- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.661
Gülşahcım ben sana elinden geleni yapmadın vs.diyemem çünkü menülerini bilmiyorumBen yatıyorummm gitti gözlerr kapanıyor
Kendi adıma eksiklermi biliyorum yapmam gerekenleri biliyorum elimden geleni yapacagımıda biliyorum yapamadığım yerde bırakmayıda bildim hep, kimsenin emeğini çöpe atmak istemem çünkü, bu dönemde takımdan ayrılabilirdimde ama nolurdu tekrar başlayamazdkm belki başlangıç kiloma geri dönerdim, burda olmak bana iyi geldi bu kadarla atlatmak bile benim için önemli çünkü ortamı anlatamam sürekli bişeyler yiyorlar şuan bile çekirdek çitliyorlar, vicdanım şu yönden rahat oturup onlarla baklava pasta yemedim ama düzenli bi menüde yapamadım ben eminimki 1 haftada toparlıycam yerleşmeden, ayrıca takımda başarı grafiği motivasyonu çok düşük arkadaşlar var evet genel anlamada etkiliyorlar bundanda bence kuralları uygulamaya koyarak kurtulabilir mesela ben haftaya artık gelirsem diskalifiye olmalıyım bide aylık belli bi yüzdenin altında kalan aynı şekilde sarı kart alabilir, msj sayıları aynı şekilde yani kurallar uygulanırsa yapamayan ayıklanır takımdan
5-6 arkadaş vardı ablaHerşeyde bi hayır vardır cnm
Zaten orda eskilerden bi ahuyla fatmanur vardı diğerleri yeniydi
Hem kalabalık listeyede giremicektin
Burayada çabuk adapte oldun gibi geliyor
Bi spor kankinde burda oldu :))
çokda iyi oldu ablamHerşeyde bi hayır vardır cnm
Zaten orda eskilerden bi ahuyla fatmanur vardı diğerleri yeniydi
Hem kalabalık listeyede giremicektin
Burayada çabuk adapte oldun gibi geliyor
Bi spor kankinde burda oldu :))
Evet ablacım haklısın ama işte altüst oldum birden açıkcası hedefe bu kadar kitlenmişken moralimde bozuldu, gelene gelme diyemedim çoluk cocuk ev küçük çok zorlandım bugunde bilet bulamadılar getirdik mecburen pazar dönücez hesapta olmayan şeylerGülşahcım ben sana elinden geleni yapmadın vs.diyemem çünkü menülerini bilmiyorum
Yoğunluğunu anlıyorum ama en azından 1 dk nı ayırıp menülerini yazabilirdin bu dönemde
Paylaşım için zaten mazareti olanlara anlayış gösteriliyor
Fulyacım senin menülerin genelde dolu dolu3 hafta üst üste kilo verilmezse diskalifiye olayı tamam. kaçamaklar için spor cezası da var tamam. ama mesela bazen kaçamaklar da kişiden kişiye farkediyor. yoruma açık olabiliyor. bunu da iyi değerlendirmek gerek. berilin yazdığı akşam aslında yaptığım kurabiyedeki malzemeler çok farklıydı. tercih edilebilir bir tattı. ama bence oradaki sorun benim bunu zayıflama sürecinde yemiş olmam. korumada olsaydım gayet güzel bir tercih olurdu. bak bu doğru.
mutlaka beslenmede yanlış yapıyorum. yoksa zaten kilo verirdim.
kaçamak iki yk bulgur degil ilmadi hicbir zaman ama hergun bir tk bal kacamaktir haftada bir yada iki sabah oldufu icin gormezden gelinebilir3 hafta üst üste kilo verilmezse diskalifiye olayı tamam. kaçamaklar için spor cezası da var tamam. ama mesela bazen kaçamaklar da kişiden kişiye farkediyor. yoruma açık olabiliyor. bunu da iyi değerlendirmek gerek. berilin yazdığı akşam aslında yaptığım kurabiyedeki malzemeler çok farklıydı. tercih edilebilir bir tattı. ama bence oradaki sorun benim bunu zayıflama sürecinde yemiş olmam. korumada olsaydım gayet güzel bir tercih olurdu. bak bu doğru.
mutlaka beslenmede yanlış yapıyorum. yoksa zaten kilo verirdim.
kesinlikle herkes kilosunun %2sini verse minumum 50kg biri 1 kg 75kg 1'5 100kg 2kgyu hayli hayli verebilir bir aydaMesela ayı kimse artı yada sıfırla kapatmasın böyle bi kural koyalım bu bi hafta kilo verip geri kalan haftalarda verileni almayı engeller
Bana bu vasfı layık gördüpünüze göre tosun kalmaya devam edeyim :))Tosunpaşacım bizimlesin demi seni nasıl eski haline getirebiliriz
akşam yapamadım zaten şeytan diyor yarın erkenden kalk merveye inat leslie yap:)Seninde izin gunun olacak canım fazla sevinme alırım rövanşını ben
güzeller güzeli tosunum benimmmm:)Bana bu vasfı layık gördüpünüze göre tosun kalmaya devam edeyim :))
Şimdi bişey diyemiyorum cnm
Kız ben yine hep okurumda biraz dinleneyim be güzelim
Menülere laf etsen yeterli abla bugünki gibiBana bu vasfı layık gördüpünüze göre tosun kalmaya devam edeyim :))
Şimdi bişey diyemiyorum cnm
Kız ben yine hep okurumda biraz dinleneyim be güzelim
Bizden de selam söyle :)) ev temizliğimihanimlar benim cikmam gerek ayrica yarin icin annemlere gececegim orada fazla gruba takilamayabilirim cünkü anneme yardim amacli gidiyorum, simdiden söyleyeyim :)
Bu iltifatmı hakaretmi anlıyamadım :))güzeller güzeli tosunum benimmmm:)
İyi geceler tuğbacım çok çalış o zaman bir spor edasıyla yap temizliği kolay gelsin dikkat et yasak olan bişeyi görünce ben ondan daha öncehanimlar benim cikmam gerek ayrica yarin icin annemlere gececegim orada fazla gruba takilamayabilirim cünkü anneme yardim amacli gidiyorum, simdiden söyleyeyim :)
Tek çözüm o tabi herkeste çoluk çocuk,her akşam eve gelen bir eş olunca bu pek olmuyor ama ben almıyordum.Haliyle hiçbişey yemiyordum :) Takıma girmeden bu şekilde zayıfladım zateen gün içinde pek bişey yemeyip ,eve de bişey almıyordum.Gece koca tabak makarna yogurt yiyordum haftada 2 kilo verdim makarnayla.E tabi birde yeşilçay.Abla en iyisi eve almamak evde olunca karşı koymak zorlasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?