- 30 Kasım 2014
- 29.982
- 132.251
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.641
evet doğru son zamanlarda uyarılar dikkate alınmadı ama takımın kafası zaten gördüğüm kadarıyla darmadağınıktı. bende dahil tabi. kiminin aile içi yoğunluğu var kiminin mesela benim işyerinde yoğunluğum var. tabi bunlar kafa dağıtıyor, motivasyon düşürüyor.iizn istemişti herkes hasta diye zuhal abladan
son zamanlarda uyarılar pekte dikkate alınmadı sert çıkmadan da olmuyor malesef çogu kişi ceza mantıgını destekliyor ama senin başka önerin varsa degerlendirelim
sporlaraskrhpozitif te haftalık konuyu Poni Bon aldı müsaitsen sende menüleri takip edebilirisn canım uygun mu msjlarıda ben sayacagım
Tatlım bazı yoğun olunan günlerde yapılamaz belki sadece bunu alışkanlık haline getirmeyelim. Diyelim kişi o gün fazla giremez ertesi gün yapar yorumunuŞükür evdeyim hanımlar menü yorumuna gelince eğer ben menü yorumu yapmıyorsam yada geç yapiyorsam benim menüme de yorum yapılmıyor bunu fark ettim bende mesela bunlar karşılıklı olmamalı bı çok kez bunu denedim
Hahayy çok komik bi fıkraaKendi adıma alinmam ben istediğin gibi menulerime yorum yapabilirsin bilirimku iyiliğimi istediğin icindir
yeşil vadi bizim ponicim malesef
Tatlım hataları görünce tabiki uyarı yapılır yoksa niye burdayız herkes kendine bi günlük yapıp oraya yazsınAynen 7. Takımda menülere laf ettim diye bana yol gösterdi kaptan burada çok temkinli davranıyorum içimden geçeni diyemiyorum gücenirler diye alınan alınsın diyemiyorum maalesef kaçamakların telafisi var ama kaçan huzurun telafisi Yok dedi bana kaptan hayatım boyunca unutmayacağım bu lafı
İşte öyle algılanmıyor maalesef insanları tanımak lazım ben biraz sert mizaçlıyım sanırımsonuçta niye bunu yedin sen gerizekalımısın salakmısın demiyoruz hakaret etmediğimiz sürece sert yorumlara açık olmalıyız gördüm ben sen geldiğinde gidip bakmıştım gayette dogruydu yorumun bence
Kız onlar sorun olmadı da benim tel gıcıklık yapıyor birde arabadaydik arabanın arkasında Huma ile bir 5 kişiyiz o şekilde girdim buraya alt alta üst üste
Kesinlikle canım kalori yakana kadar spor yeterli olur gibi ama tabi günlük spor dışında bu
Ablacım her zamanki gibi çok güzel şeylere değinmişsin herkes aynı özveriyle yaklaşmalı yoksa bi yerden sonra tıkanıp kalıyoruz ve sorguluyoruz
menüler hep karşılıklı gibi oluyor canm onu fark ettim
Anam bunun derdi de yeşil vadiDiren canm diren yeşil vadiyi alalım
Yalnız olsanda almasan cnmAbla en iyisi eve almamak evde olunca karşı koymak zorlasiyor
katılıyorum buna. ben de iradesine sahip çıkamayanlardanım. eve veya işyerine aldımı sevdiğim birşey dayanamıyorum. elim gidiyor hemen . çok kötü bir durum. o yüzden almıyorum. en iyisi bu. markette de o raflara uğramıyorum.Abla en iyisi eve almamak evde olunca karşı koymak zorlasiyor
Anam bunun derdi de yeşil vadi
Verinde kurtulalım
abla bence bugun çözdük neden niçinleri bence sen burdasın dimiTatlım sen benim durgun zamanlarıma denk geldin önceden dahada aktiftim
Ama dediğim gibi burası karşılıklı alışveriş
Hep ver ver olmuyor. Bi noktadan sonra tükeniyosun
Bende son zamanlarda takıma karşı tükenmişlik sendromu yaşıyorum :))
Başkalarında aynı enerjiyi çabayı özveriyi göremeyince
Nedenler... Niçinler.... Başlıyor
her akşam işe git ablaDaha öncede söylemiştim evde olunca herşey elinin altında nefsine yenilme atıştırma riski Daha çok oluyor bana göre
Mesela ben her akşam işe gitmiş olsam gece kaçamak yapma riski hiç olmaz
olumlu olalım olmasınada mesela sen şunu görüyorum geçen gün berilde dedi her kaçamagına yada falzalıga bir bahenenn var fulyacım şöyle ki zaten şilk sayfadada olan kurallar var msj sayıları spor cezaları üç hafta üst üste diksalifiye gibi bunları girerken zaten kabul ediyoruzevet doğru son zamanlarda uyarılar dikkate alınmadı ama takımın kafası zaten gördüğüm kadarıyla darmadağınıktı. bende dahil tabi. kiminin aile içi yoğunluğu var kiminin mesela benim işyerinde yoğunluğum var. tabi bunlar kafa dağıtıyor, motivasyon düşürüyor.
kk gelince olumlu birşeyler olmalı diyorum. mesela bir süredir uygulanan her güne konu olayı gayet hoş oldu bence. devam etmeli. menü yorumlarında tabiki eleştiri olacak ama ayarında. kişileri buraya çekmeli takım. bunun yanında tabiki yorumlar yeterli olmalı. akşam gir menü yaz çık olmaz. konuşma olmalı.
kaptan uzun süredir hastalıklardan gelemedi. en sonunda da zaten devretmek zorunda kaldı. zühal motivasyon kaynağıydı ama yoruldu haklı olarak. takımın aktif kilo verenleri ya mezun oldu ya da izne ayrıldı. bunlar da çok etkiledi bence takımı. paylaşım azaldı. eee tabi en sonunda çoğunluk ya sabit ya artıda. genel durum iyice dibe vurdurdu herkesi.
şu an tabi sürekli hapşurduğum için ve elimde mendille oturduğum için fazla bir şey gelmiyor aklıma. ama genel olarak şunu diyebilirim. disiplinli, kontrollü ama olumlu olalım.
tmm canım bende kuzeyi emzirip geldimNorth River toplantı btti mi canm bnm çıkmam lazım
benim mizacımda serttir ama inan cok ii anlıyorum ben sert değilsem aaman boşver moduna geçmişmdirİşte öyle algılanmıyor maalesef insanları tanımak lazım ben biraz sert mizaçlıyım sanırım
Eski takımım çok sevdiğim arkadaşlarımdan ayrıldım sonradan gelip takıma taht kurmuş bir üye bana direk dalaştı kaptan tabi onu tanıyor onunla samimi tarafsız kalamadı aynura ah Aynura herkes onun gibi olgun olamaz maalesef
Saolsun Zuhal abla berilce kaptan bahar hepsi yardımcı oldu bu takıma geldim
Allahtan ilk günüm dü diyette sizinle devam etmek varmış nasipte konu kapandı geçti gitti bizim takımımız daha iyi olacak Eminim herkes hatasını yanlışını biliyor dikkate alıyoruz hepimiz güzel olacak bu hafta
Anam bunun derdi de yeşil vadi
Verinde kurtulalım
Haksızlığa uğradım ya unutamıyorum işteTatlım hataları görünce tabiki uyarı yapılır yoksa niye burdayız herkes kendine bi günlük yapıp oraya yazsın
Zaten burda kimse birbirine hakaret yapacak değil ki
Görüşelim canımHahayy çok komik bi fıkraatabi ki bizim görüşücüzz cumaya
Herşeyde bi hayır vardır cnmİşte öyle algılanmıyor maalesef insanları tanımak lazım ben biraz sert mizaçlıyım sanırım
Eski takımım çok sevdiğim arkadaşlarımdan ayrıldım sonradan gelip takıma taht kurmuş bir üye bana direk dalaştı kaptan tabi onu tanıyor onunla samimi tarafsız kalamadı aynura ah Aynura herkes onun gibi olgun olamaz maalesef
Saolsun Zuhal abla berilce kaptan bahar hepsi yardımcı oldu bu takıma geldim
Allahtan ilk günüm dü diyette sizinle devam etmek varmış nasipte konu kapandı geçti gitti bizim takımımız daha iyi olacak Eminim herkes hatasını yanlışını biliyor dikkate alıyoruz hepimiz güzel olacak bu hafta
3 hafta üst üste kilo verilmezse diskalifiye olayı tamam. kaçamaklar için spor cezası da var tamam. ama mesela bazen kaçamaklar da kişiden kişiye farkediyor. yoruma açık olabiliyor. bunu da iyi değerlendirmek gerek. berilin yazdığı akşam aslında yaptığım kurabiyedeki malzemeler çok farklıydı. tercih edilebilir bir tattı. ama bence oradaki sorun benim bunu zayıflama sürecinde yemiş olmam. korumada olsaydım gayet güzel bir tercih olurdu. bak bu doğru.abla bence bugun çözdük neden niçinleri bence sen burdasın dimi
her akşam işe git abla
olumlu olalım olmasınada mesela sen şunu görüyorum geçen gün berilde dedi her kaçamagına yada falzalıga bir bahenenn var fulyacım şöyle ki zaten şilk sayfadada olan kurallar var msj sayıları spor cezaları üç hafta üst üste diksalifiye gibi bunları girerken zaten kabul ediyoruz
tmm canım bende kuzeyi emzirip geldim
ama mse
benim mizacımda serttir ama inan cok ii anlıyorum ben sert değilsem aaman boşver moduna geçmişmdir
Önce sendromumu atlatmam lazım :))bla bence bugun çözdük neden niçinleri bence sen burdasın dimi
Martta görümcem Tr ye gidecek o zaman 2 hafta aralıksız ben gidecemher akşam işe git abl
Katılıyorum caydırıcı ceza herzaman işe yararBen yatıyorummm gitti gözlerr kapanıyor
Kendi adıma eksiklermi biliyorum yapmam gerekenleri biliyorum elimden geleni yapacagımıda biliyorum yapamadığım yerde bırakmayıda bildim hep, kimsenin emeğini çöpe atmak istemem çünkü, bu dönemde takımdan ayrılabilirdimde ama nolurdu tekrar başlayamazdkm belki başlangıç kiloma geri dönerdim, burda olmak bana iyi geldi bu kadarla atlatmak bile benim için önemli çünkü ortamı anlatamam sürekli bişeyler yiyorlar şuan bile çekirdek çitliyorlar, vicdanım şu yönden rahat oturup onlarla baklava pasta yemedim ama düzenli bi menüde yapamadım ben eminimki 1 haftada toparlıycam yerleşmeden, ayrıca takımda başarı grafiği motivasyonu çok düşük arkadaşlar var evet genel anlamada etkiliyorlar bundanda bence kuralları uygulamaya koyarak kurtulabilir mesela ben haftaya artık gelirsem diskalifiye olmalıyım bide aylık belli bi yüzdenin altında kalan aynı şekilde sarı kart alabilir, msj sayıları aynı şekilde yani kurallar uygulanırsa yapamayan ayıklanır takımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?