- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.701
Yanlız olunca tabi kolay eve hiçbişey alma olanla yetin kolayına kaç şanslısın ne güzel değerlendirmişsin canım tebrik ederim tekrardanValla yiyordum.Ama deli gibi pilates yapıyordum.Eşim 50 gün yoktu.Sen nolmuşsun böyle demişti.En kolay makarna geliyordu.
Şş ensendeyiz unutmayok temizlik degilde , annem de zaten kilolarimi vermemi istiyor yedirmeye calismaziletirim selaminizi
Mecburiyet canım.Üşendigim için markete çıkmazdım.Evdede makarna olurdu sadece.Pilates ders makarnaKız nasılmış bu makarna diyeti
Çok komik yaaababam da son yillarda emekliligin verdigi bi kilo artisi oldu onu vermek icin ugrasiyor. aksam gelmis cikolata yerken annem demiski, hem kilo vermek istiyorsun hemde cikolata yiyorsun demis. babamda yengeme dönüp, sok olmus yüz ifadesiyle cikolata kilomu aldiriyorki demis.
Kolay degil dogru.Eşim seyire gidince bende babannemlere gidiyorum bazen dedem babannem zorla yediriyor herşeyi.Herşeyden yiceksin yavrum olmaz öyle diyet diyorlar.İnatlaşa inatlaşa yemiyordum.Babannem gece 10 da ordaki odama gelip meyveleri dilimleyip zorla agzıma tıkardı.Benim için ye halan için ye deden için ye diye diye anlamadılar halimden.Hala daha öyleler gittigimde.Zorla birşeyler yedircek babannem.Yanlız olunca tabi kolay eve hiçbişey alma olanla yetin kolayına kaç şanslısın ne güzel değerlendirmişsin canım tebrik ederim tekrardan
Üç çocuk bide hergün çeşit isteyen bi eşle çok zor maalesef ama hepsine fırça çektim herkes çikolatasını tatlısını dışarda yesin eve kimse getirmesin dedim iyi oldu sözümü tutuyorlar
Çok güzel bişey bu darısı banayaseminciğim ben çok seviyorum mutluluk hormonu salgılıyorum resmen, hergün gidebilme fırsatım olsa giderim salona orası ayrı bi keyifli geliyor bana
ben takımım sayesinde ikisibirarada yı kelogs bıraktım yerine yulaf ezmesi ve Türk kahvesini koydum saf protein beslenmeyi burda öğrendim.. kesinlikle menulere yapılan yorumları dikkate almak lazım laf olsun diye söylemiyor arkadaşlar bunu karşılığını eksilmiş kilo olarak geri dönüyor kişiye canımHaksızlığa uğradım ya unutamıyorum işte
Sizin sayenizde bi sürü yanlışı düzelttim
Ben hiç alınmıyorum yapın yorumlarınızı
Dilek bana dediki
Günlük menü yorumlarına bakarak öğünlerimi dört dörtlük yapmaya alıştım öyle mezun oldum hergün daha iyisini yapmaya çalıştım dedi çok doğru laf etmesinler diye en iyisini yapmaya çalışıyoruz benim için de aynen öyle
latte sekerlimi sen cayida sekerlimi iciyordun merve baskasimi yanlis mi hatırladım 16:00ya kadar plmamis ama 16:00dan sonrasi guzel aksam pro olmus senin sporlarini ozledik(10:30)
1 dilim kızarmış tb
1 tk tereyağı
1 çk bal
1 cb siyah çay
(16:00)
1 ince dilim meyveli pasta(parmak inceliğinde pandispanyasi azdı)
(20:00)
1 antirikot izgara
2 köfte ızgara
1 tavuk şiş
1 bardak ayran
(21:30)
1 kupa latte
suyu takip edemedim
2 şişe maden suyu içtim
Spor 30 dk yürüyuş aslında daha fazla ama gezi olduğu için yazmıyorim yoksa buğu. 7 km yakın yürüdük 2- 2 buçuk saat içinde bu yarım saati sahilde akşam yuruduk
kiz sen hani gitmistin git yat bakiyim makarnayi duyunca gelmisKız nasılmış bu makarna diyeti
olabilir cünkü duygular karsilikli denir ya benimde icim kaynadi sana abla:) almanyadan oldugunu söyleyince sevindim zaten, sanki yanimda bi destek daha varmis gibi hissettimTuğba komşu olduğumuz içinmi bilmiyorum sanada içim kaynadı kızzz :))
Bence sende burda kalıcı olup
Hedefine ulaştığını görecez
evet evet ozellikle bi takim varki bugun cok hirs yapti bendeKızlar bu hafta önceki haftalardaki boş vaatler olmasın
Sıfır kaçamaklı menüler olsunki herkes en az yüzde 1 i yakalasın
Bazı takımların 1.lik hayallerini suya düşürelim(bişey biliyomda söylüyom)
Kabul edilmiştir kaptanımkurallar toplanti ozeti
* haftalık 35 msj kuralı uygulanacak herkesin msjlarını tek tek sayacak zaman olmasada az gelenler zaten göze batıyor onları sayarım affetmem 2 sarı kart diskalifiye sebebi (öncesinde bi mazeret yoksa )
* herkes menülerini harfiyen yazacak 2 ısırıkta olsa 1 lokmada olsa takim arkadaslarinin menulerine ayrim yapmaksiniz yorum yapacak
*cuma ödülü gün boyu sürmeyecek tek ögün ödül olacak aksi halde kaçamak sayılacak cezaya dahil edilecek
*üç hafta üst üste kilo veremeyen mecburi olarak izne ayrılacak 2 ayı doldurmamışsa yada izin hakkı bitmişsse diskalifiye edilecek
* herkes haftada en minimum 135dk spor yapacak 2 günde bir 45 dk eder ortalama
*mumkunse aylik hedefler laf olsunda kalmayacak tutturulacak kisi iki ay ust uste kilosunun %2,,sinin altinda kilo verirse diskalifiye edilecek
eklemek istedikleriniz olmaz dediklerinizi bildiriniz kabul etmeyen var mi
onlar kuzenlerim eşi canım iki elti biri dikkat ediyor verdi baya ama öbürü boğaza dur diyemiyor sırf kilodan dolayı bebişi olmuyor kırmadan gaza getirmeye çalışıyorum bakalım nisana kadar on kilo verene hediye alıcam söz verdim:)Çok güzel bişey bu darısı bana
Bu arada senin kuzenlerin acil diyete başlamaları gerek ikiside bekar demi onlara da bi el at canım
Yaseminin intikamını alalım :))evet evet ozellikle bi takim varki bugun cok hirs yapti bende
olabilir cünkü duygular karsilikli denir ya benimde icim kaynadi sana abla:) almanyadan oldugunu söyleyince sevindim zaten, sanki yanimda bi destek daha varmis gibi hissettim. insallah hepimiz hedefimize ulasiriz
Kızlar bu hafta önceki haftalardaki boş vaatler olmasın
Sıfır kaçamaklı menüler olsunki herkes en az yüzde 1 i yakalasın
Bazı takımların 1.lik hayallerini suya düşürelim(bişey biliyomda söylüyom)
Bunlara ancak haftaya 1.likOnlar hayallerle yaşamaya devam etsin biz 1. Liği alınca tekrar hayal kurmaya devam etsinler
Peki ya
Bizim hakkımızda neler konuşuldu bugün kimbilir
9. Takım bitmiş
9. Takım çökmüş
9. Takımda herkes boşvermiş
9. Takım sonuncu olmuş gördünüzmü ayyyy çok güldüm
Gibi bi sürü çoğaltın işte
tamam gidiyorum , muhabbet tatli gelince cikamadim
Daha buda gidemedi :))
Abla 1 aydır diyemiyorum bu lafı kızacaksınız diyeYaseminin intikamını alalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?