Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım herkese bi görev ver sayımız az zaten
Haftalık spor mesaj sayısı menü bildirimlerine cevap bilemiyorum işte görevimiz olunca daha aktif oluruz diye düşünüyorum

Bu hafta kacamak yapmadim suyu bol ictim sporumu yaptim kilo verisimi etkileyen faktor sanirim kizimin gece uyumamasi ve 6 da kalkip ise gitmem cunku sabah tartiliyorum mesela 69.5 geldim aksam eve geldim tartildim yine 69.5 sabah sis oluyorum. Kabizlik problemim kayisi aci ve form cayina ve ve kabizlik ilaci ictim serviste ona ragmen gecmedi yarinda gecmezse sanirim lavman yapicam yoksa catlicam. Bu hafta esimle liste ypicaz aksam yemegi icin paylasirim burda bni en cok zorlayan aksam cayi artik onada direncm bu haftaki gibi suan aklindakiler bunlar

Yok canım evde çok zor 2 haftadır evdeyim kahvaltı saatim geç oluyor 5 saat arayla beslenmek zorundayım bütün saatler kaydı öğün atlamaya başladım öğlen yemek az yiyorum dengem bozuldu sürekli mutfakta olmak zaten ızdırap resmen

O zamanlarda bi hirsliydim beril biliodu eve geliodum yorgun argin 1 saat leslie yarim saatte ebru patlatidum ohhh simdi ki burcu tisss

yorum yazmada geciktim diye niye böyle düşündünüz anlamadım. yorumum yukarıda bu arada

Yiden nerde hakkaten ya
iizn istemişti herkes hasta diye zuhal abladan
son zamanlarda uyarılar pekte dikkate alınmadı sert çıkmadan da olmuyor malesef çogu kişi ceza mantıgını destekliyor ama senin başka önerin varsa degerlendirelim
Canım herkese bi görev ver sayımız az zaten
Haftalık spor mesaj sayısı menü bildirimlerine cevap bilemiyorum işte görevimiz olunca daha aktif oluruz diye düşünüyorum
sporlar askrhpozitif te haftalık konuyu Poni Bon aldı müsaitsen sende menüleri takip edebilirisn canım uygun mu msjlarıda ben sayacagım

aynen bazen birinin vakti olmayıp o gun yorum yapamayabilir yada mesela ben telde bi kısmını kaçırıyorum pc ye gecince daha net oluyor onuda anca akşam bu saatlerde geciyorum kıskasa kıssas olmamalı

Takımdaki en eskilerdn biriyim zamanında alınanlar oldu şu an isimlerini hatırlamıyor olsamda üzüldğm bişeydi ben pek yanaşmıyordum o yüzdn yorum yapmaya ama yapacağmm bundn sonra alınan alınsın
Aynen 7. Takımda menülere laf ettim diye bana yol gösterdi kaptan burada çok temkinli davranıyorum içimden geçeni diyemiyorum gücenirler diye alınan alınsın diyemiyorum maalesef kaçamakların telafisi var ama kaçan huzurun telafisi Yok dedi bana kaptan hayatım boyunca unutmayacağım bu lafı

Tamam canım yaparım

Kız onlar sorun olmadı da benim tel gıcıklık yapıyor birde arabadaydik arabanın arkasında Huma ile bir 5 kişiyiz o şekilde girdim buraya alt alta üst üste
kaçamaklara bi şekilde caydırıcı çözüm bulmalıyız
Kesinlikle canım kalori yakana kadar spor yeterli olur gibi ama tabi günlük spor dışında bu
Ablacım her zamanki gibi çok güzel şeylere değinmişsin herkes aynı özveriyle yaklaşmalı yoksa bi yerden sonra tıkanıp kalıyoruz ve sorguluyoruz
menüler hep karşılıklı gibi oluyor canm onu fark ettim

Diren canm diren yeşil vadiyi alalım

sonuçta niye bunu yedin sen gerizekalımısın salakmısın demiyoruz hakaret etmediğimiz sürece sert yorumlara açık olmalıyız gördüm ben sen geldiğinde gidip bakmıştım gayette dogruydu yorumun bence

Tatlım sen benim durgun zamanlarıma denk geldin önceden dahada aktiftim
Ama dediğim gibi burası karşılıklı alışveriş
Hep ver ver olmuyor. Bi noktadan sonra tükeniyosun
Bende son zamanlarda takıma karşı tükenmişlik sendromu yaşıyorum :))
Başkalarında aynı enerjiyi çabayı özveriyi göremeyince
Nedenler... Niçinler.... Başlıyor

Daha öncede söylemiştim evde olunca herşey elinin altında nefsine yenilme atıştırma riski Daha çok oluyor bana göre
Mesela ben her akşam işe gitmiş olsam gece kaçamak yapma riski hiç olmaz

Vuu lafa bak. yapak ortağım bunda sonra 9.takımn ayrıcalığı olsn

Kendi adıma alinmam ben istediğin gibi menulerime yorum yapabilirsin bilirimku iyiliğimi istediğin icindir
Diren canm diren yeşil vadiyi alalım
yeşil vadi bizim ponicim malesef

Tükenmişlik sendromunu sevsinler sensiz bi 9.takım düşünemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…