Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla yiyordum.Ama deli gibi pilates yapıyordum.Eşim 50 gün yoktu.Sen nolmuşsun böyle demişti.En kolay makarna geliyordu.
Yanlız olunca tabi kolay eve hiçbişey alma olanla yetin kolayına kaç şanslısın ne güzel değerlendirmişsin canım tebrik ederim tekrardan
Üç çocuk bide hergün çeşit isteyen bi eşle çok zor maalesef ama hepsine fırça çektim herkes çikolatasını tatlısını dışarda yesin eve kimse getirmesin dedim iyi oldu sözümü tutuyorlar

Çok komik yaaa
Emekli olunca anladı yani

Kolay degil dogru.Eşim seyire gidince bende babannemlere gidiyorum bazen dedem babannem zorla yediriyor herşeyi.Herşeyden yiceksin yavrum olmaz öyle diyet diyorlar.İnatlaşa inatlaşa yemiyordum.Babannem gece 10 da ordaki odama gelip meyveleri dilimleyip zorla agzıma tıkardı.Benim için ye halan için ye deden için ye diye diye anlamadılar halimden.Hala daha öyleler gittigimde.Zorla birşeyler yedircek babannem.

Sonra da kilo verdigimi görünce kızım haklymşsın senin rahatsızlıgın varmış meger karbonhidrattan dolayı diyip,nasıl istiyorsan öyle beslen dedi rahat ettim.

yaseminciğim ben çok seviyorum mutluluk hormonu salgılıyorum resmen, hergün gidebilme fırsatım olsa giderim salona orası ayrı bi keyifli geliyor bana
Çok güzel bişey bu darısı bana
Bu arada senin kuzenlerin acil diyete başlamaları gerek ikiside bekar demi onlara da bi el at canım

ben takımım sayesinde ikisibirarada yı kelogs bıraktım yerine yulaf ezmesi ve Türk kahvesini koydum saf protein beslenmeyi burda öğrendim.. kesinlikle menulere yapılan yorumları dikkate almak lazım laf olsun diye söylemiyor arkadaşlar bunu karşılığını eksilmiş kilo olarak geri dönüyor kişiye canım

latte sekerlimi sen cayida sekerlimi iciyordun merve baskasimi yanlis mi hatırladım 16:00ya kadar plmamis ama 16:00dan sonrasi guzel aksam pro olmus senin sporlarini ozledik

Kız nasılmış bu makarna diyeti
kiz sen hani gitmistin git yat bakiyim makarnayi duyunca gelmis

Tuğba komşu olduğumuz içinmi bilmiyorum sanada içim kaynadı kızzz :))
Bence sende burda kalıcı olup
Hedefine ulaştığını görecez
olabilir cünkü duygular karsilikli denir ya benimde icim kaynadi sana abla:) almanyadan oldugunu söyleyince sevindim zaten, sanki yanimda bi destek daha varmis gibi hissettim. insallah hepimiz hedefimize ulasiriz

Kabul edilmiştir kaptanım

Çok güzel bişey bu darısı bana
Bu arada senin kuzenlerin acil diyete başlamaları gerek ikiside bekar demi onlara da bi el at canım
onlar kuzenlerim eşi canım iki elti biri dikkat ediyor verdi baya ama öbürü boğaza dur diyemiyor sırf kilodan dolayı bebişi olmuyor kırmadan gaza getirmeye çalışıyorum bakalım nisana kadar on kilo verene hediye alıcam söz verdim:)

Onlar hayallerle yaşamaya devam etsin biz 1. Liği alınca tekrar hayal kurmaya devam etsinler
Peki ya
Bizim hakkımızda neler konuşuldu bugün kimbilir
9. Takım bitmiş
9. Takım çökmüş
9. Takımda herkes boşvermiş
9. Takım sonuncu olmuş gördünüzmü ayyyy çok güldüm
Gibi bi sürü çoğaltın işte

Bunlara ancak haftaya 1.lik
Sonrada sürekli derecede olmakla cevap verebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…