Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne güzel kaynatmışsınız eltimgiller vardı gelemedim en kısa zamanda gene yapalım bu pijama partisini
hahay bizi kaçırdığına degdimi eltin
Bana bu vasfı layık gördüpünüze göre tosun kalmaya devam edeyim :))

Şimdi bişey diyemiyorum cnm
Kız ben yine hep okurumda biraz dinleneyim be güzelim
abla tosun kismina takilma pasa kismina takil sen

hanimlar benim cikmam gerek ayrica yarin icin annemlere gececegim orada fazla gruba takilamayabilirim cünkü anneme yardim amacli gidiyorum, simdiden söyleyeyim :)
kolay gelsin spor niyetine

akşam yapamadım zaten şeytan diyor yarın erkenden kalk merveye inat leslie yap:)
kiz yorma kendini uyu misler gibi
Bu iltifatmı hakaretmi anlıyamadım :))
Incecik vücutlu dünyanın en güzel garısıyım ben
:)

makarna deme

senin neren sert mizaçlı çok tatlı bi hatunsun arkadaşım eminim karşı tarafta bi sıkıntı vardır ben insan sarrafıyım anlarım insanın hasından

bizim evde suan neler yok neler bildigin market ama gozum gormuyor kolay ulssacagim yerlere koymuyorum

yok temizlik degilde , annem de zaten kilolarimi vermemi istiyor yedirmeye calismaz iletirim selaminizi
bdnimkide destekler bi yeme der bide pesine pilavdan ne olacak ye biraz der

yok zaten kilolarimdan kurtulmami onlarda cani gönülden istiyor, istemiyorum deyince israr etmezler:)

bizim evde suan neler yok neler bildigin market ama gozum gormuyor kolay ulssacagim yerlere koymuyorum

bdnimkide destekler bi yeme der bide pesine pilavdan ne olacak ye biraz der
babam da son yillarda emekliligin verdigi bi kilo artisi oldu onu vermek icin ugrasiyor. aksam gelmis cikolata yerken annem demiski, hem kilo vermek istiyorsun hemde cikolata yiyorsun demis. babamda yengeme dönüp, sok olmus yüz ifadesiyle cikolata kilomu aldiriyorki demis.

Valla şu spor Azminden bende istiyorum
Salı günü sana bi sürtünüyüm de bulaşsın banada
İki arada bi derede hallediyon maşallah tu tu
yaseminciğim ben çok seviyorum mutluluk hormonu salgılıyorum resmen, hergün gidebilme fırsatım olsa giderim salona orası ayrı bi keyifli geliyor bana

ders calismak icin mi ucte yatiyorsun bol bol su ic yesilcay kusburnu gibi faydali caylar ic hem gripten korusun hemde acligini alir
Evet şuanda çalışıyorum eşim Allahtan erkenden yattı yoksa tv sesinden rahatsız oluyordum.Su içiyorum koca bardak,yeşilçaydan midem bulanıyor açken.

(10:30)
1 dilim kızarmış tb
1 tk tereyağı
1 çk bal
1 cb siyah çay

(16:00)
1 ince dilim meyveli pasta(parmak inceliğinde pandispanyasi azdı)

(20:00)
1 antirikot izgara
2 köfte ızgara
1 tavuk şiş
1 bardak ayran

(21:30)
1 kupa latte

suyu takip edemedim
2 şişe maden suyu içtim

Spor 30 dk yürüyuş aslında daha fazla ama gezi olduğu için yazmıyorim yoksa buğu. 7 km yakın yürüdük 2- 2 buçuk saat içinde bu yarım saati sahilde akşam yuruduk

Kız nasılmış bu makarna diyeti

Keşke bi mucize olsada aldırmasa en çok sevdiğim abur cubur aşk yaşıyorum yerken resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…