Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gülşahcım ben sana elinden geleni yapmadın vs.diyemem çünkü menülerini bilmiyorum
Yoğunluğunu anlıyorum ama en azından 1 dk nı ayırıp menülerini yazabilirdin bu dönemde
Paylaşım için zaten mazareti olanlara anlayış gösteriliyor

menum
Sabah 1elma
biraz peynir
domates
4 zeytin
1yumurtalı omlet
1dilim ekmek

4 1 kase sütlü chia tohumu yulaf ezmesi

7,salata, 1tabak mercimek çorbası, yumurtalı ıspanak, biraz brokoli haşlanmış

3lt su, 1bardak yeşil çay 45dakika aerobik

Herşeyde bi hayır vardır cnm
Zaten orda eskilerden bi ahuyla fatmanur vardı diğerleri yeniydi
Hem kalabalık listeyede giremicektin
Burayada çabuk adapte oldun gibi geliyor
Bi spor kankinde burda oldu :))
5-6 arkadaş vardı abla
Neyse geçmiş geçmişte kaldı
dilekle tanışmak sizinle yol arkadaşı olmak nasipmiş
İyi oldu çok kalabalık bi takım dediğin gibi
arada bakıyorum ben çoook tartışırdım orda iyiki değilim diyorum Nutellayı ekmeğe sürüp bide ballandıra ballandıra anlatanlar var çünkü
Etipuf güzelimiz de döndü takıma bütün takımı alt üst etmişti yedikleriyle hala devam ediyo sanırım
Biz kendimize bakalım ablacım sen son söz olarak şunu de hele
Tosunpaşacım bizimlesin demi seni nasıl eski haline getirebiliriz

Evet ablacım haklısın ama işte altüst oldum birden açıkcası hedefe bu kadar kitlenmişken moralimde bozuldu, gelene gelme diyemedim çoluk cocuk ev küçük çok zorlandım bugunde bilet bulamadılar getirdik mecburen pazar dönücez hesapta olmayan şeyler

Fulyacım senin menülerin genelde dolu dolu
Evet keşke bu menülerle kilo verebiliyor olsan
En güzeli....
Ama görüyosunki veremiyosun
Bunu değiştirmezsende yerinde saymaya devam edeceksin

Sert yorumlara gelincede....
Ben burda hiç Sert yorum yapıldığını düşünmüyorum
Birisi yememesi gereken bişey yediğinde ne söylenmesi gerekirki
Olsun cnm bugün yemişin yarın telafi et
Yarın aynı şekilde
Sonraki günler aynı şekilde
Veeee haftalar geçip gider

Bu o kişiye iyilik yapmakmı oluyor

kaçamak iki yk bulgur degil ilmadi hicbir zaman ama hergun bir tk bal kacamaktir haftada bir yada iki sabah oldufu icin gormezden gelinebilir
ama cikolata kacamaktir askinda farkli degil kisiden kisiye gore biz korumada olsak evet farkli olabilirdi telafo edilir derdik ama oyle degil takim geneli cezadan yana bizde bunu uygulayacagiz canim

Mesela ayı kimse artı yada sıfırla kapatmasın böyle bi kural koyalım bu bi hafta kilo verip geri kalan haftalarda verileni almayı engeller
kesinlikle herkes kilosunun %2sini verse minumum 50kg biri 1 kg 75kg 1'5 100kg 2kgyu hayli hayli verebilir bir ayda

Bana bu vasfı layık gördüpünüze göre tosun kalmaya devam edeyim :))

Şimdi bişey diyemiyorum cnm
Kız ben yine hep okurumda biraz dinleneyim be güzelim
Menülere laf etsen yeterli abla bugünki gibi
Kuru ile bulguru Yanyana görünce nasıl yapıştırdın lafı dayanamazsın sen biliyom zati

hanimlar benim cikmam gerek ayrica yarin icin annemlere gececegim orada fazla gruba takilamayabilirim cünkü anneme yardim amacli gidiyorum, simdiden söyleyeyim :)
Bizden de selam söyle :)) ev temizliğimi
Seni yedirmeye çalışmasın

kurallar toplanti ozeti

* haftalık 35 msj kuralı uygulanacak herkesin msjlarını tek tek sayacak zaman olmasada az gelenler zaten göze batıyor onları sayarım affetmem 2 sarı kart diskalifiye sebebi (öncesinde bi mazeret yoksa )
* herkes menülerini harfiyen yazacak 2 ısırıkta olsa 1 lokmada olsa takim arkadaslarinin menulerine ayrim yapmaksiniz yorum yapacak
*cuma ödülü gün boyu sürmeyecek tek ögün ödül olacak aksi halde kaçamak sayılacak cezaya dahil edilecek
*üç hafta üst üste kilo veremeyen mecburi olarak izne ayrılacak 2 ayı doldurmamışsa yada izin hakkı bitmişsse diskalifiye edilecek
* herkes haftada en minimum 135dk spor yapacak 2 günde bir 45 dk eder ortalama
*mumkunse aylik hedefler laf olsunda kalmayacak tutturulacak kisi iki ay ust uste kilosunun %2,,sinin altinda kilo verirse diskalifiye edilecek

eklemek istedikleriniz olmaz dediklerinizi bildiriniz kabul etmeyen var mi

hanimlar benim cikmam gerek ayrica yarin icin annemlere gececegim orada fazla gruba takilamayabilirim cünkü anneme yardim amacli gidiyorum, simdiden söyleyeyim :)
İyi geceler tuğbacım çok çalış o zaman bir spor edasıyla yap temizliği kolay gelsin dikkat et yasak olan bişeyi görünce ben ondan daha önce
Yemiştim biliyorum tadını ilerde gene yerim de
ısrar ederlerse bana yardımcı olun destek olun saygı duyun kararıma diyerek ters yap bi daha bişey diyemezler

Abla en iyisi eve almamak evde olunca karşı koymak zorlasiyor
Tek çözüm o tabi herkeste çoluk çocuk,her akşam eve gelen bir eş olunca bu pek olmuyor ama ben almıyordum.Haliyle hiçbişey yemiyordum :) Takıma girmeden bu şekilde zayıfladım zateen gün içinde pek bişey yemeyip ,eve de bişey almıyordum.Gece koca tabak makarna yogurt yiyordum haftada 2 kilo verdim makarnayla.E tabi birde yeşilçay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…