liste dışı devam edebilirler
Başkaları zafer çığlıkları atarken biz sonunculuğumuzumu kutluyalım
Benden şimdilik aklıma gelenler Bu kadar
güzel stratejilerle biz aliriz diyorum, sonrada hadi halayabirbirimzn olmalı canım seferoğullları baya güçlü
bahar canim
tebrikler tekrsr elifcim
bugun patlatana kadar ye pismanda olma cunku artik af yok
Takımdaki en eskilerdn biriyim zamanında alınanlar oldu şu an isimlerini hatırlamıyor olsamda üzüldğm bişeydi ben pek yanaşmıyordum o yüzdn yorum yapmaya ama yapacağmm bundn sonra alınan alınsınzopalar çıksın meydana
abla aklına saglık mesela perşembe birçok kişi aç yatarken bi kısmı tınlamıyor bu durumu
mesela ben takip ediyorum bazı kişiler menülerime hiç yorum yapmadı bi ara tavır alıyım dedim ama yapamadım onların yanlışlarını yada başarılarını görünce yorum yapmadan geçemedim ,
senin menüler sanırım her zaman düzenli olduğu için yorum yapmıyorlar diye düşünüyorum ki çok haklısın emeginin karşılıgını aramalısın
Tey tey tey yeşil vadinin etrafındagüzel stratejilerle biz aliriz diyorum, sonrada hadi halaya
bi kahve söyle kendineİlaçlar mahvetti beni oturduğum yerde uyuyorum
ay o çin işkencesi gibiTamamdir kaptan
Canim temizlik filan yaptim haftasinu gezebilmek icin... valla 13. Takimda kaptan yardimciligi yaptigim donemde o kadar cok sey yapioduk ki canim cogu zaten oneriler icinde var.
Persembe detoks tarzi yada protein diyeti yapabiliriz.
Ceza olarak spor disinda mesela sevdigi ama diyetteyken yenmemesi gereken yiyecegi yapip kendi bi lokma bile almadan birilerine yedirme filan o kadar cok sey vardi ki
alınan alınsın kimse kimseye kötü örnek olmasınTakımdaki en eskilerdn biriyim zamanında alınanlar oldu şu an isimlerini hatırlamıyor olsamda üzüldğm bişeydi ben pek yanaşmıyordum o yüzdn yorum yapmaya ama yapacağmm bundn sonra alınan alınsın
Ole degisik fantezilerimiz vardi cnmbi kahve söyle kendine
ay o çin işkencesi gibi
Evet alamadım önlemi hafta boyuncada açıklamamı yaptım misafirim var düzen yok kendime özel bişeyler hazırlayamadım vs vs olmadı yaniBende düşüncelerimi hissettiklerimi yazayım
En ufak örnek :geçenlerde kaçamak yapmadan pazartesi artı çıkmıştım çok moralim bozuldu buraya bile gelmek istemiyorum dedim
Ben kendi adıma burda herkese elimden geldiğince destek olmaya çalıştım (bu hafta hariç) ama aynı karşılığı göremedim (herkes üstüne alınmasın) buna menü yorumlarıda dahil
Sonra kendi kendime sorguladım ;ben burda saatlerimi harcıyorum, bana ne faydası oluyor
Ben buraya hobi olarak bakmıyorum yeri geliyor evdeki işlerimi yapmıyorum herkese cevap verebileyim sayfa boş kalmasın diye
2.olarak
Takım ruhu nerde????
3.__menü yorumları yapılırken birazdaha özenli yapılması gerekiyor örnek bugünkü gibi
Yoksa aynı şeyleri Hem yemeye Hem yapmaya devam edersek şekilde görüldüğü üzre yerimizde sayarız
Özellikle artı olanların perşembe hala dolu dolu menüsü olmasını anlamış değilim
Bu konuda gerekli hırsı gösteremiyecek arkadaşlar bence liste dışı devam edebilirler
Güzelim kimseye perşembeleri detoks yapın diye zorlıyamayız özellikle çalışanlar için zorzopalar çıksın meydana
abla aklına saglık mesela perşembe birçok kişi aç yatarken bi kısmı tınlamıyor bu durumu
mesela ben takip ediyorum bazı kişiler menülerime hiç yorum yapmadı bi ara tavır alıyım dedim ama yapamadım onların yanlışlarını yada başarılarını görünce yorum yapmadan geçemedim ,
senin menüler sanırım her zaman düzenli olduğu için yorum yapmıyorlar diye düşünüyorum ki çok haklısın emeginin karşılıgını aramalısın
Senin menüleri takip ediyorum abla ama bişey yemiyonki aç yaşıyon resmenBende düşüncelerimi hissettiklerimi yazayım
2.olarak
Takım ruhu nerde????
Bu geçerli bi sebep değil cnm o zaman kimse birbirine yorum yapmasınTakımdaki en eskilerdn biriyim zamanında alınanlar oldu şu an isimlerini hatırlamıyor olsamda üzüldğm bişeydi ben pek yanaşmıyordum o yüzdn yorum yapmaya ama yapacağmm bundn sonra alınan alınsın
ne güzel. düşünceliymiş.Eşim bana tablet aldı koşubandında canım sıkılıyo diye film izlersin diyo
Ayy yerim ben bu adamı yaaa daha napsın bi öpüp geleyim kanım kaynadı anlatırken
hoş olmayacak bir durum yok baharcım. öğlenden bu yana alerjim coştu. onunla uğraşıyorum. yazdıklarınızı okuyorum.60kiloyum itiraf ettin menü yazdın fikirlerin yokmu toparlanmaya çalışıyoruz birşeyleri düzeltmeye amas sessiz kalman hoş degil
ay burcum bunlar nasıl fantazi tırstımOlesdegisik fantezilerimiz vardi cnm
bak dilek korumada ama pro yapıyor listedeki kişi geç saatte meyve yiyor mesela diyetisyene gitse bile meyvesini erken yeyip geç saatte sütünü yada bitli çayını içebilirGüzelim kimseye perşembeleri detoks yapın diye zorlıyamayız özellikle çalışanlar için zor
Ama en azından ekmeği kaldırır karbon yemez
Heralde 1 gün bunları yemeyince kimse ölmez
Evet herkes kendine kilo veriyor Ama bir yarışmadayız ve bu haftadaki sonuçtan gerçekten çok utandım
Sözde başarılı takımlardan biriydik Ama haftalardır ruhumuza fatiha gibi oluyor
Çaba vermeyenleri görünce verenlerde bi noktadan sonra umursamamaya başlıyor
Menü yorumlarında bi kişi nasıl diğerlerine zaman ayırıp yorum yapıyosa diğerleride aynı özeni göstermesi lazım
Bu herkes için geçerli
fakirliiğin gözü gör olsun pro uye degilim göremedimTekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?