- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.621
Canım herkese bi görev ver sayımız az zatenzopalar çıksın meydana
abla aklına saglık mesela perşembe birçok kişi aç yatarken bi kısmı tınlamıyor bu durumu
mesela ben takip ediyorum bazı kişiler menülerime hiç yorum yapmadı bi ara tavır alıyım dedim ama yapamadım onların yanlışlarını yada başarılarını görünce yorum yapmadan geçemedim ,
senin menüler sanırım her zaman düzenli olduğu için yorum yapmıyorlar diye düşünüyorum ki çok haklısın emeginin karşılıgını aramalısın
Yok canım evde çok zor 2 haftadır evdeyim kahvaltı saatim geç oluyor 5 saat arayla beslenmek zorundayım bütün saatler kaydı öğün atlamaya başladım öğlen yemek az yiyorum dengem bozuldu sürekli mutfakta olmak zaten ızdırap resmenay burcum bunlar nasıl fantazi tırstım
bak dilek korumada ama pro yapıyor listedeki kişi geç saatte meyve yiyor mesela diyetisyene gitse bile meyvesini erken yeyip geç saatte sütünü yada bitli çayını içebilir
çalısırken daha kolaydı benim için zayıflamak herkes için degişir ama kahvaltımı ögle yemegimi yanımda taşırdım ara ögünlerim saglıklıydı çekmecemde hatta bir tyazı okuyıp çekmecemin yerini değiştirmiştim insanın eli en çok sag çekmeceye gidermiş sola aldım vakitsiz yemezdim evde daha kolay olur bu dyet derdim o zaman ama öyle değilmiş
ay burcum bunlar nasıl fantazi tırstım
bak dilek korumada ama pro yapıyor listedeki kişi geç saatte meyve yiyor mesela diyetisyene gitse bile meyvesini erken yeyip geç saatte sütünü yada bitli çayını içebilir
çalısırken daha kolaydı benim için zayıflamak herkes için degişir ama kahvaltımı ögle yemegimi yanımda taşırdım ara ögünlerim saglıklıydı çekmecemde hatta bir tyazı okuyıp çekmecemin yerini değiştirmiştim insanın eli en çok sag çekmeceye gidermiş sola aldım vakitsiz yemezdim evde daha kolay olur bu dyet derdim o zaman ama öyle değilmiş
iizn istemişti herkes hasta diye zuhal abladanYiden nerde hakkaten ya
son zamanlarda uyarılar pekte dikkate alınmadı sert çıkmadan da olmuyor malesef çogu kişi ceza mantıgını destekliyor ama senin başka önerin varsa degerlendirelimne güzel. düşünceliymiş.
hoş olmayacak bir durum yok baharcım. öğlenden bu yana alerjim coştu. onunla uğraşıyorum. yazdıklarınızı okuyorum.
takımda motivasyon sorunu var bu bir gerçek. bunu hem bireysel anlamda hem takım olarak çözmeliyiz. kaçamakların olmaması gerekiyor ama ben menülerde yapılan her yanlış için cezaya karşıyım. uyarılır, eleştirilir anlarım. ama ceza, kişiyi gerer. bu da daha çok motivasyon bozukluğuna neden olur. ayrıca takıma katıldığımdan bu yana gözlemlediğim çok sert çıkışlar yapıldığında kişiler soğuyor. belki burada çok yansıtmıyor ama bilinç altında uzaklaşıyor. ben bunun çok etken olduğunu görüyorum.
sporlarCanım herkese bi görev ver sayımız az zaten
Haftalık spor mesaj sayısı menü bildirimlerine cevap bilemiyorum işte görevimiz olunca daha aktif oluruz diye düşünüyorum
aynen bazen birinin vakti olmayıp o gun yorum yapamayabilir yada mesela ben telde bi kısmını kaçırıyorum pc ye gecince daha net oluyor onuda anca akşam bu saatlerde geciyorum kıskasa kıssas olmamalıŞükür evdeyim hanımlar menü yorumuna gelince eğer ben menü yorumu yapmıyorsam yada geç yapiyorsam benim menüme de yorum yapılmıyor bunu fark ettim bende mesela bunlar karşılıklı olmamalı bı çok kez bunu denedim
Aynen 7. Takımda menülere laf ettim diye bana yol gösterdi kaptan burada çok temkinli davranıyorum içimden geçeni diyemiyorum gücenirler diye alınan alınsın diyemiyorum maalesef kaçamakların telafisi var ama kaçan huzurun telafisi Yok dedi bana kaptan hayatım boyunca unutmayacağım bu lafıTakımdaki en eskilerdn biriyim zamanında alınanlar oldu şu an isimlerini hatırlamıyor olsamda üzüldğm bişeydi ben pek yanaşmıyordum o yüzdn yorum yapmaya ama yapacağmm bundn sonra alınan alınsın
Tamam canım yaparımiizn istemişti herkes hasta diye zuhal abladan
son zamanlarda uyarılar pekte dikkate alınmadı sert çıkmadan da olmuyor malesef çogu kişi ceza mantıgını destekliyor ama senin başka önerin varsa degerlendirelim
sporlaraskrhpozitif te haftalık konuyu Poni Bon aldı müsaitsen sende menüleri takip edebilirisn canım uygun mu msjlarıda ben sayacagım
menüyü yazıp kayboldun bi saat belirlemiştik ortak fikir alış verişi içindeydik onlina olup yazmayıncayorum yazmada geciktim diye niye böyle düşündünüz anlamadım. yorumum yukarıda bu arada
Kız onlar sorun olmadı da benim tel gıcıklık yapıyor birde arabadaydik arabanın arkasında Huma ile bir 5 kişiyiz o şekilde girdim buraya alt alta üst üsteevet jalopone cok işe yarıyor
evet canım
Mefkurem
alışırsın için yana yana
suyunuda iç canım kendisinide ye ceviz suyuda işe yarıyor cevizi ısla akşamdan
adamlar biz zayıflayalım diye daha ne yapsın arkadaş
kız toplantım var deseydin
kesinlikle menülerede puan verelim diyorum ben kaçamak yapanlara - puan verelim nasıl olur
Kesinlikle canım kalori yakana kadar spor yeterli olur gibi ama tabi günlük spor dışında bukaçamaklara bi şekilde caydırıcı çözüm bulmalıyız
Ablacım her zamanki gibi çok güzel şeylere değinmişsin herkes aynı özveriyle yaklaşmalı yoksa bi yerden sonra tıkanıp kalıyoruz ve sorguluyoruzBende düşüncelerimi hissettiklerimi yazayım
Bence herkes birbirine aynı oranda özen göstermiyor
En ufak örnek :geçenlerde kaçamak yapmadan pazartesi artı çıkmıştım çok moralim bozuldu buraya bile gelmek istemiyorum dedim
Bikaç kişi dışında yorum yapan bile olmadı
Bide yorumların samimi mi yoksa öylesine yorummu olduğu zaten anlaşılabiliyor
Ben kendi adıma burda herkese elimden geldiğince destek olmaya çalıştım (bu hafta hariç) ama aynı karşılığı göremedim (herkes üstüne alınmasın) buna menü yorumlarıda dahil
Sonra kendi kendime sorguladım ;ben burda saatlerimi harcıyorum, bana ne faydası oluyor
Sonucunda yeri geliyor uyarıların dikkate alınmamadığı için moralim bozuluyor
Ben buraya hobi olarak bakmıyorum yeri geliyor evdeki işlerimi yapmıyorum herkese cevap verebileyim sayfa boş kalmasın diye
Ama çoğunlukta aynı çabayı göremeyince benimde enerjim düşüyor
2.olarak
Madem kontrol amaçlı pazartesi tartılıyoruzki önlemimizi alalım diye
Bu pazartesi sonuçlarına göre kimler çaba gösterdi
Benim hatırladığım fulya +800 dü bugün +700
Poni -100 dü bugün +da, gülşah +1di bugün yine +1
Yani pazartesiden beri hiçbişey yapılmamış
Takım ruhu nerde????
3.__menü yorumları yapılırken birazdaha özenli yapılması gerekiyor örnek bugünkü gibi
Hem kuru hemde bulgurlu menüye güzel denmez
Ayrıca yorumlar hatalarımızı görüp düzeltmemiz için yapılıyor
Yoksa aynı şeyleri Hem yemeye Hem yapmaya devam edersek şekilde görüldüğü üzre yerimizde sayarız
4. Kişi kendi vücut analizini iyi yapması gerekiyor
Eğer ara yaparak veremiyorsa araları kaldıracak akşam karbon tüketmicek
Özellikle artı olanların perşembe hala dolu dolu menüsü olmasını anlamış değilim
5. Kişi herşeyden önce azimli istekli olacak bunuda buraya yansıtacak
Burası bir yarışma ve hedef 1.olmak en kötü dereceye girmek olmalı
Bu konuda gerekli hırsı gösteremiyecek arkadaşlar bence liste dışı devam edebilirler
Başkaları zafer çığlıkları atarken biz sonunculuğumuzumu kutluyalım
Benden şimdilik aklıma gelenler Bu kadar
menüler hep karşılıklı gibi oluyor canm onu fark ettimzopalar çıksın meydana
abla aklına saglık mesela perşembe birçok kişi aç yatarken bi kısmı tınlamıyor bu durumu
mesela ben takip ediyorum bazı kişiler menülerime hiç yorum yapmadı bi ara tavır alıyım dedim ama yapamadım onların yanlışlarını yada başarılarını görünce yorum yapmadan geçemedim ,
senin menüler sanırım her zaman düzenli olduğu için yorum yapmıyorlar diye düşünüyorum ki çok haklısın emeginin karşılıgını aramalısın
Diren canm diren yeşil vadiyi alalımBu hafta kacamak yapmadim suyu bol ictim sporumu yaptim kilo verisimi etkileyen faktor sanirim kizimin gece uyumamasi ve 6 da kalkip ise gitmem cunku sabah tartiliyorum mesela 69.5 geldim aksam eve geldim tartildim yine 69.5 sabah sis oluyorum. Kabizlik problemim kayisi aci ve form cayina ve ve kabizlik ilaci ictim serviste ona ragmen gecmedi yarinda gecmezse sanirim lavman yapicam yoksa catlicam. Bu hafta esimle liste ypicaz aksam yemegi icin paylasirim burda bni en cok zorlayan aksam cayi artik onada direncm bu haftaki gibi suan aklindakiler bunlar
sonuçta niye bunu yedin sen gerizekalımısın salakmısın demiyoruz hakaret etmediğimiz sürece sert yorumlara açık olmalıyız gördüm ben sen geldiğinde gidip bakmıştım gayette dogruydu yorumun benceAynen 7.yoru Takımda menülere laf ettim diye bana yol gösterdi kaptan burada çok temkinli davranıyorum içimden geçeni diyemiyorum gücenirler diye alınan alınsın diyemiyorum maalesef kaçamakların telafisi var ama kaçan huzurun telafisi Yok dedi bana kaptan hayatım boyunca unutmayacağım bu lafı
Tatlım sen benim durgun zamanlarıma denk geldin önceden dahada aktiftimSenin menüleri takip ediyorum abla ama bişey yemiyonki aç yaşıyon resmen
İçini dökmüşsün zaten ben anlamıştım bişeyler olduğunu ama takım birbirinden bi haber dediğin gibi laf olsun diye yazılıyor boşvermişlik var belkide aylardır diyette insanlar sıkılmış olabilirler bi sürü sebep var ama netice ortada bundan sonra herkes üzerine düşen görevi yapmalı kendimiz için yapıyoruz bunu en önemlisi bünün farkına varmalıyız
Daha öncede söylemiştim evde olunca herşey elinin altında nefsine yenilme atıştırma riski Daha çok oluyor bana göreay burcum bunlar nasıl fantazi tırstım
Vuu lafa bak. yapak ortağım bunda sonra 9.takımn ayrıcalığı olsnAynen 7. Takımda menülere laf ettim diye bana yol gösterdi kaptan burada çok temkinli davranıyorum içimden geçeni diyemiyorum gücenirler diye alınan alınsın diyemiyorum maalesef kaçamakların telafisi var ama kaçan huzurun telafisi Yok dedi bana kaptan hayatım boyunca unutmayacağım bu lafı
Kendi adıma alinmam ben istediğin gibi menulerime yorum yapabilirsin bilirimku iyiliğimi istediğin icindirAynen 7. Takımda menülere laf ettim diye bana yol gösterdi kaptan burada çok temkinli davranıyorum içimden geçeni diyemiyorum gücenirler diye alınan alınsın diyemiyorum maalesef kaçamakların telafisi var ama kaçan huzurun telafisi Yok dedi bana kaptan hayatım boyunca unutmayacağım bu lafı
yeşil vadi bizim ponicim malesefDiren canm diren yeşil vadiyi alalım
Tükenmişlik sendromunu sevsinlerTatlım sen benim durgun zamanlarıma denk geldin önceden dahada aktiftim
Ama dediğim gibi burası karşılıklı alışveriş
Hep ver ver olmuyor. Bi noktadan sonra tükeniyosun
Bende son zamanlarda takıma karşı tükenmişlik sendromu yaşıyorum :))
Başkalarında aynı enerjiyi çabayı özveriyi göremeyince
Nedenler... Niçinler.... Başlıyor
Abla en iyisi eve almamak evde olunca karşı koymak zorlasiyorDaha öncede söylemiştim evde olunca herşey elinin altında nefsine yenilme atıştırma riski Daha çok oluyor bana göre
Mesela ben her akşam işe gitmiş olsam gece kaçamak yapma riski hiç olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?