- 31 Ocak 2017
- 86
- 162
- 43
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.681
yok temizlik degilde , annem de zaten kilolarimi vermemi istiyor yedirmeye calismazBizden de selam söyle :)) ev temizliğimi
Seni yedirmeye çalışmasın
hahay bizi kaçırdığına degdimi eltinne güzel kaynatmışsınız eltimgiller vardı gelemedim en kısa zamanda gene yapalım bu pijama partisini
abla tosun kismina takilma pasa kismina takil senBana bu vasfı layık gördüpünüze göre tosun kalmaya devam edeyim :))
Şimdi bişey diyemiyorum cnm
Kız ben yine hep okurumda biraz dinleneyim be güzelim
kolay gelsin spor niyetinehanimlar benim cikmam gerek ayrica yarin icin annemlere gececegim orada fazla gruba takilamayabilirim cünkü anneme yardim amacli gidiyorum, simdiden söyleyeyim :)
kiz yorma kendini uyu misler gibiakşam yapamadım zaten şeytan diyor yarın erkenden kalk merveye inat leslie yap:)
:)Bu iltifatmı hakaretmi anlıyamadım :))
Incecik vücutlu dünyanın en güzel garısıyım ben
Valla şu spor Azminden bende istiyorumakşam yapamadım zaten şeytan diyor yarın erkenden kalk merveye inat leslie yap:)
makarna demeTek çözüm o tabi herkeste çoluk çocuk,her akşam eve gelen bir eş olunca bu pek olmuyor ama ben almıyordum.Haliyle hiçbişey yemiyordum :) Takıma girmeden bu şekilde zayıfladım zateen gün içinde pek bişey yemeyip ,eve de bişey almıyordum.Gece koca tabak makarna yogurt yiyordum haftada 2 kilo verdim makarnayla.E tabi birde yeşilçay.
senin neren sert mizaçlı çok tatlı bi hatunsun arkadaşımİşte öyle algılanmıyor maalesef insanları tanımak lazım ben biraz sert mizaçlıyım sanırım
Eski takımım çok sevdiğim arkadaşlarımdan ayrıldım sonradan gelip takıma taht kurmuş bir üye bana direk dalaştı kaptan tabi onu tanıyor onunla samimi tarafsız kalamadı aynura ah Aynura herkes onun gibi olgun olamaz maalesef
Saolsun Zuhal abla berilce kaptan bahar hepsi yardımcı oldu bu takıma geldim
Allahtan ilk günüm dü diyette sizinle devam etmek varmış nasipte konu kapandı geçti gitti bizim takımımız daha iyi olacak Eminim herkes hatasını yanlışını biliyor dikkate alıyoruz hepimiz güzel olacak bu hafta
bizim evde suan neler yok neler bildigin market ama gozum gormuyor kolay ulssacagim yerlere koymuyorumTek çözüm o tabi herkeste çoluk çocuk,her akşam eve gelen bir eş olunca bu pek olmuyor ama ben almıyordum.Haliyle hiçbişey yemiyordum :) Takıma girmeden bu şekilde zayıfladım zateen gün içinde pek bişey yemeyip ,eve de bişey almıyordum.Gece koca tabak makarna yogurt yiyordum haftada 2 kilo verdim makarnayla.E tabi birde yeşilçay.
bdnimkide destekler bi yeme der bide pesine pilavdan ne olacak ye biraz deryok temizlik degilde , annem de zaten kilolarimi vermemi istiyor yedirmeye calismaziletirim selaminizi
Valla yiyordum.Ama deli gibi pilates yapıyordum.Eşim 50 gün yoktu.Sen nolmuşsun böyle demişti.En kolay makarna geliyordu.makarna deme
yok zaten kilolarimdan kurtulmami onlarda cani gönülden istiyor, istemiyorum deyince israr etmezler:)İyi geceler tuğbacım çok çalış o zaman bir spor edasıyla yap temizliği kolay gelsin dikkat et yasak olan bişeyi görünce ben ondan daha önce
Yemiştim biliyorum tadını ilerde gene yerim de
ısrar ederlerse bana yardımcı olun destek olun saygı duyun kararıma diyerek ters yap bi daha bişey diyemezler
Ay canım benim saolasın boşver ben hatanın birazını kendi üstüme aldım böyle daha iyi oldusenin neren sert mizaçlı çok tatlı bi hatunsun arkadaşımeminim karşı tarafta bi sıkıntı vardır ben insan sarrafıyım anlarım insanın hasından
En iyisi o.Bende başka şeylerle oyalanıyorum.Şuan açıktım ama yemicem :) 5 de yiyorum gece 3 de yatıyorum.Haliyle acıkıyorum.bizim evde suan neler yok neler bildigin market ama gozum gormuyor kolay ulssacagim yerlere koymuyorum
ders calismak icin mi ucte yatiyorsun bol bol su ic yesilcay kusburnu gibi faydali caylar ic hem gripten korusun hemde acligini alirEn iyisi o.Bende başka şeylerle oyalanıyorum.Şuan açıktım ama yemicem :) 5 de yiyorum gece 3 de yatıyorum.Haliyle acıkıyorum.
babam da son yillarda emekliligin verdigi bi kilo artisi oldu onu vermek icin ugrasiyor. aksam gelmis cikolata yerken annem demiski, hem kilo vermek istiyorsun hemde cikolata yiyorsun demis. babamda yengeme dönüp, sok olmus yüz ifadesiyle cikolata kilomu aldiriyorki demis.bizim evde suan neler yok neler bildigin market ama gozum gormuyor kolay ulssacagim yerlere koymuyorum
bdnimkide destekler bi yeme der bide pesine pilavdan ne olacak ye biraz der
yaseminciğim ben çok seviyorum mutluluk hormonu salgılıyorum resmen, hergün gidebilme fırsatım olsa giderim salona orası ayrı bi keyifli geliyor banaValla şu spor Azminden bende istiyorum
Salı günü sana bi sürtünüyüm de bulaşsın banada
İki arada bi derede hallediyon maşallah tu tu
Tuğba komşu olduğumuz içinmi bilmiyorum sanada içim kaynadı kızzz :))yok temizlik degilde , annem de zaten kilolarimi vermemi istiyor yedirmeye calismaziletirim selaminizi
Evet şuanda çalışıyorum eşim Allahtan erkenden yattı yoksa tv sesinden rahatsız oluyordum.Su içiyorum koca bardak,yeşilçaydan midem bulanıyor açken.ders calismak icin mi ucte yatiyorsun bol bol su ic yesilcay kusburnu gibi faydali caylar ic hem gripten korusun hemde acligini alir
Kız nasılmış bu makarna diyetiTek çözüm o tabi herkeste çoluk çocuk,her akşam eve gelen bir eş olunca bu pek olmuyor ama ben almıyordum.Haliyle hiçbişey yemiyordum :) Takıma girmeden bu şekilde zayıfladım zateen gün içinde pek bişey yemeyip ,eve de bişey almıyordum.Gece koca tabak makarna yogurt yiyordum haftada 2 kilo verdim makarnayla.E tabi birde yeşilçay.
Keşke bi mucize olsada aldırmasa en çok sevdiğim abur cubur aşk yaşıyorum yerken resmen :)babam da son yillarda emekliligin verdigi bi kilo artisi oldu onu vermek icin ugrasiyor. aksam gelmis cikolata yerken annem demiski, hem kilo vermek istiyorsun hemde cikolata yiyorsun demis. babamda yengeme dönüp, sok olmus yüz ifadesiyle cikolata kilomu aldiriyorki demis.
spor niyetine insallah :)hahay bizi kaçırdığına degdimi eltin
abla tosun kismina takilma pasa kismina takil sen
kolay gelsin spor niyetine
kiz yorma kendini uyu misler gibi
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?